Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Ασφάλεια Αλυσίδας

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n

Ασφάλεια Αλυσίδας

Παιδιά πριν λίγες μέρες καθώς πήγαινα χαλαρά μου άνοιξε η αλυσίδα.στο συνεργείο μου είπαν πως η αλυσίδα είναι σε καλή κατάσταση αλλα είχε πάνω ενα κομμάτι που δεν ήταν σε καλή κατάσταση..βγάλανε εκείνο το κομμάτι και το αντικατέστησε με ένα άλλο .μου δώσανε μια ασφάλεια και την αλυσίδα και μ είπαν να το πάω απ εκεί για να μου βάλουν μια άλλη ασφάλεια που θέλει κάποιου είδους μηχανιμα για να μπει..το σακουλάκι που μ δώσανε περιλαμβάνει την ασφάλεια το καπάκι της .τέσσερα μικρά στρογγυλά λαστιχακια και ενα πλαστικό σαν το καπάκι της ασφαλείας..γνωρίζει κανείς με ποιά σειρά τοποθετούνται?
    Μπινια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    καλυτερα να το πας στο συνεργειο να σου βαλουν την ασφαλεια. ειναι πολυ δυσκολο να την βαλεις χωρις εργαλειο.

ακομα καλυτερα να αλαξεις αλυσιδα.
    Γιαννης

Το συνεργείο είναι 50χμλ μακριά.Εδώ και μια βδομάδα το περπατάω έχοντας τοποθετήσει την ασφάλεια που μ έδωσαν τα παιδιά αλλά δεν έχω βάλει ούτε τα τέσσερα λαστιχακια ούτε το πλαστικό καπάκι..έχω κάνει περίπου 300χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα.μόνο όταν κάνω μπάντες ακούω ενα μικρό κτακ όταν κλείνω το γκάζι και ισιωνει
    Μπινια!!!!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    300χιλ. Ειναι περίπου 6 φορες επίσκεψη στο συνεργείο.
    Αν δεν κάνεις καλαμπουρι,πήγαινε στο συνεργειο να σου ελέγξουν-επισκευασουν την αλυσιδα.
    Σιγα σιγα και στρωτα χωρις μαγκιες με το γκαζι.
    Πιστεψε με δεν θες να σου φυγει η αλυσίδα σε στροφή ή ακομα χειροτερα να σου μαγκωσει κανενα τροχο εν κινήσει
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αν δεν κάνεις καλαμπουρι
    Δεν σου κάνει εντύπωση ότι πήγε στο συνεργείο, του έδωσαν την αλυσίδα ( στο χέρι; ) και μια ασφάλεια και του είπαν να πάει από εκεί (ενώ ήταν ήδη εκεί) για να βάλουν μια άλλη ασφάλεια (από αυτή που είχαν δώσει), που ήθελε μηχάνημα (γιατί η άλλη είναι από τις άλλες που δεν θέλουν μηχάνημα, μπαίνουν με κλιπ). Αξία ανεκτίμητη!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    300χιλ. Ειναι περίπου 6 φορες επίσκεψη στο συνεργείο.
    Αν δεν κάνεις καλαμπουρι,πήγαινε στο συνεργειο να σου ελέγξουν-επισκευασουν την αλυσιδα.
    Σιγα σιγα και στρωτα χωρις μαγκιες με το γκαζι.
    Πιστεψε με δεν θες να σου φυγει η αλυσίδα σε στροφή ή ακομα χειροτερα να σου μαγκωσει κανενα τροχο εν κινήσει
    Στο συνεργείο θα το πάω Σάββατο να μου βάλουν άλλη ασφάλεια με το μηχανημα κτλπ..Μου έδωσαν την ασφάλεια να την τοποθετήσω μόνος μ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει και σοβαρός κίνδυνος να σ ανοίξει αλλά να μην το τρέχω γιατί μπορεί μία στο εκατομμύριο να ανοίξει και να έχω ντραβαλα..Πάνω απο120-130 δεν το πάω..Το μόνο περίεργο είναι πώς όταν το διπλωνω μόλις ισιωνει κάνει ενα κτακ η αλυσίδα...το κάνει γιατί κουμπωσα την ασφάλεια χωρίς να βάλω τα τέσσερα λαστιχακια και το πλαστικο κομματάκι και τώρα έχει λίγο κενό εκείνος ο κρίκος και παίζει..γνωρίζει κανεις με ποιά σειρά μπαίνουν η τζάμπα γράφω?
    Μπινια!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν σου κάνει εντύπωση ότι πήγε στο συνεργείο, του έδωσαν την αλυσίδα ( στο χέρι; ) και μια ασφάλεια και του είπαν να πάει από εκεί (ενώ ήταν ήδη εκεί) για να βάλουν μια άλλη ασφάλεια (από αυτή που είχαν δώσει), που ήθελε μηχάνημα (γιατί η άλλη είναι από τις άλλες που δεν θέλουν μηχάνημα, μπαίνουν με κλιπ). Αξία ανεκτίμητη!
    Ναι ρ φίλε γιατί με την αλυσίδα μου στο χέρι πήγα τους είπα το και το αυτό έπαθα την είδε μου λέει καλή είναι δεν αξίζει να πάρεις καινούργια θα κοιτάξω αν έχω κανένα καλό κομμάτι να σου αντικαταστήσω αυτό που έγινε σώβρακο..το αντικατέστησε μου λέει πάρε αυτήν την ασφάλεια βαλτην και χτυπά την λίγο να κλείσει και έλα απο εδώ να σ βάλω άλλη με πιρτσινι..
    Μπινια!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    γνωρίζει κανεις με ποιά σειρά μπαίνουν η τζάμπα γράφω?
    Εδώ δεν ξέρει το συνεργείο που στους έδωσε, εμείς θα ξέρουμε; Τα τέσσερα λαστιχάκια τι χρώμα είναι;

