την Τετάρτη θα παιξουμε κανονικά έναν ακόμα αγώνα, αφου ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λογο εορτων :P
7 η ώρα ξεκινάμε, όπως ειπαμε στο αττικο αλσος παιζουμε και πρεπει 7 η ωρα αυστηρά να εχουμε ξεκινήσει.
την Τετάρτη θα παιξουμε κανονικά έναν ακόμα αγώνα, αφου ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λογο εορτων :P
7 η ώρα ξεκινάμε, όπως ειπαμε στο αττικο αλσος παιζουμε και πρεπει 7 η ωρα αυστηρά να εχουμε ξεκινήσει.
μεσα!
Τι εγινε?παιζετε?
Ειμαι και εγω μεσα μιας και ειμαι σε κατασταση να παιξω ανετα.
Τζωρτζ, τι λέει...?
θα έχουμε γήπεδο αυτή τη βδομάδα....?
Μετα κόπων και βασάνων αφου δυο ωρες δεν σήκωνε κανεις το τηλ.... Παιχνίδι έχετε την Τετάρτη κανονικά στις 7 η ωρα. Το μέρος γνωστό, μπαλα πατε μαζι και κάψτε όσα κιλά πήρατε στις γιορτές![]()
Εγω προς το παρών παραλια και βουτιές ακόμα.... Οποτε θα επανέλθω την επόμενη αγωνιστική![]()
Τελικά κάποιοι πήγαμε τζάμπα...
και το γήπεδο που κλείστηκε στο όνομα του kalgeorge έμεινε άδειο στερώντας το παιχνίδι από κάποιους άλλους.
Αλλά ας πούμε ότι οι άλλοι δεν μας νοιάζουν...
Εμείς όμως, είναι σωστό να κλείνει ένας άνθρωπος με κόπο και εξ αποστάσεως το γήπεδο, και να ακυρώνουν πολλοί τελευταία στιγμή...? οκ δεν έχουμε καμμία υποχρέωση εννοείται, αλλά λίγο σεβασμός και στον συμπαίκτη που τρέχει και πάει αδίκως ρε παιδιά... Ο οποίος έχει αλλάξει όλο το πρόγραμμά του για να είναι εκεί, και πίστεψέ με δεν είναι καθόλου ευχάριστο να πηγαίνεις και να κάθεσαι σαν τον χάνο να περιμένεις κάποιους που δεν θα έρθουν.
τεσπα, για μένα από δω και πέρα μόνο με λίστα συμμετοχών, και όσοι είναι ασυνεπείς να φαίνεται ξεκάθαρα...
αυτά τα 8 άτομα ήταν συνεπέστατοι στο να μην έρθουν...
Μείναμε 2 εκεί να κοιτάμε το άδειο γήπεδο.
Όχι, οι συμμετοχές έχουν νόημα για να ξέρουμε ποιους περιμένουμε.
Δεν εχει νόημα φίλε. Οποίος δεν ήρθε προφανώς κατι του έτυχε και δεν μπόρεσε. Αν εχεις συμμετοχές τι θα αλλάξει; Θα τους τιμωρήσεις την επομενη αν δε έρθουν;; Για αυτο πήγαμε σε τσάμπα γηπεδάκι για να μην πληρώνουμε τουλάχιστον τζάμπα λεφτά.
Αν τωρα επιμένεις σε συμμετοχές.....να σε δω όταν θα πρεπει να τους παίρνεις όλους τηλ να δεις αν όντως θα έρθουν
τηλέφωνο δεν χρειάζεται. υπάρχει το νήμα.