Σελίδα 121 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

non serviam Το avatar του/της kachius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ε όχι. Σκάνδαλο με ιερά συσσίτια; Ε ποτέ...

http://m.lifo.gr/now/greece/101232
    Ευτυχώς έχει πολλά σύγνεφα σήμερα χαχαχα
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Και τον Γμοχ ρε παιδια....
    40 χρονια στην Ελλαδα, ελληνικα σαν τον "πριγκηπα", ασε το σαγονι!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έχεις ακούσει την έκφραση βασιλικότεροι του βασιλέως;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Έχεις ακούσει την έκφραση βασιλικότεροι του βασιλέως;
    Σοβαρα τωρα,
    θελουν να ξεχασουν και τους αγωνες της εργατικης ταξης και το Λεχ Βαλεσα;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Σοβαρα τωρα,
    θελουν να ξεχασουν και τους αγωνες της εργατικης ταξης και το Λεχ Βαλεσα;
    Τι σχέση έχει ο Βαλέσα με το κομμουνιστικό καθεστώς;

Τι σχέση έχει ο Βαλέσα με το κομμουνιστικό καθεστώς;
    Με το οτι του αντιπαρατεθηκε;

εντιτ: οταν καποις ζητα να σβησει την ιστορια απο το 44 μεχρι το 89, χανει και τους αγωνες για την ελευθερια του.
    Αυτο προσπαθω να πω.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Με το οτι του αντιπαρατεθηκε;

εντιτ: οταν καποις ζητα να σβησει την ιστορια απο το 44 μεχρι το 89, χανει και τους αγωνες για την ελευθερια του.
    Αυτο προσπαθω να πω.
    Σύμφωνα με το άρθρο, οδός Βαλέσα επιτρέπεται, η οδός Γιαρουζέλσκι και η οδός Γκίερεκ έχουν πρόβλημα (όχι ότι θα υπάρχει κάπου οδός Γιαρουζέλσκι...). Τώρα αυτό που λες με τους αγώνες για την ελευθερία δεν μπορώ να καταλάβω πως το εννοείς, γραπτός λόγος γαρ. Κι εμείς εδώ δεν κάναμε κάτι ανάλογο; Κάτι οδούς βασιλέως Κωνσταντίνου και βασιλέως Παύλου δεν τους αλλάξαμε ονόματα; Εδώ αλλάξαμε και λόγια σε απολυτίκια, το "νίκας τοις βασιλεύσι" έγινε "νίκας τοις ευσεβέσι" γιατί κινδύνευε το πολίτευμα...

Αφ ης στιγμής δεν υπάρχει βασιλιάς, το απολυτίκιο είναι εκτός πραγματικότητας ούτως ή άλλως οπότε η αλλαγή και την ουσία της θρησκείας δεν αλλάζει και στην πολιτική πραγματικότητα ανταποκρίνεται.

Για τους βασιλόφρονες το καταλαβαίνω το πρόβλημα. Για τον τυπικό πιστό πάλι... όχι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αφ ης στιγμής δεν υπάρχει βασιλιάς, το απολυτίκιο είναι εκτός πραγματικότητας ούτως ή άλλως οπότε η αλλαγή και την ουσία της θρησκείας δεν αλλάζει και στην πολιτική πραγματικότητα ανταποκρίνεται.

Για τους βασιλόφρονες το καταλαβαίνω το πρόβλημα. Για τον τυπικό πιστό πάλι... όχι.
    Θα μπλέξουμε σε άλλα μονοπάτια και λίγο θέλουν οι γνωστοί-άγνωστο να το κάνουν πάλι θρησκεία vs άθεων επεισόδιο Νο 325.486. Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά όταν κάποιος προσπαθεί να ερμηνεύσει κάτι για το οποίο έχει άγνοια, το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές βγάζει γέλιο. Είναι σαν να έρθω εγώ και να αρχίσω να σου κάνω εσένα αναλύσεις για τα laptop, στην καλύτερη θα βάλεις τα γέλια!!! Η ορθόδοξη ανατολική θρησκεία έχει πάντα ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ. Βλέπεις ας πούμε τον Αϊ-Γιώργη να φονεύει τον δράκο, ο δράκος έχει καθαρά συμβολική απεικόνιση, κάτι άλλο συμβολίζει η μορφή του δράκου. Το βλέπει λοιπόν ο άλλος ο οποίος είναι και γαμώ τους έξυπνους και ορθολογιστής και πετάει ατάκα "ποιο δράκο (κατά το ποια Amstel), υπήρχαν δράκοι που πετάγανε και βγάζανε φωτιές;". Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πεταχτεί κάποιος φανατικός του Game of Thrones και να απαντήσει για δράκους...

Πάμε στο περιώνυμο νίκας τοις βασιλεύσοι... Ποια πολιτική πραγματικότητα μου λες; Τι σχέση έχει ένα απολυτίκιο με πολιτική πραγματικότητα; Τι αφ' ης και touchscreen δεν υπάρχει βασιλιάς; Κάτι είπαμε παραπάνω για συμβολισμούς... Μπορεί τότε που γράφτηκε να υπήρχε βασιλιάς ή αυτοκράτορας, αλλά και ο κάθε άνθρωπος θεωρείται ότι έχει βασιλική ιδιότητα και χαρακτήρα -μπαίνουμε σε θεολογικά μονοπάτια οπότε σταματάω εδώ. Δεν γράφτηκε το συγκεκριμένο για να υμνεί πολιτική κατάσταση, δηλ τι μου λες, ότι πρέπει να αλλάζει η φρασεολογία κάθε φορά ανάλογα με την πολιτική κατάσταση; Νίκας τοις συνταγματάρχοις επί χούντας, νίκας τοις εκ Γαλλίας αυτοεξορίζουσιν για την μεταπολίτευση, νίκας τοις σοσιαλισταίς επί ΠΑΣΟΚ κ.ο.κ.; Αλίμονο καλέ μου Αμυρού εάν το πολίτευμα κινδύνευε από ένα απολυτίκιο... με αυτή την λογική πρέπει να αλλάξει και ο στίχος των Ξύλινων Σπαθιών ο Βασιλιάς της Σκόνης σε ο Ευσεβής της Σκόνης ως ανατρεπτικός κι εκτός πολιτκής πραγματικότητας, ο βασιλικός πολτός να μετονομαστεί σε ευσεβή πολτό, η πόλη Βασιλεία της Ελβετίας να μετονομαστεί σε Ευσεβία.

Υ.Γ. Για να προλάβω τυχόν χαρακτηρισμό μου ως βασιλόφρονα, έχω τσακωθεί με γκόμενα που άμα έβλεπες το στήθος της θα έτρεχες τουαλέτα με την μία, επειδή όταν μπήκα πρώτη φορά στο πατρικό της είχε φόρα παρτίδα στο σαλόνι μια τεράστια φωτογραφία του Γλύξμπουργκ, ο δε πατέρας της τον είχε μπρελόκ στα κλειδιά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Θα μπλέξουμε σε άλλα μονοπάτια και λίγο θέλουν οι γνωστοί-άγνωστο να το κάνουν πάλι θρησκεία vs άθεων επεισόδιο Νο 325.486. Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά όταν κάποιος προσπαθεί να ερμηνεύσει κάτι για το οποίο έχει άγνοια, το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές βγάζει γέλιο. Είναι σαν να έρθω εγώ και να αρχίσω να σου κάνω εσένα αναλύσεις για τα laptop, στην καλύτερη θα βάλεις τα γέλια!!! Η ορθόδοξη ανατολική θρησκεία έχει πάντα ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ. Βλέπεις ας πούμε τον Αϊ-Γιώργη να φονεύει τον δράκο, ο δράκος έχει καθαρά συμβολική απεικόνιση, κάτι άλλο συμβολίζει η μορφή του δράκου. Το βλέπει λοιπόν ο άλλος ο οποίος είναι και γαμώ τους έξυπνους και ορθολογιστής και πετάει ατάκα "ποιο δράκο (κατά το ποια Amstel), υπήρχαν δράκοι που πετάγανε και βγάζανε φωτιές;". Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πεταχτεί κάποιος φανατικός του Game of Thrones και να απαντήσει για δράκους...

Πάμε στο περιώνυμο νίκας τοις βασιλεύσοι... Ποια πολιτική πραγματικότητα μου λες; Τι σχέση έχει ένα απολυτίκιο με πολιτική πραγματικότητα; Τι αφ' ης και touchscreen δεν υπάρχει βασιλιάς; Κάτι είπαμε παραπάνω για συμβολισμούς... Μπορεί τότε που γράφτηκε να υπήρχε βασιλιάς ή αυτοκράτορας, αλλά και ο κάθε άνθρωπος θεωρείται ότι έχει βασιλική ιδιότητα και χαρακτήρα -μπαίνουμε σε θεολογικά μονοπάτια οπότε σταματάω εδώ. Δεν γράφτηκε το συγκεκριμένο για να υμνεί πολιτική κατάσταση, δηλ τι μου λες, ότι πρέπει να αλλάζει η φρασεολογία κάθε φορά ανάλογα με την πολιτική κατάσταση; Νίκας τοις συνταγματάρχοις επί χούντας, νίκας τοις εκ Γαλλίας αυτοεξορίζουσιν για την μεταπολίτευση, νίκας τοις σοσιαλισταίς επί ΠΑΣΟΚ κ.ο.κ.; Αλίμονο καλέ μου Αμυρού εάν το πολίτευμα κινδύνευε από ένα απολυτίκιο... με αυτή την λογική πρέπει να αλλάξει και ο στίχος των Ξύλινων Σπαθιών ο Βασιλιάς της Σκόνης σε ο Ευσεβής της Σκόνης ως ανατρεπτικός κι εκτός πολιτκής πραγματικότητας, ο βασιλικός πολτός να μετονομαστεί σε ευσεβή πολτό, η πόλη Βασιλεία της Ελβετίας να μετονομαστεί σε Ευσεβία.

Υ.Γ. Για να προλάβω τυχόν χαρακτηρισμό μου ως βασιλόφρονα, έχω τσακωθεί με γκόμενα που άμα έβλεπες το στήθος της θα έτρεχες τουαλέτα με την μία, επειδή όταν μπήκα πρώτη φορά στο πατρικό της είχε φόρα παρτίδα στο σαλόνι μια τεράστια φωτογραφία του Γλύξμπουργκ, ο δε πατέρας της τον είχε μπρελόκ στα κλειδιά...
    Ολα σωστα ...........με την γκομενα επρεπε να τσακωθεις;

Ανθρωποι και λαοι που εχουν βιωσει τον κουμουνισμο στις χειροτερεςμορφες του, προσπαθουν να τον βγαλουν απο τις ζωες τους και να τον εξορισουν απο τη χωρα. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστη η μεθοδος.
    Αντιθετως στη χωρα μας καποιοι εκθειαζουν ακομα τον κουμουνισμο και τον περιμενουν να ερθει για να σωθουν απο τον "κακο" καπιταλισμο... Δεν ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ η σωστη μεθοδος....

Αφου ειναι γνωστο (ειναι; )οτι και οι απ εδω και οι απ εκει, στο ιδιο νομισμα επανω ειναι...............μη χαλιεστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Καλημερες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Ανθρωποι και λαοι που εχουν βιωσει τον κουμουνισμο στις χειροτερεςμορφες του, προσπαθουν να τον βγαλουν απο τις ζωες τους και να τον εξορισουν απο τη χωρα. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστη η μεθοδος.
    Πουτ@ν@ ιστορία φίλτατε... Παλιά έπρεπε να είναι με το ζόρι κομμουνιστές, τώρα με το ζόρι αντικομμουνιστές. Πλέον κάτι Τσεχίες, Ουγγαρίες, Σλοβακίες είναι ο πιο αντιδραστικός πυρήνας της Ευρώπης, πάρε παράδειγμα ας πούμε το μεταναστευτικό. Φράχτες επί φραχτών, κλείσιμο συνόρων και δεν πάνε δα και τόσα πολλά χρόνια από τότε που οι ίδιοι συνωστίζονταν στα αυστροουγγρικά σύνορα για να περάσουν στη Δύση.

Πουτ@ν@ ιστορία φίλτατε... Παλιά έπρεπε να είναι με το ζόρι κομμουνιστές, τώρα με το ζόρι αντικομμουνιστές. Πλέον κάτι Τσεχίες, Ουγγαρίες, Σλοβακίες είναι ο πιο αντιδραστικός πυρήνας της Ευρώπης, πάρε παράδειγμα ας πούμε το μεταναστευτικό. Φράχτες επί φραχτών, κλείσιμο συνόρων και δεν πάνε δα και τόσα πολλά χρόνια από τότε που οι ίδιοι συνωστίζονταν στα αυστροουγγρικά σύνορα για να περάσουν στη Δύση.
    Για μαλακες τους εχεις;Ξερουν καλα τι μαλακιες εκαναν οταν πηγαιναν αυτοι στην Ευρωπη............................................μη παθουν τα ιδια.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF