Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 241

Θέμα: Εκλάπη tdm 900 από υποψήφιο αγοραστή

Μέλος
    Τι ωραια υ τα λελέτε ρε παιδιά,νομίζετε ότι τα λαμόγια όπως αυτός που ήρθε ότι είχε σκατοφατσα?
    Σας πληροφορώ ότι δεν είμαι κανένας χθεσινος και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και από μικρός έχω κάνει πολλές αγοροπουλησιες και όμως τη πάτησα...
    ολαλαμόγιο που ήρθε πέρα από ένα τατουάζ που εχει πλέον η μισή Ελλάδα ήταν ετοιμολογος,εμφανισιμος και είχε και λεφτά πάνω του,γι'αυτό και ψαρωσα και του την έδωσα βόλτα...
    Νομίζετε ότι θα ερχότανε κανένας με σκατοφατσα που κάνει μπαμ για να κάνει αυτές τις λαμογιές?
    Μην σας τύχει,μετά θα το καταλαβαίτε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannisgs1979 Προβολή μηνύματος
    Τι ωραια υ τα λελέτε ρε παιδιά,νομίζετε ότι τα λαμόγια όπως αυτός που ήρθε ότι είχε σκατοφατσα?
    Σας πληροφορώ ότι δεν είμαι κανένας χθεσινος και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και από μικρός έχω κάνει πολλές αγοροπουλησιες και όμως τη πάτησα...
    ολαλαμόγιο που ήρθε πέρα από ένα τατουάζ που εχει πλέον η μισή Ελλάδα ήταν ετοιμολογος,εμφανισιμος και είχε και λεφτά πάνω του,γι'αυτό και ψαρωσα και του την έδωσα βόλτα...
    Νομίζετε ότι θα ερχότανε κανένας με σκατοφατσα που κάνει μπαμ για να κάνει αυτές τις λαμογιές?
    Μην σας τύχει,μετά θα το καταλαβαίτε...
    Εγώ προσωπικά δεν σε κρίνω, όπως πολύ σωστά είπες στον καθένα μπορεί να συμβεί, απλά με αφορμή το δικό σου πάθημα κάνουμε κουβέντα. Σαφώς και ο σωστός επαγγελματίας κλέφτης θα έχει προσέξει τις λεπτομέρειες και θα έχει φροντίσει να είναι άριστος σε όλα, για να σε κάνει να τον εμπιστευτείς.

Δίκιο έχεις, μη μας τύχει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος
    Μα και εγώ γι'αυτό το έβαλα για να το δουν πολλοί και να μην τη πατήσουν,αυτός η αυτοί που το έκαναν θα το ξανακάνουν... Έχουν σύστημα...
    Ειλικρινά αν πήγαινε σε κάποιον με το tdm το δικό μου και έλεγε στον πωλητή αν μπορώ να κάνω βόλτα την μηχανή και κρατα τα κλειδιά του tdm και τη ταυτότητα μου,νομίζετε ότι ο πωλητής δεν θα την έδινε βόλτα?
    Το 80% σίγουρα θα την έδινε,σου λέει μηχανή και ταυτότητα μου αφήνει,που να ξέρει ο πωλητής ότι θα είναι κλεμμένα...
    Ένα παράδειγμα σας λέω,φανταστείτε τι άλλο σκέφτονται...
    Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε Τ Ε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    ρε δεν το δινω που να χτυπιεται σαν χταποδι. το καθαρο μηχανακι φαινεται. βολτα ας το κανει ο κολλητος μηχανικος ο γνωστος ο ετσι ο γιουβετσι... ολοι μηχανικοι ειμαστε εδω που σε μια βολτα 1-2 χλμ θα καταλαβεις αν εχει κατι το μηχανακι? αυτα που θες να δεις τα βλεπεις με μηχανη κλειστη (ποιοτητα πλαστικων, βαφη, συναρμολογηση, αν εχει πεσει κλπ).... τα ακους και στο ρελαντι (θορυβους, τριγμους, συντονισμους) αλλα και στην πορεια αν γινει βολτα, ο μηχανικος εφοσον ειναι αξιος στο επαγγελμα του και υπευθυνος θα καταλαβει πχ αν το μηχανακι παει στραβα κανει ρανει κλπ....

δεν ειναι κολλημα το να μην δινεις το μηχανακι. εχεις το απολυτο δικαιωμα να κανεις αυτο... ειναι η πραγματικοτητα. μπορει να συμβουν 1000 πραγματα. αυτο που αναφερε ο φιλος πιο πανω πχ να ειναι επιχειρηματιας και να εχει ενα μαγαζι, μια ατομικη επιχειρηση ή να σου δωσει ραντεβου στην δουλεια του ειναι σωστο, δινει ενα αισθημα ασφαλειας απο ενα χ,ψ ραντεβου στην μεση του ροδου. και εννοειται οτι τα κλεφτρονια αυτα ειναι upgraded version, δεν θα ερθει ο φυλακοβιος να σου ζητησει φατσα μπουκα το μηχανακι. πρεπει να εισαι βλακας με περικεφαλαια να το δωσεις.

εμενα την μια φορα που ετυχε να πουλησω μτχ μηχανακι, μου εδωσε ραντεβου ενας υποψηφιος αγοραστης στην λαχαναγορα του ρεντη, του λεω τι λες ρε μαστορα που θα ερθω εκει. μου λεει εδω δουλευω φορτηγο κλπ... παω πιο νωρις κοβω κινηση. μενω σε κεντρικο σημειο που ειχε κοσμο. ερχεται το παλικαρι με ενα μηχανακι. μου ζηταει βολτα. του λεω οχι στην αρχη, μου δινει τα κλειδια του μπερβερλυ 350, τι να το κανω αυτο αν φυγεις, μου λεει θα κανω γυρω γυρω στο τετραγωνο μεσα στην λαχαναγορα, εδω δουλευω να και οι συναδελφοι μου, αυτοι επιβεβαιωσαν οτι τον ξερουν κλπ. δινει ταυτοτητα.
    και παλι μεχρι να το ξαναπαρω δεν αισθανομουν καλα... εντελει δεν το πηρε αυτος. το πηρε ενας φουσκωτος απο την αγια βαρβαρα που δεν το πηγε καν βολτα, οταν τον ειδα χεστηκα (κλασσικος αγιος βαρβαριτης), ηρθε με τον αδελφο του εναν διπλο φουσκωτο, ειχαμε δωσει ραντεβου σε αντιπροσωπεια, το πηγε μηχανικος βολτα. τον εμπιστευοντουσαν τυφλα.. γυρναει και τους κανει παρτε το με κλειστα τα ματια ειναι καινουργιο.... τελειο.
    Τελευταία τροποποίηση από kemmotar; 19/05/2016 στις 07:50.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Φίλε giannisgs1979 μακάρι να τη βρεις!
    Μεγάλη καφρίλα ρπμ. Εγώ 8 μηχανάκια έχω πουλήσει και αντίστοιχα έχω αγοράσει 9.
    Όλα τα έδωσα βόλτα και όλα τα πήρα βόλτα αντίστοιχα.
    Τώρα που πουλάω πάλι δε ξέρω τι θα κάνω... θα κόψω φάτσα πάλι (όπως πάντα) και βλέπουμε? δε ξέρω
    Ξέρω από βέσπα!

Μέλος
    Φίλε μου kachius απλά να προσεχείς ειδικά αυτόν τον τύπο με το τατουάζ,σίγουρα θα το κάνει συνέχεια αυτό και αν δεις τέτοιον τύπο,πρώτον κρατα το κινητό του για να μου δώσεις τον αριθμό και δεύτερον και ας μη του δώσεις βόλτα,όταν το δει μη πας το μηχανάκι να το βάλεις εκεί που το βάλεις,κάνε βόλτες πρώτα γιατί αυτός θα έχει έρθει με άλλους για να κόψει κίνηση που το βάζεις κλπ

Μέλος
    Και πάλι ευχαριστώ πολύ κάποια άτομα που μου έχετε δώσει κάποιες πληροφορίες μπας και βρω κάποια άκρη...

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Νομίζω τα πράγματα είναι απλά.

Βόλτα δεν κάνει κανείς γιατί αυτό ενέχει άπειρους κινδύνους για τον ιδιοκτήτη.

Μια καλή μηχανή πηγαίνει από τον ιδιοκτήτη σε συνεργείο κοινής αποδοχής και μάλιστα εξουσιοδοτημένο (γιατί έχω δει αρκετά και έχω ακούσει περισσότερα).

Το συνεργείο γνωμοδοτεί εγγράφως προς τον υποψήφιο αγοραστή έναντι αμοιβής που πληρώνει ο υποψήφιος αγοραστής που επιθυμεί τον έλεγχο και το θέμα κλείνει εκεί.

Μάλιστα το μηχανάκι παραμένει στο συνεργείο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μεταβίβασης και το παραλαμβάνει από εκεί ο νέος ιδιοκτήτης.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος
    Νομίζω τα πράγματα είναι απλά.

Βόλτα δεν κάνει κανείς γιατί αυτό ενέχει άπειρους κινδύνους για τον ιδιοκτήτη.

Μια καλή μηχανή πηγαίνει από τον ιδιοκτήτη σε συνεργείο κοινής αποδοχής και μάλιστα εξουσιοδοτημένο (γιατί έχω δει αρκετά και έχω ακούσει περισσότερα).

Το συνεργείο γνωμοδοτεί εγγράφως προς τον υποψήφιο αγοραστή έναντι αμοιβής που πληρώνει ο υποψήφιος αγοραστής που επιθυμεί τον έλεγχο και το θέμα κλείνει εκεί.

Μάλιστα το μηχανάκι παραμένει στο συνεργείο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μεταβίβασης και το παραλαμβάνει από εκεί ο νέος ιδιοκτήτης.
    Xaxaxa όλα εύκολα τα λέτε. Βρες έναν άγνωστο και τυχαίο μάστορα που θα σου κάνει εύκολα όλη αυτή τη μανούρα που λες. Αν είναι να το πας στον φίλο μάστορα του ιδιοκτήτη ή του αγοραστή τότε κάποιος κερδίζει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος

Εγγράφως; Ποιό συνεργείο θα σου υπογράψει ότι το μηχανάκι δεν έχει τρακάρει ή δεν θα βγάλει ζημιά σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Μέλος
    Καταρχάς για να μην το κουράζεται το θέμα παιδιά κανένα συνεργειο δεν δίνει εγγραφος τίποτα.
    Δευτερον έρχονται πολλοί και καλά με μηχανικό τους που τους έχουν εμπιστοσύνη και ο μηχανικός πάντα και καλα κάτι βρίσκει η για να σου κατεβάσουν τη τιμή η για να τους πει ότι δε κάνει και καλά για να τους πασάρει κανένα δικό τους μηχανάκι φίλου του...
    Και τρίτον είχα γράφει Ότο δεκτος κάθε έλεγχος μέσα στη Yamaha και αν το μηχανάκι είναι προβληματικό η δεν ισχύουν τα χιλιόμετρα γιατί είχε μόνον 12000 τότε θα τα πλήρωνα εγώ τα 40 ευρώ του ελέγχου και κανένας που θα δίνανε 5600 για τη μηχανή δεν πήγαινε στη Yamaha γιατί φοβόντουσαν ότι είναι οκ το μηχανάκι και θα πλήρωναν 40 ευρώ...
    Δηλαδή από εκεί και πέρα μη ψάχνεται λογική

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Εγγράφως; Ποιό συνεργείο θα σου υπογράψει ότι το μηχανάκι δεν έχει τρακάρει ή δεν θα βγάλει ζημιά σε σύντομο χρονικό διάστημα;
    Σε αυτοκίνητο πάντως έχω πάρει προσωπικά αναλυτική έκθεση ελέγχου υπογεγραμμενη κανονικά (επί πληρωμή φυσικά)

Προφανώς δε μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία για ενα παπί ή ενα μηχανάκι του διχιλιαρου

Μέλος Το avatar του/της Rigas.
    Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα..... βιβλίο service αν το δω ίσως και να μην κάνω βόλτα το οποίο μεταχειρισμένο!!! Αλλά να δω ιστορικό όχι ιστορία!!!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    εγω φευγω απτο σπιτι μου να κανω 100-200 χλμ να δω ενα μηχανακι.θεωρω αυτονοητο πως θα το κανω βολτα.
    οπως θεωρω αυτονοητο πως αν ερθει καποιος να παρει το μηχανακι μου θα το καβαλησει.
    το τι ειναι αυτονόητο για σένα, δε σημαίνει οτι είναι και για τους άλλους.
    πουλησα προσφατα μια μηχανη μεγάλου κυβισμού.
    ο αγοραστής ηρθε το είδε, το άκουσε, δεν ανέβηκε καν επάνω.
    του άρεσε το πήρε.
    αν ζητάγε βόλτα, δεν θα έκανε, αν ηθελε άποψη απο μηχανικό, θα τον πήγαινα εγω στη γειτονιά μου. Εχει 10 συνεργεία, διάλεξε όποιο θες θα του έλεγα. Δεν ειναι και επιστημη να καταλάβει καποιος αν ένα μηχανάκι είναι ίσιο...

εγώ πχ, θεωρώ αυτονόητο οτι δεν θα ταλαιπωρηθώ ούτε θα αγχωθω για να πουλήσω κάτι.
    το να τρέχω σε συνεργεία στην άλλη μερια της πόλης ειναι ταλαιπωρία.
    το να το οδηγήσει άλλος, είναι αγχος.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    στα αυτοκίνητα δίνουν.
    Οταν πούλησα ενα audi, ο αγοραστής πλήρωσε 90 ευρω σε επίσημη αντιπροσωπεία.
    θεωρώ οτι με αμοιβή, θα δίνουν και για τις μοτοσικλέτες.

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2016, 09:52
  2. εκλάπη TDM 900
    από cityfly στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία