Σελίδα 42 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 2022

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Παλαιό μέλος
    http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,30183.0.html

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,30184.0.html

ιδιος πωλητης. με 60 ευρω πες του να σε δωκει το d2 και τον d2.

ipv d2 & nitecore d2

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,30183.0.html

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,30184.0.html

ιδιος πωλητης. με 60 ευρω πες του να σε δωκει το d2 και τον d2.

ipv d2 & nitecore d2
    και τον kayfun γιατι ενας kayfun ποτε δε πάει χαμένος.
    Φίου φίου φι φι φίου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αυτοί οι φορτιστές αν τους βάλεις μια μπαταρία την φορτίζουν?
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αυτοί οι φορτιστές αν τους βάλεις μια μπαταρία την φορτίζουν?
    ναι,κανονικότατα.Τον I2 εχω και ειμαι πολυ ικανοποιημένος.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    και τον kayfun γιατι ενας kayfun ποτε δε πάει χαμένος.
    εξάκτλι δατ

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Γκουχου γκουχου.
    Αποφασισα να προσχωρησω στην ευγενη ταξη των e-καπνιστωνε.
    Δεν εχω τα κουραγια να διαβασω ολακερο το νημα, συμπαθατε με.
    Αυτο που θελω ειναι το σε ηλεκτρονικο τσιγαρο αντιστοιχο του vstrom (μιλαμε παντα για το 650).
    Δεν με ενδιαφερει να ειναι μικρο μεγαλο ωραιο ασχημο, το μονο που θελω ειναι να ειναι απρροβληματιστο.
    Γενικα εχω μια ροπη προς το καλο το πραμα, οποτε κατι τις παραπανω θα το δωκω αν ειναι να βγει φτηνοτερο λονγκ τερμ.

Τι με προτεινετε να παρω;

Υγ
    Επισης τι υγρα να παρω; Δεν θελω φρου φρου κι αρωματα, κατι με μεσες τιμες νικοτινας. Καπνιζω καμια 10-15 στριφτα με pueblo αλαφρυ με φιλτρακια και micron χαρτακια, υγιεινα πραματα δηλαδη....

Υπάρχουν 2 τρόποι να καπνίζεις ηλεκτρονικό τσιγάρο.
    Με σφιχτή τζούρα τσιγαρίσια
    και με ανοιχτή τζούρα ναργιλέδικη.

Στη δευτερη βγάζεις πολύ ντουμάνι και χρειάζεσαι αρκετά χαμηλή νικοτίνη.
    Η πρώτη είναι πιο κοντά στην εμπειρία του τσιγάρου.

Είναι λίγο δύσκολο ένας ατμοποιητής να ειναι καλός και στα δυο.

Οι ατμοποιητές έχουν μια κεφαλή που παράγει τον ατμό. Αυτή μπορεί να είναι επισκευάσιμη ή να την πετάς και να αγοράζεις καινούρια. Οι τιμές παίζουν στα 3 -4 ευρώ και διαρκούν κάπου στα 30ml (και παραπάνω).
    Υπάρχουν και οι ατμοποιητές που παίρνουν και έτοιμες αγοραστές και επισκευάσιμες. Πχ subtank. -> υβριδικός.
    Συνήθως αυτοί οι ατμοποιητές που έχουν επισκευάσιμες κεφαλές έχουν ελεύθερη τζούρα. Μπορείς να την ρυθμίσεις βέβαια αλλά δεν λειτουργούν και τόσο καλά όσο οι ατμοποιητές που είναι φτιαγμένοι για σφιχτή τζούρα. Πχ subtank

Στην ελευθερη τζούρα δουλεύουν καλύτερα οι χαμηλές αντιστάσεις πχ 0,5Ω που χρειάζονται περισσότερο ρευμα.
    Στην σφιχτή τζούρα δουλεύουν καλύτερα οι αντιστάσεις κοντα στο 1Ω έως 1.5.

Οι επισκευάσιμες κεφαλές συνήθως δίνουν καλύτερη γευση. Επίσης μπορείς μέχρι ένα βαθμό να ρυθμίσεις αρκετά πράγματα. Τα σύρματα και τα βαμβάκια δεν κοστίζουν τίποτα αλλά κάθε φορά που θα χρειάζεται αλλαγή θα πρέπει να την επισκευάζεις μόνος σου. Δεν έχει δλδ βγάζω παλιά βάζω καινούρια και συνεχίζω.
    Αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξεις αλλά στην αρχή ίσως σου φανεί δύσκολο. Εγώ μπήκα απ' την αρχή στα βαθιά γιατί η αγοραστή κεφαλή του subtank στο 1.5Ω δε δουλευε όπως την ήθελα.

Ένας απ' τους καλύτερους ατμοποιητές για σφιχτή τζούρα είναι o

http://www.atmosfaira.com/kayfun-mini-v3.html

o οποίος συγχωρεί ένα στήσιμο που δεν είναι τέλειο.
    Είναι απ' τους καλύτερους στην αγορά όσο αφορά την γευση και την ποιότητα κατασκευής. 19mm διάμετρος.
    Υπάρχουν και οι απομιμήσεις σε σπεσιαλ τιμή που σου προσφέρουν τα ίδια. (περισσότερα απ' τον τολη)

Αυτός είναι ο μεγάλος αδελφός του παραπάνω. 22mm διάμετρο.

http://www.atmosfaira.com/kayfun-v4.html

Και αυτός είναι μια άλλη πρόταση απ' την ελβετία που λειτουργεί καλύτερα στον έλεγχο θερμοκρασίας έχει εξίσου καλή γευση, είναι αθόρυβος κτλ κτλ..

http://www.e-smokers.gr/shop/atomize...cane-rta-v1-3/

Ναι ναι ξέρω είναι λίγο τσιμπημένος!

Όλοι οι παραπάνω είναι μόνο επισκευασιμοι. Δεν έχουν δλδ κεφαλές αγοραστές.

Αν εγώ τα κατάφερα με τον subtank που πρέπει να "τον βρεις" για να μη σκάει λες και έκλεισες το γκάζι μηχανάκι με φτωχό μείγμα τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις κι εσύ με κάποιον kayfun.

Και οι τρεις παραπάνω ατμοποιητές είναι επένδυση που θα αντέξει στο χρόνο. Μη κωλώσεις να πάρεις κλώνο. (αλλά είπαμε ο τολης έχει οπότε θα σου πει αυτός διαφορές)
    πχ.

http://smokemarket.gr/el/kayfun-mini...eco-1-1-clone/

Όλη η μανούρα είναι αυτό..

https://youtu.be/-MdJdmuqXKI?t=23m53s

Για ατμοποιητές με κεφαλές αγοραστές ότι σου είπαν οι υπόλοιποι. Εγώ δεν ξέρω, με τον subtank είμαι ακόμα.
    Για ατμοποιητές με ελευθερη τζούρα πάλι δεν ξέρω να σου πω αλλά φαντάζομαι σαν νέο στο ηλεκτρονικό δε σε ενδιαφέρει.

Από μοντάκια το pico της eleaf είναι πολύ μικρό και με ανταλλάξιμες μπαταρίες αλλά φοβάμαι ότι θα χαθείς τώρα που είναι αρχή. Ποιότητα στο vfm όπως συνηθίζει η eleaf και επιβεβαιώνει ο τολης.
    Αυτό που πρότεινε ο sniper (vtc mini) είναι μάλλον καλύτερο ποιοτικά, δέχεται αναβαθμίσεις, αφαιρούμενη μπαταρία κτλ.. Λίγο μεγαλύτερο από pico.
    Δεν χρειάζεται να παρεις μεγαλύτερο απ' το vtc mini.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ο cubis είναι ωραίος αλλά μόνο η 1.5 αντίσταση αξίζει.

Οπότε η μόνη επιλογή είναι η 1.5Ω που είναι για τσιγαρίσιες. Κάποιος που θέλει τσιγαρίσιες τζούρες δε θα έχει πρόβλημα.
    ο κούμπις είναι για πέταμα, μετανοιώνω που τον πήρα

τα λεφτά μου δεν πρόκειται να τα πάρω πίσω, αν του QSpec του αρέσει, ας τον κρατήσει, μαζί και το rba του, τουλάχιστο θα φανεί σε κάποιον χρήσιμος

χρειάζεται ένα o-ring, ένα λαστιχένιο δαχτυλίδι τεσπα, επειδή αυτά κόβονται πολύ εύκολα. ανταλλακτικά φυσικά δεν δίνει η εταιρία.

από γεύση αδιάφορος, από ατμό καχεκτικός.

οι ατμοποιητές των 5 ευρών έχουν σαφώς ανώτερη γεύση.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Moderator
    Με την αντίσταση 1.5 που είναι clapton δουλευει μια χαρά και δίνει και γευση και έχει σωστή απόδοση.
    Αφου ξεβιδώσω ανασηκώνω το καπάκι, γεμίζω και ξανακλείνω και δε βγάζει υγρά απ' έξω.
    Στις 3-4 τζούρες μπουρμπουλήθρες και μετά στρώνει.

Μέχρι εκεί. Οτιδήποτε άλλο είναι χαμένος χρόνος με αυτόν.

Για το ο-ρινγκ το έχω ακούσει και εγώ.

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Τον Cubis τον ίδιο δεν το έχω δοκιμάσει. Έχω δοκιμάσει το ego AIO που έχει κάτι σαν Cubis ενσωματωμένο. Με την 0.6 αντίσταση ήταν μια χαρά.

Εγώ την έχω καταβρεί με το Theorem και περιμένω να δω τι θα βγει σύντομα σε 24-25mm για την επόμενη αγορά μου. Αν δω ότι βαριέμαι να γεμίζω κάθε λίγο με τον Theorem θα χτυπήσω έναν Avocado 24.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Το είδα σε σχετικό φόρουμ,το βάζω να υπάρχει.Του μπι μπι του σι είναι ντοκυμαντερ.
    https://www.youtube.com/watch?v=-hu3F_pz1Qg
    Φίου φίου φι φι φίου

Μέλος Το avatar του/της AggelakasK
    βλεποντας το , καταλαβα το εξης (ας με διορθωσουν οσοι καταλαβαν κατι διαφορετικο)
    το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι μια μεταβατικη λυση για οσους θελουν να κοψουν το καπνισμα και μαλιστα με βαση το βιντεο , οι πιθανοτητες να το κοψει ειναι πανω απο 90%
    η χρηση του ηλεκτρονικου τσιγαρου απο καποιον που ειναι καπνιστης βελτιωνει την δυνατοτητα των κυτταρων να αναγεννουνται , σε σχεση παντα με το συμβατικο τσιγαρο.
    η χρηση του ηλεκτρονικου τσιγαρου απο καποιον που δεν ειναι καπνιστης θα κανει ζημια εν τελει , αλλα σε μικροτερη κλιμακα απο το συμβατικο.
    θα γινουν ακομα πολλες ερευνες σε πολλα χρονια μπροστα που θα καταδειξουν τα μακροπροθεσμα ωφελη ή βλαβες απο το ηλεκτρονικο...
    ιδωμεν
    προς το παρον 1,5 μηνα ακαπνος και συνεχιζω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Το είδα σε σχετικό φόρουμ,το βάζω να υπάρχει.Του μπι μπι του σι είναι ντοκυμαντερ.
    https://www.youtube.com/watch?v=-hu3F_pz1Qg

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AggelakasK Προβολή μηνύματος
    βλεποντας το , καταλαβα το εξης (ας με διορθωσουν οσοι καταλαβαν κατι διαφορετικο)
    το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι μια μεταβατικη λυση για οσους θελουν να κοψουν το καπνισμα και μαλιστα με βαση το βιντεο , οι πιθανοτητες να το κοψει ειναι πανω απο 90%
    η χρηση του ηλεκτρονικου τσιγαρου απο καποιον που ειναι καπνιστης βελτιωνει την δυνατοτητα των κυτταρων να αναγεννουνται , σε σχεση παντα με το συμβατικο τσιγαρο.
    η χρηση του ηλεκτρονικου τσιγαρου απο καποιον που δεν ειναι καπνιστης θα κανει ζημια εν τελει , αλλα σε μικροτερη κλιμακα απο το συμβατικο.
    θα γινουν ακομα πολλες ερευνες σε πολλα χρονια μπροστα που θα καταδειξουν τα μακροπροθεσμα ωφελη ή βλαβες απο το ηλεκτρονικο...
    ιδωμεν
    προς το παρον 1,5 μηνα ακαπνος και συνεχιζω
    Το μεταβατικη ή οχι εξαρταται με τα "θελω" του καπνιστη. Αν π.χ. "αραξει" στο ατμισμα δυσκολα να ξεφυγει. Γνωμη μου ειναι οτι θελει μια αποθεραπεια της νικοτινης τουλαχιστον 6 μηνων για να μπορεσει να επεξαρτηθει απο τη συγκεκρημενη ουσια. Η συνηθεια κοβεται. Οπως συνηθισαμε να μην αναβουμε τσιγαρο και απλα να κραταμε το κλαρινο ετσι θεωρω οτι θα γινει και με το ηλεκτρονικο οταν το σταματησουμε αν εχουμε, ξαναλεω, απεξαρτηθει απο τη νικοτινη.

Προσωπικα εκανα μια σταδιακη απεξαρτηση 4 μηνων απο τη νικοτινη μειωνοντας την σταδιακα αλλα δεν εφτασε. Τωρα ξεκινησα παλι με πιο "μακρια" αποθεραπεια τουλαχιστον εως το τελος του ετους.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Το μεταβατικη ή οχι εξαρταται με τα "θελω" του καπνιστη. Αν π.χ. "αραξει" στο ατμισμα δυσκολα να ξεφυγει. Γνωμη μου ειναι οτι θελει μια αποθεραπεια της νικοτινης τουλαχιστον 6 μηνων για να μπορεσει να επεξαρτηθει απο τη συγκεκρημενη ουσια. Η συνηθεια κοβεται. Οπως συνηθισαμε να μην αναβουμε τσιγαρο και απλα να κραταμε το κλαρινο ετσι θεωρω οτι θα γινει και με το ηλεκτρονικο οταν το σταματησουμε αν εχουμε, ξαναλεω, απεξαρτηθει απο τη νικοτινη.

Προσωπικα εκανα μια σταδιακη απεξαρτηση 4 μηνων απο τη νικοτινη μειωνοντας την σταδιακα αλλα δεν εφτασε. Τωρα ξεκινησα παλι με πιο "μακρια" αποθεραπεια τουλαχιστον εως το τελος του ετους.
    Πανω σε αυτο μπορω να σου προτεινω το σπρει της nicorette, το ειχα ξαναγραψει καπου σε αυτο το θεμα αλλα χαθηκε με το καιρο. Προσπαθουσα 3 χρονια να κοψω το τσιγαρο με το ηλεκτρονικο με μεγαλες περιοδους αποθεραπειας απο τη νικοτινη. Μετα απο πολυ σκεψη καταλαβα οτι ημουν εξαρτημενος στη νικοτινη και οχι στη συνηθεια πια. Το υποκαταστατο νικοτινης με βοηθησε. Σιγα σιγα το ελαττωσα και το σπρει, μετα πηγα στις τσιχλες νικοτιης γα μερικες ημερες (οσο κρατησε το πακετακι δηλαδη) και μετα σε απλες τσιχλες orbit. Μετα απο 1 1/2 μηνα ημουν πληρως απεξαρτημενος και τοσο καιρο μετα δεν εχω νιωσει την αναγκη να ξανα-καπνισω, ατμισω, ψεκαστω, etc. Διαβασα και καποια αρθρα με διαφορες εγκεφαλικες τεχνικες και για το πως πρεπει να σκεφτομαστε την προσπαθεια αυτη που κανουμε .

BTW εχω παρει 12 κιλα... αυτο ειναι το μονο αρνητικο.

Οι γιατροί πάντως συμφωνούν ότι η σωματική εξάρτηση από τη νικοτίνη είναι μέτρια και λιγότερο ισχυρή από την ψυχολογική.
    Think faster than you ride

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13