NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εμενα το ερώτημα μου το αιωνιο ειναι γιατι μπαινουν αυτοκινητα με μοτοσυκλετες μαζι;
No prisoners....αλλά έχω την εντύπωση πως η άσφαλτος είναι πολύ γλυστερή και πως αν πούνε να τη στρώσουνε, 1ον θέλει πολύ χρήμα, 2ον πολύ προσοχή στη δουλειά που θα γίνει, 3ον μπορεί να μην αρέσει σε αρκετούς με τόσο γκρίπ, ή να μην πρέπει να έχει τόσο γκρίπ, για να πηγαίνεις πιο "συγκρατημένα"! Δεν είναι μόνον τα λάδια και τα υγρά από τους άλλους, ή η επικινδυνότητα με το να είναι μηχανές και αυτοκίνητα μέσα, αν έχει καλό γκρίπ η άσφαλτος.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
για να μην ανοίγω νέο θέμα θα το βάλω εδώ
18 λεπτά απόλυτης τρέλας και ηδονής...!!! απάνθρωπα γρήγορο και γι'αυτό ΤΟΣΟ εντυπωσιακό....!!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Άρη , νέα από το γνωστό και μη εξαιρεταίο Golf MKII
Αν και αποτι θυμαμαι ειμαι περι στα 300χλμ μακρυα απο αυτη την πιστα σκεφτομαι να παω μια βολτα να κανω ενα ρεκορ.
Αλλα το μονο που με εμποδιζει ειναι οτι δεν εχω μηχανη..
Εξοπλισμο..
Χρονο...
Λεφτα..
Αλλιως θα πηγαινα.
το καλυτερο On board απο rsv4 εβερ
https://www.youtube.com/watch?v=8l3PIko9FDY
τα rsv4 δεν εχουν μονόδρομο συμπλέκτη; απορώ γτ παίζει με το γκάζι στις αλλαγές ταχυτήτων
Ο murtanio είναι πραγματικά πολύ καλός.
Στο τελευταίο του κατέβηκε στο 7.28 με το R6
https://www.youtube.com/watch?v=5jtGSXef_dM