Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Κοκορακια suzuki dr 250

Νέο μέλος

Κοκορακια suzuki dr 250

Καλησπέρα στο forum ,αγόρασα ένα Suzuki Dr 250, με ζημία εν γνώσει μου φυσικά. Τελικά θέλει κοκορακια ,ρώτησα στην Suzuki ,μου είπαν 140-150 και για τα δύο ,μου φαίνονται λίγο ακριβά . Κάπου άκουσα ότι γίνεται να γεμίσω με μεταλο αυτά που έχω , μόνο αυτό χωρίς λεπτομέρειες που και πως. Επειδή δεν ξέρω και πολλά ζητάω την γνώμη τον ειδικών .τι επιλογές έχω;
    το μοντελο είναιSuzuki Dr 250 sj 44a ,με ανάποδο πιρούνι .Και κάτι τελευταίο ,στο car δεν έχω βρει τίποτα εδώ και 4-5 μήνες .Όπως καταλάβατε ψάχνω για φθηνότερη λύση
    Ευχαριστώ

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Τα κοκοράκια είναι γενικώς ακριβά, έχουν ειδική κατεργασία.
    Αν 'γεμίσεις με μέταλλο' τα δικά σου και όταν τά βάλεις αποδειχτεί οτι δεν είναι ΟΚ, τότε μετά θα ψάχνεις και για εκκεντροφόρο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Τα κοκοράκια είναι γενικώς ακριβά, έχουν ειδική κατεργασία.
    Αν 'γεμίσεις με μέταλλο' τα δικά σου και όταν τά βάλεις αποδειχτεί οτι δεν είναι ΟΚ, τότε μετά θα ψάχνεις και για εκκεντροφόρο.
    Ακριβως.Δεν ειναι δοντια απο τσαπα JCB να τα γεμισεις με ηλεκτροκοληση...ψιλοδουλεια ειναι
    καλη φαση

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά , δεν έχω γνώσεις πάνω σε αυτα τα θέματα ,και επειδή μου το είπε ένας φίλος σαν επιλογή,σκέφτηκα να το ψάξω -εξακριβωσω. Και εμένα να πω την αλήθεια μου φάνηκε άκυρο .Υπάρχουν άλλες επιλογές εκτός suzuki εταιρείας ,για παραγγελία ; Ίσως καλύτερη τιμή; Ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αλλη επιλογη ειναι να ψαξεις στα παλια να βρεις καμμια κεφαλη γεματη σε καλη κατασταση και τιμη

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αλλη επιλογη ειναι να ψαξεις στα παλια να βρεις καμμια κεφαλη γεματη σε καλη κατασταση και τιμη
    Συμφωνώ.
    Και με την ευκαιρία, αν έχουν πρόβλημα τα κοκοράκια μπορεί να έχει σρπάξει κι ο εκκεντροφόρος.
    Σε αυτη την περίπτωση βρες κεφαλή μεταχειρισμένη.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Οι από την άλλη μεριά του Ατλαντικού που γουστάρουν το 350 περισσότερο αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ελλιπής λίπανση τους κάνει την κεφαλή μαντάρα και μετά ψάχνουν για ανταλλακτικά με χαμηλό κόστος γιατί καινούργια είναι δυσεύρετα και ακριβά... έλα μου όμως που τους έχουν πάρει χαμπάρι οι ανταλλακτικάδες και βαράνε στο ψαχνό!
    Μακάρι να βρεις κάτι καλό και σε τιμή που θες.

Νέο μέλος
    Δεν υπάρχει τίποτα στο car.gr ,κεφαλή μόνο Ναι . Κοκορακια και εκκεντροφοροι δυστυχώς δεν υπάρχουν τους 4 μήνες και κάτι που ψάχνω , αυτό δείχνει προφανως ότι το Προβλημα είναι συχνό . Θα δώσω λίγο χρόνο ακόμα για αναζήτηση μεταχειρισμενου ,αλλιώς πάω για καινούργια
    Ευχαριστώ

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki DR 250s Μίζα
    από wolf1gr στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2007, 14:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •