Τι είσαστε εσείς ρε, πω πω πω μερικοί... Καρφί δεν σας καίγεται;
Τι είσαστε εσείς ρε, πω πω πω μερικοί... Καρφί δεν σας καίγεται;
Αν μου ελεγες σε γραφω στ @@@@ιδια μου ενω σε εχω πληρωσει πριν 1 μηνα το λιγοτερο που θα παθαινες ηταν μια σπασμενη μυτη και κανα 2 σπασμενα πλευρα στην καλύτερη.... Και ας εχω και αδικο δεν μιλανε ετσι σε καποιον που στα χει σκασει. Ετσι λειτουργει το εμποριο εκτος και αν εισαι κανας δημοσιος υπαλληλος εσυ τοτε αλλαζει το θεμα...
το βλεπω να πηγαινει απατο.....
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Μην του δίνεις σημασία του συγκεκριμενου τυπου......
Να φανταστεις τις προάλλες πηρε ενας τυπος απο το φαρμακείο του,ενα κουτι καποτες και αφου φορεσε την μια περιμένοντας το γκομενακι ,αυτο δεν ήρθε.
Γυρναει που λες πισω στον αλητη τον φαρμακοτριφτη και του λέει να του αλλαξει την καποτα (να φανταστεις την ειχε τυλιξει οπως ηταν. ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ να τα λεμε αυτα!) και ο αλητης δεν του την αλλαξε!!!!!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Υπάρχει πιθανότητα να ήταν ήδη η προκα επάνω στο λάστιχο. Έτσι τα φτιάχνουν τώρα.
Και να γιατί λατρεύω τον γραικό καταναλωτή. Πάτησε πρόκα; Ε ήταν κατασκευαστικό ελάττωμα αφού, να αποζημιωθώ. Να κάνει και μήνυση και αγωγή στον δήμο που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση, που δεν περνάει με μαγνήτες καθημερινά την περιοχή να μαζεύει τα αντικείμενα και σε κάθε συνεργείο οικοδομής που πέρασε από τον δρόμο.
Μιά στο καρφί και μιά στο λάστιχο.
Ρε ειστε για καρφωμα στην ασφαλτο μερικοι...... οι υπολοιποι να πατε να τους ευχεστε καλα ξεκαρφωματα!