Η ατάκα του είναι βγαλμένη από τα άδυτα του 86% που λέγαμε στο άλλο νήμα πρόσφατα...![]()
Η ατάκα του είναι βγαλμένη από τα άδυτα του 86% που λέγαμε στο άλλο νήμα πρόσφατα...![]()
20 φεύγα χρόνια σχέσης.......γατάκι Bear Grylls........
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Για πες ποιο ειναι το 86% εσυ που χασκογελας να μαθουμε και εμεις τα γατακια.
Ενταξει δεν υπαρχει μονο η επιλογη του χωριζεις ή φευγεις απο ενα γαμο με παιδια ως η σημαντικοτερη επιλογη της ζωης μας ή το πιο σοβαρο πραγμα που μας συνεβει ποτε, υπαρχουν και αλλες πιο δυσκολες περιπτωσεις που καλουμαστε να επιλεξουμε με βαρια καρδια με συναισθηματικο βαρος μεγαλο και με τεραστια επισης ευθυνη.
Γιαυτο λοιπον χωρις να γνωριζετε τον αλλον δε μπορειτε να υποτιματε τη γνωμη του. Αν δεν ταιριαζει στα γουστα καποιων ας μην την ασπαστουν.
Περιτο να πω οτι η παρομοιωση με το κοσμοπολιταν ηταν προσβόλα μεγαλη.
Απαξιω για περαιτερω κουβεντα. Ο καθενας κανει στη ζωη του οτι του γουσταρει. Απλα να θυμαστε οτι η αποφασιστικοτητα και η ακεραιωτητα του χαρακτηρα ειναι θαρρω χαρακτηριστικο των αρσενικων.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Είδες που βρήκες 2 για όλους (βάλε και τη τροφή και το νερό μέσα επίσης)
Οταν λέω οτι δεν ειναι για όλους, εννοώ οτι κανείς δε μπορεί να μαντέψει πως θα είναι η ζωή του μετά το γάμο (με παιδιά εννοείτε). Μπορεί να έχεις ακούσει/διαβάσει 1000δες απόψεις, αλλά μέχρι να αποκτήσεις τη δική σου εμπειρία απλά προχωράς με το best case scenario.
Κάποιοι μπορεί να ξεχάσουν τα εγώ τους και τα θέλω τους, και κάποιοι όχι.
ωραίαααα, δεν είναι για όλους... και κανείς δεν μπορεί να μαντέψει ΠΩΣ θα είναι... και ας πούμε ότι αγνοεί όλους όσους τον προειδοποιούν από εμπειρία... και αγνοεί και τη λογική που λέει ότι και χωρίς να παντρευτείς μπορείς να κάνεις ό,τι θες, δεν χρειάζεται να παντρευτείς για να κάνεις οτιδήποτε...
ΤΙ θα τον τραβήξει; Μέχρι τώρα το μόνο που λες είναι τελείως φλου. "δεν ξέρεις" και "κάποιοι μπορεί να ξεχάσουν τα εγώ και τα θέλω τους" (λες και αυτά χρειάζεται να γίνει γάμος για να συμβούν).
πες ένα πράμα που μπορείς να κάνεις μόνο αν παντρευτείς. Αν υπάρχουν ένα δυο πράματα, θα ήταν πανεύκολο να τα γράψεις, αντί να τα πας πέρα δώθε
Ενα απο τα πιο βασικα ειναι οτι μπορεις να κανεις παρέα με αλλους παντρεμένους που έχουν παιδια.
Ας πουμε οτι ειστε μια παρεα πεντε φιλων, μαζι απο το σχολειο.
Εχετε φτασει τα 40 , οι 4 εχουν παντρευτει και φτιαξει οικογενεια.
Εσυ πως θα κανεις παρέα μαζι τους ? εφοσον πλεον ειναι πολυ λίγα τα κοινα που θα σας δενουν (και απο πρακτικης σκοπιας να το δεις).
Θα παρευρίσκεσαι παντου σε ολα τα γεγονοτα σαν μπακουρος ? Δεν κολλαει.
Θα αλλάξεις παρέες ? Κι αυτο γινετε.
Θελω να καταλήξω στο οτι πολλες φορές το αν θα παντρευτείς/κανεις οικογένεια ή όχι ,
εξαρτάται και απο τον κοινωνικό σου περίγυρο, σε επηρεάζει οσο δεν φαντάζεσαι.
φιλε μου δεν σε γνωριζω και γι αυτο δεν θελω-μπορω να σε προσβαλλω
πλακιτσα κανουμε κι αν ενοχληθηκες απο αυτο που ειπα σου ζητω συγνωμη
νομιζω πως αλλο ενα χαρακτηριστικο των αρσενικων απο τη στιγμη που κανουν οικογενεια πρεπει να ειναι και η υπομονη γιατι αν δουλευε μονο η αποφασιστικοτητα θα τα τιναζαμε ολα στον αερα
Δεν αναφέρομαι σε γάμο, σκέτο. O γάμος σκέτο, δεν έχει καμία διαφορά με τη σχέση, μιλώντας με δικές εμπειρίες
Αναφέρομαι σε γάμο με παιδία, και οταν λέω "κάποιοι μπορεί να ξεχάσουν τα εγώ και τα θέλω τους" εννοώ οτι οι προτεραιότητες αλλάζουν, οι ευθύνες αλλάζουν, ξεχνας τα θέλω σου και επικεντρώνεσαι στα θέλω της οικογένειας. Κάποιοι το κατανοούν απο πριν και το κάνουν συνειδητά και κάποιοι δε μπορούν να προσαρμοστούν
Να φανταστώ οτι ζεις σε μεγαλούπολη. Προσπάθησε να συζήσεις σε επαρχία με τη κοπέλα σου, χωρίς να είστε αρραβωνιασμένοι ή παντρεμένοι
Προσωπικά, δε θα έκανα παιδιά, εκτός γάμου. Άλλοι το κάνουν (μαγκία τους) και άλλοι όχι.
Ο γάμος δεν είναι ένα μέσο για να μπορείς να κάνεις πράγματα που πριν δε μπορούσες. Τα ίδια που μπορούσες πριν, μπορείς και μετά, στη θεωρία τουλάχιστον. Το τι γίνεται μέσα στα ζευγάρια, το τι υποχωρήσεις κάνει η κάθε πλευρά είναι άλλου παπά ευαγγελιο.
... άρα υπάρχει λόγος να παντρευτεί κανείς;
ή δεσμεύεται νομικά και μπαίνει σε τρελό λούκι, έτσι, για τη φάση;