Εννοώ αν πχ χάσω το κινητό μου τηλέφωνο.τη συσκευή δλδ.Παίζει να έχω πρόβλημα ή με σώζει το pass που κάθε φορά χρειάζεται για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία;Τη πλαστική την κάρτα δεν τη χρειάζομαι.
Φίου φίου φι φι φίου
το revolut σου ζητάει αριθμό κινητού τηλεφώνου και μετά εντός της εφαρμογής σου στέλνει sms επιβεβαίωσης με έναν 6ψήφιο.
ο 4ψηφιος ειναι αφού γίνουν τα παραπάνω για το κλασσικό login.
Αν χάσεις το κινητό αλλά κρατήσεις το νούμερο κανένα πρόβλημα και στη νέα συσκευή.
Αν χάσεις και τον αριθμό μπαίνεις στον υπολογιστή στη σελίδα του revolut και δηλώνεις νέο νούμερο.
αρα είναι ασφαλές.Ευχαριστώ!![]()
Φίου φίου φι φι φίου
αγορασα απο κίνα και hong kong 3 φορές απο ebay co uk με debit, αναλώσιμα/ανταλλακτικά, τις δυο πληρωσα αμέσως, την τριτη δεν με άφησε, ξαναμπήκα την επόμενη μέρα, με άφησε.
Νομίζω μόνο η βίζα δε περνάει. Αν κάποιος φορτώσει το πευπαλ με το γνωστό τρόπο δε θα έχει πρόβλημα.
Και master και διαφορετικές τράπεζες .
Παπαρια μαντολες ,απ όταν άρχισαν τα cc δεν μπόρεσα να κάνω καμια αγορά σε ebay-bangood-aliexpres.
Εξυπηρετηθηκα απο αδερφό-συμπεθερο όταν είχα θέμα για να συμαζεψω το.Subaru.
Εντάξει το wish είναι κινεζοσαιτ δεν έχει σοβαρά πράγματα,απλα μου έκανε εντύπωση οτι μου πέρασαν τρεις αγορες κατυθειαν,και ενα παράλληλα δοκιμασα και το ebay οπου παλι έφαγα πόρτα.wtf...
Αυτοι πως δέχονται τα ευρο μου στους άλλους δεν αρέσουν?
Επίσης έχω κανει και revolut την οποία ακόμα δεν χρησιμοποίησα ,και σήμερα σε φόρουμ με Subaru έμαθα για αυτήν
https://www.leupay.eu/
Η οποία απ οτι διάβασα είναι σαν την revolut.
Σου δίνει λογαριασμό Λουξεμβούργου, σου στέλνει κάρτα η προμήθεια είναι ίδια η και.μικρότερη της revolut και έχει το πλεονέκτημα της απευθείας φόρτισης σαν pos
Την έκανα εγώ τη revolut. Θα δείξει σε λίγες μέρες αν περάσει αγορά από το Ali.
Ρε 'σεις έχετε πρόβλημα με το PayPal αν φορτώσετε το balance? Πρόσφατα έκανα 2 αγορές από ebay και 1 από Αμερική.
Πριν ρίξω τα λεφτά στο balance, και έχοντας συνδέσει το paypal με Visa χρεωστική και πιστωτική δε μπορούσα να κάνω καμία αγορά.
Γιατί να βάλω κάρτες που υπάρχουν μόνο σε smartphone απ τη στιγμή που υπάρχει το PayPal?
Για το πως να ρίξετε χρήματα στο balance του PayPal χωρίς να φάτε πόρτα απ' τις Ελληνικές τράπεζες υπάρχει ο σχετικός οδηγός.
Ναι με το δεύτερο mail μπλα μπλα μπλα.
Η revolut δίνει.και κανονική κάρτα