Δημοσιεύθηκε αρχικά από
ΕρεΤουμπες
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου επιτέλους το δίπλωμα Α1 για μηχανή,με αποτέλεσμα να ψάχνω πια για μηχανάκι . Επειδή θα είναι πρώτο μου, και όσο να'ναι είναι δύσκολο να μην συμβεί ούτε μια στραβή, θα αποφύγω τα καινούρια για να μην κλαίω τα λεφτά μου, χώρια το ότι ούτως ή άλλως ακόμα δεν έχω βρει σε καινούριο κάτι καλό μέχρι τα 1800 ευρώ που είναι οι δυνατότητές μου. Μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει στα εξής μοντέλα:
Yamaha Ybr 125
Honda Cbf 125
Suzuki DR 125
Yamaha ΧΤ 125
και έχω δει και ένα Derbi Terra 125 Adveture σε αγγελία, εντός budget, το οποίο μου άρεσε μακράν πιο πολύ απ'όλα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το εμπιστευτώ.
Όντας άπειρος θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτά, ή ακόμα και προτάσεις για κάποιο άλλο. Ψάχνω κάτι που θα χρησιμοποιώ γενικά χωρίς συνεπιβάτη, και κυρίως για να πηγαινοέρχομαι άνετα Γέρακα-Πειραιά που σπουδάζω. Δεν θέλω με τίποτα παπί ή scooter γιατί εκτός του ότι δεν μου αρέσουν καθόλου , όσο να'ναι δεν συμπεριφέρονται το ίδιο με μια μοτοσυκλέτα και με νοιάζει και πολύ να μάθω ,για να πάω μετά σε κάτι πιο μεγάλο. Είμαι 1,79 οπότε γενικά δεν υπάρχει θέμα ύψους , αν και προτιμώ μια σχετικά ψηλή/όρθια θέση οδήγησης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.(Το είχα σηκώσει καταλάθος ξανά στη γενική συζήτηση , το ξέρω, είμαι καινούριος)