Η εκδρομή θα γίνει κανονικά. Κρίμα που ακύρωσαν τα παιδιά.
Γιώργο μπορείς να μου στείλεις ή να ποστάρεις τις διαδρομές ανά μέρα?
Παιδιά αν θέλει κάποιος άλλος να ακυρώσει να μας ενημερώσει σύντομα για να κανονίσουμε τα σχετικά με τα ξενοδοχεία.
1η μερα
2η μερα
3η μερα
(για την 3η μερα ειχε ειπωθει κ ενναλακτικο σεναριο απο Μπανσκο μεχρι τα Ελληνικα συνορα το οποιο συνφωνηθηκε θα συζητηθει εκει επι τοπου)
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Γιωργη ευχαριστώ !!! Θα περάσω την διαδρομή στο gps του κινητού αλλά θα εχω μαζί μου και κανονικό χάρτι + φωτοτυπίες με την διαδρομή ανα μέρα με φωσφοριζέ μαρκαδόρο, στο τανκμπαγκ.
Αν εχει και κανενας αλλος gps ας κάνει το ίδιο να χουμε καμιά καβάτζα και ΒΓΑΛΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
Την βδομάδα μετά το Πάσχα θα κανονιστεί καφεδάκι να τα πούμε από κοντά με όσους ερθουν.
εγω και ο xlgeorge ειμαστε κανονικα μεσα![]()
άκυρος και εγώ: δυστυχώς ή θα βάλω λάστιχα-τα οποία παρέδωσαν οριστικά και αμετάκλητα-ή θα ερχόμουν στην εκδρομή...
όπως είπε και ο Σπυράκος, εκδρομές θα υπάρξουν και άλλες, καλά να περάσετε όσοι ξεκινήσετε !![]()
παιδες κ γω μεσα ειμαι...μονη ενσταση αν θα ειμαι διπλος....(οποτε θα ενημερωσω εγκυρα, αν κ εφ οσον ειναι δικλινα τα δωματια δεν εχουμε θεμα, σωστα?)
..without engineers, science is just philosophy..
δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, ποιες είναι οι ημερομηνίες βρε παιδιά;
δεν εχουμε μιλησει καθολου για λεφτα....χρειαζεται απο καπου να αλλαξουμε ευρω? κ αν ναι ποσα περιπου???
θα βρεθουν για καφε στην Αθηνα μετα το Πασχα και θα ανακοινωθουν αρκετα.Συναλλαγμα κανω εδω στην Ελλαδα οποτε παω πανω γιατι τα ανταλλακτήρια στην γειτονα σε ποσοστο 99,9% ελεγχονται απο την μαφια και ενω ο κραχτης ειναι στην ταμπελα 1.91-1,93 λεβα/1 ευρω οταν τα παρεις στο χερι διαπιστωνεις 1,56-1,60/1.Φωναζεις αστυνομια διορθωνεται η κατασταση αλλα αρχιζουν αλλα μετα.Οποτε απο εδω και εισαι ησυχος,εκτος αν χρησιμοποιεις καρτα.
Φιλος επιχειρηματιας μου ειπε οτι σε αντιποινα οσων γινονται στα συνορα με την τραγικη κατασταση του κλεισιματος δρομων απο διαφορους θα κινητοποιηθούν και οι Βουλγαροι κλεινοντας δρομους εως την 8 Μαι.Ελπιζει να τελειωσει εκει παντως.
Τελευταία τροποποίηση από DAYMAN; 25/04/2016 στις 21:24.
last update: στον προμαχωνα υπαρχουν ανταλλακτηρια προς 1,94 λεβα το ευρω. η βουλγαρια θελει βινιετα η οποια ειναι εβδομαδιαια προς 7 ευρω περιπου ( για αυτοκινητα, για μηχανες δεν ξερω...).. κ το τελευταιο που εμαθα ειναι οτι οι οδηγοι δεν ειναι και πολυ ευρωπαιοι εκει πανω...
Βινιετα δεν χρειάζεται, με λίγο προσοχή στους δρόμους δεν υπάρχει κίνδυνος απο τους ντόπιους.
Εγώ για βενζίνες χρησιμοποιώ πιστωτική και για συνάλλαγμα βγάζω με κάρτα ΑΤΜ. Οποίος θέλει μπορεί να κάνει απο Ελλάδα.
Μην αγχώνεστε παιδιά, θα πηγαίνουμε χαλαρά και προσεκτικά. Την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.