Σελίδα 128 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2878118123124125126127128129130131132133 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.906 έως 1.920 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δε βλέπω τηλεόραση αλλά όταν σπάνια βλέπω, μόνο κάτι εκπομπές της Νετ και του καναλιού της βουλής βλέπω. Επίσης συχνά βάζει και ωραίες ταινίες. Τέλος η ΕΡΤ δεν είναι μόνο η τηλεόραση. Το έχω αναφέρει ξανά, ότι ένα απόγευμα της ζωής μου μετά από κοντά μήνα περπάτημα φτάνοντας στο Ταίναρο μετά από μια στροφή έπιασα στο ραδιόφωνο στο δεύτερο πρόγραμμα από την κεραία των Κυθήρων Χατζηδάκη! Μόνο και μόνο γι'αυτό για να μπορούν να ακούσουν και άλλοι περιπατητές στη μέση του πουθενά Χατζηδάκη θέλω να υπάρχει ΕΡΤ. Τις παθογένειες, τις όποιες παθογένειες μπορούμε να τις φτιάξουμε η λογική του πονάει χέρι κόψει κεφάλι δε μου αρέσει!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Το να χαίρεσαι που έχασαν τη δουλειά τους ένα σωρό εργαζόμενοι επειδή δεν χώνευες τον εργοδότη τους, είναι απλώς δείγμα σκατανθρωπισμού.

).

re man τι λες???
    ξερεις τι είναι το ΝΟΟΡ 1?
    Η μιλαμε στον αερα?

εχει να κανει με τον εργοδοτη του?????

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης και οι παρόντες εξαιρούνται αν γουστάρεις, αλλά γνωρίζεις πολλούς ένστολους που να ΜΗ χρησιμοποίησαν πλάγιες μεθόδους (εκτός όσων έδωσαν πανελλήνιες) ή και παράνομες για την ένταξη τους στο σώμα, την όποια ανέλιξη ή θέση-μετάθεση που έχουν? Αυτός ο τόπος βρωμάει ΠΑΝΤΟΥ !
    Ναι παρα παρα πολλούς.
    Όπως και πολλούς άλλους που χρησιμοποιούν τεχνάσματα προκειμένου να πετύχουν θέση γραφείου(βεβαιώσεις γιατρών για προβλήματα σε μεση-σπονδυλικη στήλη κλπ)ενω και οδηγάνε ι.χ και έχουν μότο κάποιοι.
    Μαϊμού διαζύγια προκειμένου να πάρουν επιμέλεια παιδιών και μετάθεση, και μετα απο αυτό ΘΑΥΜΑ
    ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    Μιλάω για την αστυνομία γενικά και που έχω γνώση.
    Φαντάζομαι οτι συμβαίνουν και άλλου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    re man τι λες???
    ξερεις τι είναι το ΝΟΟΡ 1?
    Η μιλαμε στον αερα?

εχει να κανει με τον εργοδοτη του?????
    Μη συγκρίνεις μήλα με καρέκλες.
    Τι σχέση έχει το εμπόριο ναρκωτικών με την έκφραση πολιτικής άποψης (έστω και αν είναι η άποψη που δεν σου αρέσει);
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ρε amyrou...Οκ, να τα πει κάποιος άσχετος αλλά εσύ που είσαι μέσα στην αγορά να πετάς τα παραπάνω?

Το εταιρικό δίκαιο, και τις ευθύνες που απορρέουν από ΟΕ,ΕΕ,ΑΕ και μέχρι που φθάνουν οι οικονομικές απαιτήσεις των οφειλετών..δεν τις έχεις ακούσει ποτέ δηλαδή? Στα παπάρια μου για το κάθε λαμόγιο, τι θα του πάρουν και τι θα του αφήσουν...αλλά είναι δυνατόν να αλλάζει το εταιρικό δίκαιο ανάλογα την φάτσα κάποιου, με το αν είχε γκόμενα μοντέλο, και αν έγραφε μαλακίες στο ΚΛΙΚ?
    Εμ... Δεν είναι όλες οι εταιρίες ίδιες (δικηγόρος δεν είμαι και προφανώς και δεν τα ξέρω όλα για όλες τις εταιρίες) αλλά για να το λες... Το που έγραφε και ποιάν είχε γκόμενα δεν με νοιάζει, καλά έκανε. Για ΟΕ ξέρω μόνον κάτι λίγα, όπου οι οφειλέτες θα σου πάρουν και το σώβρακο που φοράς. Με ζμπαθάτε για το σφάλμα και τον λαϊκισμό, νόμιμος και ηθικός κλπ κλπ κλπ.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μαλακία έγραψε ο τυπάς στο twitter. Το να χαίρεσαι που έκλεισε το MEGA ως κανάλι ή το να πεις πως τέλος πάντων καλώς έκλεισε αφού δεν πήγαινε, είναι πολιτική θέση. Το να χαίρεσαι που έχασαν τη δουλειά τους ένα σωρό εργαζόμενοι επειδή δεν χώνευες τον εργοδότη τους, είναι απλώς δείγμα σκατανθρωπισμού.

Και βέβαια το MEGA καλώς έκλεισε. Αφού δεν το σηκώνει η αγορά, να κλείσει όπως έχουν κλείσει χιλιάδες άλλα μαγαζιά λόγω κρίσης. Ίδιοι νόμοι για όλους, έτσι δεν είναι; Και αν ο Μπόμπολας χρωστάει λεφτά σε εργαζομένους, ας του βγάλουν ό,τι έχει στο σφυρί μέχρι να πληρωθούν όπως θα γινόταν και με οποιονδήποτε άλλον. Μέχρι εκεί ok. Μέχρι εκεί όμως.
    Γιατί από εκεί και πέρα το πράγμα ξεφεύγει...

Τι πάει να πει «δεν ήταν αντικειμενικό ενημερωτικό μέσο το MEGA»;
    Γιατί, ποιο μέσο είναι αντικειμενικό;
    Και τι πάει να πει αντικειμενικό; Ποιά άποψη έπρεπε να υποστηρίζει για να είναι αντικειμενικό;
    Και στο κάτω κάτω, ακόμα και αν το MEGA υποστήριζε ξεκάθαρα μια σειρά θέσεων, γιατί δεν έχει το δικαίωμα; Ο Κουρής γιατί το έχει; Η Αυγή; Η Ελεύθερη Ώρα;
    Επειδή πλασάρεται ως αντικειμενικό; Και οι από πάνω το ίδιο κάνουν.

Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν είναι ίδια με την «πρέπει να το βομβαρδίσουν κιόλας το πουστροκάναλο που δεν λέει αυτά που μας αρέσουν για να είμαστε απόλυτα σίγουροι» , αλλά ξέρεις τώρα, οι φιλελέδες είναι πιο σαλονάτοι, πιο φλώροι ρε παιδί μου, δεν είναι του πολέμου, άντε το πολύ πολύ στο Playstation...

Όσο για όσους βρεθούν με εικονικά πτυχία, αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι τουλάχιστον:
    1. Να απολυθούν (φυσικά χωρίς αποζημίωση) γιατί πήγαν να ξεγελάσουν την υπηρεσία τους.
    2. Να τους ζητήσουν πίσω τα παραπανίσια έσοδα που είχαν τόσο καιρό λόγω του πτυχίου ενώ δεν τα δικαιούταν.
    3. Να αποκλειστούν από οποιονδήποτε μελλοντικό διαγωνισμό στο Δημόσιο (είτε αφορά μόνιμη είτε προσωρική θέση).

Κανένας δεν χαίρεται όταν κάποιος χάνει την δουλειά του αλλά δεν μπορείς να ακούς και τον κάθε παπάρα να "αγωνιά" για το μέλλον των τεχνικών, μακιγιέζ, καμεραμάν κτλ, όταν στο μέσο στο οποίο δουλεύανε όχι μόνο δεν νοιάστηκε αλλά προμόταρε έμμεσα και άμεσα την απόλυση εκατοντάδων χιλιάδων άλλων. Και ναι, "καμία δουλεία δεν είναι ντροπή", αλλά πέστε μου αν θα δουλεύατε ως γραφίστες στην εφημερίδα "Στόχος".... ή αν θα δεχόστασταν μια θέση στο κυλικείο των γραφείων της Χρυσής Αυγής.... ή για να μη λέτε ότι το πάω μονόπαντα, αν θα αρθρογραφούσατε στην Αυγή και στον Ριζοσπάστη...

Τώρα γιατί πρέπει να είναι έστω και λίγο αντικειμενικό ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, όταν μάλιστα έτσι πλασαριζόταν, ελπίζω να καταλαβαίνει καταλαβαίνει κανείς γιατί... αν εσείς θεωρείτε "ρεπορτάζ" συγκεκριμένες γραμμές και κατευθύνσεις και να θεωρείτε "έγκυρους δημοσιογράφους" τους τηλεοπτικούς εισαγγελείς που ξέρναγαν καθημερινά προπαγάνδα, ξέρω γω; Βάλτε ΑΝΤ1... δεν φτάνει το MΕGA σε "ποιότητα" αλλα οκ, κοντά είναι...

εναλλακτικά κάντε φίλη την Ακρίτα στο fb... είχε φάει πολύ ψωμάκι από τo ΜΕGA, με τα "εκπληκτικά" σενάρια της

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάρτε αντικειμενικότητα και ίσες αποστάσεις να γουστάρετε

https://bluebig.wordpress.com/2016/0...ου-το-μ/

Μη συγκρίνεις μήλα με καρέκλες.
    Τι σχέση έχει το εμπόριο ναρκωτικών με την έκφραση πολιτικής άποψης (έστω και αν είναι η άποψη που δεν σου αρέσει);
    δεν συγκρινω τιποτα.
    απαντησα σε αυτό που ειπες εσυ , που ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ αστοχο

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Δε βλέπω τηλεόραση αλλά όταν σπάνια βλέπω, μόνο κάτι εκπομπές της Νετ και του καναλιού της βουλής βλέπω. Επίσης συχνά βάζει και ωραίες ταινίες. Τέλος η ΕΡΤ δεν είναι μόνο η τηλεόραση. Το έχω αναφέρει ξανά, ότι ένα απόγευμα της ζωής μου μετά από κοντά μήνα περπάτημα φτάνοντας στο Ταίναρο μετά από μια στροφή έπιασα στο ραδιόφωνο στο δεύτερο πρόγραμμα από την κεραία των Κυθήρων Χατζηδάκη! Μόνο και μόνο γι'αυτό για να μπορούν να ακούσουν και άλλοι περιπατητές στη μέση του πουθενά Χατζηδάκη θέλω να υπάρχει ΕΡΤ. Τις παθογένειες, τις όποιες παθογένειες μπορούμε να τις φτιάξουμε η λογική του πονάει χέρι κόψει κεφάλι δε μου αρέσει!
    Εγώ πάλι έχω αναφέρει ξανά για μια εκπομπή που μεταδίδεται απόγευμα στην ΕΡΑ για τα διεθνή τεκταινόμενα, όπου η δημοσιογράφος έκανε ανάλυση για το πόσο της αρέσει το game of thrones, και ποιος χαρακτήρας και τι φοβερή σειρά (και όλα αυτά μεταξύ ατελείωτων αααααα, εεεεεε, οοοοοο με ενδιάμεσες προσπάθειες για ολοκληρωμένες φράσεις). Όταν πηγαίνω στην δουλειά ο μόνος σταθμός που έχει σήμα σε όλη την διαδρομή είναι η ΕΡΑ, τα πρωϊνά έχει την εκπομπή Απολύτως σχετικό... Οι τύποι είναι τόσο εξοργιστικοί που τελικά το έκλεισα για να μην συγχίζομαι, ατελείωτο λιβάνισμα και γλείψιμο στην κυβέρνηση, σε σημείο να αναρωτιέσαι αν ζεις στην ίδια χώρα με αυτή των παρουσιαστών. Αφήνω τις σφήνες και υπενθυμίσεις κάθε 10 λεπτά του στυλ "εμείς μόνο λέμε την αλήθεια, μόνο το κρατικό ραδιόφωνο είναι ποιοτικό, οι άλλοι σας λένε ψέματα"...

Κι εγώ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, αν δω τηλεόραση θα δω κανένα ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΪ τα Σ/Κ, πριν 2-3 εβδομάδες ας πούμε είχε ένα φοβερό ντοκιμαντέρ του BBC για τα Γκαλαπάγκος. Όσες φορές είχε και έχει τύχει να γυρίσω για λίγο ΕΡΤ, ντοκιμαντέρ δεν θυμάμαι να είχα πετύχει, μόνο κάτι ανούσιες και άνοστες (για τα δικά μου γούστα) εκπομπές. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του κριτήρια, εσένα σε αγαλλίασε στη μέση του πουθενά να ακούσεις Χατζιδάκι, η νοικοκυρά στη διπλανή σου πολυκατοικία αγαλλιάζει όταν βλέπει τη Μενεγάκη, θεμιτή η δική σου προτίμηση, θεμιτή και της νοικοκυράς. Γενικά πάντως είναι φαιδρό και παράλογο όλοι να παραπονιούνται για τα σκουπίδια της ιδιωτικής ΤV και η κρατική TV που όλοι λένε ότι πρέπει να υπάρχει λόγω ποιότητας, να "ανταμείβεται" με μονοψήφια ποσοστά. Όπως έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, έτσι έχουμε και την τηλεόραση που μας αξίζει, πολύ απλό...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι έχω αναφέρει ξανά ...
    είναι φοβερα αστειο που βριζουμε κατι... για την "προσφορα" του, για τον αποπροσανατολισμο του... για τα όσα χρωστάει... κλπ κλπ κλπ.. και νομιζουμε ότι θα ξυπνησει ένα πρωι πχ ο μπομπολας και θα πει ως εδώ!!!!! θα αλλαξουμε ροτα...

εχουμε πολύ γέλιο...
    και όταν παλι αυτό το κακο-φαιδρο-ζημιογόνο κλπ κλπ παει για κλείσιμο.... παλι εχουμε την "επανασταση" μας.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Το καταλαβαίνεις πόσο εξωφρενικό είναι αυτό που λες, ναι?

Συλλογική ευθύνη λέγεται, και δεν θέλεις να ταυτιστείς με αυτούς που την εφάρμοσαν. Ξέρεις πως πάει...όσο λιγότερους έχουμε από "αυτούς", τόσο το καλύτερο για εμάς τους "σωστούς". Επομένως, αν τους απολύσουμε/διώξουμε/τους στείλουμε στο διάολο, τόσο λιγότερο κινδυνεύουμε από τέτοιες συμπεριφορές.
    Το οποίο είναι σεβαστό ως άποψη (εφόσον μπορείς να την υποστηρίξεις βέβαια) απλά στο thread με το μαύρο της ΕΡΤ δεν φαίνεται να επικαλείσαι την συλλογική ευθύνη...μόνο για κάποια βύσματα μιλάς. Οι άλλοι, ήταν αθώοι και βρέθηκαν στον δρόμο από τα καθίκια που την έκλεισαν. Πουτάνα όλα όπως λες...
    Βύρωνα ειλικρινά χαράς το κουράγιο σου να ψάξεις τόσο παλιό thread.

Στα λεγόμενα μου λοιπόν γράφω ότι το πρόβλημα δεν τόσο ότι ο κόσμος θα έμενε χωρίς δουλειά αλλά το γεγονός ότι αποφάσισαν μέσα σε 5 ώρες για κάτι το οποίο έχει δημόσιο χαρακτήρα.

Τι σχέση έχει ο δημόσιος χαρακτήρας της ΕΡΤ με το οποιοδήποτε άλλο κανάλι του οποιουδήποτε ιδιώτη που θέλει να χειραγωγει τα πληθη; Και ξέρεις άλλο business και άλλο δημόσιο.

Ναι πουτανα όλα λοιπόν σε περιπτώσεις που μια κυβέρνηση αποφασίζει και διαταζει χωρίς τις απαραίτητες συζητήσεις σε βουλή τουλάχιστον.

Νομίζω ότι αυτό λοιπόν που παρεθεσες δεν χρειαζόταν περαιτέρω ερμηνείας αλλά μπήκα στο κόπο να το κάνω.

Όσο για το mega η κλασική ατάκα δυστυχώς επαληθεύεται. Όλοι θα χορεψουν στο τέλος το χορό που τόσα χρόνια έπαιρναν μέρος σαν οργανοπαιχτες.

Τέλος όταν εγώ δουλεύω κάπου και με βάζουν να τρομοκρατω το κόσμο γιατί πρέπει να πληρώσω το δάνειο μου, έχω ευθύνη ή δεν έχω; Καλώς ή κακώς πρέπει να κάνουμε διαχωρισμό μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού.

Η ζωή είναι δύσκολη και ισχύει για όλους αυτό.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πάρτε αντικειμενικότητα και ίσες αποστάσεις να γουστάρετε

https://bluebig.wordpress.com/2016/0...ου-το-μ/

Εντάξει
    Λιγοτερο καταδηκτικο θα ηταν το άρθρο αν το είχε κάνει ανακοίνωση το Μαξίμου.

Luben tv που το αναδημοσιευσε απο το βαθυκόκκινο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Κανένας δεν χαίρεται όταν κάποιος χάνει την δουλειά του αλλά δεν μπορείς να ακούς και τον κάθε παπάρα να "αγωνιά" για το μέλλον των τεχνικών, μακιγιέζ, καμεραμάν κτλ, όταν στο μέσο στο οποίο δουλεύανε όχι μόνο δεν νοιάστηκε αλλά προμόταρε έμμεσα και άμεσα την απόλυση εκατοντάδων χιλιάδων άλλων. Και ναι, "καμία δουλεία δεν είναι ντροπή", αλλά πέστε μου αν θα δουλεύατε ως γραφίστες στην εφημερίδα "Στόχος".... ή αν θα δεχόστασταν μια θέση στο κυλικείο των γραφείων της Χρυσής Αυγής.... ή για να μη λέτε ότι το πάω μονόπαντα, αν θα αρθρογραφούσατε στην Αυγή και στον Ριζοσπάστη...
    Όχι, δε θα αρθρογραφούσα ούτε στον Στόχο, ούτε στη Δημοκρατία, ούτε στην Αυγή, ούτε στο Χωνί, ούτε στον Ριζοσπάστη.
    Στα MEGA, ΑΝΤ1, Star, ΣΚΑΪ ναι. Δεν είναι ουδέτερα, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα προαναφερθέντα.

Τώρα γιατί πρέπει να είναι έστω και λίγο αντικειμενικό ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, όταν μάλιστα έτσι πλασαριζόταν, ελπίζω να καταλαβαίνει καταλαβαίνει κανείς γιατί... αν εσείς θεωρείτε "ρεπορτάζ" συγκεκριμένες γραμμές και κατευθύνσεις και να θεωρείτε "έγκυρους δημοσιογράφους" τους τηλεοπτικούς εισαγγελείς που ξέρναγαν καθημερινά προπαγάνδα, ξέρω γω; Βάλτε ΑΝΤ1... δεν φτάνει το MΕGA σε "ποιότητα" αλλα οκ, κοντά είναι...
    Έτυχε σήμερα να δω ειδήσεις από τον ΑΝΤ1. Είχε ρεπορτάζ από την επιχείρηση στην Ειδομένη, αλλά ούτε πλάνα είχε ούτε εξήγησε γιατί δεν είχε. Αντικειμενικότητα...
    Κι εδώ ξαναρωτάω:
    Και τι πάει να πει αντικειμενικό; Ποιά άποψη έπρεπε να υποστηρίζει για να είναι αντικειμενικό;
    Τι είναι αντικειμενικότητα κατά τη γνώμη σου;
    Η είδηση αυτή καθ' αυτή, δεν είναι αντικειμενική. Είναι ή αληθής ή ψευδής ή ατελής (out of context που λένε και στο χωριό μου...)
    Ένα σχόλιο επίσης δεν μπορεί ποτέ να είναι αντικειμενικό, γιατί περιέχει την άποψη ενός συγκεκριμένου ατόμου, είτε καλοπροαίρετη είτε όχι.
    Τί είναι αυτό που ζητάς όταν λες «αντικειμενικότητα»;

εναλλακτικά κάντε φίλη την Ακρίτα στο fb... είχε φάει πολύ ψωμάκι από τo ΜΕGA, με τα "εκπληκτικά" σενάρια της
    Τα μυστικά της Εδέμ ήταν ωραία σειρά. Οι άλλες δεν μου άρεσαν.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Η ζωή είναι δύσκολη και ισχύει για όλους αυτό.
    η ζωη είναι δυσκολη και ο καθενας κρινεται από τις επιλογες του.
    εγω που και με το κλείσιμο της ερτ συμφωνούσα μπορω να εχω γνώμη? (αυτό δεν παει στον μαικ τζι, αλλα γενικα)
    δηλαδή αν καποιος συμφωνει μονο με το ένα, δεν πραττει καλώς?

και κατι άλλο, όπως ειπαν και άλλοι πιο πριν, όλοι ήξεραν τι έκαναν... τι "προσεφεραν" και όλοι κρίνονται.

είμαι 3 χρονια ανεργος, ενα κονέ δυνατό που εχω μου προτεινε να μου ανοιξει μαγαζι ενεχυροδανειστήριο στο κιατο, κλασσικο ωράριο, με πολύ καλό μισθό, που θα δουλευε στανταρ χωρίς να τον νοιάζουν τα κέρδη, διότι ήταν βιτρίνα για ξέπλυμα χρήματος στο Κιάτο.
    προτιμησα να συνεχισω να παλεύω μόνος μου με ότι μπορουσα.
    ΔΕΝ το λεω σε καμια περιπτωση για να μου πείτε μπραβο (καποιοι θα συμφωνήσουν καποιοι όχι, δεν εχει να λέει ) αλλα δεν μπορω να διαβαζω να παρουσιάζονται σαν άμοιροι ευθυνών οι του μεγκα.

Γιώργη ευθύνες προφανώς και δεν είχαν οι απλοί υπάλληλοι. Και δεν είναι το ίδιο "βαρύ" να ξεπλένεις χρήμα σε ένα ψεύτικο μαγαζί με το να είσαι ο ηχολήπτης της Όλγας ας πούμε. Ή ο καφετζής στο κτίριο. Ή ο executive assistant janitor.

χμ... λες να εκποιήσουν κανένα laptop από το μέγκα;

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF