Βρε Stavrako, βρε καλό μου παιδί. Πες σε πια καφετέρια θες να κάθεσε και θα σε πω πια μηχανή να πάρεις !!!![]()
Βρε Stavrako, βρε καλό μου παιδί. Πες σε πια καφετέρια θες να κάθεσε και θα σε πω πια μηχανή να πάρεις !!!![]()
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Η τελική του Strom με του CBF δεν είναι έτη φωτός μακριά και οι ταχύτητες ταξιδιού είναι κοινές..
Το να έχεις ~15-20 χιλιόμετρα παραπάνω με το cbf δεν λέει κάτι μιας κι εκείνο δεν αρέσκεται να δουλεύει συνέχεια ψηλά.
Μήπως να κοιτάξεις και το Suzuki Βandit 650 S abs;;
Μπροστά και στο ταμπλό "σουλουπιάζει" περισσότερο στο strom κι έχει και το λίγο παραπάνω γκάζι που θες. Πιο μετά μοντέλα από αυτά που κοιτάς,ψεκαστό,άνετο και ταξιδιάρικο σε ανάλογα λεφτά.
απο τοτε που μπηκε το abs εχω βαρεθει να ακουω οτι μονο τα μηχανακια με abs αξιζουν και οτι αμα δεν εχει abs δεν το παιρνω και τετοια. χαλαρωστε λιγο, ειναι καλο αλλα το παλικαρι λεει οτι εχει 3000 ευρω. δεν θα βγει να πουλαει χαρτομαντηλα να μαζεψει λεφτα. οπως του το παρουσιαζετε το μηχανακι χωρις abs ειναι κακη αγορα. ΔΕΝ ειναι κακη αγορα. Και δεν ειναι τοοοοοσο χρησιμο, αλλωστε πολύς κοσμος δεν το θελει καν. ειτε για καγκουριες ειτε λογω αισθησης.
Εαν το ταβανι ειναι τα 3000, τοτε δεν μπορείς να επιλέξεις τι εξοπλισμό θα διαθέτει αν εχει αβς η δεν εχει, αυτο που θα κοιτάξεις να δεις ειναι να ειναι οσο δυνατο σε καλυτερη κατασταση. Τωρα εαν το μοντέλο εχει αβς οκ αν δεν εχει θα μάθεις να στρίβεις οπως ολα τα μηχανάκια πριν '04.
Συνεπώς σε αυτα τα λεφτά ανάμεσα στα 2 βρίσκω σε καλυτερη κατασταση cbf600 με καρμπς δηλαδη '04-'07
Για καλο στρομ με λογικά χιλιόμετρα δηλαδη να μην εχει κατοστάρισει θελεις ενα χιλιάρικο παραπανω