Εδώ δεν ξέρει το συνεργείο που στους έδωσε, εμείς θα ξέρουμε; Τα τέσσερα λαστιχάκια τι χρώμα είναι;
    Φίλε έτρεχα σαν τρελός εκείνη την μέρα να προλάβω να το κάνω γιατί μετά δούλευα και ήταν Σάββατο αν δεν προλάβαινα πάει το σκ.πάνω στην βιασύνη μου δεν κοίταξα ότι μέσα στο σακουλάκι υπάρχουν και λαστιχακια κτλπ..νόμιζα είναι ένας κρίκος και καπάκι.
    Μπινια!!!!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Καλα τα καλαμπουρια αλλα μπορει να διαβαζει και κοσμος που δεν εχει γνωση του αντικειμένου (οχι οτι τα ξερουμε ολα)και να παει ακλαφτος.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της basiliss13
    η ασφάλεια είναι αυτή σωστά?Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1-700x700_0.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	41,9 KB 
ID:	357670

πρώτα μπαίνει το λαμάκι με τα δυο αξονακια που ενώνει την αλυσίδα,ενώ πριν έχεις περάσει από ένα ο-ring,από την άλλη πλευρά περνάς ξανά από ένα ο-ring,μετά το λαμάκι με της δυο τρύπες,και τέλος την ασφάλεια,το κούμπωμα της ασφαλειας γίνετε ανάποδα από την φορα περιστροφής...δηλαδή αν λέμε ότι ενώνεις στην κάτω πλευρά όπως είναι περασμένη στο μηχανάκι,την ασφάλεια την σπρώχνεις προς τα αριστερά....το πλαστικό δεν ξέρω τι είναι που λες,....πολλές φορες το λαμάκι με της τρύπες έχει περίεργο χρώμα και δεν μοιάζει με μέταλλο...

αν την βάλεις σωστά δεν έχεις κανένα θέμα,αλλα από αυτά που λες μάλλον είναι για πέταμα η αλυσίδα,...δεν γίνετε να χαλάσει ένα μέσος της και τέτοια...

όλοι πάθαμε και μάθαμε,....ελπίζω να το πάρεις λίγο σοβαρά και να μάθεις πριν πάθεις....

Κύριοι, θα κάνω την διαφορά.

Φίλε δαλτώνιε, να η λύση: https://www.youtube.com/watch?v=cmQBH0HkiM8

Και όχι δεν είναι τρολοπόστ.

Με τι την χτύπησες; Αν την χτύπησες με κάτι αμβλύ και με παραπάνω g από ότι έπρεπε είναι λογικό να κάνει κτακ και να παίζει, έτσι γίνεται και με τα χταπόδια αν τα παραγουλίζεις με παραπάνω δύναμη απ' ότι πρέπει, αν ξέρεις από θάλασσα...
    Κοίτα εβαλα κόντρα απο πίσω και την χτύπησα με ενα κατσαβιδι και πενσα.λίγα πράγματα μην φανταστείς..αλλά επειδή δεν έβαλα τα λαστιχακια και το πλαστικό εχει κενα ο κρίκος και παίζει..αυτές τις μέρες έβρεχε και το έλιωσα στην μπάντα,όταν ισινωνε δεν έκανε το κτακ γιατι μάλλον δεβ5τραβούσε και μεγάλο ζορι στο βρεγμένο..όταν το κάνω σε στεγνο μόλις κλείσω γκάζι και ισιωσει κάνει ένα κτακ..σε πορεια χαλαρα χωρις τανζανιες ολα ειναι καλά...
    Χθες καθώς πήγαινα στο χωριό (στεγνό οδόστρωμα) είχα 3η μέσα και πήγαινα χαλαρά συναντάω κάτι αμμοχωματα μέσα στο δρόμο και το άνοιγα λίγο έχανε ισιωσε έχανε ισιωνε κτακ μια κτακ δύο κτακ τρεις τελικά μου άνοιξε πάλι..γύρισα πίσω μάζεψα την αλυσίδα βρήκα και τον κρικο της ασφαλείας και την ξαναεβαλα6εκείνη την ώρα και συνέχισα..μικρό το κακο...
    Μπινια!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basiliss13 Προβολή μηνύματος
    η ασφάλεια είναι αυτή σωστά?Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1-700x700_0.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	41,9 KB 
ID:	357670

πρώτα μπαίνει το λαμάκι με τα δυο αξονακια που ενώνει την αλυσίδα,ενώ πριν έχεις περάσει από ένα ο-ring,από την άλλη πλευρά περνάς ξανά από ένα ο-ring,μετά το λαμάκι με της δυο τρύπες,και τέλος την ασφάλεια,το κούμπωμα της ασφαλειας γίνετε ανάποδα από την φορα περιστροφής...δηλαδή αν λέμε ότι ενώνεις στην κάτω πλευρά όπως είναι περασμένη στο μηχανάκι,την ασφάλεια την σπρώχνεις προς τα αριστερά....το πλαστικό δεν ξέρω τι είναι που λες,....πολλές φορες το λαμάκι με της τρύπες έχει περίεργο χρώμα και δεν μοιάζει με μέταλλο...

αν την βάλεις σωστά δεν έχεις κανένα θέμα,αλλα από αυτά που λες μάλλον είναι για πέταμα η αλυσίδα,...δεν γίνετε να χαλάσει ένα μέσος της και τέτοια...

όλοι πάθαμε και μάθαμε,....ελπίζω να το πάρεις λίγο σοβαρά και να μάθεις πριν πάθεις....
    Να σαι καλά μεγάλε..
    Καλό Πάσχα
    Μπινια!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    γύρισα πίσω μάζεψα την αλυσίδα βρήκα και τον κρικο της ασφαλείας και την ξαναεβαλα6εκείνη την ώρα και συνέχισα..μικρό το κακο...
    Μεγαλοβδομάδα, θαύματα γίνονται στο χωριό βλέπω... Και δεν σκοτώθηκες και βρήκες τα κοκοψίνια και τα κούμπωσες και έφυγες χαλαρός. Αληθώς ο κύριος...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασφάλεια αλυσίδας Did
    από djspy21 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2009, 12:37
  2. Επιδοσεις η ασφαλεια
    από CyBeRseXX στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 21:15
  3. Συντηρηση αλυσιδας με βαλβολινη ? ? ?
    από yiannis600 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2004, 11:26
  4. Συντήρηση Αλυσίδας
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 20:19
  5. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 14:38

Κανόνες δημοσιεύσεων