Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Ειναι ασφαλης η μηχανη σε πιλοτη;

Μέλος

Ειναι ασφαλης η μηχανη σε πιλοτη;

Καλησπερα για αλλη μια φορα.
    Σε λιγο καιρο θα αγορασω την Mt07 και μενω σε πολυκατοικία με πυλοτη η οποια έχει γκαραζοπορτα ειναι κατηφορικη και απο πισω βαζουμε της μηχανες. Με λιγα λογια δεν φαίνονται πρεπει να πας απο πισω κατηφοριζοντας να τις δεις. Απο την κυρια εισοδο κατεβαινεις σκαλια για να μπεις.
    Η ερωτηση μου αν αγορασω αγκυρες και βαλω αλυσιδα και Τ ακριβα και συναγερμο στην μηχανη πιστευετε θα ειναι ασφαλης η μηχανη η πρεπει να βρω κλειστο πάρκινγκ να νοικιαζω;
    Σκεφτομουν επίσης GPS tracker και κλειδαρια δισκόφρενου με εντοπισμο κινησης
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Banned
    Να σου πω τι εκανα εγώ.
    Έφτιαξα δυο Π που βιδωσα στο δάπεδο εκεί φωλιαζαν οι τροχοί μπρος-,πίσω.
    Απο τα Π έπιαναν και τους δυο τροχούς με πέταλα.
    Α και τις βίδες για τα Π τις είχα φαει με τροχό να μην πιάνει κλειδί

Μέλος
    Εγω σκεφτομουν να παρω abus wba 100 και kryptonite stronghold να τα βαλω στο τσιμεντο μπρος πισω και να παρω τις ακριβες abus κλειδαριες + το συναγερμο της μηχανης ο οποιος αν χρειαστεί αγοραζω και τον scorpion που εχει ειδοποιησει θεσης κ κινησης κατευθειαν στο κινητο σου και μπορεις να τον ρυθμίσεις να χτυπαει αν καποιος πλησιασει αρκετα την μηχανη.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εάν λάβεις υπόψιν ότι έχουν κλαπεί μηχανές από κλειστά πάρκινγκ θα συνειδητοποιήσεις ότι άπαξ και βάλουν μηχανή στο μάτι, ασφαλής 100% δεν μπορεί να θεωρηθεί... Από εκεί και πέρα, ό,τι παραπάνω προληπτικό μέτρο λάβεις μειώνει τις πιθανότητες αλλά δεν τις μηδενίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    απλα στην πυλωτη αντι να προφυλαξεις τη μηχανη οπως ισως νομιζεις, προφυλασεις τα κλεφτρονια
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η μηχανη ειναι σχετικα ασφαλης ΜΟΝΟ αν ειναι παλια και αντιεμπορικη
    αν δοθει παραγγελια δεν σωζεται

Κάνε μια ασφάλεια κλοπής να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παντού.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ins_gr Προβολή μηνύματος
    Εγω σκεφτομουν να παρω abus wba 100 και kryptonite stronghold να τα βαλω στο τσιμεντο μπρος πισω και να παρω τις ακριβες abus κλειδαριες + το συναγερμο της μηχανης ο οποιος αν χρειαστεί αγοραζω και τον scorpion που εχει ειδοποιησει θεσης κ κινησης κατευθειαν στο κινητο σου και μπορεις να τον ρυθμίσεις να χτυπαει αν καποιος πλησιασει αρκετα την μηχανη.
    Συμφωνω...και μια κουκουλα οπωσδήποτε..μεχρι να την βγαλουν το περιμετρικο του σκορπιου θα κτυπησει εκτος αν είναι τελευταιου τυπου κεφτρονια και χρησιμοποιουν ηλεκτρονικα απενεργοποίησης του συνεγαρμου αλλα και παλι θα πρεπει να σπασουν βασεις και κλειδαριες, λιγο χρονοβορο και ρισκο για τα κλεφτρόνια να τα αντιμετωπισουν όλα μαζι..ειδικα η κουκουλα θα τους αγχωσει γιατι θα τους στερησει πολυτιμο χρονο..

Επισης κοιτα αν μπορεις να συνενοηθεις με τους αλλους ενοικους και σε αφησουν να βαλεις πανω απο τη θεση παρκαρίσματος καμερα on line που να συνδέεται με το κινητο σου και φυσικα αισθητηρα φωτος που να τη φωτιζει αυτόματα μολις καποιος την πλησιασει αρκετα..

εε..του φουστη..αν ρισκαρουν όλα τα παραπανω για να στην παρουν τοτε φιλε μου εχεις πραγματικα εχθρούς και όχι τυχαια κλεφτρόνια...προσωπικα νομιζω ομως ότι θα την κανουν ..

Μέλος Το avatar του/της Triathlon 7
    Απανω που σκεφτομουν να ανοιξω το ιδιο θεμα! Ακριβως το ιδιο προβλημα. Πυλωτη που οπως πολυ σωστα λεει ο motoexelixis "αντι να προφυλαξεις τη μηχανη οπως ισως νομιζεις, προφυλασεις τα κλεφτρονια". Σε σημειο χωρις ορατοτητα απο κανενα διαμερισμα. Μεχρι τωρα:

Κλεψανε την βενζινη (με τις αναλογες ζημιες) μερα μεσημερι, ηλιολουστη, με τον κοσμο να κυκλοφορει, απο την προηγουμενη μοτο (που τελικα καταστραφηκε ολοσχερως σε ατυχημα).

Ανασηκωσανε την κουκουλα στο αλλο μηχανακι μου (συλλεκτικο SR500) και το αφησανε ησυχο αφου μαλλον δεν τους γεμισε το ματι.

Σπασανε το τζαμι του αυτοκινητου, ακριβως διπλα με τον συναγερμο σε silent mode, χωρις να κλεψουν τα 50ευρα που βρηκαν μεσα! Φανταστειτε μαστουρα...

Πριονισανε την κλειδαρια της αποθηκης.

Αναλογες κλοπες και σε γειτονικα διαμερισματα...κτλ.κτλ

Ενω λοιπον ημουν ετοιμος να αγορασω την νεα μου μοτο, εφιαλτες αρχισαν να ζυγωνουν τον υπνο μου και η αγορα αναβαλλεται απο μερα σε μερα. Και εγω για scorpion με τ/ειδοποιηση σκεφτομουν. Με τα αναλογα λουκετα, χωρις ομως δυνατοτητα να δεθει σε καποιο σταθερο σημειο. Δλδ απροστατευτη απεναντι στην κλασικη μεθοδο "σηκωτη στο φορτηγακι". Τι θα γινεται ομως οταν (και αν) χτυπαει ο σ/μος μεσα στη νυχτα (και οχι μονο); Θα κατεβαινω (αφου σηκωθω,ντυθω κτλ) απο τον 7ο οροφο κατω; Πιθανον ξανα και ξανα; Σκεψεις για αυρματες καμερες παρακολουθησης δειχνουν τελικα παραλογες. Οχι και να πληρωσω - σχεδον - περισσοτερα για προστασια απο αγορα! Το παλληκαρι που μενει διπλα (παλαιος μηχανοβιος επισης), αφηνει την δικη του εκτος πυλωτης, σε σημειο με αρκετη οπτικη καλυψη, με μονο την κλειδαρια τιμονιου, εχοντας ομως ασφαλεια κλοπης. Και τελικα αυτο ειναι που σκεφτομαι και εγω, μαζι βεβαια με σ/μο -λουκετα. Στην AIG, για το 75% της τρεχουσας αξια της. Εναλλακτικα ισως, αγορα αλλης αντιεμπορικης μοτο. Θα περιμενω με ενδιαφερον την εξελιξη του thread. Ομως....

....Καλα ρε παιδια. Ειναι δυνατον να ειμαστε ερμαια του καθε αληταρα; Ακουω και διαβαζω συνεχεια "οτι θα συνειδητοποιήσεις ότι άπαξ και βάλουν μηχανή στο μάτι δεν την γλυτωνεις".
    Εγω λοιπον εχω να πω, βασισμενος στις εμπειριες μου, οτι ΔΕΝ πρεπει να το θεωρουμε αυτο δεδομενο. Οχι τουλαχιστον στο 100%. Οχι τοσο παθητικα.
    Εχοντας στην κατοχη μου στην αρχη της αγριας (οσον αφορα το θεμα κλοπες) δεκαετια του 80 το 900ρι BolDor, παρκαρισμενο στο ιδιο σημειο που κλεψανε την προηγουμενη (αφυλαχτη) μοτο, ειδα, ακουσα και κυνηγησα τα απειρα κλεφτρονια. Απο ερασιτεχνες ναρκομανεις, μεχρι επαγγελματιες παραγγελιοδοχους. Δεκαδες περιπτωσεις. Δεκαδες ακουσια τεστ λουκετων, αλυσιδων και πρωτοποριακων για την εποχη συστηματων σ/μου. Τι ηταν τελικα αυτο που "εκοψε μαχαιρι" τις αποπειρες; Αποδεικνυοντας ταυτοχρονα μια πιθανη διασυνδεση των κυκλωματων τουλαχιστον εκεινης της εποχης.

Δυστυχως δεν μπορω να το γραψω. Οποτε μαλλον καταλαβαινετε ! Ειναι ομως καποια στιγμη που φτανεις στ'ακρα. Σε ολους μπορει να συμβει. Και πιστευω οτι ζωντας πλεον σε μια παραλογη κοινωνια που διωκει - εμμεσα -τους νομοταγεις (μεγα θεμα αυτο), τοτε οπως αλλωστε μαθαινουμε κατα καιρους, πρεπει μερικες φορες να συμβαινει!

οποιος μπορει , ειναι το καλυτερο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	received_1106441712699479.jpg 
Προβολές:	358 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	357365

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Triathlon 7 Προβολή μηνύματος
    Απανω που σκεφτομουν να ανοιξω το ιδιο θεμα! Ακριβως το ιδιο προβλημα. Πυλωτη που οπως πολυ σωστα λεει ο motoexelixis "αντι να προφυλαξεις τη μηχανη οπως ισως νομιζεις, προφυλασεις τα κλεφτρονια". Σε σημειο χωρις ορατοτητα απο κανενα διαμερισμα. Μεχρι τωρα:

Κλεψανε την βενζινη (με τις αναλογες ζημιες) μερα μεσημερι, ηλιολουστη, με τον κοσμο να κυκλοφορει, απο την προηγουμενη μοτο (που τελικα καταστραφηκε ολοσχερως σε ατυχημα).

Ανασηκωσανε την κουκουλα στο αλλο μηχανακι μου (συλλεκτικο SR500) και το αφησανε ησυχο αφου μαλλον δεν τους γεμισε το ματι.

Σπασανε το τζαμι του αυτοκινητου, ακριβως διπλα με τον συναγερμο σε silent mode, χωρις να κλεψουν τα 50ευρα που βρηκαν μεσα! Φανταστειτε μαστουρα...

Πριονισανε την κλειδαρια της αποθηκης.

Αναλογες κλοπες και σε γειτονικα διαμερισματα...κτλ.κτλ

Ενω λοιπον ημουν ετοιμος να αγορασω την νεα μου μοτο, εφιαλτες αρχισαν να ζυγωνουν τον υπνο μου και η αγορα αναβαλλεται απο μερα σε μερα. Και εγω για scorpion με τ/ειδοποιηση σκεφτομουν. Με τα αναλογα λουκετα, χωρις ομως δυνατοτητα να δεθει σε καποιο σταθερο σημειο. Δλδ απροστατευτη απεναντι στην κλασικη μεθοδο "σηκωτη στο φορτηγακι". Τι θα γινεται ομως οταν (και αν) χτυπαει ο σ/μος μεσα στη νυχτα (και οχι μονο); Θα κατεβαινω (αφου σηκωθω,ντυθω κτλ) απο τον 7ο οροφο κατω; Πιθανον ξανα και ξανα; Σκεψεις για αυρματες καμερες παρακολουθησης δειχνουν τελικα παραλογες. Οχι και να πληρωσω - σχεδον - περισσοτερα για προστασια απο αγορα! Το παλληκαρι που μενει διπλα (παλαιος μηχανοβιος επισης), αφηνει την δικη του εκτος πυλωτης, σε σημειο με αρκετη οπτικη καλυψη, με μονο την κλειδαρια τιμονιου, εχοντας ομως ασφαλεια κλοπης. Και τελικα αυτο ειναι που σκεφτομαι και εγω, μαζι βεβαια με σ/μο -λουκετα. Στην AIG, για το 75% της τρεχουσας αξια της. Εναλλακτικα ισως, αγορα αλλης αντιεμπορικης μοτο. Θα περιμενω με ενδιαφερον την εξελιξη του thread. Ομως....

