Στα χωριά, μετά την Παρασκευή του Λαζαρου, δεν ψήνουν κρέας, οπότε ούτε καν σουβλάκια
Για ξαναματα δες 'τον. Μία χαρά θα είναι
Στο πρώτο πωλούν γλυκά, στο δεύτερο ζάχαρη.
Πέρα από την πλάκα, στο συγκεκριμένο μαγαζί, βαζουν ίσως τα μεγαλύτερα κομμάτια παστας η γλυκού που μπορεί να χωρέσει ένα πιάτο.
Και όλα χειροποίητα και σπιτικά. Και όχι ... δεν στον πιάνουν ... αφού δεν έχει αμπάρι! (έχει όμως υπόγειο)
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Αυτή η εκδιδομενη η εύνοια απωθημένο μου χει γίνει αλλά για μονομερή δεν παίζει...
Να περάσετε όμορφα ...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Τα λέμε το πρωί λοιπόν burger ville... Μην τραβιέται κανείς περίπτερο....
Είμαι μέσα. Για να δούμε μήπως καταφέρω και κανέναν γιο να ακολουθήσει.
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 23/04/2016 στις 07:09.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Θα την γλιτώσετε λογικά, έχει ανοίξει ο καιρός από ότι βλέπω από το παράθυρο
Πίσω στο σπίτι. Χαρηκα που σας είδα. Και για όσους γνώρισα. Νταξ καλά παιδιά αυτοί οι χωμάτινοι να τους κάνουμε παρέα. Χαχαχα
Γιώργο με το ΤΑ όντος το κοντέρ σου μία χαρά 140 καρφωμένο. Η πινακίδα σου μου έκανε λίγο εντύπωση.
Τρελή κίνηση Προσοχή σε όσους γυρίσουν πιο κάτω από ολυμπιακό χωριο και πριν το περιστέρι (ας πει οποίος ξέρει καλύτερα το σημείο.) είχε λάδοπετρέλαιο πέσει σε όλο το μήκος του δρομου και είχαν ρίξει πριονίδι . στις επόμενες!!
ακριβώς στις τρεις γέφυρες ειναι το σημείο και ευτυχώς είχε μποτιλιάρισμα και την ψιλιάζεσε.
αν το δείτε το ποστ οι υπόλοιποι προσοχή γιατί το πριονίδι θα έχει φύγει αλλά θα παραμονεύει το λαδοπετρέλαιο.
AFTER DARK...........
Διαδοθηκε και στους υπόλοιπους. Να στε καλά.