Παιδιά καλησπέρα.Έχω μεγάλο πρόβλημα.Είναι ένα παλικάρι που πάμε μαζι στο γυμναστήριο,21 χρονων.Πριν λίγο καιρό μου είπε ότι θέλει να πάρει αμάξι με 8000 και εγω τον παρότρυνα να πάρει μια μηχανή σαν την δικιά μου.Εγω έχω ένα er-5,50 αλογάκια.Αυτός τωρα πήγε και μου πήρε Z-750,110hp. Εγω το μηχανάκι το ήξερα αλλα δεν το είχα οδηγήσει ποτε.Μου το έδωσε εχθες για μία βολτα και τρελάθηκα.Πολύ νευρικό και το γκάζι του είναι πολύ εύκολο.Είμαι πεπεισμένος ότι θα φαει το κεφάλι του.Είναι καυλωμένος όσο δεν πάει,είναι μικρός και άπειρος.Είναι η πρώτη του μηχανή.Δεν έχει δίπλωμα αλλα και το δίπλωμα που θα βγάλει θα είναι για μικρότερου κυβισμού λόγω ηλικίας.Εγω εννοούσα να πάρει κάτι σαν το δικό μου,το οποίο γενικά δεν ειναι γκαζιάρικο μηχανάκι.Είναι καλό για αρχή.Προσπαθώ να τον μεταπείσω αλλα δεν με ακούει.Νοιώθω μεγάλος μαλάκας.Υποτίθεται ότι είμαι μεγαλύτερος και του έδωσα την χειρότερη συμβουλή.Δεν ξέρω,έχω χεστεί πάνω μου.Φοβάμαι ότι δεν εχει ακόμα ούτε το μυαλό ούτε την εμπειρία για μια τέτοια μηχανή.Για πείτε ρε παιδιά καμιά άποψη.Τι να κάνω;Δεν μπορω να τον αφήσω να πάει να σκοτωθει και να ξέρω ότι εγω τον οδήγησα στον τάφο του,νέο παίδι.Θα σκάσω.