Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 244

Θέμα: ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!!!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sugariasgeorge Προβολή μηνύματος
    και εξακολουθω να επιμενω...στο στρατευμα πρεπει να στρατολογουν μονο γυναικες...
    σκεφτειτε το εξης... γυναικα με περιοδο και οπλο στο χερι !!!
    Πόλεμος δεν θα υπάρχει παρα μόνο χώρες που δε μιλιούνται μεταξύ τους.
    Φίου φίου φι φι φίου

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Όλοι εσείς που παλεύετε να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη, να θυμάστε πως... H Εύα είχε όλο τον παράδεισο και δεν της έφτασε...

Μέλος Το avatar του/της tc-drift
    Ο γάμος δεν είναι υποχρέωση, όποιος θέλει το κάνει.

Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες και άντρες εκεί έξω και στο χέρι του καθενός είναι να το αποφασίσει με τον σωστό άνθρωπο.

Εγώ το μόνο που έχω να προτείνω έπειτα απο 14 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου και σύντομα με 2 παιδιά είναι να διαλέγετε προσεκτικά αυτόν που θα παντρευτείτε και να μην περιμένετε πως θα αλλάξει μετά το γάμο. Αν δεν είναι όπως τον θέλετε απο πριν ποντάρετε σε λάθος άλογο.

Κίνητρα όπως απίστευτη φυσική ομορφιά, ιδανικές αναλογίες δεν αρκούν για ένα χαρούμενο γάμο παρα μόνο για μερικούς μήνες φοβερού σεξ ενδεχομένως!!

Χαρίσματα όπως οκνηρία, τεμπελιά, νεύρα, πουτανιά, μαμακίαση κλπ δεν ελαχιστοποιούνται παρα μόνο μεγιστοποιούνται στο γάμο ενδεχομένως!

Επίσης.. παντρεύεστε μαζί και την οικογένεια. Να φροντίσετε να έχει ο σύντροφος σας και πολύ καλή οικογένεια γιατί αυτή αντανακλάει ΑΚΡΙΒΩΣ τί είδους οικογένεια θα κάνετε και μεταξύ σας στο 99% των περιπτώσεων.

Ναι, ο γάμος για έναν άντρα ΄΄κυνηγό΄΄ έχει στοιχεία φυλακής απο την άποψη πως θα βλέπετε να περνάνε απο μπροστά σας όμορφες γυναίκες και εφόσον είσαστε σοβαρός και δεν θέλετε να διαλύσετε το σπίτι σας πρέπει να καταπνίξετε αυτές τις ορμές που πιστεύω υπάρχουν σε κάθε αρσενικό!

Αν εξαιρέσεις αυτό ακριβώς το ΄΄πρόβλημα΄΄ οτι δηλαδή πρέπει να καταπνίγεις αυτό το συναίσθημα του κυνηγού (εδώ μετράει πολύ η επιλογή που έκανες να είναι μια γυναίκα που να σε γεμίζει και να σου κρατάει το ενδιαφέρον όσο γίνεται) κατα τα άλλα μιλάμε για συντροφικότητα, παιδιά, όμορφες στιγμές, ένα νόημα στην ζωή του ανθρώπου πως παλευει και δουλευει για κάτι μεγαλύτερο απο αυτόν, σε κάθε χαμόγελο απο τα παιδιά του θα το ξέρει!

Πολλές δύσκολες στιγμές, πολύ κούραση με τα παιδιά, πολύ τρέξιμο, αγωνίες αλλά τα ίδια ακριβώς που κάναν οι γονείς μας για να μπορούμε να υπαρχουμε σήμερα κι εμείς εδώ!

Πράγματι υπάρχουν πολλές γυναίκες δυνάστες ή GOLD-DIGGERS! η τσουλίτσες που ΄΄πρέπει΄΄ για να μην συνεχίσουν να ξεφτιλίζονται να ΄΄τακτοποιηθούν΄΄ και ψάχνουν θύματα! Άμα την πάτησες, δεν σημαίνει πως όλες είναι έτσι.

Έχεις στα ΄χερια σου την δύναμη να τεστάρεις τον άλλον απο το κάθε μικρό καθημερινό μέχρι το τελευταίο ακραίο πρόβλημα πως θα συμπεριφερθεί και τί ηθική έχει (πέρα απο το ερωτικό κομμάτι δηλαδή).

Αυτό προυποθέτει να περάσεις καιρό με τον άλλον και να δοκιμαστεί η σχέση σας σε δυσκολίες μεγάλες. Ανεργία, προβλήματα υγείας στο περιβάλλον ενδεχομένως, ανέχεια, χαρές, επιτυχίες, όλα αυτά.

Αν παντρεύτηκες την γυναίκα σου μονάχα επειδή είχε ωραία πίσω κίνηση και το κούναγε ωραία τότε την επόμενη φορά βάλε στο παιχνίδι και το πανω κεφάλι καλύτερα!

Δεν ξέρω αν είμαι εγώ ο τυχερός αλλά ελάχιστα παράπονα έχω. Και τις μηχανές μου έχω και τον ελευθερο χρόνο μου μέσα στη τρέλα της καθημερινότητας και μια γυναίκα που την θέλω και νιώθω όμορφα κοντά της και χωρίς φασαρίες και τσαμπουκάδες, με δίκαια όσο γίνεται κατανομή του βάρους στον καθένα και με κατανόηση.

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν είναι λύση να φτάσεις 50 χρονών και να είσαι μόνος παρα μόνο απο συνειδητή επιλογή, όχι αν είσαι άνθρωπος συντροφικός. Είναι κρίμα, δεν υπάρχουν στερεότυπα, υπάρχουν μόνο κακές επιλογες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    συμφωνω σε ολα τα παραπανω
    περα ομως απο τη σημασια της επιλογης και την τυχη ειναι γεγονος οτι τα δυο φυλα εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους σε ψυχολογια, συμπεριφορα, αντιληψη των πραγματων κλπ χωρις αυτο να σημαινει οτι καποιο υπερεχει απεναντι στο αλλο
    οι διαφορες αυτες υπαρχουν απο τη φυση ετσι ωστε να αλληλοσυμπληρωνονται γιατι αν ηταν ομοια δεν θα υπηρχε ενδιαφερον αλλα μια επιπεδη συμβιωση-συνεταιρισμος
    αυτη τη διαφορετικοτητα διακωμωδουμε εμεις εδω απο την ανδρικη πλευρα ακριβως επειδη μας ειναι δυσκολο να την κατανοησουμε και μας κανει εντυπωση αλλες φορες θετικη αλλες αρνητικη
    απο κει και περα ο καθενας κανει της επιλογες του και ειναι σωστες αν δεν μετανιωσει σε βαθος χρονου

εδω αλλοι περνανε τη μιση τους ζωη στα συνεργεια με bmw και ducati και δεν τις αλλαζουν με τιποτα

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tc-drift Προβολή μηνύματος
    Ο γάμος δεν είναι υποχρέωση, όποιος θέλει το κάνει.

Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες και άντρες εκεί έξω και στο χέρι του καθενός είναι να το αποφασίσει με τον σωστό άνθρωπο.

Εγώ το μόνο που έχω να προτείνω έπειτα απο 14 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου και σύντομα με 2 παιδιά είναι να διαλέγετε προσεκτικά αυτόν που θα παντρευτείτε και να μην περιμένετε πως θα αλλάξει μετά το γάμο. Αν δεν είναι όπως τον θέλετε απο πριν ποντάρετε σε λάθος άλογο.

Κίνητρα όπως απίστευτη φυσική ομορφιά, ιδανικές αναλογίες δεν αρκούν για ένα χαρούμενο γάμο παρα μόνο για μερικούς μήνες φοβερού σεξ ενδεχομένως!!

Χαρίσματα όπως οκνηρία, τεμπελιά, νεύρα, πουτανιά, μαμακίαση κλπ δεν ελαχιστοποιούνται παρα μόνο μεγιστοποιούνται στο γάμο ενδεχομένως!

Επίσης.. παντρεύεστε μαζί και την οικογένεια. Να φροντίσετε να έχει ο σύντροφος σας και πολύ καλή οικογένεια γιατί αυτή αντανακλάει ΑΚΡΙΒΩΣ τί είδους οικογένεια θα κάνετε και μεταξύ σας στο 99% των περιπτώσεων.

Ναι, ο γάμος για έναν άντρα ΄΄κυνηγό΄΄ έχει στοιχεία φυλακής απο την άποψη πως θα βλέπετε να περνάνε απο μπροστά σας όμορφες γυναίκες και εφόσον είσαστε σοβαρός και δεν θέλετε να διαλύσετε το σπίτι σας πρέπει να καταπνίξετε αυτές τις ορμές που πιστεύω υπάρχουν σε κάθε αρσενικό!

Αν εξαιρέσεις αυτό ακριβώς το ΄΄πρόβλημα΄΄ οτι δηλαδή πρέπει να καταπνίγεις αυτό το συναίσθημα του κυνηγού (εδώ μετράει πολύ η επιλογή που έκανες να είναι μια γυναίκα που να σε γεμίζει και να σου κρατάει το ενδιαφέρον όσο γίνεται) κατα τα άλλα μιλάμε για συντροφικότητα, παιδιά, όμορφες στιγμές, ένα νόημα στην ζωή του ανθρώπου πως παλευει και δουλευει για κάτι μεγαλύτερο απο αυτόν, σε κάθε χαμόγελο απο τα παιδιά του θα το ξέρει!

Πολλές δύσκολες στιγμές, πολύ κούραση με τα παιδιά, πολύ τρέξιμο, αγωνίες αλλά τα ίδια ακριβώς που κάναν οι γονείς μας για να μπορούμε να υπαρχουμε σήμερα κι εμείς εδώ!

Πράγματι υπάρχουν πολλές γυναίκες δυνάστες ή GOLD-DIGGERS! η τσουλίτσες που ΄΄πρέπει΄΄ για να μην συνεχίσουν να ξεφτιλίζονται να ΄΄τακτοποιηθούν΄΄ και ψάχνουν θύματα! Άμα την πάτησες, δεν σημαίνει πως όλες είναι έτσι.

Έχεις στα ΄χερια σου την δύναμη να τεστάρεις τον άλλον απο το κάθε μικρό καθημερινό μέχρι το τελευταίο ακραίο πρόβλημα πως θα συμπεριφερθεί και τί ηθική έχει (πέρα απο το ερωτικό κομμάτι δηλαδή).

Αυτό προυποθέτει να περάσεις καιρό με τον άλλον και να δοκιμαστεί η σχέση σας σε δυσκολίες μεγάλες. Ανεργία, προβλήματα υγείας στο περιβάλλον ενδεχομένως, ανέχεια, χαρές, επιτυχίες, όλα αυτά.

Αν παντρεύτηκες την γυναίκα σου μονάχα επειδή είχε ωραία πίσω κίνηση και το κούναγε ωραία τότε την επόμενη φορά βάλε στο παιχνίδι και το πανω κεφάλι καλύτερα!

Δεν ξέρω αν είμαι εγώ ο τυχερός αλλά ελάχιστα παράπονα έχω. Και τις μηχανές μου έχω και τον ελευθερο χρόνο μου μέσα στη τρέλα της καθημερινότητας και μια γυναίκα που την θέλω και νιώθω όμορφα κοντά της και χωρίς φασαρίες και τσαμπουκάδες, με δίκαια όσο γίνεται κατανομή του βάρους στον καθένα και με κατανόηση.

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν είναι λύση να φτάσεις 50 χρονών και να είσαι μόνος παρα μόνο απο συνειδητή επιλογή, όχι αν είσαι άνθρωπος συντροφικός. Είναι κρίμα, δεν υπάρχουν στερεότυπα, υπάρχουν μόνο κακές επιλογες.
    Μπραβο σου ρε φιλε! Εισαι απιστευτα ωριμος! Τυχερη η γυναικα σου, τυχερος και εσυ! Ετσι ακριβως εχω και γω αυτη την τυχη να εχω διπλα μου εναν θυσαυρο που καθε μερα που περναει μου το αποδικνυει!

Οι βασικες αξιες ενος ανθρωπου ειναι υποχρεωτικες: Ηθικη, τιμιοτητα, προσωπικοτητα.

Το τελειο δεν υπαρχει να συμπληρωσω και ειναι υποχρεωση απεναντι στον εαυτο μας αν θελουμε να ειμαστε σωστοι συντροφικοι ανθρωποι να κανουμε καποιες υποχωρισεις για να μπορεσουν δυο διαφορετικοι ανθρωποι να συνυπαρξουν και να δουλευει σωστα αυτη η "εταιρεια" που λεγεται οικογενεια!

Η οικογενεια του συντροφου μας ειναι το Α και το Ω στην επιλογη να περασουμε την υπολοιπη μας ζωη μαζι του γιατι θα μπορεσουμε και να διαγνωσουμε, εκτος των αλλων, αν αυτες οι κληρονομικες αξιες υπαρχουν. Αν υπαρχουν εχουν περασει και στο παιδι, ειναι απολυτος βεβαιο αυτο!!!

Οσο για την ομορφια? Και την Σκλεναρικοβα ο Καρεμπε την κερατωσε..... μια ομορφια που θα κρατησει κατα μεσο ορο 20 χρονια.

Από εδώ λοιπόν μπορώ πλέον να ξεχωρίσω ποιών οι γυναίκες διαβάζουν στο φόρουμ και ποιών όχι

Πέρα από τη πλάκα,

Οι βασικες αξιες ενος ανθρωπου ειναι υποχρεωτικες: Ηθικη, τιμιοτητα, προσωπικοτητα.
    Αυτά δεν έχουν να κάνουν με το θεσμό του γάμου. Το να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο σεξουαλικά, είναι σα
    να θες να πίνεις για όλη σου τη ζωή καφέ με έναν κολλητό και απαγορεύεται άλλος.

Είπαμε, βόλεψε και βολεύει ο θεσμός αυτός, για πάρα πολλύς λόγους, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και ο ιδανικός.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Είπαμε, βόλεψε και βολεύει ο θεσμός αυτός, για πάρα πολλύς λόγους, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και ο ιδανικός.
    Οι δικηγόροι κλέφτες θα γίνουν;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

1) Ακούγεται συχνά η έννοια αποκατάσταση λες και είναι βλάβη.
    2) Γυναίκα που στο 2ο ραντεβου έρχεται με παστίτσιο,τρέχεις μακριά της μυρίζει νύφη.
    3) γυναίκα που οι λέξεις της καταλήγουν σε άκι,ούλη όπως ένα σπιτάκι ένα αμαξάκι με τον αντρούλη μου,τρέχεις ξανά μακριά της

Και ναι ρε παιδιά.Ομορφιά και ας είναι για 20 χρόνια.Ετσι και αλλιώς μετά δε θα μου σηκώνεται ξερω γω οπότε κλάιν.

Ντισκλέημερ.Ασφαλώς και είμαι ρηχός και ασφαλώς δε με νοιάζει.
    Φίου φίου φι φι φίου

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe

Υποκειμενικη αποψη εκφραζεις οταν λες οτι δεν ειναι ιδανικος. Για καποιους ειναι. Και γω δεν ηξερα οτι ειναι, οταν ολες μου οι σχεσεις ηταν του 6μηνου μαξ γιατι καμια δε με καλυπτε σε αυτα που ηθελα και δεν καθομουν ΠΟΤΕ να αλλαξω καμια """κ@ργιολα""". Οταν βρεις και συ τον ανθρωπο σου θα δεις και συ οτι ειναι καταπλητικη η φαση

Αυτά δεν έχουν να κάνουν με το θεσμό του γάμου. Το να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο σεξουαλικά, είναι σα
    να θες να πίνεις για όλη σου τη ζωή καφέ με έναν κολλητό και απαγορεύεται άλλος.
    Εδω θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι κανεις τεραστιο λαθος. Καταρχην μιλας για δυο πραγματα διαφορετικα. Εξηγω: Οι θεμελιωδεις αυτες αξιες που ανεφερα και υποχρεωτικες φυσικα συντελουν στο να προχωραει σωστα ο γαμος.

Στο σεξουαλικο κομματι επειδη το ανεφερες, θα σου πω οτι, οσες φαντασιωσεις εχει καποιος γενικα στο μυαλο του αν μπορει να τις πραγματοποιησει με τη γυναικα του ειναι και το ιδανικο και τοτε ουτε εκει υπαρχει βαρεμαρα. Μπορω να σου πω οτι υπαρχει και πιο ουσιαστικη σεξουαλικη σχεση αφου δεν χρειαζεται να αποδειξεις κατι πλεον και απλα βγαζεις τα "γουστα" σου. Φυσικα και εκει μπορει να υπαρχουν ορια στο που μπορει να φτασει ο αλλος! Οσο πιο ανοιχτα ειναι τοσο πιο καλα περνας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η γυναικα ειναι οπως το μηχανακι
    πρεπει να ξερεις τι θελεις και τι ψωνιζεις
    δεν μπορεις να παντρευεσαι μια ντουλαπα επειδη εχει 3 διαμερισματα και να πιστευεις οτι θα την κανεις μοντελο
    δεν μπορεις να παντρευεσαι το μοντελο που ξυπναει στις 12 και να περιμενεις να φας σπιτικο φαγητο
    η γυναικα μπορει να φερει τον αντρα στα νερα της και να τον προσαρμωσει στις αναγκες της το αντιθετο ποτε...........

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    Όλοι εσείς που παλεύετε να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη, να θυμάστε πως... H Εύα είχε όλο τον παράδεισο και δεν της έφτασε...
    Μα ποιος θέλει να τις κάνει ευτυχισμένες;

Να τις π.........θέλουμε.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Φίλε toyar θα διαφωνήσω σε ένα σημείο.Μια γυναίκα αγάπησε ένα ρεμάλι και το πρώτο που σκέφτηκε είναι δε πειράζει θα τον στρώσω.Αμ δεεεεεε!!
    Ποιος φταίει,το ρεμάλι ή η γυναίκα;
    Και άντε παντρευεσαι.Για ποιον λόγο;Για να μπαίνεις στο σπίτι και να σου λέει έχει φαγητό στο ψυγείο ή για να τη πετύχεις να μιλάει με τη φιλενάδα της στο τηλέφωνο και ξαφνικά να ακούς 'Αμάν το φαί;'
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανονα .

Εξάλου , Πισω απο καθε θυμωμενη γυναικα βρισκεται ενας αντρας που δεν εχει καμια απολυτως ιδεα για το τι εχει κανει.!!!

(Περα απο την πλάκα , καλά τα λέτε οι απο πάνω)

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Υποκειμενικη αποψη εκφραζεις οταν λες οτι δεν ειναι ιδανικος. Για καποιους ειναι. Και γω δεν ηξερα οτι ειναι, οταν ολες μου οι σχεσεις ηταν του 6μηνου μαξ γιατι καμια δε με καλυπτε σε αυτα που ηθελα και δεν καθομουν ΠΟΤΕ να αλλαξω καμια """κ@ργιολα""". Οταν βρεις και συ τον ανθρωπο σου θα δεις και συ οτι ειναι καταπλητικη η φαση

Εδω θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι κανεις τεραστιο λαθος. Καταρχην μιλας για δυο πραγματα διαφορετικα. Εξηγω: Οι θεμελιωδεις αυτες αξιες που ανεφερα και υποχρεωτικες φυσικα συντελουν στο να προχωραει σωστα ο γαμος.

Στο σεξουαλικο κομματι επειδη το ανεφερες, θα σου πω οτι, οσες φαντασιωσεις εχει καποιος γενικα στο μυαλο του αν μπορει να τις πραγματοποιησει με τη γυναικα του ειναι και το ιδανικο και τοτε ουτε εκει υπαρχει βαρεμαρα. Μπορω να σου πω οτι υπαρχει και πιο ουσιαστικη σεξουαλικη σχεση αφου δεν χρειαζεται να αποδειξεις κατι πλεον και απλα βγαζεις τα "γουστα" σου. Φυσικα και εκει μπορει να υπαρχουν ορια στο που μπορει να φτασει ο αλλος! Οσο πιο ανοιχτα ειναι τοσο πιο καλα περνας!
    Ναι ρε φίλε. .....
    Μια φορά ανέφερα το 69 και αμέσως έπιασε το τηλέφωνο από το κομοδίνο για να συμπληρωσει το υπόλοιπο νούμερο. ......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Υποκειμενικη αποψη εκφραζεις οταν λες οτι δεν ειναι ιδανικος.
    Φυσικά και είναι υποκειμενική

Για καποιους ειναι. Και γω δεν ηξερα οτι ειναι, οταν ολες μου οι σχεσεις ηταν του 6μηνου μαξ γιατι καμια δε με καλυπτε σε αυτα που ηθελα και δεν καθομουν ΠΟΤΕ να αλλαξω καμια """κ@ργιολα""". Οταν βρεις και συ τον ανθρωπο σου θα δεις και συ οτι ειναι καταπλητικη η φαση
    Τον "άνθρωπό μου" τον έχω εδώ και χρόνια (πολλά) και η απόδειξη είναι ότι όταν διαβάζει τις βλακείες που γράφω εδώ και αλλού,
    ενώ μπορεί να με γειώνει, στη πραγματικότητα και ακούει και καταλαβαίνει και αλλάζει αναλόγως.

Κάποια στιγμή επίσης θα καταλάβει ότι "ο ένας" δεν είναι παρά μια παραδοχή που μας βολεύει και μας διευκολύνει (βλέπε παρακάτω)

Ναι, η αλήθεια είναι ότι το έγραψα λάθος τώρα που το βλέπω. Εννοώ ότι δεν έχουν να κάνουν μόνο με το γάμο,
    αλλά γενικά στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους - ήθελα να το τονίσω ως πολύ σωστή κουβέντα (υποκειμενικά πάντα )

Σίγουρα μεταξύ 2 ανθρώπων που γνωρίζονται καιρό, είναι πιο εύκολο να υπάρξει "χημεία", "συνεργασία", "ταύτιση".
    Για αυτό και η πράξη αυτή 2 ανθρώπων που τα πάνε καλά μεταξύ τους, μπορεί να είναι καταπληκτική και να εξελίσεται.

1. Κι αν όμως ταιριάζετε σε όλα εκτός από αυτό;

2. Χειρότερα -> αν δεν ταιριάζετε σε τίποτα άλλο εκτός από αυτό;

3. Αν δε θέλει να φέρει τις φίλες της

Εστιάζω στο σεξ, καθώς θεωρείται και η μέγιστη προδοσία σε μια τέτοια σχέση. Και αυτό, διότι προέρχεται από την ανασφάλεια και τις
    ενοχές, που προέρχονται από....ας μην το αγγίξω τώρα, καταλαβαίνεις.

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  2. δεν σας είπα....
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 14:56
  3. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας