Αναλυτικο review θα εχω και εγω απο 2 φιλους που τα φορεσαν (gsxf 650 - ktm super duke ) αν οι πληροφοριες που θα λαβω ειναι θετικες θα ειναι τα επομενα.
Αναλυτικο review θα εχω και εγω απο 2 φιλους που τα φορεσαν (gsxf 650 - ktm super duke ) αν οι πληροφοριες που θα λαβω ειναι θετικες θα ειναι τα επομενα.
Σε παρακαλώ Θεέ μου. Άφησέ με να σου αποδείξω ότι τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ δε θα χαλάσουν το χαρακτήρα μου!
τα bridgeston bt016 κοστιζουν γυρω στα 200-220 ευρω το ζευγαρι. λαστιχαρα δεν το λες, αλλα απο τα mitas καλυτερα ειναι.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
χαχα καλά το είχα καταλάβει φίλε ότι κάνω το "πειραματόζωο"....
το λεπόν, εγώ είμαι ο ένας "δοκιμαστής" με το εν λόγω :
θα παραθέσω εντυπώσεις, όταν το περπατήσω αρκετά...η τιμή πάντως ασυναγώνιστη και εγώ προσωπικά το θεωρώ ως "επώνυμο" ελαστικό.
εξάλλου πιστεύω πλέον ότι για ένα μέσο αναβάτη, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως εγώ, ισχύει αυτό που μου είπαν στο Tyre Shop: "καλό το ένα καλό και το άλλο, αλλά όχι 75 ευρώ καλύτερο". τώρα αν βγει τόσο φόλα, τι να πω....![]()
σε τι μηχανακι τα εβαλες?
Τα έχω εγώ σε gsr 600.για τα 186 ευρω που έδωσα είμαι υπερευχαριστημένος.οταν ζεσταθουν-δεν αργουν-πιάνουν πολύ καλα.λογικα αν εχεις 300 ευρω και βάλεις λαστιχα 300 ευρω να είναι καλύτερα.όμως τα λεφτά που θα δώσεις για τα μιτας για κανένα λόγο δεν πάνε χαμένα.αξιζουν και με το παραπάνω.
τελικα εβαλα το bridgeston bt016,114ευρω σε γνωστο skroutzoμαγαζο, πολυ μικρη η διαφορα με το mitas
τα βολταρα χτες πανω σε gsr600.μια χαρα λαστιχο,δεν εδιωξε πουθενα και του εδωσα αρκετα.μετα απο 25 χλμ που τα επιασα, ζεματαγε λεμε.πολυ καλη επιλογη για οικονομικο ελαστικο.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει