ο αέρας που αναπνέεις είναι πολύ βρώμικος, επικίνδυνα βρώμικος, από τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά, τα μηχανάκια και όλα τα οχήματα που καίνε καύσιμα.
και μέσα σε κλειστό χώρο να είσαι, πάλι τον ίδιο αέρα αναπνέεις
είναι εμπαιγμός να απαγορεύουν το άτμισμα σε εσωτερικό χώρο ενώ αφήνουν ανεξέλεγκτα τα οχήματα να μολύνουν
τα hepa που είπα είναι ένα είδος φίλτρου για αέρα, από τα καλά
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Έχεις δίκιο για τον αέρα μέσα και έξω απο τα καταστήματα σε περιπτώσεις που έχουν κλιματιστικές που φέρνουν 100% φρέσκο αέρα μέσα, που αν συμβαίνει αυτό θα υπάρχουν κάποια φίλτρα στις κλιματιστικές.
Στις περισσότερες περιπτώσεις βέβαια ανακυκλοφορούν τον αερα του καταστήματος, οχι οτι αυτό είναι καθαρός, αλλά σίγουρα καθαρότερος απο τον έξω.
Τα Hepa το μόνο που κάνουν είναι να κρατούν τα μη-βιώσιμα σωματίδια οχι τα βιώσιμα.
Ασε που χωρίς ελέγχους ακεραιότητας είναι μια τρύπα στο νερό
Μικρό update για το Theorem.
0.77 Ohm με Kanthal, 25W και το διπλό airflow κλεισμένο λίγο κάτω από το μισό. Έτσι είναι άψογο. Ντουμάνι, γεύση, θερμοκρασία.
Έχει παίξει κανείς με Avocado 24; Μ' αρέσει κι αυτό είναι η αλήθεια.
αν βιώσιμα εννοείς ιούς, τότε οκ, αλλά τα αμάξια δεν βγάζουν ιούς από την εξάτμιση, δεν αναφέρομαι σε αυτά
τα hepa τα βάζουνε και στα νοσοκομεία, οπότε μάλλον είναι καλύτερα από τα φίλτρα που έχουν τα κλιματιστικά τα οποία δουλεύουν το καλοκαίρι μόνο
τεσπά, τί κουβέντα πιάσαμε; εδώ πέρα πάνε να απαγορέψουνε τον ατμό... ε, όπως έχουν απαγορέψει τις εξατμίσεις που βγάζουνε ντουμάνι καυσαέρια και έχουμε δει πόσο το προσέχουνε, το ελέγχουν και/ή το επιβάλλουν, από κει θα εμπνευστώ και γω και θα σταματήσω να κάνω το ηλεκτρονικό τσιγάρο που το μόνο που προσθέτει στον αέρα, είναι υγρασία και αρωματικές ενώσεις. Δεν πάμε καλά.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Χθες βράδυ άνοιξα πρόγραμμα σε τσιπουραδικο με reign drops empress......
Ακόμα πρέπει να έχει ομίχλη το μαγαζί.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Εγω απο την άλλη χθες βράδυ σχεδόν τελειοποίησα τη συνταγη της κάλτσας αιχμάλωτου.
Φίου φίου φι φι φίου
Εγώ πάλι είπα να δοκιμάσω το Dragon Clouds της Furiosa....επίσης στη δουλειά χτες δεν άντεξα τους κέρασα κάτι ντουμάνια κάποια στιγμή ανοίξανε παράθυρο!Το καλό είναι οτι συνήθως μου λένε ρίξε λίγο "αρωματικό" χαχαχαχαχα.
Επίσης τα σπάει το scottish roll.....τόσο πότισμα και δε τρώς καμμένο που να χτυπάς τα κωλομέρια σου κάτω...απίστευτη μόντα,αξίζει λίγο το παίδεμα!
ρε παιδες τον τελευταιο καιρο εχω κοψει τελειως το τσιγαρο και ειμαι ολη μερα με το κλαρινο μου,βλεπω οτι εχει αρχισει να τα παιζει η μπαταρια του,δεν μου βγαζει την μερα.
εχω το istick 40w και kangertech subtank mini.,ταιριαξα και υγρα στα γουστα μου και ολα καλα εκτος της μπαταριας.
μεχρι πριν λιγο καιρο το φορτιζα καθε βραδυ,τωρα τελευταια βαρια βαρια φτανω απογευμα.
να αλλαξω την μπαταρια με καινουργια η να παρω κανενα αλλο και ποιο,για πεστε καμια γνωμη.
υ.γ.
το τανκακι μου βγαζει οριακα την ημερα,απο νωρις το πρωι κατα της 10-11 το βραδυ ξαναγεμιζω.
θελω καποιο να μπορει να φορτιζει και να το χρησημοποιω παραληλα.
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
κρατα το για δευτερο καβαντζα και παρε ενα vtc η κατι παρομοιο. θες και μπαταριες και φορτιστη αλλα το istick ουτως η αλλως δεν θα ζησει πολύ ακομα.
Η μπαταρία αλλάζει αλλά όχι από οποιονδήποτε. Πρέπει να γίνει σωστή δουλειά.
Πάρε το πικο που είναι και μικρό και φθηνό και αλλάζει μπαταρία.
Sent from me using a computer.
δεν αξιζει να την αλλαξεις. το φερνεις απο κινα με 25ευρω καινουργιο. δεν ξερω και αν υπαρχει μπαταρια τετοια να βρεις.
για μπαταρια δεν το χω ψαξει ακομα,αν υπαρχη μπορω να την αλλαξω,αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το στικ,το δεν το χω 7-8 μηνες.
η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω και ποσο κρατανε αυτα,ειμαι δυνατος χρηστης νομιζω.
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
να φορτιζει και να ατμιζει δεν το κανει κανενα (ολα το κανουν αλλα δεν το συστηνουν και ειναι και επικινδυνο). Παρε 2 μπαταριες ,ενα φορτιστη και ενα μοντ που να αλλαζει οπως αυτα που σου ειπαμε.