Σελίδα 124 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124125126127128129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.860 από 1994

Θέμα: Με είδα

Hey satan, payed my dues. Το avatar του/της petros1479
    Με είδα να φτανω στο νησί για άλλη μία φορά άθικτος!!! διασχίζοντας κορινθου - Πατρων και Πατρων - Πύργου!!! Άντε και στις επομενες!!!! Ευτυχώς που τόσα χρόνια πληρώνω διόδια και είναι τζιτζι ο δρόμος!!!!!!!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Με ειδα να ταξιδευω για αλλη μια φορα στην Κορινθου-Πατρων & να τα βλεπω ολα...!
    Καλα, μιλαμε και γ@μω τους δρομους#$@
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Με ειδα να ταξιδευω για αλλη μια φορα στην Κορινθου-Πατρων & να τα βλεπω ολα...!
    Καλα, μιλαμε και γ@μω τους δρομους#$@
    ευχαριστώ ρε μου έφτιαξες τη διάθεση.

θα με δω να ταξιδέψω σήμερα το απόγευμα σε αυτό το κωλόδρομο μετά από 4-5 χρόνια

με ειδα να σοκαρομαι αλλα να βρισκω το κουραγιο κ να δινω χερι βοηθειας οπως κ οσο μπορουσα...

λα'ι'κη σημερα πρωι,ψωνιζω κ ακουω πισω μου ενα γδουπο απο σωμα που πεφτει ατσαλα...μητερα ευσωμη ηταν ηδη κατω κ το κοριτσακι που ειχε μαζι της (6-7ετων σοκαρισμενο φωναζε μαμα...μαμα..
    τα χασα...για λιγο μα σε χιλιοστα του δευτερολεπτου ημουν εκει να βοηθησω μαζι με 2-3 ακομα περαστικους κ μερικους πωλητες,
    ειχε γυρισει η γλωσσα της κ ψιλοειχε χασει αισθησεις ...δυστηχως δεν ξερω απο τετοια ομως μια κυρια που γνωριζε τα βασικα ειπε φερτε ενα κουταλι...πηγα στην καντινα πιο πισω κ πηρα ενα.
    τα καταφεραμε!!
    το μικρο ακομα σοκαρισμενο ενω διπλα του 1-2 κυριες του ελεγαν οτι απλα η μαμα του γλυστρισε κ επεσε..
    τι να πεις στο παιδι που ολος ο κοσμος ειναι η μανα του??

να μην δισταζουμε παιδια,να βοηθαμε οσο μας επιτρεπουν οι δυναμεις μας,ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει στον καθενα...θα μπορουσε στην θεση της κυριας να ηταν καποια απο τις οικογενειες μας...ακομα βουρκωνω οσο σκεφτομαι το γεγονος..

κρατατε γερα ρε,δεν μας εχει μεινει τπτ παραπανω απο την ανθρωπια μας!!

καλη ανασταση σε ολους!
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Αντε μηπως και το μαζεψουμε το θεμα πριν ξεφυγει τελειως...

Με ειδα να ζηταω τα κλειδια ακομψα απο συναδελφο μολις ηρθα στην δουλεια το πρωι και την ειδα παρκαρισμενη.. Ουτε σπανια ουτε ιδιαιτερη ουτε τιποτα...

Και για 20 λεπτα, ολα ηταν τοσο ξενα αλλα και τοσο γνωριμα.. Και εγω να "αναπνεω" ξανα...

3+ χρονια χωρις μηχανη ειναι παρα πολλα...
    Τελευταία τροποποίηση από Nostradamus; 30/04/2016 στις 14:13.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Με είδα να νοικιάζω (εχτές) κουτί και να κάνω το πρώτο μου μινι ταξιδάκι εδώ στην Αγγλία!
    Λίγο περίεργη η αίσθηση του "όλα ανάποδα" αλλά οκ συνηθίζεται.

Αύριο θα είμαι Outlon park για να δω superbike. Δυστυχώς δεν θα μπορώ να ειμαι και την δευτέρα λόγω υποχρεώσεων αλλά υπόσχομαι πολλές φωτογραφίες.
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Με είδα να θέλω να πάω στην Κορινθο για βόλτα, μιάς και έχω γυρίσει όλα τα χωριά τριγύρω και ποτέ δεν ειχα μπεί στην πόλη.

Πέρα από την κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο με τις καφετέριες, τίποτα το ιδιαίτερο, αδιάφορη σαν πόλη και ολίγον τί, βρώμικη. Απογοήτευση. Από τις ελαχιστες Μωραιτικες πόλεις που δεν μου άρεσε.

Όχι οτι ειναι πιό χάλια όμως, από τον βοθρο που λέγεται Αθήνα. Να τα λέμε αυτά.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Με είδα να θέλω να πάω στην Κορινθο για βόλτα, μιάς και έχω γυρίσει όλα τα χωριά τριγύρω και ποτέ δεν ειχα μπεί στην πόλη.

Πέρα από την κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο με τις καφετέριες, τίποτα το ιδιαίτερο, αδιάφορη σαν πόλη και ολίγον τί, βρώμικη. Απογοήτευση. Από τις ελαχιστες Μωραιτικες πόλεις που δεν μου άρεσε.

Όχι οτι ειναι πιό χάλια όμως, από τον βοθρο που λέγεται Αθήνα. Να τα λέμε αυτά.
    .
    με βλεπω να σε ''φτιαχνω''...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20160426_130528.jpg 
Προβολές:	387 
Μέγεθος:	81,1 KB 
ID:	357886

Όνομα:	IMG_20160501_150515.jpg 
Προβολές:	384 
Μέγεθος:	83,0 KB 
ID:	357887

Όνομα:	IMG_20160501_132050.jpg 
Προβολές:	383 
Μέγεθος:	68,0 KB 
ID:	357888
    Τελευταία τροποποίηση από sugariasgeorge; 03/05/2016 στις 17:13.
    :ZZZ:

Με είδα χωρίς μηχανή από την πέμπτη. Άλλες δύο μέρες... Πλέον ακόμα και τα chally τα βλέπω για λαχταριστά αντβέ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Με είδα στον Καραβόμυλο να τρώω το φημισμένο μπιφτέκι (που έθρεψε γενιές και γενιές κατά τα λεγόμενα συμφουρουμιτη) και να γυρνάω όλο το δρόμο με καλή βροχή και να χαίρομαι που το αδιάβροχο παρόλο που είχε ένα σκίσιμο στο μπατζάκι, δεν πήρε σταγόνα νερό. Επίσης και οι μπότες ούτε το ένιωσαν. Τα γάντια (από γνωστό πολυκατάστημα) βάρυναν αρκετά απ το νερό, αλλά στα χέρια δεν έφτασε.
    Δεν ξέρω αν λέγετε μαζοχισμός, αλλά εκτός απ την καλή παρέα και το καλό φαΐ, μ άρεσε και η επιστροφή μέσα στη βροχή!
    Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 03/05/2016 στις 21:04.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    με ειδα να μη νευριαζω και να αφηνω στην τυχη του τον κουτακια που με περασε απο δεξια (και εγω κουτατος ημουν).
    τον ειδα απο πριν τι πηγε να κανει (το κομπλεξ του ειναι πολυ μεγαλο βλεπεις) και δεν εδωσα καμια σημασια.

θα ξαναρχισω να πινω καφεδες μου φενεται
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Μέλος Το avatar του/της kyo

Όνομα:	DSC01706.jpg 
Προβολές:	336 
Μέγεθος:	95,5 KB 
ID:	357904
    με ειδα βολταρω στην οθρυς και μου αρεσε χαλαλι το κρυο που εφαγα

Παλαιό μέλος
    με είδα να επισκευάζω lead50SS του 1984 που είχε να πάρει μπροστά δυο χρόνια. Είδα ακόμα μια φορά ποσο χάλια δουλευουνε ορισμένενοι μηχανικοί. Το μοτερ πλημυρα στις βενζίνες που τρέχανε απο παντού, αντλία λαδιού μπουκωμένη (ήθελε εξαέρωση), οι ρυθμίσεις του carb (Pilot screw) ότι να ναι, αντί για παπάδες είχε racing παπο-φίλτρο (αυτα δεν δουλευουνε καλά χωρίς τον παπά της μάνας τους, ας είναι καλά η KTM Γρεβενών που είχε παλιά ανταλλακτικά)

Τελικά με τα πολλά πήρε μπρος και δουλεύει ρολόι. θυμήθηκα το πρώτο μου μηχανάκι πίσω στο 1993, ένα βρωμοσκουτεράκι honda pax ίδιας φιλοσοφίας.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    με ειδα να αφηνω την ομορφια της υπαιθρουκαι να γυρναω στην σ@^#@*$λη παλι.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Με ειδα σημερα το πρωι να κατεβαινω αργοπορημενος για τη δουλεία... Ζεστένω το μηχανακι μεχρι να φορεσω μπουφαν, κρανος, γαντια και ανεβαινω για να φυγω. Με το που ξεκίνησα και με λίγη φορα παραπάνω, γιατι 3 μερες ειχα να το οδηγήσω, ακούω ένα ΜΠΑΑΜΜ και η μανετα του μπροστα φρενου να γινεται σφουγκαρι. Κατεβαινω βρίζοντας και βλεπω τη καινουρια μου δισκοπλακα να εχει γινει χαλια. Και ΝΑΙ ξεχασα το disc lock... Τωρα ψαχνω δισκο και τακακια και ελπιζω η ζημια να σταματα εκει και να μην εχω στραβωσει και τη δαγκανα.
    Τελευταία τροποποίηση από zannisvel; 04/05/2016 στις 12:30.

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας