9 τετραγωνικά όλο, άλλα 6 ταράτσα ΚΑΙ μπάρμπεκιου; μόνο έξι χιλιάρικα; ρε συ... εΦκαιρία...
9 τετραγωνικά όλο, άλλα 6 ταράτσα ΚΑΙ μπάρμπεκιου; μόνο έξι χιλιάρικα; ρε συ... εΦκαιρία...
Ναι ρε συ 666,666666666 το μέτρο
Παίζει ρε Γιάννη να είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τι να σου πω... μπορεί να είναι κανένα τακτοποιημένο πρώην πλυσταριό. Αστείο είναι σίγουρα.
αστεία αστεία αν είναι τίποτα της προκοπής και όχι ... σετ γυψοδανίδων αν είσαι φοιτητής εκεί αντί να νοικιάσεις κάτι για 5 χρόνια το αγοράζεις ολόκληρο
δεν είναι μικρότερο πχ από εστίες σε πανεπιστήμια έξω που τις νοικιάζεις εκεί γύρω στο 5χιλιαρο για ένα έτος και δεν είναι κακό για φοιτητή που θα βρει γκαρσονιέρα ίσως λίγο μεγαλύτερη αλλά και 15 να είναι κάτω από 150 ευρώ το μήνα δε θα τη βρει.
Η εφορία μόνο δεν ξέρω τι γνώμη θα έχει![]()
Καλά, αν θες βρίσκεις με 10 χιλιάρικα παλιό σπίτι 30~40 μέτρα, βάζεις και άλλα 5 να το μαζέψεις, βγάζεις το φοιτητιλικι, και σου μένει και μετά το ακίνητο, είτε για να το δώσεις πάλι φτηνά είτε για εκμετάλλευση...
σε 9 τετραγωνικά, αν βάλεις μπάνιο, κρεβάτι, μια ντουλάπα, ένα πάγκο και ένα τραπεζάκι δε μένει χώρος όχι για να σταθείς, αλλά μάλλον θα πρέπει να μπαίνεις πηδώντας κάνα τραπέζι από την είσοδο (ευχόμενος ότι η πόρτα ανοίγει προς τα έξω και όχι προς τα μέσα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση έχεις χάσει το 15% της ωφέλιμης επιφανείας του σπιτιού σου...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
9 τετραγωνικά ΜΕ μπάνιο.
Πες 3Χ3 στην καλύτερη.
Η τυπική λεκάνη είναι 70εκ από τον τοίχο. Και θέλεις χώρο για μιά ντουσιέρα φαντάζομαι και ένα νιπτηράκι... Και η κουζίνα, δεν θα έχει κάτι "compact" επιπλάκια όλα σε ένα με νεροχύτη, ψυγειάκι, μάτια κλπ όπως είναι σε μερικά ξενοδοχεία..;
Το μισό; περίπου είναι ήδη χαμένο λοιπόν. Μένει 1,5 μέτρο πλάτος πες για τα λοιπά. Βάλε ένα κρεββάτι 0.7Χ1.9 της πλάκας. Μένει ένα διαδρομάκι 80 πόντων και ίσα ίσα χώρος για ένα τραπέζι/γραφείο. Ντουλάπα δεν το βλέπω να χωράει εύκολα... Όχι μεγαλύτερη από ένα φύλλο δηλαδή, πες 0.6Χ0.6. Θα μου πεις μπορείς να βάλεις κρεββάτι πτυσσόμενο και να κρύβεται όρθιο όταν δεν χρησιμοποιείται...
Πιο ευρύχωρα πρέπει να είναι κελιά φυλακής από αυτό το πράγμα. Ντάξει δεν έχουν BBQ (αν και στον κορυδαλλό είχαν και τέτοιο και πισίνα).
Για Τόκιο μεγάλο είναι ...
https://www.google.gr/search?q=9+squ...HbegCf4QsAQIGQ
Απ'οτι βλέπω και το Παρίσι δε πάει πίσω![]()
ολοι ανυπαντροι ειστε κυριοι;
γαμιστρωνα πουλαει ο ανθρωπος τι κουζινες λετε;
ενα κρεβατι και ενα wc ψηλα για να μη φαινομαστε
και δωρο η θεα και το μπαρμπεκιου![]()