Δημοσιεύθηκε αρχικά από
Aurond
πολλες οι ασυναρτησιες... σχεδον κανενας με επιχειρηματα? ειμαι 22, με διπλωμα Α2, κρανακι σωστο, ασφαλειες τα παντα σωστα, παντα κυριος με τα φλας μου, στην λωριδα μου, πανω απο 90 δεν το εχω ανοιξει ποτε..
δεν ξερω γτ΄αυτο το Threat απο τν φιλο μου Sotiriszegianni, αφου το συζητησαμε ηρθα να απαντησω και σε εσας...
για οσους θεωρουν σωστο την καταγγελια, για ενα ατομο το οποιο για να παει στην δουλεια του χρειαζετε το οχημα του γτ΄σχολαει 2, και βλεπετε σωστο να υποφερει με δικαστηρια ειστε μεγαλα σκατοψιχα..
παρολα αυτα, στο μονο που δεν με καλυπτει το Α2 ειναι σε περιπτωση που προκαλεσω "Εγω" ζημια, δεν με καλυπτει η ασφαλεια, και μια πιθανοτητα δικαστηριο μετα απο χρονια να παρουσιασω το ανανεωμενο διπλωμα..
"ναι ξερω, ειναι πολυ αγριο "παπακι" ", απο Scouter 250cc πηγα στα 750.. λαθος.. ομως παρολα αυτα δεν το πηρα για κοντριτσες.. (μα θα μου πειτε γτ να παρω αυτο , αφου δεν θελω ξεσκισμα- γκαζια -.. γιατι το γουσταρα ειναι η απαντηση, το εβλεπα και το ηθελα απεγνωσμενα..
στο κατω κατω της γραφεις, εαν εγω δεν την θελω την ζωουλα μου, δεν του πεφτει κανενος ο λογος... - και μην μου πειτε, πως ποτε δεν οδηγησατε εστω μια φορα μεθυσμενοι η μαστουρωμενοι, παντως΄ο φιλος μου ο Sotiriszegianni το κανει συχνα..
ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, το μονο που οφειλει ενα κοινωνικο συνολο να κανει ειναι σωστη ενημερωση και απο τον "παθων", σωστη εκπαιδευση...!
" By the way ", νομοθεσια για τετοια ορια ηλικιας οχηματων, και με τοσα "παραθυρακια" μονο τριτοκοσμικες χωρες, Ελλαδα ας πουμε..
επισεις το Threat, με παρουσιαζη ως ο καυλομενος 20χρονως.. το μηχανημα το πηρα για να πηγαινω στην δουλεια μου.. ειναι τουλαχιστον τραγικα τα Comment σας.. αλλα δεν φταιτε εσεις, ο εχεφρων φιλος μου φταιει