Ναι εμενα ομως δεν μου απαντανε στην ερωτηση μου και με πανε γυρω γυρω
αναμεσα στπ
Modenas Kriss 125(μεταχειρισμενο)
Daytona Sprinter 125(καινουργιο)
Crypton R115 η 110 ( μονο μεταχειρισμενο)
ποιο θα επιλεγατε ?
Ναι εμενα ομως δεν μου απαντανε στην ερωτηση μου και με πανε γυρω γυρω
αναμεσα στπ
Modenas Kriss 125(μεταχειρισμενο)
Daytona Sprinter 125(καινουργιο)
Crypton R115 η 110 ( μονο μεταχειρισμενο)
ποιο θα επιλεγατε ?
οχι ντελιβερι για ΑΠΛΗ χρηση μεχρι να παρω μηχανη σε 2-3 χρονια, δεν σκοπευω να του πιω το αιμα ουτε να του μηδενισω το κοντερ
στο νοβα αναφερομουν, που οπως φαινεται, αν και daytona και αυτο,ειναι πολυ κατωτερο.
οσο για το sprinter 125, το εχουν παρει 2 φιλοι, και ο αδελφος ενος αλλου φιλου-μονο καλα λογια.
ο ενας το εχει1.5 χρονο, ντελιβερι 40000 χλμ, δεν εχει κανει κιχ το μηχανακι ακομα.
κανει το μηχανακι και για δουλειες αν δεν εισαι καγκουρας καφτης και σιδεροφαγος....
ρε φιλαρακι θα σου μιλησω αδερφικα
ασε τα μεταχειρισμενα μηχανακια οτι
και ναναι αυτα, ακομα και το παπι της νασα να βρεις μεταχειρισμενο μην το παρεις
πηγαινε παρε εκει το σπριντερακι καινουργιο να μυρισει η μυτουλα σου
καινουργιλα να δεις πως ειναι-και ετσι οπως σε κοβω σοβαρο παιδι, μια χαρα θα εισαι.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας !
Με κοβω να παιρνω το sprinter καινουργιο, με καρμπ ομως οχι injection
να παρεις το γαλαζιο ασπρο που εχει παρει ο ενας φιλος-κουκλι
ο αλλος το εχει σε μαυρο, ωραιο, αλλα το γαλαζιο ειναι κυκνος
φίλοι & συνάδελφοι μετά από 2 μηνο ψάξιμο βρήκα πάπια καινούρια... crypton R.... να πω την αμαρτία μου προτιμουσα ενα crypton 105 να το φτιάξω απ' την αρχη αλλα δυστυχως δεν βρέθηκε σε λογική τιμή.. συνεπως αγόρασα το r το οποίο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και σε καλή τίμη... και κατακόκκινο χαχα
Καλορίζικο
καλορίζικο κι απο μένα
Και να σας θυμίσω οτι τα daytona είναι dayang
dayang είναι πόλη της φορμόζας (υπάρχει και στη μαλαισία αλλά είναι συνωνυμία)δηλαδή της ταιβάν,δηλαδή της δημοκρατίας της κίνας ΟΧΙ της λαικής δημοκρατίας της κίνας
dayang,sym,kymco είναι ταιβανέζικες (Δ.Κίνας) ξέρετε αυτή η δημοκρατία που ίδρυσε ο Τσιανγκ Κάι Σεκ το 1949 κυνηγημένος απο τον Μάο Τσέ τούνγκ.
Έχουν εργοστάσια και στην κομμουνιστική Κίνα μια που τώρα οι μαοιστές είναι οι πιο καπιταλιστές του πλανήτη.
https://weather.com/weather/today/l/...aiwan+TWXX1613
https://el.wikipedia.org/wiki/Δημοκρατία_της_Κίνας
Άντε για να μαθαίνουμε και κάτιτίς,ναούμε.
Τελευταία τροποποίηση από panagiotis1974; 12/05/2016 στις 17:05.