ζω νεανικες στιγμες μου !!!
α ρε φιλε ποσο πισω με γυριζεις !!!!!!!!!!!!
σε ευχαριστω !!!
![]()
ζω νεανικες στιγμες μου !!!
α ρε φιλε ποσο πισω με γυριζεις !!!!!!!!!!!!
σε ευχαριστω !!!
![]()
:ZZZ:
Καλα το παρατηρησες οι μανετες θα κατεβουν και θα σηκωθεί λιγο το τιμονι.στη οδηγηση το πηρα χαμπαρι.
Το φτερο μονο απο εκει δείχνει ετσι....δεν εχει θεμα ομως..
Σας ευχαριστω για την δυναμη που μου δωσατε με τα καλα σας λογια.
Υ. Γ. Στις δοκιμαστικές βόλτες που εκανε μαζεψε κοσμο απο ατομα που αγαπουν τους δυο τροχους. Δεν το περιμενα αυτο τοσο εντονα..τους καυ...σε ο δεινόσαυρος
Καταπληκτικός και αξιος,ευγε Κωστα,ζωντάνεψες τόν θρύλο και μας μάγεψες ολους!!!
Το αποτέλεσμα μιλάει απο μόνο του φίλε!!!
Μ'ένα μαχαίρι την καρδιά την έσκισες στη μέση κι'αυτή σε αγαπά διπλά αντί για να πονέσει.
Συγχαρητήρια φίλε.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Πολλά μπράβο για το αποτέλεσμα !!!!Με γύρισες στη δεκαετία του 80.
Τα μηχανάκια μου σε εργ/κή κατ/ση:
HONDA C50 αγορά 1982,GLX 90 Honda Astrea Grand αγορά 1995 τώρα και την γρια Transalp 600/98
Πολυ καλη δουλεια,αλλα μηπως να βαλεις ενα δισκοφρενο τουλαχιστον μπροστα στο μελλον,καλες η αναμνησεις αλλα η ασφαλεια πανω απο ολα,500 κυβικά ειναι αυτα,θελουν και αναλογα φρενα.
Χίλια μπράβο και απο 'μένα για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Έτσι όπως το βλέπεις, νομίζεις ότι από κάπου θα εμφανιστεί ο Μπίλιας και θα το καβαλήσει για βόλτα.![]()
Πολλά μπράβο για το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την εξαιρετική παρουσίαση.
Εύχομαι ο ιδιοκτήτης να την χαρεί για πολλά χιλιόμετρα.
Σε σένα εύχομαι πάντα άξιος και με ένα καινούργιο project....
![]()
σημερα μαγκες ηταν η μερα της παραδωσης στο τυχερο πατερα οπου ειχε γενεθλια και του εκαναν εκπληξη με τουρτα και κερακια σε ενα τοπικο μαγαζι. το δωρο ηταν σε ενα μικρο κουτι με το κλειδι της μηχανης με το λογοτυπο honda. ο ιδιοκτητης του μαγαζιου μολις εμαθε το σεναριο αμεσως ειπε η μηχανη μεσα στο μαγαζι. εκανε ακρη κατι τραπεζια και μας εφερε 2μεγαλα τραπεζομαντιλα για κουκουλομα.
μολις ανοιξε το δωρο του ακομη δεν καταλαβε κατι και γιος του τον παει κοντα στο κρυμενο θηριο. τοτε αμεσως εβγαλε το πανι. με τα λογια δεν περιγραφονται αυτα που ειδα παρα μονο σε βιντεο. μαζι του και η παρεα που ταξιδευαν μαζι εξωτερικο με μηχανες οπου γνωριζοντας τι τον περιμενε ανυπομονουσαν να δουν το μοτορι του τοτε.
εδω ο γιος του που την ελιωσε στην βολτα σημερα
και η αφεντια μου με τον τυχερο και χαρουμενο πατερα. την εβαλε μονος του μπρος και πηγε και την βολτα του και γρηγορα μαλιστα
μενουν μονο τα μαρσπιε πισω... φιλτρο αερα..και κατι δεματικα. ψιλολογια. ισως να δω πως κοβω ραβω ενα βιντεο να δειτε την εκφραση του.
ενα 3μηνο ταξιδι restorasion τελιωσε με πολλα χαμογελα σε ολους. να ειστε καλα μαγκες
1000 βρούμ & ΜΠΡΑΒΟ &![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "