Δλδ ρε παιδια .......τι ακριβως κανουν στους συμμαθητες τους και δεν μπορουν να το αντιμετωπίσουν και θεωρουν οτι ειναι θυμματα Bulyling?
Υπαρχει βιαιοπραγια και χειροδικια απο μαθητη σε μαθητη και δεν υπαρχει καμια κυρωση ?
Μου φαινεται πολυ τραβηγμενο..........δεν ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο!
Από παρόμοιο πρόβλημα που είχε γνωστός μου, με νταη πιτσιρικά ...
Μαζί με δύο νταβραντισμενα καλοπαιδα, με μπόλικα "σχολεία" στην πλάτη, παρακολουθουσαν διακριτικά τον νεανία, κάνοντας ωστόσο αισθητή την παρουσία τους για δύο ημέρες. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο.
Κατόπιν ο νεανίας έκανε να πάει στο σχολείο, μία ολόκληρη εβδομάδα και όταν αποφάσισε να πάει, ήταν το πιο ήσυχο παιδί, ακόμη και στα διαλείμματα. Κι απ' ότι μαθαίνω, διαβάζει περισσότερο και τα πάει και καλά στις εξετάσεις .
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
υπαρχουν οικογενειες προβληματικες ή διαλυμενες
γονεις απροσαρμοστοι, ανεργοι με προβλημα επιβιωσης ή υγειας
απο τετοιες οικογενειες συνηθως προερχονται παιδια που ειναι προβληματικα πρωτα για τον εαυτο τους και μετα για τους αλλους
τι τιμωρια να βαλεις σε αυτα τα παιδια;
αποβολες; απειλες; ξυλο; περιθωριοποιηση;
να πληρωσουν αυτα αμαρτιες αλλων; και ετσι θα συμμορφωθουν;![]()
δεν καταλαβαινεις το πνευμα μου.............
το θεμα ειναι πιο βαθυ απο το ποιος θα προλαβει να στειλει τον αλλον στο νοσοκομειο
ο στραβωμενος πιτσιρικας απο διαλυμενη οικογενεια που θα φαει ξυλο στα 17, στα 27 θα μπει σε σπιτι να κλεψει και θα σκοτωσει ανημπορα γεροντακια
το θεμα ειναι να χτυπησεις το προβλημα την ωρα που γεννιεται
Δεν γεννιούνται "τσαμπουκάδες" τα παιδιά.
Γίνονται στο σπίτι τους.
Ο πατέρας του χτυπάει, ασκεί ψυχολογική βία, φωνάζει, βρίζει, έτσι έμαθε να συμπεριφέρεται.
Να του ρίξεις ένα χέρι ξύλο παραπάνω απλά επιβεβαιώνεις τον κανόνα και τον κάνεις να προσπαθήσει περισσότερο και να γίνει χειρότερος.
Ας πουμε πόσες φορές έχουμε ακούσει από φίλους μας να λένε στα παιδιά τους να πλακώσουν άλλα παιδιά στην τάξη....
(κι έχουμε καραφλιάσει)
Πόσοι από εμάς έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο...?
Έχω πολλές αμφιβολίες ότι μια στραβομάρα και μια διαλυμένη οικογένεια αρκούν για την πέσει κανείς σε γεροντάκια.
Αντίθετα τα ναρκωτικά και οι ουσίες γενικά μπορούν να το προκαλέσουν εύκολα.
υγ
και κάτι ακόμα οι άνθρωποι δεν είναι άβουλοι.
Ούτε τα παιδιά.
ανανήψαντας
Δε σταμάτησαν τόσο να φοβούνται τους δασκάλους.Σταμάτησαν να φοβούνται γενικώς επειδή κανείς δε τους κάνει τίποτα,με πρώτους υπαίτιους τους γονείς τους.
Όποτε ήθελα να κάνω μαλακία στο σχολείο ξέρεις τί με κρατούσε;Όχι τόσο η ενδεχόμενη αποβολή(ημερήσια ή ωριαία), αλλά το κράξιμο( και όχι μόνο) που θ'ακολουθούσε στο σπίτι.
Θέλω να πιστεύω ότι το λες ειρωνικά ,ναι;
Κατά τ'άλλα, η υπερβολική δημοσιότητα ενός περιστατικού και η εμπλοκή άσχετων παραγόντων ,μόνο κακό κάνει
Άκου εκεί συνοδεία μοτοσυκλετιστών!
Αυτό μπορεί να κάνει το παιδί να ξεκινήσει να πλάθει περιστατικά κακοποίησης μόνο και μόνο για να τραβά την προσοχή!
Η βια δεν ειναι ποτε λυση οταν αφορα παιδια,μα ειναι δυνατον να διαβαζουμε τετοια πραγματα;;
Ακου το σοκ της βιας στο κορμι του παιδιου..
Τα παιδια που εχουν τα πιο πολλα προβληματα ειναι αυτα που τρωνε ξυλο απο τους γονεις τους γιατι
οι γονεις δεν εχουν αλλο τροπο να επικοινωνησουν με το παιδι τους.
Αμορφωσια,λες και ειμαστε στη δεκαετια του '60 με τις ζωστηρες..