Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 131

Θέμα: SOS Βοήθεια επειγόντως

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    Εφτά σελίδες μπιμπες.Τελικά το παιδί έχει δίπλωμα Α2 οπότε με κάποιον τροχαίο δεν νομίζω να έχει πρόβλημα εφόσον είναι προβλεπόμενος με κράνος κτλπ...Επίσης είχε μηχανάκι 250αρι
    Το αρχικό ποστ μιλάει για καποιον που καβάλησε πρώτη φορά στην ζωή του μηχανή..wtf :a12::a12::a12:
    Μπινια!!!!

Μέλος
    Nτάξει ρε αλάνια.
    Πριν αλλάξει η νομοθεσία με τα καινούρια διπλώματα εγώ έβγαλα επαγγελματικό (και για λεωφορείο)και μοτο στα 18 με μετατροπή απο στρατιωτικό δίπλωμα και δεν ήξερα να οδηγάω ούτε πατίνι.Το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησα ήταν βοθροφόρο M/S γουρούνα με το καζάνι μισογεμάτο(για όσους καταλαβαίνουν).Το δευτερο αμάξι ήταν m38 μέσα στην αθήνα,στο ένα χέρι είχα το μπλοκάκι να κοιτάω τα σήματα και με το άλλο το τιμόνι,ούτε σκότωσα ούτε σκοτώθηκα.
    Δηλαδή όποιος έχει δίπλωμα ξέρει να συμπεριφέρεται σωστά;;;Πολλοί απο σας είστε δολοφόνοι κάνγκουρες με δίπλωμα και με πατέντα.
    Χθές ένας μαλάκας γρήγορος με πέρασε με κόρνες βρίζοντάς με γιατί πήγαινα σιγά δίπλα απο σταματημένο λεωφορείο.Μαντέψτε τι παραλίγο να γίνει την ώρα που έφτασε στη μούρη του μεγάλου οχήματος...Ο τριμάλακας ο τριμέγιστος.Όταν ο άλλος είναι μαλάκας 700 χρόνια να οδηγεί μαλάκας θα είναι αυτό δεν αλλάζει και με διπλώματα και ξεδιπλώματα και μεταπτυχιακά και ότι θέτε.

Υ.Γ Διαβάζω καμιά φορά που λέει κάποιος "ο κουτάκιας ο μπήξης ο δείξης" και καλά ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι μαλάκες και ξερω γω.
    Μέγα λάθος,ο ίδιος μαλάκας μετά το αμάξι θα πάρει το σκούτερ η το transalp και θα βγεί έξω,θα αλλάξει συμπεριφορά;;;
    Τελευταία τροποποίηση από panagiotis1974; 21/05/2016 στις 05:23.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Εσας τοτε σας ξυριζαν γουλι και σας γυρναγαν πανω στο γαιδαρο με την ταμπελα “ειμαι τεντυ μπους"
    το 80 κατι; σιγα μη μετραγανε και το μηκος της φουστας με το "πασετο" και ριχνανε προστιμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotiriszegianni Προβολή μηνύματος
    Σας ευχαριτώ πολύ ρε παιδιά όλους.Πάρα πολυ.θα του στείλω το thread μπάς και αρχίζει να το σκέφτεται.Τι να πώ.Θα ξεκινησω να προσεύχομαι.Παω να σκάσω,μου εχει ανεβει η πιεση.Νέο παιδι και να ξέρω ότι εγω φταιω.
    ήταν θέμα χρόνου,μην τα βάζεις με τον εαυτό σου,η αφορμή ήσουν
    και αυτοκίνητο να έπαιρνε μία από τα ίδια

Banned

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Εντάξει, αλλά όπως κ να το κάνουμε παρα είναι χοντρό. Ωστόσο πιστεύω ότι δε θα βγάλει μήνα. Αργά ή γρήγορα θα πέσει σε έλεγχο κ τότε οι συνέπειες θα είναι ζόρικες και θα του βγει ο κούκος αηδόνι.
    Αν φαίνεσαι νόμιμος (κράνος), δεν κάνεις μ@λακίες (υπέρβαση ορίου ταχύτητας, επικίνδυνους ελιγμούς) και δεν εμπλακείς σε ατύχημα....είναι λίγο δύσκολο να σε τσακώσουν.
    Εκτός ίσως σε κάποιο μπλόκο...
    Παροτρύνουμε να πάρει μοτοσυκλέτα μόνο κάποιον που ξέρουμε πως πληρεί κάποιες προυποθέσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aurond Προβολή μηνύματος
    πολλες οι ασυναρτησιες... σχεδον κανενας με επιχειρηματα? ειμαι 22, με διπλωμα Α2, κρανακι σωστο, ασφαλειες τα παντα σωστα, παντα κυριος με τα φλας μου, στην λωριδα μου, πανω απο 90 δεν το εχω ανοιξει ποτε..
    δεν ξερω γτ΄αυτο το Threat απο τν φιλο μου Sotiriszegianni, αφου το συζητησαμε ηρθα να απαντησω και σε εσας...
    για οσους θεωρουν σωστο την καταγγελια, για ενα ατομο το οποιο για να παει στην δουλεια του χρειαζετε το οχημα του γτ΄σχολαει 2, και βλεπετε σωστο να υποφερει με δικαστηρια ειστε μεγαλα σκατοψιχα..
    παρολα αυτα, στο μονο που δεν με καλυπτει το Α2 ειναι σε περιπτωση που προκαλεσω "Εγω" ζημια, δεν με καλυπτει η ασφαλεια, και μια πιθανοτητα δικαστηριο μετα απο χρονια να παρουσιασω το ανανεωμενο διπλωμα..
    "ναι ξερω, ειναι πολυ αγριο "παπακι" ", απο Scouter 250cc πηγα στα 750.. λαθος.. ομως παρολα αυτα δεν το πηρα για κοντριτσες.. (μα θα μου πειτε γτ να παρω αυτο , αφου δεν θελω ξεσκισμα- γκαζια -.. γιατι το γουσταρα ειναι η απαντηση, το εβλεπα και το ηθελα απεγνωσμενα..
    στο κατω κατω της γραφεις, εαν εγω δεν την θελω την ζωουλα μου, δεν του πεφτει κανενος ο λογος... - και μην μου πειτε, πως ποτε δεν οδηγησατε εστω μια φορα μεθυσμενοι η μαστουρωμενοι, παντως΄ο φιλος μου ο Sotiriszegianni το κανει συχνα..
    ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, το μονο που οφειλει ενα κοινωνικο συνολο να κανει ειναι σωστη ενημερωση και απο τον "παθων", σωστη εκπαιδευση...!
    " By the way ", νομοθεσια για τετοια ορια ηλικιας οχηματων, και με τοσα "παραθυρακια" μονο τριτοκοσμικες χωρες, Ελλαδα ας πουμε..
    επισεις το Threat, με παρουσιαζη ως ο καυλομενος 20χρονως.. το μηχανημα το πηρα για να πηγαινω στην δουλεια μου.. ειναι τουλαχιστον τραγικα τα Comment σας.. αλλα δεν φταιτε εσεις, ο εχεφρων φιλος μου φταιει

man, ξέχνα όλα τα άλλα, διέγραψέ τα, πες οτι το θρεντ ξεκινάει εδώ....

1. ΔΕΝ έχεις δίπλωμα για το μηχανάκι που καβαλάς, αν (ποτέ να μην) προκαλέσεις ατύχημα, ο παθών θα σε κυνηγάει να σου σκίσει τον Μπάτο και η ασφαλιστική σου θα σφυρίζει αδιάφορα....

2. Ακόμα και αν ο νόμος είναι κουκουρούκου, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τον σέβεσαι.... η ερμηνεία του νόμου διαφέρει από ατομο σε άτομο, φαντάσου τώρα, να βλέπω τραγικό τον νόμο που απαγορεύει να μπω σπίτι σου να σε δείρω, να βιάσω τη γυναίκα σου, να σε κλέψω κλπ κλπ....

3. "...ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, το μονο που οφειλει ενα κοινωνικο συνολο να κανει ειναι σωστη ενημερωση και απο τον "παθων", σωστη εκπαιδευση...! " By the way ", νομοθεσια για τετοια ορια ηλικιας οχηματων, και με τοσα "παραθυρακια" μονο τριτοκοσμικες χωρες, Ελλαδα ας πουμε.."
    απλά τραγικό αυτό που λες.... τα παραθυράκια εσύ πρώτος μου φαίνεται τα εκμεταλλεύεσαι και το παραδέχεσαι "...δικαστηριο μετα απο χρονια να παρουσιασω το ανανεωμενο διπλωμα.."

4. "....και βλεπετε σωστο να υποφερει με δικαστηρια ειστε μεγαλα σκατοψιχα.. "
    το άφησα τελευταίο.....
    από καθαρή τύχη σε ατύχημα τον φεβρουάριο του 15 βγήκα αλώβητος. ο τύπος είναι ανασφάλιστος και ακόμα είμαστε στα δικαστήρια (διευκρίνιση: αν δεν σε καλύψει η ασφαλιστική σου σε ατύχημα που τυχόν προκαλέσεις, είναι ιδια ακριβώς υπόθεση).... εσύ λοιπόν βλέπεις σκατοψυχία δική μας.... μαλιστα....
    εγώ λοιπόν που την έχω πατήσει από τον εν λόγω μαλάκα που με χτύπησε, σου γνωρίζω τι είχα πει στο σχετικό θρεντ εκείνου του ατυχήματος....

ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@....

ΠΟΥΤΣ@ φίλε, απο δω ως την άκρη της γης..... αυτό χρειάζεστε ολοι εσείς που γράφετε στ αρχίδια σας όλους τους άλλους (γιατί αυτό κάνεις και το ξέρεις).
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αγαπάμε spyrako ............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Άπειρα ρισπέκτ στον Σπυρέτο.

Μικρέ δεν μπαίνεις σε φόρουμ μοτοσυκλέτας για να μας πεις ότι το 750 το πήρες
    για να πηγαίνεις στη δουλειά σου και ότι το ανοίγεις μέχρι τα 90.

αυτά αλλού

Α, και το ισχύον καθεστώς για τα διπλώματα είναι οδηγία της "τριτοκοσμικής" Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Ακριβώς για να αποτρέπει τους καυλωμένους πιτσιρικάδες από τα πολλά κυβικά και άλογα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    πολλες οι ασυναρτησιες... σχεδον κανενας με επιχειρηματα? ειμαι 22, με διπλωμα Α2, κρανακι σωστο, ασφαλειες τα παντα σωστα, παντα κυριος με τα φλας μου, στην λωριδα μου, πανω απο 90 δεν το εχω ανοιξει ποτε..
    δεν ξερω γτ΄αυτο το Threat απο τν φιλο μου Sotiriszegianni, αφου το συζητησαμε ηρθα να απαντησω και σε εσας...
    για οσους θεωρουν σωστο την καταγγελια, για ενα ατομο το οποιο για να παει στην δουλεια του χρειαζετε το οχημα του γτ΄σχολαει 2, και βλεπετε σωστο να υποφερει με δικαστηρια ειστε μεγαλα σκατοψιχα..
    παρολα αυτα, στο μονο που δεν με καλυπτει το Α2 ειναι σε περιπτωση που προκαλεσω "Εγω" ζημια, δεν με καλυπτει η ασφαλεια, και μια πιθανοτητα δικαστηριο μετα απο χρονια να παρουσιασω το ανανεωμενο διπλωμα..
    "ναι ξερω, ειναι πολυ αγριο "παπακι" ", απο Scouter 250cc πηγα στα 750.. λαθος.. ομως παρολα αυτα δεν το πηρα για κοντριτσες.. (μα θα μου πειτε γτ να παρω αυτο , αφου δεν θελω ξεσκισμα- γκαζια -.. γιατι το γουσταρα ειναι η απαντηση, το εβλεπα και το ηθελα απεγνωσμενα..
    στο κατω κατω της γραφεις, εαν εγω δεν την θελω την ζωουλα μου, δεν του πεφτει κανενος ο λογος... - και μην μου πειτε, πως ποτε δεν οδηγησατε εστω μια φορα μεθυσμενοι η μαστουρωμενοι, παντως΄ο φιλος μου ο Sotiriszegianni το κανει συχνα..
    ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, το μονο που οφειλει ενα κοινωνικο συνολο να κανει ειναι σωστη ενημερωση και απο τον "παθων", σωστη εκπαιδευση...!
    " By the way ", νομοθεσια για τετοια ορια ηλικιας οχηματων, και με τοσα "παραθυρακια" μονο τριτοκοσμικες χωρες, Ελλαδα ας πουμε..
    επισεις το Threat, με παρουσιαζη ως ο καυλομενος 20χρονως.. το μηχανημα το πηρα για να πηγαινω στην δουλεια μου.. ειναι τουλαχιστον τραγικα τα Comment σας.. αλλα δεν φταιτε εσεις, ο εχεφρων φιλος μου φταιει
    οι γονεις σου τι λενε για ολα αυτα;ο πατερας σου γνωριζει οτι το διπλωμα που εχεις δεν σε καλυπτει;Ρωταω γιατι εχω γιο στην ηλικια σου και ΔΕΝ θα ηθελα να κυκλοφορει "ετσι"

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Γιατί έχω την εντύπωση ότι το θρεντ έκανε τον κύκλο του?

Banned
    Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα σήμερα σε μια ενδεχόμενη εμπλοκή σε ατύχημα, που να μην συμβεί σε κανένα ποτέ. Αν σου λείπει κάτι (ΚΤΕΟ,ασφάλεια, δίπλωμα άλλης κατηγορίας) είναι σαν να μην έχεις τίποτα.
    Σε αυτό δεν φταίει ουτε η αστυνομία ουτε οι νομοθέτες.
    Είναι δουλειά των ασφαλιστικών που τετραγωνιζουν τον κύκλο για να πληρώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα και να φύγει το αγγούρι απο τον λωκο τους.
    Αν όπως υποστηριζεις εσύ η και ο DALTON οτι έχοντας κράνος ασφάλεια (αλήθεια με ποιανού δίπλωμα την έβγαλες? )και σε σταματήσουν τα καρακολια όπως είπε θα στην χαρίσουν.
    Λάθος κατ εμέ.
    Και τον λόγο τον αναφέρω ποιο πάνω.
    Με δίπλωμα άλλης κατηγορίας δεν αναγνωρίζεται τίποτα σε ενδεχόμενο ατύχημα.
    Ειναι σαν να μην έχεις.
    Άδικο ξε άδικο that's the fact.
    Καποτε απο τα 18 παίρνανε δίπλωμα απεριόριστων κυβικών.
    Και διάβαζα στα περιοδικά της εποχής οτι έξω είναι αλλιώς ,οτι είναι καλύτερα μπλα μπλα μπλα.
    Έγινε και εδώ
    Αρα η εναρμονιζεσαι η είσαι στην απ έξω.
    Δεν είσαι εν δύναμή δολοφόνος η οτιδήποτε άλλο.
    Μπορεί να είσαι οκ να οδηγεις συνετα να φοράς κράνος μπουφάν κτλπ, αλλά σε μια στραβη όλα αυτά θα θεωρηθούν άχρηστα, αυτο σου λένε όλοι.
    Εντάξει με αυστηρό, χιουμοριστικό η οτι άλλο τρόπο,αλλα σκατοψυχος δεν ειναι κανεις,λες καποιος απο εδω μεσα να θελει το κακο σου η οποιουδηποτε αλλου?δεν είμαστε παιδάκια να λέμε παραμύθια.
    Μακάρι να μην έχεις τίποτα άσχημο για σένα και για κανένα άλλο μέχρι να εχεις το σωστό-καταλληλο δίπλωμα.
    Το γκάζι είναι στο μυαλό και δεν συμβαδίζει πολλές φορές με την ηλικία.
    Έχω δει 18-20αρηδες να οδηγανε πολύ ποιο ώριμα απο απο 40-50αρηδες.
    Μακάρι να είσαι στην πρώτη κατηγορία,άσχετα αν η πλειοψηφία εξω πασχίζει για το αντίθετο.
    Αν μπορείς να ανταπεξελθεις σε αυτό στα χρόνια που υπολείπονται μέχρι να είσαι εντελώς νόμιμος ξέροντας οτι σε μια στραβή θα πεσει π@@@@@@τσαααα,δικο σου θέμα.
    Και να ξέρετε και εσύ και ο φίλος σου που άνοιξε το θέμα.
    Οι φίλοι<δεν δίνουν>στεγνά ο ένας τον άλλο.
    Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και στους δύο

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    για να μην πω πολλα...
    ο μαλλιας με καλυψε...
    οποτε το αντιγραφω ...
    ΠΟΥΤΣ@ φίλε, απο δω ως την άκρη της γης..... αυτό χρειάζεστε ολοι εσείς που γράφετε στ αρχίδια σας όλους τους άλλους (γιατί αυτό κάνεις και το ξέρεις).
    :ZZZ:

Παλαιό μέλος
    ...............
    Tα επιχειρηματα υπαρχουν,το ζητουμενο ειναι να εχεις τη διαθεση να τα δεις.Παπαρολογεις,χωρις να καταλαβαινεις σε ποιους παπαρολογεις.Η μεγαλη πλειοψηφια των μελων του φορουμ,εχει κανει τεραστια λαθη και τα εχει πληρωσει.Δεν υπαρχουν Παναγιες εδω μεσα.Εχουμε οδηγησει ξεκρανωτοι,διχως αυριο,διχως χαρτια και αλλα πολλα που σιγουρα δεν λεγονται.

Προσπαθουμε να σου πουμε να μην κανεις τα ιδια λαθη,γιατι ο λογαριασμος ειναι βαρυς,ισως και ασηκωτος αυτες τις εποχες.Αν το καταλαβαινεις καλως,αν οχι δεν εγινε και τιποτε ενηλικος εισαι και οι ευθυνες δικες σου.Πρεπει να γνωριζεις ομως οτι αν γινει η στραβη καμμια ασφαλιστικη πλεον δεν θα δειξει ελεος,θα σε λυωσουνε.

Κατηγορεις τον φιλο σου.Κακως,αυτο και μονο φανερωνει οτι εισαι υπεροπτης και ανεγκεφαλος.Ξερεις τι σημαινει "εχεφρων" αλλα δεν ξερεις τι θα πει φιλος.

Καλη τυχη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panagiotis1974 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή όποιος έχει δίπλωμα ξέρει να συμπεριφέρεται σωστά;;;Πολλοί απο σας είστε δολοφόνοι κάνγκουρες με δίπλωμα και με πατέντα.
    Χθές ένας μαλάκας γρήγορος με πέρασε με κόρνες βρίζοντάς με γιατί πήγαινα σιγά δίπλα απο σταματημένο λεωφορείο.Μαντέψτε τι παραλίγο να γίνει την ώρα που έφτασε στη μούρη του μεγάλου οχήματος...Ο τριμάλακας ο τριμέγιστος.Όταν ο άλλος είναι μαλάκας 700 χρόνια να οδηγεί μαλάκας θα είναι αυτό δεν αλλάζει και με διπλώματα και ξεδιπλώματα και μεταπτυχιακά και ότι θέτε.

Υ.Γ Διαβάζω καμιά φορά που λέει κάποιος "ο κουτάκιας ο μπήξης ο δείξης" και καλά ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι μαλάκες και ξερω γω.
    Μέγα λάθος,ο ίδιος μαλάκας μετά το αμάξι θα πάρει το σκούτερ η το transalp και θα βγεί έξω,θα αλλάξει συμπεριφορά;;;
    επιτελους καποιος τα εχωσε γιατι μερικοι εδω μεσα ειναι ροσσι νομιζουν και κραζουν τους αυτοκινητιστες. εγω 10 χρονια οδηγω αμαξι το οποιο ηταν και το πρωτο μου οχημα στα 18..και 1,5 οδηγαω σκουτερ και μηχανη.. τι εγινε ξαφνικα τωρα επειδη εχω μηχανη με βλεπουν αλλιως?

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SOS ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από kostas-hyosung στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2013, 02:50
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 15:44
  3. sos- βοηθεια
    από sanguini στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2009, 11:43