Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 131

Θέμα: SOS Βοήθεια επειγόντως

SOS Βοήθεια επειγόντως

Παιδιά καλησπέρα.Έχω μεγάλο πρόβλημα.Είναι ένα παλικάρι που πάμε μαζι στο γυμναστήριο,21 χρονων.Πριν λίγο καιρό μου είπε ότι θέλει να πάρει αμάξι με 8000 και εγω τον παρότρυνα να πάρει μια μηχανή σαν την δικιά μου.Εγω έχω ένα er-5,50 αλογάκια.Αυτός τωρα πήγε και μου πήρε Z-750,110hp. Εγω το μηχανάκι το ήξερα αλλα δεν το είχα οδηγήσει ποτε.Μου το έδωσε εχθες για μία βολτα και τρελάθηκα.Πολύ νευρικό και το γκάζι του είναι πολύ εύκολο.Είμαι πεπεισμένος ότι θα φαει το κεφάλι του.Είναι καυλωμένος όσο δεν πάει,είναι μικρός και άπειρος.Είναι η πρώτη του μηχανή.Δεν έχει δίπλωμα αλλα και το δίπλωμα που θα βγάλει θα είναι για μικρότερου κυβισμού λόγω ηλικίας.Εγω εννοούσα να πάρει κάτι σαν το δικό μου,το οποίο γενικά δεν ειναι γκαζιάρικο μηχανάκι.Είναι καλό για αρχή.Προσπαθώ να τον μεταπείσω αλλα δεν με ακούει.Νοιώθω μεγάλος μαλάκας.Υποτίθεται ότι είμαι μεγαλύτερος και του έδωσα την χειρότερη συμβουλή.Δεν ξέρω,έχω χεστεί πάνω μου.Φοβάμαι ότι δεν εχει ακόμα ούτε το μυαλό ούτε την εμπειρία για μια τέτοια μηχανή.Για πείτε ρε παιδιά καμιά άποψη.Τι να κάνω;Δεν μπορω να τον αφήσω να πάει να σκοτωθει και να ξέρω ότι εγω τον οδήγησα στον τάφο του,νέο παίδι.Θα σκάσω.

Φιλαράκι με τα ίδια μυαλά, σήμερα έχει ένα χέρι ανάπηρο από Ζ750. Τα ίδια λέγαμε η παρέα από τότε. Δεν μπορείς δυστυχώς να του βάλεις μυαλό.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Να ελπίζεις μόνο.

Πείσε τον τουλάχιστον να φοράει κράνος κλπ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κατ'αρχην του προτεινες το er5 ενω ουτε για εκεινο θα ειχε διπλωμα,και μια χαρα σκοτωνεσαι και μ'αυτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Να πήγαινε ο Μήτσος ή κάποιος συνάδελφος να τον μαζέψει στη πρώτη βόλτα (χωρίς δίπλωμα και με 750) να τον τρομάξουν ώστε να αναθεωρήσει.

Συγγνώμη βρε παίδες, υπάρχει περίπτωση να βγάλει ασφάλεια για το Ζ με απλό δίπλωμα; Θα τον κόψει η ασφαλιστική. Πως θα κυκλοφορεί μετά χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια;;

Σας ευχαριτώ πολύ ρε παιδιά όλους.Πάρα πολυ.θα του στείλω το thread μπάς και αρχίζει να το σκέφτεται.Τι να πώ.Θα ξεκινησω να προσεύχομαι.Παω να σκάσω,μου εχει ανεβει η πιεση.Νέο παιδι και να ξέρω ότι εγω φταιω.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    21 ετων και αγόρασε 110 άλογα μηχανή και την κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα αλλά και να βγάλει πάλι δε θα καλύπτει τη συγκεκριμένη. και λες οτι τα μυαλά είναι και αλλού για αλλού.

2 πράγματα θα σου πω.

Το λάθος έγινε και δεν διορθώνεται οπότε έχεις 2 επιλογές και εξαρτάται πόσο φίλος σου είναι και πόσο πραγματικά θες να κάνεις το σωστό.

α)
    Δεν είναι φίλος σου απλά ένας γνωστός που θα πιείτε κάνα καφέ και θα κάνετε και λίγο gym παρέα.
    Τον συμβουλεύεις στο τι είναι σωστό και τον αφήνεις στη τύχη του, αποδεχούμενος ήδη τις τύψεις για το λάθος σου, είτε πάει στον τάφο αύριο είτε κάποια στιγμή στη μέλλον.

β)
    Είναι φιλαράκι, τον πονάς.
    Τον δίνεις στεγνά με πινακίδα στο νόμο και αναλαμβάνουν εκείνοι να κόψουν τα πρόστιμα, να του κατάσχουν τη μηχανή κλπ κλπ.

Τα γράφω κάπως χοντρικά χωρίς να ξέρω τι πραγματικά μπορεί να ισχύσει και να υλοποιηθεί από μεριάς σου.

