πραγματικά δεν νομίζω ότι μπορείς να συγκρίνεις το θεατράκι της υποκρισίας που λέγεται πολιτικοί και "κωμικοί" των ΗΠΑ με τους λύκους και τις ύαινες του τουρκικού μπουρδ*&^&*....
Δεν αντέχεται τόση αριστερά συντροφοι.
http://tvxs.gr/news/ellada/allagi-te...dr=tvxsmrstvxs
![]()
Το ότι στέλνει βόμβες μακριά δεν είναι κάτι καινούριο,αντιθέτως το επικροτούν και οι ίδιοι.
Αντιθέτως με αυτό που κατάλαβες,ο τύπος δεν πέρασε κάτι επικριτικά,ασχέτως αν έτσι φάνηκε στον ομολογουμένως χαμηλού επιπέδου,μέσο πολίτη..
Για να μην πω για το γλύψιμο που ρίχνει στο τέλος.
Παράσταση,τίποτα περισσότερο..
+1 στον stam
The only easy day was yesterday.
γλύψιμο?παράσταση?
σορυ αλλά τα αγγλικά μου είναι άψογα και μόνο γλύψιμο δεν ήταν. δημόσιος εξευτελισμός ήταν για όλους τους παρευρισκόμενους. άσχετα αν επειδή είναι κωμικός το στυλ του είναι πιο χαλαρό από έναν πρόεδρο του Κουρδικού κόμματος.
....γι αυτό ο goat τον ασπάστηκε γυρνώντας πλάτη στις κάμερες και τα μικρόφωνα....
Εντάξει,είναι καθαρά θέμα οπτικής γωνίας.
Βέβαια αν νομίζεις ότι είναι τόσο εύκολο να βγει "αυθόρμητα" κάποιος με ένα χαρτάκι και να την "πει" στον πλανητάρχη...
The only easy day was yesterday.
άλλο τόσο εύκολα, αν είσαι άνθρωπος υπεράνω υποψίας γιατί είσαι χρόνια διάσημος, αλλάζεις το χαρτάκι απο αυτό που είχες σχεδιάσει να πεις.
δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...και εκεί στας αμέρικας δε φημίζονται οτι τους κόβει και πολύ...αν ψάξεις θα βρεις πολλά σκηνικά γιατί τους πιάνεις στον ύπνο.
μάλλον δεν έχεις καταλάβει καθόλου πως δουλεύει η "σάτυρα" στο αμέρικα ούτε πόσο διαπλεκόμενοι είναι οι "κορυφαίοι" διασκεδαστές με την πολιτική...
Το αν γνωρίζεις αγγλικά ή όχι, είναι... πώς το λένε... irrelevant.
είναι σαν ένας γερμανός που σπούδασε την ελληνική διαβάζοντας Έρασμο να χαζεύει δύο φίλους να λένε ο ένας τον άλλο μαλάκα και να νομίζει ότι βρίζονται, ενώ στην πραγματικότητα αλληλοφιλοφρούνται...
αν θες να συγκρίνεις πραγματικά τον μονόλογο αυτό για τον οποίο μιλάμε με κάτι που είναι παρόμοιο απλώς άνοιξε το λήμμα roast comedy στο wiki...
Είδα νωρίτερα μέρος της ομιλίας Μητσό, τώρα βλέπω Αλέξη...
Ρε σεις, έχουμε σωθεί και δεν το ξέραμε. Σε παράδεισο ζούμε και δεν το εκτιμούμε. Δεν το είχα καταλάβει...
Εγώ έβλεπα αυτό http://m.news247.gr/eidiseis/koinoni...o.3936405.html
Όταν κάηκε η μισή Αθήνα λόγω της ψήφισης του 2ου μνημονίου. Βλέπω στο video την οργή, τον θυμό του κόσμου.
Και βλέπω και την ψήφιση του 3 και 4ου μνημονίου, με τους κόσμο να είναι άφαντος και αδιάφορος.
Λες και όντως ο καμμενος τους έχει ψεκάσει.
Λες και δεν μας αφορά.
Λες και δεν τρέχει τίποτα για τα παραμύθια που ψέκασαν προκειμένου να κάνουν τα χειρότερα.
Ούτε οι μορμόνοι δεν έχουν τέτοια κατανόηση στην ξεφτίλα.
Η απλά έχει ο κόσμος αποδεχτεί την ήττα και έχει καταλάβει πως μπλε πράσινο κόκκινο ροζ σκατουλί είναι απλώς αστεία ανθρωπάκια που το μόνο που ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της θέσης τους στο κοινοβούλιο, όχι η ευημερία των απ' έξω. Δεν έχει λόγο να διαμαρτυρηθεί πιά γιατί δεν έχει καμία ελπίδα για κάτι καλύτερο πλέον. Η ελπίδα has left the building. Να κάψεις και να σπάσεις... Γιατί; Υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο προσμένεις;
Νομίζω πως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Σύριζα είναι αυτό. Αυτό κάποια στιγμή θα διδάσκεται στις πολιτικές επιστήμες.
Και συνεχίζουν να μετράνε ο Αλέξης και ο Κυριάκος το ποιός έχει το μεγαλύτερο πουλάκι. Και τώρα, προσοχή, θα μιλήσει ο φύρερ.