Σελίδα 24 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 141920212223242526272829 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 457

Θέμα: 1η διεθνής σιδερόκωλη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris777
    Καλημερα παιδες! 14η Μαιου θα ειμαι και γω εκει, Trigrad Gorge, απλα μεχρι τωρα δεν ελεγα κατι γιατι παιζοταν η ημερομηνιες που λεγατε. Πιθανο να ειναι αλλες 2,3,5...μηχανες αλλα λογο του οτι, ολο και κατι συμβαινει σε ολους μας αυτα τα χρονια, δεν ειναι σιγουρο. Θα εχει φαση να σκαλωσουμε ολοι μαζι για καμια μπυρα! Απο Αλεξανδρουπολη 8:00 - Κομοτηνη/συννορα 8:30-9:00 και θα παμε δυτικα παραλληλα με τα συννορα προς το φαραγγι.
    ....On The Road..

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από airmav Προβολή μηνύματος
    last update: στον προμαχωνα υπαρχουν ανταλλακτηρια προς 1,94 λεβα το ευρω. η βουλγαρια θελει βινιετα η οποια ειναι εβδομαδιαια προς 7 ευρω περιπου ( για αυτοκινητα, για μηχανες δεν ξερω...).. κ το τελευταιο που εμαθα ειναι οτι οι οδηγοι δεν ειναι και πολυ ευρωπαιοι εκει πανω...
    βινιετα δεν χρειαζεται 5 ευρω πληρωνεις εφαπαξ.Οι δρομοι θελουν προσοχη οι οδηγοι ειναι βαλκανιοι οπως και στην χωρα μας βεβαια.για συναλλαγμα τα ειπα οποτε ο καθενας κανει αυτο που πιστευει.Η καρτα ειναι καλη λυση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    βινιετα δεν χρειαζεται 5 ευρω πληρωνεις εφαπαξ.Οι δρομοι θελουν προσοχη οι οδηγοι ειναι βαλκανιοι οπως και στην χωρα μας βεβαια.για συναλλαγμα τα ειπα οποτε ο καθενας κανει αυτο που πιστευει.Η καρτα ειναι καλη λυση.
    Οταν λες πληρωνεις 5 ευρω εφαπαξ, που τα πληρωνεις;GPS που αναφερθηκε παραπανω θα εχω και εγω μαζι. Μολις εκανα update τους χαρτες ,και φορτωσα τις διαδρομες .

Παιδες,

Πηρα το διπλωμα πισω. Το θεμα ειναι οτι το πηρα χτες, και ειναι λιγο οριακα για μενα για να προλαβω να κανω τσεκ τα παντα και να σιγουρεψω οτι εχω μηχανακι για να ταξιδεψει. Και το χειροτεροτεροτερο ειναι οτι επειδη δεν πιστευα οτι θα το παρω, κανονισα ταξιδακι Βαλκανια με αμαξι, ωστε να οδηγαει αλλος

Σεναριο: γυρναω το επομενο σαββατο (του Πασχατος ντε!). Δευτερα παω μηχανικο, μαζι με τη λαδιερα μου, να δουμε αν μπορω να τηνε ταξιδεψω οπως πρεπει. Αν μπορω, Δευτερα θα ξερω αν θα μπορω να ερθω Παρασκευη. Προλαβαινω να κλεισω λαστ μίνιτ;

Αλλιως το κλανουμε, ουτως η αλλως θα χω χορτασει βαλκανια για λιγο
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sahara Προβολή μηνύματος
    Οταν λες πληρωνεις 5 ευρω εφαπαξ, που τα πληρωνεις;GPS που αναφερθηκε παραπανω θα εχω και εγω μαζι. Μολις εκανα update τους χαρτες ,και φορτωσα τις διαδρομες .
    με το που περνας το τελωνειο.

Παλαιό μέλος
    Τα 5 ευρώ τα πληρώνουν μόνο τα ιχ οχι οι μηχανές.

Παλαιό μέλος
    Δημήτρη (777) θα ήταν ωραίο να βρεθούμε κάπου. Θα σου στείλω αύριο με πμ το τηλ μου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Παιδες,

Πηρα το διπλωμα πισω. Το θεμα ειναι οτι το πηρα χτες, και ειναι λιγο οριακα για μενα για να προλαβω να κανω τσεκ τα παντα και να σιγουρεψω οτι εχω μηχανακι για να ταξιδεψει. Και το χειροτεροτεροτερο ειναι οτι επειδη δεν πιστευα οτι θα το παρω, κανονισα ταξιδακι Βαλκανια με αμαξι, ωστε να οδηγαει αλλος

Σεναριο: γυρναω το επομενο σαββατο (του Πασχατος ντε!). Δευτερα παω μηχανικο, μαζι με τη λαδιερα μου, να δουμε αν μπορω να τηνε ταξιδεψω οπως πρεπει. Αν μπορω, Δευτερα θα ξερω αν θα μπορω να ερθω Παρασκευη. Προλαβαινω να κλεισω λαστ μίνιτ;

Αλλιως το κλανουμε, ουτως η αλλως θα χω χορτασει βαλκανια για λιγο
    Προλαβαίνεις άνετα πιστεύω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Τα 5 ευρώ τα πληρώνουν μόνο τα ιχ οχι οι μηχανές.
    την Κυριακη ημουν στην Σοφια και με εβαλαν και πληρωσα.Λες να πηγαν τσεπη;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    την Κυριακη ημουν στην Σοφια και με εβαλαν και πληρωσα.Λες να πηγαν τσεπη;

Τι να πω, 3 φορές εχω πάει, η τελευταία πέρσυ το καλοκαίρι και δεν εχω πληρώσει ποτέ. Ισως εχει αλλάξει κάτι ή έπεσες στην περίπτωση.

Μια δοκιμή θα μας πείσει...

Τι να πω, 3 φορές εχω πάει, η τελευταία πέρσυ το καλοκαίρι και δεν εχω πληρώσει ποτέ. Ισως εχει αλλάξει κάτι ή έπεσες στην περίπτωση.

και γω 4 φορες εχω παει,την τελευταια πριν 3 χρονια και ποτε δεν πληρωσα για την μηχανη ουτε σε τελωνειο ουτε βινιετα

Ποτε δεν πληρωνουν οι μοτο στη Βουλγαρια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ποτε δεν πληρωνουν οι μοτο στη Βουλγαρια.
    τωρα που το ξανασκεφτομαι,μονο τα κτμ πληρωνουν

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από airmav Προβολή μηνύματος
    last update: στον προμαχωνα υπαρχουν ανταλλακτηρια προς 1,94 λεβα το ευρω. η βουλγαρια θελει βινιετα η οποια ειναι εβδομαδιαια προς 7 ευρω περιπου ( για αυτοκινητα, για μηχανες δεν ξερω...).. κ το τελευταιο που εμαθα ειναι οτι οι οδηγοι δεν ειναι και πολυ ευρωπαιοι εκει πανω...
    με μηχανη δεν χρειαζετε βινετα μονο με αμαξη.ουτε βουλγαρια ουτε ρουμανια πηγα το 2015

μας πιασανε κοτσους τι να πω.Δωσαμε απο 5 ευρω εκαστος 2 μηχανες.

Παρόμοια θέματα

1. 1η παπιοβόλτα!
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 118
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2007, 10:10
  2. 1η Περιήγηση Πελοποννησου
    από sotpag στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2005, 07:27
  3. Διεθνής αγώνας Athens Supercross.
    από gmakris στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4