Miso na kseskisoume ligo to post.![]()
TO MONO POU MPOROUN NA ODIGISOUN OI GYNAIKES EINAI THN HLEKTRIKI SKOUPA THS DELONGI :rotflmao::a13: :a24:
![]()
![]()
TO MONO POU MPOROUN NA ODIGISOUN OI GYNAIKES EINAI THN HLEKTRIKI SKOUPA THS DELONGI :rotflmao::a13: :a24:
![]()
![]()
Σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν ειμαι σιγουρος καν γιατι υπαρχει αυτο το ποστ...Για μενα και πειτε με φλωρο δεν υπαρχουν ρολοι γυναικας και αντρα, σιγουρα οχι χωρις να σπανε. Χαιρομαι να βλεπω κοπελες πανω σε μηχανακια, γουσταρω να τις βλεπω, και χαιρομαι και να μαγειρεψω μαζι τους, και να μοιραστω ολες τις εμπειριες της ζωης μαζι τους, αυτα τα γυναικα=κουζινα και αλλα ειναι για μενα γελοια, οπως ειναι και τα οι γυναικες τα κανουν ολα οι αντρες δεν μπορουν...Enjoy life people...![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
![]()
[/QUOTτι ειπε ρε το ατομο τωρα....χαχαχαχα:rotflmao:
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Εμένα πάντως αυτό που οδηγώ δεν μου μοιάζει και πολύ με ηλεκτρική σκούπαΑρχικά δημιουργήθηκε από 620
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiki-prestige
Εμένα πάντως αυτό που οδηγώ δεν μου μοιάζει και πολύ με ηλεκτρική σκούπα![]()
H KTM hlektrikes skoupes den bgazei;;;;;
AX NAI E??Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οχι ρε!
Αλυσοπριονα!
:rotflmao:
![]()
Λειπει ο κ.Αφρος κι ειπα να τον αντικαταστησω ...![]()
![]()
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.... ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΘΕΣ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑΜΠΙΛΙΟ ΜΟΥ???
![]()
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΑ ΚΤΜ Ε???
ΟΚ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
AX NAI E??
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.... ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΘΕΣ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑΜΠΙΛΙΟ ΜΟΥ???
![]()
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΑ ΚΤΜ Ε???
ΟΚ!!!
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι?![]()
ΔΕΝ ειπα εγω για ηλεκτρικες σκουπες ...
Εγω για "αλυσοπριονα" ειπα, ωστε να "κοβεις" δρομο!![]()
![]()
Τεσπα ...
Κατι που να τελειωνει σε "s" εχουμε ?![]()
![]()
Για πόσο καιρό θα υπάρχει αυτό το ποστ;![]()
Πάντως εγώ οδηγάω και ηλεκτρική σκούπα και μάλιστα καλύτερα από γυναίκα.![]()
Re ti eiste eseis oi gynaikes den pernete apo plaka katholou.
Diabaste kai kana proigoumeno post gia na katalabete oti ayto gia thn skoupa einai plaka.
Alla opoios exei thn myga ..... na thn ferei pisw.
michael kai bebaia odigeis kalhtera file mou thn hlektriki sou skoupa giati eisai antras kai os gnoston otan theleis na ginei kati swsta bale enan antra na to kanei.
Faghto --- oi kalyteroi SEF einai antres
KATHARIOTITES --- gia ela sto synergeio pou paw to motori trws apo to patwma (den eida pote gynaika na katharizei ekei mesa)
kai alla polla.
![]()
Στην πραγματικότητα σε Goody 's δούλευα όταν έμαθα να σκουπίζω οπότε έμαθα και να ψήνω φυσικά καλύτερα από γυναίκα.![]()
Αλλά οι γυναίκες ξέρουν να καβαλούν κάτι άλλο...![]()
Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω...
να κραταμε τους κωλους μας ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από r6van
λες γι αυτό να αυξάνονται τα ανδρογόνα μου και να αισθάνομαι κάτι να φουσκώνει ανάμεσα στα πόδια μου ???:hypnotize
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
να κραταμε τους κωλους μας ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :hypnotize:hypnotize
![]()
έεεεεελα τώρα που δε θελεις..............................:rotflmao:
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!