Το οτι έκανες μλκία που τον παρότρυνες μη τρελαίνεσαι. Πολλά λέγονται πανω σε κουβέντες καθημερινές όπως κουβεντιάζεις με τον περιπτερά ή τη κοπέλα που δουλεύει στη καφετέρια ή το φούρνο της γειτονιάς. Δε σημαίνει οτι ότι ακούμε κάθε μέρα πρέπει και να το δεχόμαστε.

Για να μην ήξερες οτι δεν έχει δίπλωμα και οτι σκέφτεται να οδηγήσει παράνομα μια μηχανή Α διπλώματος χωρίς καν δίπλωμα σημαίνει οτι δεν είχατε και πολλά πάρε δώσε.

Οπότε.....αν δε τον ξαναδεις στο γυμναστήριο για το χ,ψ λόγο, προχώρα τη ζωή σου παρακάτω.

Παλαιό μέλος
    Πες του να γινει μελος του moto.gr.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μετά θα θέλει ψυχίατρο

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    ... Πως θα κυκλοφορεί μετά χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια;;
    Ο μόνος είναι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    21 ετων και αγόρασε 110 άλογα μηχανή και την κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα αλλά και να βγάλει πάλι δε θα καλύπτει τη συγκεκριμένη. και λες οτι τα μυαλά είναι και αλλού για αλλού.

2 πράγματα θα σου πω.

Το λάθος έγινε και δεν διορθώνεται οπότε έχεις 2 επιλογές και εξαρτάται πόσο φίλος σου είναι και πόσο πραγματικά θες να κάνεις το σωστό.

α)
    Δεν είναι φίλος σου απλά ένας γνωστός που θα πιείτε κάνα καφέ και θα κάνετε και λίγο gym παρέα.
    Τον συμβουλεύεις στο τι είναι σωστό και τον αφήνεις στη τύχη του, αποδεχούμενος ήδη τις τύψεις για το λάθος σου, είτε πάει στον τάφο αύριο είτε κάποια στιγμή στη μέλλον.

β)
    Είναι φιλαράκι, τον πονάς.
    Τον δίνεις στεγνά με πινακίδα στο νόμο και αναλαμβάνουν εκείνοι να κόψουν τα πρόστιμα, να του κατάσχουν τη μηχανή κλπ κλπ.

Τα γράφω κάπως χοντρικά χωρίς να ξέρω τι πραγματικά μπορεί να ισχύσει και να υλοποιηθεί από μεριάς σου.

Το οτι έκανες μλκία που τον παρότρυνες μη τρελαίνεσαι. Πολλά λέγονται πανω σε κουβέντες καθημερινές όπως κουβεντιάζεις με τον περιπτερά ή τη κοπέλα που δουλεύει στη καφετέρια ή το φούρνο της γειτονιάς. Δε σημαίνει οτι ότι ακούμε κάθε μέρα πρέπει και να το δεχόμαστε.

Για να μην ήξερες οτι δεν έχει δίπλωμα και οτι σκέφτεται να οδηγήσει παράνομα μια μηχανή Α διπλώματος χωρίς καν δίπλωμα σημαίνει οτι δεν είχατε και πολλά πάρε δώσε.

Οπότε.....αν δε τον ξαναδεις στο γυμναστήριο για το χ,ψ λόγο, προχώρα τη ζωή σου παρακάτω.
    Τον γνωρίζω λίγο καιρό αλλα δεν είμαστε χρόνια φιλοι.Δεν ξέρω αν έχω την άνεση να τον δώσω στεγνά όπως λές.Απο εκεί και πέρα η αλήθεια είναι ότι δεν είχα άποψη πως συμπεριφέρεται το μηχανάκι.Μου είχε πεί ότι ψαχνει και του είχα στείλει καποια μηχανακια,bros και τετοια όπως έχουν στις σχολες.Ξαφνικά μια ωραια πρωια μου βλέπω στο φβ ότι πήρε το Ζ.Εγω δεν του είχα πει ποτε να πάρει κάτι τέτοιο.Σε πρώτη φάση θα του στείλω το thread.Καλύτερα να μην μου ξαναμιλήσει ποτέ παρα να δω κανα κηδειόχαρτο με το όνομα του.Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απαντηση!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ναι οπωσδήποτε θα του το πώ.

Εντάξει, αλλά όπως κ να το κάνουμε παρα είναι χοντρό. Ωστόσο πιστεύω ότι δε θα βγάλει μήνα. Αργά ή γρήγορα θα πέσει σε έλεγχο κ τότε οι συνέπειες θα είναι ζόρικες και θα του βγει ο κούκος αηδόνι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Μετά θα θέλει ψυχίατρο
    Καλυτερα ψυχιατρο παρα χειρουργο.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Το καλυτερο ειναι να το βαλει σε ενα garage μεχρι να βγαλει το διπλωμα του. Σε ποια ηλικια βγαίνει το Α;
    Τουλαχιστον να ειναι νομιμος και ασφαλισμενος οταν θα παιζει με το κεφαλι του.

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SOS ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από kostas-hyosung στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2013, 02:50
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 15:44
  3. sos- βοηθεια
    από sanguini στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2009, 11:43