Μήπως είπε στη γυναίκα του ότι θα πάει για τσιγάρα;
μοιάζει λίγο η ιστορία, δε ξέρω αν είναι η ίδια
Μήπως είπε στη γυναίκα του ότι θα πάει για τσιγάρα;
μοιάζει λίγο η ιστορία, δε ξέρω αν είναι η ίδια
Ολα ετοιμα τα θελουν οι νέοι πλέον!!
http://www.discovery.com/tv-shows/my...s/realignment/
![]()
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 19/05/2016 στις 15:12.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και εμένα (χωρίς να θέλω να θίξω το οποιοδήποτε κατόρθωμά του) μου κάνει λίγο προς Πρωταπριλιάτικο.
Χωρίς τρυπάνι - μόνο με κατσαβίδι - επανασυναρμολόγησε το Ντεσεβώ να έχει μπροστινό να στρίβει έστω υποτυπωδώς - πως;;;
Και απο τι έφτιαξε ψιλοσυμμετρικό πλαίσιο να κρεμάσει το μοτόρι;
Και εμένα κάτι δεν μου κάθεται, ειδικά στο θέμα τιμονιού, χωρίς υποτυπώδη έστω τιμόνι ισορροπία δεν υφίσταται, μετά κάτι λέει για κιβώτιο ταχυτήτων, αν έβαλε τελικά, μάλλον τζάμπα κόπος, σε ανάλογες κατασκευές, δηλαδή μοτοσυκλέτα με μοτερ κουτιού, συνήθως το κιβώτιο ειναι περιττό, η ροπή του μοτερ του κουτιού ξεκινά και κινεί την μοτοσυκλέτα με μιά σχέση,
Ναι, απλώς διαβασα το ποστ του φίλου παραπάνω που ανέφερε το θέμα του τιμονιού και μπερδευτηκα, οσο για την όπισθεν τι εννοείς, δεν κατάλαβα,τι θες να πεις? πήγαινε μπροστά με την σχέση της όπισθεν, η πήγαινε όπισθεν?? αν ειναι το δευτερο είναι σίγουρα φακέ..άσ το ....
Το πλαίσιο πάντως δε το έχει κολλήσει, έχει κάνει ένα Π και από την αριστερή μεριά έχει περάσει έναν δοκό και το έχει κλείσει χτυπώντας το στο πίσω αριστερό μέρος λίγο πριν το τέλος.Οι ρόδες είναι αυτοκινήτου που πάει να πει πως έχει μια σχετική ευστάθεια στα λίγα χιλιόμετρα όταν η κίνηση του είναι σε ευθεία. Η μηχανή πατάει απλά πάνω και παίζει να την κρατάει το σασμάν και μόνο (μπορεί και κάνα σύρμα από πουθενά) Δε ξέρω αν είναι εφικτό ή όχι να το κάνεις όλο αυτό με τόσα λίγα εργαλεία (η αντοχή του σιδηροτρύπανου με προβληματίζει, εκτός αν είχε και άλλες λάμες) αλλά αν η ζωή σου εξαρτάται από αυτό πολλά δεδομένα μπορούν να αλλάξουν. Θέλω να πιστεύω πως είναι πραγματικό και γιατί από άποψη μηχανικής δεν είναι κάτι τρομερό αλλά και γιατί ρε παιδί μου έτσι γουστάρω!
Εδώ ο άλλος έφτιαξε στολή Iron Man σε μια σπηλιά και γύρω γύρω Ταλιμπάν....σε ενα 2CV θα κολλήσουμε???
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Οποιος δεν το πιστεύει μεγειά του με χαρά του.
Εγώ πάντως το πιστεύω.
Για όποιον ενδιαφέρεται να καταλάβει τι και πως το πέφτιαξε ας δεί κι εδω
http://imgur.com/a/dKWOF#0
Αν θέλετε κάνω και μετάφραση.
Με απλά λόγια χρησιμοποίησε το μισό σασσί, μπλόκαρε το ενα ταμπούρο ωστε το διαφορικό να δίνει μονο στο άλλο, και δίνει κίνηση στον τροχό μεσω του άλλου ταμπούρου με την μεθοδο της τριβής.
Οπως πχ ενα velosolex η τα δυναμό των ποδηλάτων. Γι αυτό και για να παει προς τα εμπρός χρησιμοποιούσε μονο την όπισθεν.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δε πείθει πάντως.
Είχε το μυαλό να το φωτογραφήσει ας πουμε οταν ετοιμάστηκε και δεν το φωτογράφησε οδηγώντας το μετα;
Επρεπε να είχαμε ενα θέμα αστικοί μύθοι τελικά να έμπαινε και εκεί.
Και το σταντ που εφτιαξε,υπερβολικό μου φαίνεται.Θέλω να πω δεν υπάρχει λόγος να φτιάξεις σταντ για τη χρήση που το θες.το ακουμπάς στα βράχια στη τελική εφόσον καίγεσαι.
Φίου φίου φι φι φίου