....Καλα ρε παιδια. Ειναι δυνατον να ειμαστε ερμαια του καθε αληταρα; Ακουω και διαβαζω συνεχεια "οτι θα συνειδητοποιήσεις ότι άπαξ και βάλουν μηχανή στο μάτι δεν την γλυτωνεις".
    Εγω λοιπον εχω να πω, βασισμενος στις εμπειριες μου, οτι ΔΕΝ πρεπει να το θεωρουμε αυτο δεδομενο. Οχι τουλαχιστον στο 100%. Οχι τοσο παθητικα.
    Εχοντας στην κατοχη μου στην αρχη της αγριας (οσον αφορα το θεμα κλοπες) δεκαετια του 80 το 900ρι BolDor, παρκαρισμενο στο ιδιο σημειο που κλεψανε την προηγουμενη (αφυλαχτη) μοτο, ειδα, ακουσα και κυνηγησα τα απειρα κλεφτρονια. Απο ερασιτεχνες ναρκομανεις, μεχρι επαγγελματιες παραγγελιοδοχους. Δεκαδες περιπτωσεις. Δεκαδες ακουσια τεστ λουκετων, αλυσιδων και πρωτοποριακων για την εποχη συστηματων σ/μου. Τι ηταν τελικα αυτο που "εκοψε μαχαιρι" τις αποπειρες; Αποδεικνυοντας ταυτοχρονα μια πιθανη διασυνδεση των κυκλωματων τουλαχιστον εκεινης της εποχης.

Δυστυχως δεν μπορω να το γραψω. Οποτε μαλλον καταλαβαινετε ! Ειναι ομως καποια στιγμη που φτανεις στ'ακρα. Σε ολους μπορει να συμβει. Και πιστευω οτι ζωντας πλεον σε μια παραλογη κοινωνια που διωκει - εμμεσα -τους νομοταγεις (μεγα θεμα αυτο), τοτε οπως αλλωστε μαθαινουμε κατα καιρους, πρεπει μερικες φορες να συμβαινει!
    και εγω στην AIG το εχω ασφαλισει..αλλα να σου πω την αληθεια θα το κανω ιντεραμερικαν μετα..για ποιο λογο να μην την εχω 100%? καλο το 75% αλλα για 50ευρω πανω να χασω 2000+ αξια σε μια στραβη? αυτο που λες στο τελος οτι δεν μπορεις να το γραψεις τι εννοεις? δεν το επιασα..

Μέλος
    Και εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, να βρώ κλειστό πάρκινγκ, να επενδύσω σε λουκέτα συναγερμούς κτλπ ή να πληρώνω κάθε μήνα τον αντίκτυπο του να έχω μηχανή (ασφάλεια μηχανής)?
    Πίσω στην πυλοτή αν γίνει κάτι μάλλον δεν θα το δεί κανείς, το να την αφήσω έξω στον δρόμο θα είναι σαν να προκαλώ και το να βρώ κλειστό πάρκινγκ σίγουρα δεν θα είναι κοντά μου γιατί δεν υπάρχει.
    Η μόνη λύση είναι λουκέτα και συναγερμοί και κουκούλες καλά όμως όχι φτηνά και αν γίνει η στραβή έγινε τι να πω.. Σκέφτομαι και επίσης μια dummy camera που είναι σαν κάμερα αλλά είναι ψεύτικη μπας και εμποδίσει κανέναν παραπάνω..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Πεινασμένο ντοπερμαν δίπλα και ασφάλεια κλοπής.
    Φίου φίου φι φι φίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τα σκυλιά είναι απρόσβλητα από δηλητήρια; Έτσι από περιέργεια ρωτάω γτ τα βλέπω να αναφέρονται ως πανάκεια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Τα σκυλιά είναι απρόσβλητα από δηλητήρια; Έτσι από περιέργεια ρωτάω γτ τα βλέπω να αναφέρονται ως πανάκεια...
    Για πρεζόνια και ερασιτέχνες είναι αποτρεπτικά, για σοβαρούς κλέφτες εύκολος στόχος.
    Έτσι κι αλλιώς ο φίλος μένει σε πολυκατοικία, οπότε το σενάριο σκύλος δεν παίζει.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποια θα είναι η επόμενη μηχανή;
    από SnakeMJK στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2007, 10:32
  2. Ποια θα είναι η επόμενη μηχανή;
    από SnakeMJK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2007, 07:51
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2006, 11:02
  4. Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 08:03
  5. Μηχανη σε Ferry Boat
    από oulas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2005, 08:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα