Σελίδα 70 από 129 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 1931

Θέμα: Eδώ μπαίνουν οι αστείες αγγελίες II

καποια μηχανακια η αντικοιμενα ειναι σταθμος . Ενα c50 η ενας ,μπομπος με 0 πραγματικα χλμ ειναι απο μονο του μια σταθερη αξια . Σαν μια χρυση λιρα ας πουμε Αγγλιας με τη Βικτωρια και χωρις σημαδια .
    Πρωσοπικα αν ημουν οκ οικονομικα , θα εδινα και τα διπλασια για να το εχω .... Οχι αυτο το μαμα με τα 3 οοο χλμ που δεν εχει αλλαχτει τιποτα η την τελεια ανακαυασκευη . Αυτο , με τα 0 χλμ .

θυμαμαι καποτε σε ενα ποστ που διαβαζα και ειδα κατι κουτες που ανοιξαν και βγηκαν απο μεσα μετα απο χρονια κατι Ιαπωνικα με ο χλμ , μεσα σε αυτα και μια NR ... Στις δημοπραειες οι τιμες ειχαν ξεφυγει.

Σε αυτες τις περιπτωσεις η τιμη δεν παιζει κανεναν απολυτος ρολο .Υπαρχει περιπτωση να πουληθει και εκτος Ελλαδας .

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Προφανώς δηλαδή το αγόρασε αρχικά συλλέκτης; Γιατί κάποιος που το πήρε αλλά το βαρέθηκε ή πέθανε και έμεινε στο γιό του κλπ θα είχε κάνει έστω κάποια χιλιόμετρα.

Πώς διάλεξε το C50, με ποιό σκεπτικό, τότε που όλοι είχαν ένα;
    Και η κύρια απορία μου: πόσα περίμενε να βγάλει; Αν πουλιέται 4.500 από τον έμπορο, πόσα πήρε ο ιδιοκτήτης; Άξιζε τα 35 χρόνια αναμονή;

Ρωτάω ειλικρινά γιατί προσωπικά δεν ήξερα ότι παίζουν τέτοιες περιπτώσεις.
    Ο συλλέκτης ό ίδιος το πουλάει.
    Το αγόρασε καινουριο και δεν το εβαλε μπρός ποτέ. Εχει κι άλλα μηχανακια καινούρια πχ Ζ50 Freddie Spencer replica που καποτε θα είναι super πανάκριβο.
    Ηδη σήμερα είναι πολύ ακριβοι oi μπομποι.
    Το αν αξίζει κλπ δεν μπορώ να το απαντήσω εγω. Η επιλογή μοτοσυκλέτας για επένδυση δεν ειναι απλή υπόθεση, αλλά υπάρχουν μοτοσυκλέτες/μηχανάκια που απο την αρχή ξέρεις οτι θα γίνουν all time classic και η αξία τους θα ανεβαίνει συνεχώς.
    πχ το Z50 που ανέφερα πιο πάνω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Ο συλλέκτης ό ίδιος το πουλάει.
    Το αγόρασε καινουριο και δεν το εβαλε μπρός ποτέ. Εχει κι άλλα μηχανακια καινούρια πχ Ζ50 Freddie Spencer replica που καποτε θα είναι super πανάκριβο.
    Ηδη σήμερα είναι πολύ ακριβοι oi μπομποι.
    Το αν αξίζει κλπ δεν μπορώ να το απαντήσω εγω. Η επιλογή μοτοσυκλέτας για επένδυση δεν ειναι απλή υπόθεση, αλλά υπάρχουν μοτοσυκλέτες/μηχανάκια που απο την αρχή ξέρεις οτι θα γίνουν all time classic και η αξία τους θα ανεβαίνει συνεχώς.
    πχ το Z50 που ανέφερα πιο πάνω.
    Εμένα η απορία μου εξ αρχής ήταν η έκφραση "δεν έχει πάρει ποτέ μπροστά", και όχι η τιμή, νομίζω ότι δεν είναι παράλογη

Φανταζόμουν ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μου είπες να κάνεις ένα μηχανάκι με πολύ λίγα χιλιόμετρα (της τάξεως μερικών εκατοντάδων ή λίγων χιλιάδων) να φαίνεται σαν να μην έχει "περπατήσει" ποτέ

Για να ξέρεις τον άνθρωπο που το έχει, και να λες ότι το κάνει γενικώς, προφανώς και είναι έτσι

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Εμένα η απορία μου εξ αρχής ήταν η έκφραση "δεν έχει πάρει ποτέ μπροστά", και όχι η τιμή, νομίζω ότι δεν είναι παράλογη

Φανταζόμουν ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μου είπες να κάνεις ένα μηχανάκι με πολύ λίγα χιλιόμετρα (της τάξεως μερικών εκατοντάδων ή λίγων χιλιάδων) να φαίνεται σαν να μην έχει "περπατήσει" ποτέ

Για να ξέρεις τον άνθρωπο που το έχει, και να λες ότι το κάνει γενικώς, προφανώς και είναι έτσι
    Θεωρώ οτι για να το κάνεις να φαίνεται να μην έχει περπατήσει ποτέ θα κοστίσει τόσο (ειδικά στο c50) που θα κοστίζει πολύ ακριβότερα μετά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος

Μπερδεύεσαι λίγο... Βλέπεις το μηχανάκι μόνο ως μέσο, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση το μηχανάκι είναι επένδυση. Όπως όταν αγοράζεις κάποιο σπάνιο κρασί που δεν θα ανοιχτεί ποτέ, ένα έργο τέχνης κλπ.
    Και έχει δίκιο ο Αρης, ένα μηχανάκι που έχει και 1000χλμ. δεν είναι το ίδιο και ούτε γίνεται εύκολα ως να έχει 0. Και δεν υπάρχει λόγος να γίνει, όταν αυτά τα μηχανάκια αγοράστηκαν από την αρχή για αυτό το σκοπό.

Τώρα, στο ερώτημα το ποιά θα γίνουν κλασικά και αν αξίζει η αναμονή...μάλλον έχει να κάνει με τις γνώσεις και το ένστικτο του συλλέκτη. Το οτι είχαν όλοι C-50 επομένως γιατί να γίνει αυτό, δεν λέει τίποτα. Kαι RD350LC είχαν όλοι τότε στα 80'ς... Πόσο μπορεί να πουληθεί ένα RD350LC ή ένα RC-30 με 0 χλμ και εντελώς stock?

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!

Και αν σας κάνει εντύπωση η αγορά των συλλεκτικών μοτοσυκλετών, στα κλασσικά αυτοκίνητα να δείτε τι γίνεται...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μπερδεύεσαι λίγο... Βλέπεις το μηχανάκι μόνο ως μέσο, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση το μηχανάκι είναι επένδυση. Όπως όταν αγοράζεις κάποιο σπάνιο κρασί που δεν θα ανοιχτεί ποτέ, ένα έργο τέχνης κλπ.
    Και έχει δίκιο ο Αρης, ένα μηχανάκι που έχει και 1000χλμ. δεν είναι το ίδιο και ούτε γίνεται εύκολα ως να έχει 0. Και δεν υπάρχει λόγος να γίνει, όταν αυτά τα μηχανάκια αγοράστηκαν από την αρχή για αυτό το σκοπό.

Τώρα, στο ερώτημα το ποιά θα γίνουν κλασικά και αν αξίζει η αναμονή...μάλλον έχει να κάνει με τις γνώσεις και το ένστικτο του συλλέκτη. Το οτι είχαν όλοι C-50 επομένως γιατί να γίνει αυτό, δεν λέει τίποτα. Kαι RD350LC είχαν όλοι τότε στα 80'ς... Πόσο μπορεί να πουληθεί ένα RD350LC ή ένα RC-30 με 0 χλμ και εντελώς stock?

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!

Και αν σας κάνει εντύπωση η αγορά των συλλεκτικών μοτοσυκλετών, στα κλασσικά αυτοκίνητα να δείτε τι γίνεται...
    Δε μπερδεύτηκα καθόλου

Απλά το όχημα δεν είναι κρασί

Αν ανοίξεις το κρασί, τέλος, τι θα κάνεις, θα συμπληρώσεις με ρετσίνα και θα το ξαναεμφιαλώσεις ;;;

Αν κάνεις όμως 500 χλμ με ένα παπί του κουτιού, έλεγα ότι δεν είναι δύσκολο να το κάνεις να φαίνεται σαν να μην έχει πάρει μπρος

Για να ισχυρίζεστε όλοι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, δεν έχω τον παραμικρό λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σας

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Εγώ τώρα έχω την απορία του γιατί να αγοράσεις κάτι που δεν θα το πιείς ποτέ ή δεν θα το οδηγήσεις ποτέ αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα. Ντάξει, επένδυση... Αλλά και ο επόμενος ιδιοκτήτης πάλι το ίδιο θα κάνει. Τι ανωμαλία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εγώ τώρα έχω την απορία του γιατί να αγοράσεις κάτι που δεν θα το πιείς ποτέ ή δεν θα το οδηγήσεις ποτέ αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα. Ντάξει, επένδυση... Αλλά και ο επόμενος ιδιοκτήτης πάλι το ίδιο θα κάνει. Τι ανωμαλία...
    χαχα, ναι ρε, γιατί όπως είπε ο Βύρωνας είναι σαν επένδυση όπως ένας πίνακας. Δεν τον κάνεις τίποτα, τον έχεις κ τον βλέπεις. Έτσι κ το μηχανάκι.

Προσωπικά παρακολουθώ τις τιμές των Z τουλ. 6-7 χρόνια τώρα κ παίζει ανάλογα με το μοντέλο από 3 έως 6 χιλιάρικα.

Υπάρχει και η επιλογή εισαγωγής καινούριου με τον περιορισμό ότι λόγω ρύπων δεν μπορούν να βγάλουν πινακίδες + το αίσθημα του ότι πρακτικά δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις νόμιμα, έστω και αν δε το έχεις σκοπό, είναι ένα μείον (για εμένα).

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Μηδεν χλμ δε βρίσκεις γιατί δεν υπάρχει.Το λιγότερο 2 χλμ θα τα έχει μέσα.Συνήθως απο την γραμμή παραγωγής όταν τα τσεκάρουν ή ο αντιπρόσωπος πριν το παραδώσει στον-ην ιδιοκτήτη-ια.2 μηχανάκια που έχω αγοράσει καινουριέν,ζελατίνα,κούτα,μπιμπελό,έπιπλο όπως θέλετε πείτε το,είχαν 2 ή 3 χλμ γραμμένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κάποια καλά κρασιά ή βίσκι τα κρατάνε κάποιοι για μια ιδιαίτερη περίπτωση όπως ένας γάμος,μια γέννηση αναλόγως τα κέφια.Ειναι όπως κάτι ρολόγια που πάνε απο γενιά σε γενιά.Δε μπορείς παρα να μόνο να τα σεβαστείς.Στην ουσία,δε σου ανήκουν ποτέ.Απλά τα φυλάς για τον επόμενο και ούτω καθεξής.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    χαχα, ναι ρε, γιατί όπως είπε ο Βύρωνας είναι σαν επένδυση όπως ένας πίνακας. Δεν τον κάνεις τίποτα, τον έχεις κ τον βλέπεις. Έτσι κ το μηχανάκι.
    Πάνο, όχι σοβαρά, αν καβαλάς πίνακες ζωγραφικής να το κοιτάξεις... Ο πίνακας είναι για να τον κοιτάς, ούτως η άλλως. Το ρολόι που λέει ο εφτάτολος το φοράς (και ίσως να το πάρει και η επόμενη γενιά αν και όταν).

Η μηχανή είναι για να την καβαλάς. Να την έχεις να την βλέπεις, να φαντασιώνεσαι (λέμε τώρα) 40 χρόνια τι βόλτες μπορεί να κάνει, αλλά να μην έχει πάρει καν μπρος γιατί... Θα χάσει αξία. Ανεκτίμητο... Θα το καταλάβω αν πάρεις δύο, την μία να την "λιώσεις" και την άλλη να την φυλάξεις. έτσι, οκ.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Την αγοράζεις για να την πουλήσεις. Για να βγάλεις λεφτά. Δεν είναι πολύ κακό κίνητρο.
    Life begins at 45°.

Αν είχα την γνώση στα 90ς και πίσω, το μόνο σίγουρο ήταν πως θα αγόραζα (θεωρητικά) 2-3 από κάθε ένα Ζ50, c50 και glx ζελατίνα όλα!

(ά κ ένα 2002tii και μία Ε30Μ3 )

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Αν είχα την γνώση στα 90ς και πίσω, το μόνο σίγουρο ήταν πως θα αγόραζα (θεωρητικά) 2-3 από κάθε ένα Ζ50, c50 και glx ζελατίνα όλα!

(ά κ ένα 2002tii και μία Ε30Μ3 )
    ναι κι αλλα πολλα....!!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ίσως έχει ξαναμπεί, αλλά δεν κρατήθηκα: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7469290/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	7469290_4_b.jpg 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	78,6 KB 
ID:	358498
    Life begins at 45°.

και το αμάξι στο ίδιο μοτίβο, δημιουργίες που δεν θα μπορούσε να συλλάβει ούτε ο Ντα Βίντσι.

Παρόμοια θέματα

1. Eδώ μπαίνουν οι αστείες αγγελίες
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2014
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2015, 06:23
  2. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες:
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3262
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 09:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε