Βαλτε καμμια φωτο ρεεεεε
Ακη![]()
ρε μλκς πόσο κοιλιόδουλοι είστε πγια;
πείτε και καμιά κουβεντα για τη βόλτα,όλο για το φαΐ μιλάτε
Εγω ασούμε συγκινήθηκα στη στάση στο ιστορικό ντίζελ βενζιναδικο.
Ή τη φάση γαμωτ γαμωτ γαμωτ, εκεί που κυνηγάω τον πετάωκοιλιάστοπλάικαιξυνωπαντου, μικρό Βούδα, a.k.a. Τεόφιλο1821 ξαφνου πετάγονται ένα κοπάδι ζωα να μας επαναφέρουν.
Πως να μην απολαύσεις τον αηρανονενυφιουελ (κάποτε), νυν αηρανγουιθσέηντςονολντεηλονγκ Ζιζού;
και Τζενάρα ον τοπ!![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Το λοιπόν...Ακόμα ΔΕΝ πεινάω και κλείσαμε κοντά 24ωρο..Έλιωσα από το πολύ το γέλιο.
Το χάνι κλασικό,ο καφές στο Λιδορίκι καλός και αν και δεν ξέρω τον λόγο μας κοίταζε ενα ολόκληρο χωριό...
Η επιστροφή έγινε ολη απο παραλία,Ιτέα,Δεσφίνα ,σπίτι κατά τις 8 και κάτι ψιλά.(Χωρίς παντόφλα τελικά!)
Ακόμα απορώ πως και δεν φύγαμε και εγώ και ο Θεόφιλος σε μια στροφή που είχε άμμο χωρίς σήμανση για έργα ΚΙετσ !!!
Φωτορεπορτάζ δεν έκανα μεγάλο ΑΛΛΑ ένα δυο στιγμιότυπα τα αποθανάτισα.... Μέγα σφάλμα ήμουν κοντά στον Γαύρο...Για του λόγου το αληθές:
Μετά την υπερπροσπάθεια...
![]()
Και μετά τον λογαριασμό....
και όπως λέει και ο Γιαννάκης Τζενάρα ον τοπ....ΧΑΧΑΧΑ
ας φαρ ας δε βόλτα ιζ κονσερντ...δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτή την μοναδική Σαββατιάτικη μοτο-εξόρμηση έμπνευσης του bon viveur αμυρου - μοναδική όπως και η σύνθεση της παρέας.
Οι τιτάνες με τους τιτάνες λοιπόν και τα παλικάρια με τα παλικάρια..μερικά απ' αυτά βέβαια οδηγούν νύχτα με γυαλιά ηλίου![]()
Τελευταία τροποποίηση από fourtouna; 15/05/2016 στις 15:47.
Όμορφαααααα![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Προσπαθώ από χτες να σκεφτώ τι να γράψω...
Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί όπως είπε και ο σουπιάς "ΑΥΤΟ είναι η βόλτα, η συζήτηση μετά το φαγητό, το χασομέρι με καφέ". Και αυτό δεν μεταφέρεται.
Γιατί ΟΚ, άντε να πεις για τον δρόμο. Τι να πεις; Η διαδρομή ως το Δίστομο είναι έργο χιλιοπαιγμένο και βαρετό, η διαδρομή ως την Ιτέα είναι έργο χιλιοπαιγμένο και πάντα ενδιαφέρον, ακόμα και με ταχύτητες μονοκύλινδρου, όπως και όλο το κομμάτι ως το χάνι. Η μπόνους συννεφιά που είχε, έκανε τα χρώματα της λίμνης και των βουνών στον ορίζοντα ακόμα πιο ενδιαφέροντα και πιο "κορεσμένα", η πολλή λιακάδα τα ξεπλένει. Το ελάχιστο χιονάκι που έδειχνε να έχει μείνει έδειχνε γαλάζιο... Ομορφιά και μερικές φορές θέλω να τα φωτογραφίσω (καλά ΟΛΕΣ τις φορές θέλω) αλλά η κάμερα του κινητού δεν έχει δυνατότητα να πιάσει τέτοιες λεπτομέρειες.
Άντε να πεις για τον καφέ. Όπου από λάθος μας έβαλα ανάποδα σε μόνοδρόμο και μας ψιλοέκραξαν τα λόκαλς (δικαίως), περάσαμε και ατάραχοι δίπλα από τους μπλε της περιοχής... Γκρίνιαζε και η γριά με το πιτσιρίκι γιατί "μμμμμμμμμμμμμμ ήρθαν και πάρκαραν που; ε στα σκαλιά μπροστάααααα" πάλι καλά που είσαι και διακριτική μανίτσα, αν θες κάτι ήξερες που καθόμασταν.... Ή στράβωσες που δεν είχε χώρο να παρκάρεις την "κούρσα" πρώτη μούρη στο χωρΓιό; Αφού δεν μας πήραν και με τα δικράνια (αν και έχουμε μιά παράδοση στην καφρίλα στην εν λόγω πλατεία) με τις κουβέντες που κάναμε, πάλι καλά.
Να πεις για το φαγητό, όχι δεν λες, δεν περιγράφεται. Ήμασταν κακά παιδιά και δεν το φάγαμε και όλο... Με φειδώ την επόμενη φορά μίστερΖ. Όχι δεν θα φτάσει τι παραγγέλνετε και μετά "ωχ δεν αντέχω άλλο" γκεϊλίκια.
Να πεις όμως για το γέλιο. Ατάκες δολοφονικές η μία πίσω από την άλλη. Ο Taisteal να το παίζει μημουάπτου με τις φέτες και μην περνάνε από τον εναέριο χώρο που οριοθετείται από το αρούφηχτο στομάχι και αχ μου βρωμάνε και άμα φάτε φέτα δεν σας ακουμπάω, αλλά την χορτόπιτα με την φέτα την έκανε ΝΑ χωρίς συμπάθιο. Ρε Γιώργη, έλα, αλήθεια τώρα μεταξύ μας που δεν μας διαβάζει κανείς, το κάνεις απλά για να έχουμε κάτι να σε πειράξουμε, ναι;
Η δε φάτσα του όταν μπουκωνόταν το παιδί και άρχιζαν οι ατάκες και έπρεπε να γελάσει και τον έβλεπες να κοκκινίζει και να φεύγει τρέχοντας για έξω μπας και πάρει ανάσα και δεν πνιγεί με την μπουκιά...
Η ατάκα "βλέπω όλα τα φαγητά και πηγαίνουν προς τα εκεί" δειχνοντας τη γωνία του γαύρου, ο οποίος με μαύρο μπλουζάκι και μαύρη φόρμα έκανε την καλύτερη προσομοίωση μαύρης τρύπας φαγητού που υπάρχει, το βαρυτικό του πεδίο εξαφάνισε κάθε βρώσιμο αντικείμενο σε ακτίνα ενάμιση μέτρου και προσέλκυε τα μακρύτερα...
Ποιός ήταν που "δεν τρώω λαχανοντολμάδες" και δοκίμασε και δεν ήταν και άσχημοι τελικά;;;;;;;
Τζένη - Λένη σε κέφια μαγικά. Αρχίζει τη γκρίνια ο παντόφλας Κάρινγκτον "ε μήπως να φεύγουμε", πετάγεται το feta boy και λέει "α όχι, έχει ζέστη ακόμα, έχει πολύ φώς" και ακολουθεί το πληρωμένο καρφί "σε φαντάζομαι, τέτοια λες και για το σεξ; δεν μπορώ έχει ζέστη;" Θεόφιλος "πήρα την μάνα σου το πρωί" "ναι ε;" με πονηρό βλέμμα, της λέω "έφερα το τάπερ της μάνας σου πίσω αλλά το ξαναγέμισα, θα το ξαναπάρω" "ε δεν πειράζει, η θειά μου είναι η γκρινιάρα με τα τάπερ" και άλλα πολλά που αν δεν είσαι εκεί δεν...
Ο Taisteal επίσης κατάλαβε ότι τα άσπρα τενερέ του πάνε περισσότερο και ότι είναι και πιο μάχιμα και πιο τρου αντβέ και είχε ένα χαμόγελο ΝΑ επάνω στο μηχανάκι και αν βγει και διαψεύσει την είδηση δεν μας νοιάζει, ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΡΙΟΣ, δεν κρατιόσουν.
Και τελικά κάτσαμε στην ταβέρνα πέντε ώρες. 5. φάιβ. φουνφ. τσίνκουε. σενκ. Θα μπορούσαμε να έχουμε φάει/φύγει ξεπέτα στο διωράκι μάξιμουμ; Σαφώς. Αλλά αυτό το πράγμα και στο φαί επάνω και στο μετά, που θα χαλαρώσεις και θα πεις καμμιά κουβέντα ήρεμα, αυτό είναι το νόημα. Αυτό αν θέλεις δένει, γνωρίζει, προσελκύει τον άνθρωπο να ξαναπάει. Διαδρομές έχει άπειρες. Ταβέρνες επίσης. Η παρέα και το μουχαμπέτι είναι το ζουμί σε τέτοιες περιπτώσεις. Και για αυτό την γουστάρω αυτή τη φάση του μοτο-τρως. Ναι οκ, βαραίνεις και μπλα μπλα μπλα. Ξεπληρώνεται.
Η επιστροφή είχε γέλιο, που ΞΑΝΑ χάσαμε την πινακίδα "Μοναστηράκι" και βγήκαμε σε άλλο σταθμό μετρό κάνοντας ένα κύκλο ουκ ολίγων χιλιομέτρων. Που τα παράλια της Ναυπάκτου και του Δήμου Τολοφώνος είχαν μαγευτικά χρώματα μπορδοροδομοβοπορτοκαλί του δειλινού και τι να περιγράψω... Που για ακόμα μιά φορά περάσαμε από τα κουκλάκια χωριά της παραλίας και έβλεπα καλοφτιαγμένους μώλους και προβλήτες, αλιευτικά λιμανάκια, καταφύγια και πάλι ήταν φάση "γυρνάμε" και δεν σταματήσαμε να τα δούμε από κοντά. Που με είχε πιάσει νοσταλγία γιατί βράδυ είχα να περάσω από τότε που έτρεχα με το bandit να προλάβω καράβι για Τζάντε... Θυμόμουν κυνηγητά, εμ, μετακινήσεις σε αυστηρά τουριστικούς ρυθμούς με καλές παρέες... Είχα και τα νεύρα μου γιατί πήγαινα στα 2/3 της "συνήθους" ταχύτητας και ένιωθα ότι καθυστερώ τον γαύρο με το Ζ και τον ζιζού... Όπου φτάνοντας νύχτα στην Ιτέα ο ένας δεν έβλεπε γιατί φορούσε μαύρα γυαλιά σαν την Αννούλα τη Βίσση μέσα στη νύχτα, ξεχασμένα από το χάνι (δηλαδή δεν είχαμε σταματήσει κιόλας να τα βγάλει αλλά και δεν έκανε δεξιά μόνος του) ο άλλος έβλεπε ότι στρίβω και έμπαινε πίσω γιούτσος...
Με εξαίρεση εκείνη την φάση που προσπερνάω αυτοκίνητο και λέω "φρενάρω και στρίβ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜ... ΧΑΛΙΚΙΑ πάνω στη στροφή" όπου ευτυχώς ο κουτάκιας έκοψε και είχα χώρο να μην τσακιστώ (σήμερα έμαθα ότι και ο κάρινγκτον και ο 1821 είχαν την στιγμή τους στο ίδιο σημείο) η επιστροφή ήταν ααααρρρρρργγγγγγήηηηηηηη λόγω φώτων και κυλίνδρων. Απογοήτευση η Αλίαρτος, οι κάγκουρες έχουν πάει σε παραλιακά μέρη μάλλον και ενώ περίμενα το κλασσικό "μπουρναζοπέρασμα" δεν είχε σχεδόν τίποτα να διασκεδάσουμε όσο ξεπιάνονταν οι πωπουλίνοι μας. Φύγαμε από το χάνι 19:30 περίπου και φτάσαμε Αθήνα 01:15... Ωρες πολλές με στάσεις Ιτέα στην shell όπου ΠΑΛΙ για πετρέλαιο θα πήγαινε ο ζιζού, όπως και το πρωί στην Άμφισσα, και στην Αλίαρτο. Κούραση, ευτυχώς που δεν το κάναμε Κυριακή το πράγμα γιατί σήμερα σέρνομαι. Στο σούνιο για καφέ και φαγητά σε παραλιακά χωριά κλπ αλλά σέρνομαι.
Και επίσης ευτυχώς που δεν το κάναμε κυριακή γιατί είχε αγώνα δρόμου σήμερα πέριξ του ρερεσίου και δεν ξέρω τι θα έπαιζε με τους δρόμοι.
Και είπεν λοιπόν το παλικάρι... Μήπως να κανονίσουμε μία επόμενη με διανυκτέρευση; Έχουμε που το λέμε από πέρυσι.
Υπάρχουν ιδέες για νήσο του πέλοπος με σκηνή σε ημιπολιτισμένο χώρο ή και σε δάσος που έλεγε ο ggs ή ίσως και δωμάτιο, πρέπει να πάρω τον 1821 αν έχει κέφια να κάνουμε κατόπτευση χώρου στα μέρη του...
Είπε και ο σουπιάς να κανονίσουμε return to the cave. Ο pipoula? διαβάζει;
Ήταν όμορφα κύριοι. Απλά. Να είμαστε καλά όλοι και να ξαναεκδράμουμε.
Φωτό αύριο.
Το κομματι της χορτοπιτας διαλεχτηκε και δεν ειχε τυρι μιστερ...
Και μην πεις οτι δεν εζεχνε η ψητη φετα γιατι θα σκοτωσω ολο το χωριο
Το tenere του σουπια το πηρα για να δειξω ποσο πιο αργα ειναι τα λευκα...και χαλανε και οι ανορθωτες τους
Θα συμφωνησω για επιστροφη στη σπηλια..με διανυκτερευση εννοειται
Εγω δεν εχω να πω πολλα,με καλυψε ο προλαλησαντας.
Until the next..
![]()
Αν return to the cave=Γκιώνα αυτό με τα 500 μέτρα χώμα και έφτασες,count me in.
Αντε και στις επόμενες παίδες.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Αμυρου..
Για εμάς από κάτω δεν ήταν καμιά φοβερή βόλτα χιλιομετρικά, πήγαμε πιο πολύ για την παρέα.
Και δε το μετανιώσαμε! Μιλάμε για πολύ γέλιο, ήταν η μέρα της ατάκας.
Θεόφιλος Αλέξης και γάβρος έδωσαν ρεσιτάλ!
Και το καφεδάκι μετά το φαγητό στην απογευματινή δροσούλα ήταν όλα τα λεφτά.
Ραντεβού στη σπηλιά με διανυκτέρευση και βόλτες στην οίτη.
Φέρτε και τις παντόφλες σας για να μη τρέχετε.
Το 4ημερο αυτο γλυτωσα ενα μαρτυριο και εχασα... Τα καλυτερα μου, εχασα!
Απο Δευτερα αγοραζω μοτο στην Γραικια, εχασα διεθνη για μια εβδομαδα (για 7 γαμημενες ημερες), εχασα πολλες μοτοβολτες, εχασα φαγοποτια (καλα, το φαϊ στα ππρ μου) και ολα αυτα γιατι δεν εχω μοτο στην χωρα του ποτε.
Ε, απο αυριο ψαχνω.
Θα βρω μια και σς καθεται 350+ ημερες τον χρονο. Απλα θα εχει παραπανω εξοδα.
Και παλι στα ππρ μου.
Παντα τετοια.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Είστε κααααλά παιδιά όμως. Μου στείλατε και φώτο την ώρα που παλευατε. Τώρα μου ήρθαν βέβαια αλλά νταξ.
Εύγε εύγε!
Τελικά δεν είσαι γκαντεμάκος φίλτατε επταΤόλη!Δεν έπεσε σταγόνα....
Δε με συμφερει.Ξερετε που μένω άλλωστε οπότε,δε με παίρνει
Για δείτε και αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142312
Φίου φίου φι φι φίου
Αυτό το ρημάδι το Ακροταίναρο, πόσο καιρό το πιπιλάμε? .... στο Πόρτο Κάγιο, λίγο πιό κάτω ... με σκηνούλες ... εκεί που βγαίνουν τα στοιχειά από τον Άδη το βράδυ και σε ακουμπάνε την ώρα που κοιμάσαι. Πρίν πλακώσει η ζέστη και οι πολλοί τουρίστες.
Έχω άδεια για διανυκτέρευση από τώρα![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.