Λίγο καιρό πριν, post #323
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2731484
Λίγο καιρό πριν, post #323
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2731484
Σωστό. Με αυτές τις συνθήκες όμως είναι όλα τα μέτωπα ανυπέρβλητα για τους πιτσιρικάδες.
Την γυναίκα μου την καμάκωσα το 1983 !! και ακόμα και σήμερα συζητάμε πολλές φορές τι όμορφα που ζήσαμε (Disco + Yamaha RD + κυκλάδες + σαγιονάρα δίχαλο ..) και όταν είναι κοντά η κόρη απλά .. λέμε λίγα. Ελα όμως που οι φωτογραφίες μας τα έχουν καταγράψει όλα ! Και ήταν τόσο όμορφα !
Έτσι.
Πριν λίγο καιρό, μπαίνει ο γιος μου όλο χαρά και μου λέει. "Σ αρέσει το παντελόνι που αγόρασα?" Τον κοιτάω καλά και γελάω. Ο καβάλος ξεκινάει λίγο πάνω απ το γόνατο. Όπως οι βράκες.
Του λέω γελώντας: "Ωραίο βρε! Αν εξαιρέσεις που μοιάζεις με χεσμένος, μια χαρά τζινάκι είναι."
Φεύγει με ύφος και έρχεται σε λίγο και μου βάζει στη μούρη, μια παλιά μου φωτογραφία με... καμπάνα παντελόνι. Πραγματικά πολύ γελοίο. Και πλέον το έβλεπα κι εγώ γελοίο. Τότε όμως ήσουν γελοίος αν δεν τα φορούσες. Τώρα θα είναι γελοίος αν δεν φοράει την βράκα. Και δεν μπορεί να φανταστεί ότι κάποτε μπορεί να βλέπει γελοία αυτήν την ίδια βράκα.
Τελικά δεν χρειάζεστε άγχος. Όλα έρχονται και παρέρχονται. Μόνο η τεχνολογία προχωράει συνέχεια και όσο μπορούμε να την ακολουθήσουμε μας αρέσει. Όταν αρχίζει και μας προσπερνάει, αρχίζει να μας ξενίζει.
ψυχιατρικες μελέτες δείχνουν οτι τα ποσοστά των διαταραγμένων έχουν ανέβει απο το 12% του πληθυσμού το 1930 στο 35-36% σήμερα. Αυτό δείχνει οτι απο γενιά σε γενιά η μούρλια και η λαλακία μεγαλώνει.
δεν έχω κάτι με τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης ή με την τεχνολογία (άλλωστε ότι με βολέυει το χρησιμοποιώ) αλλα έχει καταντήσει αηδία να κλ@νουμε και να το ανεβάζουμε. Τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο μεγαλύτερος ρουφιάνος-επίτευγμα των μυστικών υπηρεσιών και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Κανονικά θα έπρεπε οι νεότερες γενιές να ναι καλύτερες (λόγω βελτίωσης του γενετικού υλικού), αλλα με λύπη διαπιστώνω οτι είναι χειρότερες, αδιάφορες, τεμπέλικες και χωρις αξίες, ιδανικά. Λείπουν κυρίως η αξιοπρέπεια, η μπέσα και το φιλότιμο. Αλλα απο πού να πάρουν παραδείγματα? Αφού και οι γονείς λαλάκες είναι και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης προβάλουν λάθος πρότυπα.
τα βλέπεις και απο δω αυτά. Λεω σε άλλα μέλη (πιθανόν νεαρά) να διαβάζουνε εκείνο το ρημαδομάνουαλ και να μάθουν να ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης. Τα περισσότερα ερωτήματα που τίθονται σε αυτό το fοrum είναι υπόθεση δέκα λεπτών ψαξίματος στο net ή στο manual. Αντι αυτού, τεμπελια, προχειράντζα και αρπα-κόλα. Σαν τους περισσότερους μάστορες, ένα πράγμα...
Τελευταία τροποποίηση από duke200; 21/04/2016 στις 07:15.
Κριση της μεσης ηλικιας λεγεται συνηθισε το.
Ευτυχως και ξαναλεω ευτυχως δεν ειχαμε ευκολη προσβαση στα νιατα μας σε φωτογραφικα "συστηματα".Αν υπηρχαν αποδειξεις γι αυτα που καναμε και εμεις....
[QUOTE=Pan (dvs);2739403
Ευτυχως και ξαναλεω ευτυχως δεν ειχαμε ευκολη προσβαση στα νιατα μας σε φωτογραφικα "συστηματα".Αν υπηρχαν αποδειξεις γι αυτα που καναμε και εμεις....[/QUOTE]
το αυτό....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου