με τα λεφτα που θες για να μεγαλωσεις 2 παιδια ξερετε με τι νοσοκομες θα περναγατε την τελευταια δεκαετια της ζωης σας;
https://www.youtube.com/watch?v=IfRNYmY7zBs
Να το πω κι αλλιώς (αφορά και τις ανασφάλειες)
Είναι απολύτως λογικό να τσιλιμπουρδίζει ο άντρας, γιατί άντρας είναι, πολυγαμίκουλας, αλλά δεν είναι στη φύση της
γυναίκας, που είναι μονογαμίκουλα, γιατί συνουσιάζεται με το μυαλό μπλα μπλα μπλα.
Αλλιώς (και κολλάει σε όλα τα θέματα περί κράνους, κόκκινων φαναριών, φόρων κλπ) :
Εγώ τον / την αγαπάω και αν πάω και με δυο τρεις, πάλι θα την αγαπάω.
Μετάφραση (αφορά και στα 2 φύλλα):
Δεν εμπιστεύομαι τον σύντροφό μου να κάνει ότι θέλει με άλλους / άλλες, αλλά εμπιστεύομαι τον εαυτό μου
γιατί θα γυρίσω στη βάση μου - τον οποίον εαυτό μου όμως στη πραγματικότηττα δεν εμπιστεύομαι ότι είναι
ικανός να κρατήσει το σύντροφό μου κοντά του αν βουτήξει το δάχτυλο στο ξένο μέλι.
Αν δεν υπήρχε ο "θεσμός" και ο φόβος της απόρριψης, πόσο πιο όμορφα θα ήταν όλα......
...και γυρίζω πλευρό να ονειρευτώ πάλι έναν άλλο πλανήτη....
Μωρέ τί χαλιέστε; Ο γάμος είναι προαιρετικός.
Όποιος δε θέλει ας χαλάει τα λεφτά του στις γκόμενες, ας βιώνει την απόλυτη μοναξιά μέσω του σεξ με συνεχώς διαφορετικές γυναίκες, ας φυλακιστεί σε έναν ανούσιο κόσμο στον οποίο δεν έχει να δώσει λογαριασμό για το πού πάει και με ποιόν. Ας εγκλωβιστεί σε ένα σύμπαν στο οποίο θα νιώθει ικανοποίηση μόνο όταν αγοράζει καινούργια μηχανή χωρίς να πρέπει να σκεφτεί αν τα λεφτά πρέπει να πάνε σε άλλες ανάγκες. Στο κάτω κάτω ας μείνει ο κάθε ανεύθυνος μόνος του χωρίς να νιώσει ποτέ την αγαλλίαση της συναναστροφής με μια αγαπημένη πεθερά ή κουνιάδα ή θείο ή τριτοξάδερφο της αγαπημένης του γυναίκας. Και ας μείνει συναισθηματικά κενός όταν δε θα χρειαστεί να καλύψει τις ψυχολογικές ανάγκες που έχει κάθε γυναίκα στην κλιμακτήριο και δίνουν άλλο νόημα στη ζωή του άντρα.
Σε εμάς τους υπόλοιπους όμως να επιτρέψετε να χeζουμε με ευχαρίστηση γιατί πάπια θα έχουμε τουλάχιστον.
Όποιος δεν παντρεύεται, λοιπόν, χαλάει τα λεφτά του στις γκόμενες, είναι απόλυτα μόνος, φυλακισμένος σε έναν ανούσιο κόσμο, εγκλωβισμένος, ικανοποιημένος μόνο με υλικά αγαθά, ανεύθυνος και συναισθηματικά κενός. Μάλιστα.
Rationalisation, anyone?
Life begins at 45°.
Προσπαθώ να καταλάβω αν τρολλάρει ή όχι![]()
Life begins at 45°.