Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Προς ταριφες

Re: και η δική μου "εμπειρία"

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny

τον έβαλα λοιπόν και σταμάτησε ένα τετράγωνο από το σπίτι μου για να μην το σταμπάρει, κατεβήκαμε, πήραμε τις βαλίτσες και φύγαμε κύριοι..
    ... και θα συνεχίσει να κλέβει κάποιον άλλον ανυποψίαστο.
    Μήπως έπρεπε τελικά να τον ''δώσεις'';
    Μήπως τέτοιες δικές μας συμπεριφορές εντίνουν το φαινόμενο;
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Re: Re: και η δική μου "εμπειρία"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    ... και θα συνεχίσει να κλέβει κάποιον άλλον ανυποψίαστο.
    Μήπως έπρεπε τελικά να τον ''δώσεις'';
    Μήπως τέτοιες δικές μας συμπεριφορές εντίνουν το φαινόμενο;
    συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ..
    Για καλή του τύχη όμως δεν είχα ούτε λεπτό για χάσιμο. Φυσικά το έχω μετανοιώσει και νοιώθω υπεύθυνος για τον επόμενο που θα έκλεψε για να βγάλει και τα σπασμένα..
    Όπως το σκέφτηκα μετά, άντε να έχανα καμιά ώρα.. τι να πεις.. μαλακία μου..

Παλαιό μέλος
    egw re paidia douleyw se hotel,eimai receptionist.Dystyxws ena meros ths douleias mou exei na kanei me ayta ta tsoglania.
    Re seis lete gia tis grioules?Edw emas prospathoun na koroidepsoun pou ypoteithetai tous dinoume douleia.

-Nai kalhmera ena taxi sas parakalw sto hotel

-pou phgainei????H apanthsh ths tghlefwnitrias.

Ama phgainei pouthena edw konta thn p0utsise o pelaths...perimenei kana 20lepto.Ama tous peis gia benizelo sfentona ta kolopaidia.STO DIAOLO PHGAINEI O PELATHS YPARXEI PROBLHMA?ETSI TOU KABLOSE KAI THELEI NA KANEI GYRW GYRW TO TETRAGWNO ME TAXI KAI NA PLHRWSEI.STEILE TO MOU KAI GRHGORA ALLIWS LYETAI H SYNERGASIA MAS.oloi me koitousan leme me anoixto to stoma.Peritto na sas pw oti phra ta eyshma apo olous...synadelfous kai proistamenous!!

Einai h xeiroterh fara pou mporeis na synanthseis.Mou'rxetai na kanw emeto otan akouw ayto ton rebeske ton proedro tou sata otan milaei sthn thleorash GIA TO MOXTHO tou ellhna taxitzh kai gia to oti exoume ta fthnotera taxi sthn europh.
    Re karagiozh,sto ejwteriko otan pairneis taxi o odhgos se sebetai.Oute diples kourses,oute kapnizei,se rwtaei an thes mousikh KAI DEN PROSPATHEI NA SE KLEPSEI REEEE.
    TSOPANAREOI OLOI SAS.GINETAI ANTHRWPOI REEEEEEE

αντε μαμηθειτε ολοι ρε ......ταριφας ειμαι. αι σιχτιρ

ναι σιγα μην ειμαι ταριφας.......θα ειχα αυτοκτονησει....

ΤΑΡΙΦΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ................

.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΕΔΡΕΣ .........

......εγω σε ρετρο φωτο την ωρα που περιμενω ταξι.......

και ξερεις ποια ειναι η φαση? τον γιο σου (περαστικα του κιολας) δεν ηθελε κανεις να τον παει.
    αλλα αμα γινει καμια μαλακια στο δρομο και γκρατζουνιστει ενας κιτρινος ή οτι αλλο χρωμα εχουν, μαζευονται ολοι οι καραγκιοζηδες να δουν τι συμβαινει και να υποστηριξουν τον ηλιθιο συναδελφο τους που ειχε το ατυχες συμβαν...:a14:

σιγα ρε μεγαλε, επαθε μια γκρατζουνια το vecrta ή to 307 και θα χασεις την κουρσα!!! καραγκιοζη ειχες και στο χωριο σου κιτρινο καρο και ζητας και τα ρεστα, στραβαδι

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    EGo paidia apo Thessaloniki eimai, kai edo oi tarifes ores ores einai gia ton peo (fisika stin odigisi eina pantoy etsi...) alla ayto to pragma me ti simperifora einai apisteyto!

Teleytiaoys 2 mines katevika 2 fores, kai ektos apo Metro (na xame kai meis kanena.....) pira kai TAXI.

Ti na po, epatha plaka, tetia zoa den perimena oti tha einai!!!!

Apistefta pragmata sto stathmo Larisis, kai genika pantoy...

Afoy gia na mi me klepsoyn, to paiza oti ksero apo Athina...

Me rotouse, na pao apo Kifisias? Ego elega, nai nai, kalitera apo kei! Xaxa, oute ksero poy peftei.....

Edo einai ligo kaliteri i simperifora (oxi kai poli omos.....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από SubZero
    το doc που υποσχέθηκα...

http://62.192.64.71/default.asp?cid=...36&trd=1&fld=0

αυτο με το ράδιο δεν το ήξερα... ΓΜΤ θα τον πήγαινα τον GAY μες την μούγκα..... ΓΜΤ!!!!

το τελευταίο το είδες alex14???

αν μπορείς να πας να τους βρείς.... παρε αριθμούς και σκίστους....

:a015:

Είσαι ο Ηρωάς μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το κείμενο δεν μου άνοιξε,pls μπορεις να μου το στείλεις στο mail μου σε μορφή doc.word????(plataniasdimitrios@yahoo.gr)

Eυχαριστώ εκ των προτέρων
    Jimmy

Y.Γ.(Τα περαστικά μου στο Υιό σου)
    Varaxister

Τελικα ειναι πολυ ευκολο να βριζουμαι απο το να βοηθαμε στη λυση του προβληματος.

Οταν δεν τους καταγγελετε γινεστε συμμετοχη στην συμπεριφορα τους .

'' Αφου δεν μας καταγγελει κανεις , να χολοσκαω για τον καθε μαλεα που θελει να τον παω ΄΄

Αν καθε φορα που ενας επαγγελματιας δεν εκανε σωστα την δουλεια του τον καταγγελατε τοτε , συντομα θα διορθωνοτανε το χαλι στον επαγγελματικο τομεα.

Υπαρχουν σωματεια .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jimmy GSxR K5
    Είσαι ο Ηρωάς μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το κείμενο δεν μου άνοιξε,pls μπορεις να μου το στείλεις στο mail μου σε μορφή doc.word????(plataniasdimitrios@yahoo.gr)

Eυχαριστώ εκ των προτέρων
    Jimmy

Y.Γ.(Τα περαστικά μου στο Υιό σου)
    To κειμενο στο στειλα....

Δεν έχω γιο καρντια μου... (εκτός αν ξέρεις κατι που δεν ξερω...)
    κόρη έχω.... άλλουνου είναι ο γιός... (μη φαω και ξυλο τζαμπα...)
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Ena matso kolobarades,tebeloskyla,k alitarades einai.Apergies,auxiseis gia poion?Gi ayton poy psolarmenizei gia ores stin piatsa peirazontas ta gomenakia k se grafei sta @@ toy?
    Bale mori koyfala pano stin endeixi _TAXI MONO PROS PEIRAIA" an exeis @@.Sorry gia ta kantilia guys alla mia zoi tha trome aytin tin saboyra sti mapa.Krima giati tin plironoyme oloi...Diladi tha prepei na asxoloumaste me radiotaxi k na mas pidane ki aytoi?

AlEX 14 mi masas re man,perastika ston mikro soy..Eprepe na nai to paidi toys ta paliokariolia na deis syberifora..ALLA re man pragmatika,oi perissoteori einai toso apoxaynomenoi poy de tha trexe k mia...mono istories gia parelthontika g*****ia xeroyn na lene..alli papardela ki apo kei..PERASTIKA MAN K KALI ANARROSI...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF