Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Προσοχή στο ΚΑΤ και άλλες ανάποδες σκέψεις...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Περαστικά κι απο μένα.
    Περίεργο το περιστατικό στο ΚΑΤ, πολύ περίεργο.

Οπως και να έχει, ψυχραίμία και το ξανασκέφτεσαι οσο θέλεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της annoula1981
    Περαστικά και γρήγορα!
    Γνώμη μου μην μείνεις χωρίς μηχανάκι.. Θα το αναζητάς..
    Βαλε απλά προτεραιότητα την υγεια σου και την οικογενεια και άσε τα αλλα να έρθουν αργότερα. Οσο για το ΚΑΤ εχω περάσει ιδια φάση στο Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ για ενα δοντι..
    P.S. βαλε και μένα στη λίστα για παγωτακι (καϊμάκι αν υπάρχει)
    Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..

εμένα πάλι με είχαν "διώξει" από δημόσιο λέγοντας (παρασκευή μεσημέρι, χέρι σπασμένο και τα κόκκαλα όπου να'ναι) θα εγχειριστείτε τρίτη αν δεν έχουμε απεργία.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Ότι είπαν οι προλαλήσαντες,μόλις ξεμπερδέψεις με το θέμα το ξανασκέφτεσαι και αποφασίζεις.
    Περαστικά και ποτέ ξανά
    Απ'το ΚΑΤ έχω και καλές και άσχημες εμπειρίες.
    Κάποτε με τράκαρε μια μ@λ@κισμένη και χτύπησα τον αριστερό καρπό.Με πήγαν στο ΚΑΤ,έβγαλα ακτινογραφίες και μου τοποθέτησαν δετό νάρθηκα.Την επομένη ήρθε σπίτι μου γιατρός απο την ασφαλιστική της υπαιτίου για να με δει.Με το που είδε τις ακτινογραφίες και τον νάρθηκα μου είπε ότι έχω ραγισμένο σκαφοειδές και πρέπει να μπει γύψος
    Παω ξανά στα εξωτερικά του ΚΑΤ και έδειξα τις ακτινογραφίες και τον νάρθηκα στους γιατρούς(2 άλλοι ήταν) που είχαν υπηρεσία.Αφου τα είδαν, κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και χωρίς να πουν κουβέντα έγραψαν παραπεμπτικό για τον μάστορα(γυψαδόρο).
    Τελευταία φορά όμως που πήγα(είμαι καλός πελάτης ) και νοσηλευτηκα για μια εβδομάδα(αμφισφύριο κάταγμα) μόνο καλά έχω να λέω για το προσωπικό και τον γιατρό που με χειρούργησε.Μόνο ο διευθυντής της κλινικής ήταν ξινός αλλά ντάξ,τον ξεπέρασα
    Τελευταία τροποποίηση από Λευκάδιος; 18/05/2016 στις 18:58.
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος
    Περαστικά και σιδερένιος εύχομαι! Παθών πριν δύο χρόνια και η ουλή απο τα ράμματα ακόμη υπάρχει στο γόνατο χωρίς άλλα κουσούρια ευτηχώς.
    Αυτό που λές με την χαλάρωση όταν πλησιάζουμε σε οικείο περιβάλον ισχύει,αλλά μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν γίνεται να είσαι πάντα στο εκατό τοις εκατό.
    Προσωπικά το βλέπω σαν ενα τρόπο να πληρώνω το μερίδιο μου σε αυτό που λέμε ατυχία !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Περαστικά και να ξέρεις ότι για ευνόητους λόγους,οι ίδιοι οι μεγαλογιατροί σαμποτάρουν το ρόλο της δημ.υγείας
    Πολλά τα συμφέροντα...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Με έχουν διώξει από το Γεννηματάς, μετά από ατύχημα και γερό χτύπημα στον αστράγαλο, χωρίς την παραμικρή ακτινογραφία ή έστω αντιτετανικό. Μάλιστα, με τη συμβουλή "να το πατάς κανονικά, δεν έχεις τίποτα" όταν ΥΠΕΦΕΡΑ και, φυσικά, δεν το πατούσα για κανένα λόγο. Για την ιστορία, ήμουν ανίκανος να πάω στη δουλειά μου για 5 βδομάδες (και επισκέφθηκα γιατρούς άλλες 6-7 φορές σε αυτό το διάστημα). Αυτή την υγεία την πληρώνω. Από την τσέπη μου. Καρκίνος και ψόφος.

Και περαστικά σε σένα
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γρηγορα περαστικα να ειναι και ποτε ξανα...

εγω ευτυχως το μονο σπασιμο που εχω απο μηχανακι ειναι στον αντιχειρα του δεξιου χεριου (μετα απο καπακι σουζας και στα καπακια, καπακι endo...), που πηγα στο ΚΑΤ, εβγαλα ακτινογραφια και το τζιμανι αποφανθηκε "κακωση"...πρεπει να πονουσε κανα 3μηνο συνολικα..και μετα απο 2-3 εβδομαδες που ξαναπηγα απο την πρωτη διαγνωση αποδειχθηκε οτι ηταν σπασμενο αλλα ειχε ηδη κολλησει στραβα και για να το φερουν στα ισα του επρεπε να το χειρουργησουν (που σημαινει ξανασπασιμο και το ξαναδενουν σωστα)...@@ εκανα απο τοτε ειναι ετσι στραβο να μην με πιανει το ματι...

γενικα οσον αφορα την οδηγηση ειμαι ο τελευταιος που θα σου δωσει συμβουλες γιατι οι αλλοι δεν στελνουν ουτε γραμμα με 'μενα, αν και εγω δεν βλεπω να κανω κατι extreme και το διασκεδαζω παρα πολυ οταν οδηγαω...
    απλα εχε στο μυαλο σου οτι πρεπει να οδηγας εχοντας συνεχως σεναρια μεσα στο μυαλο σου...εγω δλδ ετσι κανω..συνεχως με το μυαλο μου οραματιζομαι το απιστευτο να ερχεται και βλεπω εξοδους διαφυγης και τροπους αντιμετωπισης...και ας μην ερθει ποτε...
    πρεπει να εισαι λιγο εμμονικος για να το πετυχεις, αλλα γενικα μολις το συνηθισεις δεν ειναι κατι δυσκολο...

και τελος, ο χρονος θα δειξει το τι θα κανεις, και τι θα παρεις, μολις γινεις καλα...ευτυχως εχεις μπολικο απο εδω και περα χρονο να σκεφτεις και νομιζω οτι θα κατασταλαξεις στην ιδανικη κατασταση...

ολα τα σεναρια που εβαλες ειναι μια χαρα διασκεδαστικα και δεν χρειαζεται να κανεις το καθημερινο δρομολογιο για να ευχαριστιεσαι μηχανακι...
    αδαμαντινος και παλι...

ps. εχω θελω φυστικι παγωτακι ή μαστιχα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    Όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθω (σε άλλη βάση όμως).
    Μπα.

Κι εγώ κάποτε παρόπλισα το 600 έχοντάς το μόνο για πίστα.
    Μου πέρασε. Από τότε που χάλασε το παπί, κοντά τρία χρόνια τώρα, κυκλοφορώ με δαύτο κάθε μέρα. Και το απολαμβάνω!

Μη βιάζεις τα πράγματα κι άσε το χρόνο να τσουλήσει. Όλα θα μπουν εκεί που πρέπει.

Στρατσιατέλα για μένα παρακαλώ.
    Think faster than you ride

non serviam Το avatar του/της kachius
    Να'στε όλοι καλά .
    Θα επανέλθω για αρκετούς (το πρωί, που θα "έχουμε" σχολείο )
    αλλά για την ώρα μια παράκληση:
    Όχι σιδερένιος βρε παιδιά...αμάν έκανα να τα βγάλω τα ρημάδια από το χέρι
    Ξέρω από βέσπα!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    περαστικα και ποτε ξανα....

γνωμη μου μη το δωσεις το μηχανακι.. δεν θα τη παλεψεις χωρις αυτό.. κι εγω παθον από τρακαρισμα με νταλικα, σε σημειο να κοντευω να χασω το δεξι μου χερι...
    οι γιατροι στο γεννηματα εκαναν θαυματα, και αυτος που με χειρουργησε ουτε που το πιστευε το ποσο γρηγορα καταφερα να το λειτουργησω και μαλιστα πλήρως
    νταξ δεξι ηταν όπως καταλαβαινεις το χρειαζομουν... ( :a31: ) ΕΠΡΕΠΕ να προσπαθήσω να το κανω να δουλεψει..

τελος παντων όταν επανηλθε λειτουργικα και ξαναγυρισα στη δουλεια, μετα από 2 μηνες με τα ΜΜΜ δεν τη παλεψα και ξαναπηρα μηχανακι..

επισης εγω στη θεση σου, θα πηγαινα στο ΚΑΤ, θα εβρισκα τον μπακαλογιατρο, και θα τον εκανα ρομπα...

edit: ευχαριστω και για το παγωτακι.... παρεληφθη και φαγωθηκε ηδη....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11986941_10200572097580844_903594273324401653_n.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	72,5 KB 
ID:	359164

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11990464_10200572112781224_2914942325702645216_n.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	68,2 KB 
ID:	359165

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    και μενα μπηκε στη μεση η λογικη οταν εγινα πατερας.............

..........και πηγα και πηρα το cbf

περαστικα και να κανεις οτι σε κανει να νιωθεις καλυτερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Περαστικα φιλε μου!

Για το τι θα κανεις με την μηχανη, ο καιρος θα δειξει. Ειναι πολυ νωρις ακομα.. Μπορει να ξαναπαρεις, μπορει και οχι. Σιδερενιος!

Παγωτο μηχανης για μενα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αποδειχθηκε οτι ηταν σπασμενο αλλα ειχε ηδη κολλησει στραβα και για να το φερουν στα ισα του επρεπε να το χειρουργησουν (που σημαινει ξανασπασιμο και το ξαναδενουν σωστα)...@@ εκανα απο τοτε
    Ακριβως ιδια περιπτωση. Σπασμενος και στραβοκολλημενος αριστερος καρπος. Σε καποιες κινησεις με ποναει· οταν ας πουμε λυγιζω τον καρπο (δεν μπορω πχ να κανω κανονικα push ups με τις παλαμες στο πατωμα).

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Mια σοκολάτα εδώ, παρακαλώ, με σαντιγί

Περαστικά ρε μαν, εγώ σπασίματα δεν είχα ποτέ, μαλλον τυχερός ήμουν... αλλά από ράμματα, γεμάτα τα πόδια μου.

Τελευταία φορά στπ Γεννηματάς όταν με πάτησε ηλίθιος στην Αχαρνών το 1999 με πήγε εκεί με το αμάξι του, ήταν μέρα εφημερίας με τρελό πανικό, με βάζουν μέσα, με εξετάζουν στα γρήγορα, "δεν έχεις σπάσιμο μου λένε, αλλά θα χρειαστείς 8-9 ραμματάκια και δεν έχουμε αναισθητικό, τελείωσε με τόσο κόσμο, σε πειράζει;"
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Triathlon 7
    Περαστικα απο εναν ομοιοπαθη απο τον περασμενο Αυγουστο. Συμφωνω και επαυξανω σε οσα γραφεις για την Δημοσια Υγεια. Στου Γεννηματα εκαναν οικονομια ακομα και στο βαμβακι! Αθλια περιθαλψη. Καθαρισμο πληγων εκανα αφου εφυγα απο το νοσοκομειο, σε ...φαρμακειο! Δεν ειδαν μεταξυ αλλων (πχ) το ακρως επιφοβο καταγμα σκαφοειδους! Αν δεν εβαζα βαθεια το χερι στη τσεπη, (ιδιωτικη κλινικη), θα εμενα με κουσουρια.

Εγω ομως αντιμετωπισα αυτην την περιπετεια μου απο την αρχη, με πολυ θετικο τροπο. Οχι μονο δεν σκεφθηκα στιγμη να εγκαταλειψω την - ισοβια - διτροχη ενασχοληση μου, αλλα βρηκα και χρονο, αφ'ενος μεν να μελετησω την επομενη αγορα μου (μια και το μηχανακι διαλυθηκε εντελως στο ατυχημα), αφ'ετερου να γραφτω μελος στο moto.gr!

Anyway. Οτι και να αποφασισεις σου ευχομαι καλη τυχη!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 21:10
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 15:47
  3. Προσοχή στο νερό από Ψάρια
    από Polifer στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2004, 15:38
  4. Προσοχή στο....ΣΑΜΑΡΙ...
    από powerphot στο forum Ιστορίες του δρόμου