Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 120

Θέμα: Transalp 600(650)vs 650gs(2002-03)vs aprilia pegaso vs afrika?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Αξίζει με λίγα παραπάνω να πάει κανείς στο 700άρι; http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7891952/

1,5-2 λίτρα λιγότερη βενζίνη σε κάθε 100 χιλιόμετρα.

Καλύτερο κράτημα σε άσφαλτο.

Προσέχεις που βάζεις βενζίνη (λόγω τρόμπας) αλλά ξεχνάς τα καρμπυρατέρ και τις ρυθμίσεις τους.

Θα σου πρότεινα να πας σε 700ρι. Με ΑΒΣ ακόμη καλύτερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    τι λεμε τωρα..εννοείται ότι αν μπορει να παει στο 700σαρι ΑΒΣ με τα μπουνια...μονο και μονο για τα φρενα του και ότι άλλο προσθεσε ο φιλος ο specialized..

Δεν μπορω όμως να μην σχολιασω την "καλη" θεση οδηγησης του ΤΑ 650..μπορει οντως να είναι πολύ καλυτερη από τη σελλα του αφρικα αλλα λιγο παχουλος να εισαι πιανεσαι μετα από μιση ωρα οδηγησης και μαλιστα ασχημα..

Δεν θα ξεχασω την κακη εμπειρια που ειχα εγω και η γυναικα μου σε ταξιδι στο πορτο χελι..κάθε μιση ωρα σταματάγαμε από το χοντρο πιασιμο και το κακης ποιοτητας πλαστικο που την καλυπτει..οπωσδηοποτε θελει αλλαγη εσωτερικου υλικου και καλυμματος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Eπειδη ειπες οτι θα κρατησεις το XT και επειδη θες κατι πιο ανετο και για την γυναικα κοιτα κατι πιο ανετο και πιο ταξιδιαρικο απο το τρανσαλπ με τον ιδιο κινητηρα
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/...ffer_type=sale
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Θα σου πρότεινα να πας σε 700ρι. Με ΑΒΣ ακόμη καλύτερα.
    Με budget το πολύ €2.500 που αναφέρει το παλικάρι δεν νομίζω να βρει ΤΑ 700άρι...

Έτσι!!!

Όταν βγήκε το gs είχα πάθει καψουρα με το gs. Δεν έκατσε αλά ψάχνοντας και πάλι απο μια γρηγορη ματια και έρευνα, το ξέχασα. Απο χτ 500 που εκανα 230 χιλιόμετρα με την γυναίκα σε μονοημερη βόλτα, γίναμε κομάτια. Ψάχνω λοιπόν ενα μηχανάκι ώστε να μπορώ να το κάνω αυτό πιο άνετα. Χερσόνησο Κρήτης μένω!! Το Ηράκλειο το έφαγα το χτ. 89.000 κάπου φτανει. Ωρα να πάμε και πιό πέρα!!! Δεν συμφωνεις ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_kriti Προβολή μηνύματος
    Όταν βγήκε το gs είχα πάθει καψουρα με το gs. Δεν έκατσε αλά ψάχνοντας και πάλι απο μια γρηγορη ματια και έρευνα, το ξέχασα. Απο χτ 500 που εκανα 230 χιλιόμετρα με την γυναίκα σε μονοημερη βόλτα, γίναμε κομάτια. Ψάχνω λοιπόν ενα μηχανάκι ώστε να μπορώ να το κάνω αυτό πιο άνετα. Χερσόνησο Κρήτης μένω!! Το Ηράκλειο το έφαγα το χτ. 89.000 κάπου φτανει. Ωρα να πάμε και πιό πέρα!!! Δεν συμφωνεις ?
    Να υποθέσω ότι το GS το έχεις οδηγήσει και σε κάλυψε από ποιότητα κύλισης σε σχέση με τους κραδασμούς του XT; Γιατί σκέφτεσαι από μονοκύλινδρο να πας πάλι σε μονοκύλινδρο (αν και το GS είναι σίγουρα πιο ταξιδιάρικο μονοκύλινδρο).

Παιδιά συμφωνώ... σήμερα ρωτησα φίλο που έχει 2 pegaso σε ενοικιάσεις πρέπει να είναι του 06 με καμία 60αρια χιλ οτι ή μια έβγαλε βλάβη στην αντλία βενζίνης 25€

Για ποιο μοντελο pegaso λέτε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δεν το θεωρησα καν αντιπαραθεση,αλλα οκ.
    Το μονο που δεν καταλαβα ειναι που και σε ποιον εδωσα ψευτικο ονομα,μιας και εδω μεσα με γνωριζει
    πολυς κοσμος και αυτο που λες ειναι λιγο περιεργο.
    Κατα τα αλλα,εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια,αλλα ολα καλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Δεν το θεωρησα καν αντιπαραθεση,αλλα οκ.
    Το μονο που δεν καταλαβα ειναι που και σε ποιον εδωσα ψευτικο ονομα,μιας και εδω μεσα με γνωριζει
    πολυς κοσμος και αυτο που λες ειναι λιγο περιεργο.
    Κατα τα αλλα,εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια,αλλα ολα καλα
    Κρατάω το όλα καλά που είναι και η ουσία, για το όνομα πμ.

Κρατάω το όλα καλά που είναι και η ουσία, για το όνομα πμ.
    Αναμενω.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    Αμφιταλαντεύτηκα εάν πρέπει ή όχι να μπω σε αυτή την διαδικασία προσωπικής αντιπαράθεσης, γιατί άλλο είναι το θέμα του thread. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστα τα όσα γράφεις, οπότε: Καταρχάς το ότι δεν είσαι εμπαθής φαίνεται καθαρότατα από την τελευταία φράση σου, ότι δεν θα κακολογούσα ποτέ την λατρεμένη μου BMW. Άστοχη έως ιλαρή η παρατήρησή σου, ιδιαίτερα εάν λάβεις υπόψιν ότι έφυγα κακήν-κακώς από το GS Forum και έφαγα ποινή επειδή ακριβώς κάποιοι εκεί μέσα θεώρησαν ότι έθιγα την BMW και τους αναβάτες της. Προς επίρρωση των προηγουμένων υπάρχει και σχετικό θέμα που είχα ανοίξει εδώ μέσα, άλλωστε scripta manent και με λίγη υπομονή μπορεί κάποιος να ανακαλύψει τι έχω γράψει κατά καιρούς εναντίον της BMW και ειρωνευόμενος την BMW. Έωλη λοιπόν η εξυπνάδα ότι ποτέ δεν θα κακολογούσα την λατρεμένη μου BMW, γιατί πολύ απλά δεν λατρεύω μάρκες και φίρμες αλλά ανθρώπους. Επίσης, το ότι πολλές φορές έχω προτείνει άλλο μοντέλο π.χ. VStrom -που είναι ένα μηχανάκι που δεν μ΄αρέσει προσωπικά- έναντι της GS, επίσης κάτι δείχνει για το εάν έχω κόλλημα. Το ότι θεωρώ ότι το GS είναι το κορυφαίο είναι σαφέστατα ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΩΡΗΣΗ, αφού ποτέ δεν έχω δηλώσει κάτι τέτοιο, επίσης υπάρχει τεκμηριωμένο και γραμμένο εδώ μέσα, το αντίθετο. Η δε διαφορά μας -μια και θες να βρούμε διαφορές- είναι ότι όταν ζητήσω κάτι από κάποιον συμφορουμίτη θα συστηθώ με το πραγματικό μου όνομα και όχι με κάποιο άλλο ψεύτικο...

Πάμε λοιπόν παρακάτω... Όταν γράφω κάτι, γράφω βάσει των εμπειριών μου και των γνώσεών μου. Το ότι εσένα το μηχανάκι σου έβγαλε αμέτρητες βλάβες δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και κάποιος άλλος που δεν του έχει βγάλει καμία βλάβη. Όπως και το ότι γνωρίζεις περιπτώσεις ομοιοπαθών, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και περιπτώσεις κατόχων που επίσης δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα - και αυτό ισχύει για όλες τις φίρμες και όχι μόνο για την BMW και την κάθε BMW. Εγώ δεν αμφισβητώ τις βλάβες που σου έβγαλε, αντίθετα εσύ μόλις γράψει κάποιος ότι τα 650 είναι απροβλημάτιστα θα σπεύσεις να σχολιάσεις, όπως και να σχολιάσεις τα λίγα χιλιόμετρα που έχω στη δική μου. Πάρε παράδειγμα το thread του Pan με τον Γερμανό, έγραψε κάπου "χαλάνε μωρέ τα Dakar" και του απαντάς get a life. Σκέψου να μην είχες εμπάθεια δηλ...

Επί του παρόντος thread λοιπόν, σχολιάζει σε κάποια φάση το παλικάρι ότι ο φίλος του έχει φάει κόλλημα με το GS, από λάθος κάποιος -όπως έγραψε τελικά ο άνθρωπος παραπάνω- γράφει βλάβες για το Aprilia δίνοντας την εντύπωση ότι αφορούν το GS και μάλιστα ο ερωτών μένει με την εντύπωση ότι το GS είναι ένα προβληματικό μηχανάκι. Εσύ βέβαια επιβεβαιώνεις ότι τα 3/4 των αναφερομένων βλαβών, που να μην ξεχνιόμαστε αφορούν το Pegaso, στα έβγαλε το GS. Αν τώρα είναι μεμπτό το ότι αποκαταστάθηκε η παρεξήγηση και η λάθος αναφορά, επειδή εμένα και σ' άλλους 2 που σχολίασαν επίσης ότι δεν ισχύουν αυτά, τι να σου πω... Θεώρησέ το μεμπτό που δεν είχαμε τις βλάβες που έχει βγάλει σ' εσένα και στους γνωστούς σου, μπορεί στην τελική να αγοράσαμε ελαττωματικά μηχανάκια τελικά και όχι από τα κανονικά που χαλάνε... Να σαι καλά όπως και να έχει πάντως, να γράφεις ωραία ταξιδιωτικά!
    .
    μεταξυ σοβαρου και αστειου δεν εχει και τοσο αδικο...
    τεινω στο να συμφωνησω μαζι του...
    :ZZZ:

Να υποθέσω ότι το GS το έχεις οδηγήσει και σε κάλυψε από ποιότητα κύλισης σε σχέση με τους κραδασμούς του XT; Γιατί σκέφτεσαι από μονοκύλινδρο να πας πάλι σε μονοκύλινδρο (αν και το GS είναι σίγουρα πιο ταξιδιάρικο μονοκύλινδρο).
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sugariasgeorge Προβολή μηνύματος
    .
    μεταξυ σοβαρου και αστειου δεν εχει και τοσο αδικο...
    τεινω στο να συμφωνησω μαζι του...
    Για τρανσαλπ πάω αλλά το 600 με το διπλό δισκο μπροστά ή του 04 ? Μέχρι εκεί μπορώ!,,!!

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aprilia Pegaso vs BMW GS650
    από Sele στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2014, 16:12
  2. kle 500 vs aprilia pegaso 650
    από cde στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2013, 00:49
  3. Ninja 250r VS Yamaha MT-03
    από skiaxtro στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2010, 17:42
  4. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα