Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Ασφάλεια Αλυσίδας

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μεγαλοβδομάδα, θαύματα γίνονται στο χωριό βλέπω... Και δεν σκοτώθηκες και βρήκες τα κοκοψίνια και τα κούμπωσες και έφυγες χαλαρός. Αληθώς ο κύριος...
    Όντως φίλε μόλις μου βγήκε δεν σταμάτησα συνέχισα χαλαρά και πέρασαν όλα απο μπροστα μου..λέω άντε να βρώ τώρα την ασφάλεια μέσα στο δρόμο.πάει και η έξοδος το βράδυ άντε να βρώ αγροτικό να το φορτώσω τώρα άντε να ξαναπάω στο συνεργείο αύριο να πάρω ασφάλεια..και τελικά γυρισα πίσω με τα πόδια και τα βρήκα όλα
    Μπινια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της basiliss13
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    Όντως φίλε μόλις μου βγήκε δεν σταμάτησα συνέχισα χαλαρά και πέρασαν όλα απο μπροστα μου..λέω άντε να βρώ τώρα την ασφάλεια μέσα στο δρόμο.πάει και η έξοδος το βράδυ άντε να βρώ αγροτικό να το φορτώσω τώρα άντε να ξαναπάω στο συνεργείο αύριο να πάρω ασφάλεια..και τελικά γυρισα πίσω με τα πόδια και τα βρήκα όλα
    2 φορες μου έχει σπάσει αλυσίδα,την πρώτη στην Χαλκίδα ευτυχώς με πολύ μικρή ταχύτητα,και απλά σφήνωσε στο μπροστά γρανάζι και λεβιέ ταχυτήτων,με αποτέλεσμα άξονα λεβιέ και κάρτερ στο χέρι.....δεύτερη μετά από λίγα χρονια(και της δυο φορες αλυσίδες απαράδεχτες)στην παραλια του Βόλου,με 30 χιλιόμετρα....βλέποντας την αλυσίδα στον δρόμο........έκανα επιτόπου να γυρίσω....εκεί κατάλαβα ότι για δεύτερη φορα κάσες στα χερια.....και μια τουμπιτσα μας έκανε και όλη την πάντα κώλος.....από τότε λοιπόν η αλυσίδα πάντα είναι πένα....και είναι αυτό που σου έλεγα κοίτα μην πάθεις για να μάθεις......σε κολλητού με 200+ στράβωσε υποπλαίσιο.....

τώρα εμείς ξέρουμε.....εσύ?...άσε λοιπόν της επιπολαιότητες,και μην μετατρέπεις ένα ωραίο μηχάνημα σε μηχάνημα του διαβόλου,....γιατί εσύ αυτή την φορα ήσουν ποιο τυχερός,...την επομενη κανεις δεν ξέρει αν είσαι όμως ποιο άτυχος...

πάντα φιλικά.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Δάλτωνα θα σε παρακαλούσα ή να αφήσεις κατά μέρος τις μαλακίες ή να μην τις αναφέρεις..
    (τρεχει αδικα ο Μήτσε να καθαρίζει τις σβουνιές που μαζευονται..)

ΟΛΑ τα μηχανακια (πλην καθαρόαιμων) ΠΡΕΠΕΙ να έχουν μονοκόματη αλυσίδα...!!!

Μόνη εναλλακτική (της συμφοράς) είναι η πρεσσαριστή ασφάλεια..!!

Κουμπωτή ασφάλεια σε μηχανάκι που δεν μετράει ο χρονος αντικαταστασης τροχού είναι δυνητική αυτοκτονία..!!!

Αει σιχτίρ με τις μαλακίες σας..!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ασφάλεια αλυσίδας Did
    από djspy21 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2009, 12:37
  2. Επιδοσεις η ασφαλεια
    από CyBeRseXX στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 21:15
  3. Συντηρηση αλυσιδας με βαλβολινη ? ? ?
    από yiannis600 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2004, 11:26
  4. Συντήρηση Αλυσίδας
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 20:19
  5. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 14:38

Κανόνες δημοσιεύσεων