Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 248

Θέμα: Η λίστα

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Γενικα έχεις θεμα με την 29η Μαΐου ή εννοεις μια συγκεκριμένη χρονια;
    ότι είπε ο Νίκος από κάτω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Το 1453 θα εννοεί αλλά μάλλον ξέχασε να διαβάσει 2-3 αιώνες ιστορίας
    Όχι Νίκο, δεν ξέχασα να διαβάσω 2-3-4-5 αιώνες ιστορίας....

Χάσαμε 4 αιώνες ιστορίας Ελληνισμού από αυτήν την αποφράδα μέρα και μετά......

Που ήταν η Ελλαδίτσα στο ευρωΠΕΗκό χάρτη μεταξύ 1453 και 1770;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    εσυ τωρα διαβασα εγινες μοντ... αν δεν ησουν μοντ δηλαδή και το εβλεπες αυτό τι θα σκεφτοσουν?
    Είμαι ενεργός σε διαδικτυακές κοινότητες πολύ πριν το 2002 και ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούν. Δεν έμαθα τα forums χτες, επειδή έγινα mod. Δεν υπάρχει δημοκρατία, αν αυτό θες να σου πω. Κάποιοι κάνουν κουμάντο. Τέλος. Αν είσαι τυχερός και αυτά τα άτομα είναι αξιόλογα, μένεις. Αν όχι, πας αλλού. Τα ίδια σου είπα και παραπάνω, αλλά με περισσότερες λέξεις.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος

........

εγω αναφερθηκα σε ένα κομματι μονο!! στο ότι ενας αντμιν -μοντ ξερω γω τι είναι ακριβως λεει ότι παρακαλανε να "απομακρύνονται" καποιοι (ΟΠΟΙΟΙ και αν είναι αυτοι, δεν είμαι προστατης του σταμ2 και του κάθε σταμ)
    στο ότι ενας βριζει (ξαναλεω ΟΠΟΙΟΣ και αν είναι αυτος ) ο άλλος κραταει ήπιους τονους και τιμωρείται ο δευτερος!

..........
    Κοιταξε να σε πω.Ειπε αυτο που σκεφτομαι και εγω αλλα δεν το λεω.Αλλα και να το ελεγα εγω,θα περνουσε στα ψιλα.

Απο την αλλη,η αληθεια ειναι οτι οταν το λει καποιος Μοντ ακουγεται καπως,αλλα και παλι εγω περα απο Μοντ θα τον δω και σαν συμφορουμιτη,Καποιες φορες καλο ειναι οταν λενε αυτα που θα θελαμε να πουμε οι υπολοιποι να μην καθομαστε να το ψιλοκοσκηνιζουμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Κοιταξε να σε πω.Ειπε αυτο που σκεφτομαι και εγω αλλα δεν το λεω.Αλλα και να το ελεγα εγω,θα περνουσε στα ψιλα.

Απο την αλλη,η αληθεια ειναι οτι οταν το λει καποιος Μοντ ακουγεται καπως,αλλα και παλι εγω περα απο Μοντ θα τον δω και σαν συμφορουμιτη,Καποιες φορες καλο ειναι οταν λενε αυτα που θα θελαμε να πουμε οι υπολοιποι να μην καθομαστε να το ψιλοκοσκηνιζουμε.
    πρωτον φιλε μου, διαφωνω στην βαρύτητα που δινεις σε κατι τετοιο.
    δευτερον με αυτά που λες πρεπει να επανελθω στο αρχικο μου ποστ... μια λιστα με οσους είναι να γραφουν (συμφωνα με τα συμφραζομενα σου)

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Είμαι ενεργός σε διαδικτυακές κοινότητες πολύ πριν το 2002 και ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούν. Δεν έμαθα τα forums χτες, επειδή έγινα mod. Δεν υπάρχει δημοκρατία, αν αυτό θες να σου πω. Κάποιοι κάνουν κουμάντο. Τέλος. Αν είσαι τυχερός και αυτά τα άτομα είναι αξιόλογα, μένεις. Αν όχι, πας αλλού. Τα ίδια σου είπα και παραπάνω, αλλά με περισσότερες λέξεις.
    Το κατσλαβαμε αυστηρε κύριε.
    Εδώ είσαι Μόντ.
    Εξω μπορεί να παιζετε σφαλιαρες η να δίνετε γλωσσοφιλα

μα ακριβως τα ιδια λεμε.... δεν ειπα κατι διαφορετικο, ουτε "εθιξα" την εμπειρια σου στο φορουμ αν αυτό καταλαβες.
    αυτό που σου ειπα εγω είναι ότι δεν μπορεις να λες ότι προσπαθεις για το καλυτερο, αλλα από την άλλη να μην το κανεις... δυο μετρα και δυο σταθμα. αυτό ειπα μονο.

σαν να λες, δεχομαι ολες τις αποψεις αρκει να συμφωνουν με τις δικες μου... και καπακι, να ψάχνεις να βρεις γιατι αραιωνει το φορουμ... αλλα και παλι σκασιλα μου, σε οποιον αρεσει..

ε όλα αυτά δεν συναδουν

εντιτ. εχω φαει καρτες, μου εχουν διαγραφει ποστακια, κλπ κλπ, ποτε δεν ειπα.. καλα εισαι μλκς? βλακας? κλπ κλπ.... δεν εχω βρισει μοντ εκτος και αν πραγματικα μου ξεφευγει κατι και ευχαρίστως να μου το θυμισετε.
    θα επιχειρηματολογήσω προσπαθώντας να σου πω ότι κακως εκανες ότι εκανες, αλλα μεχρι εκει. Δεχομαι ότι είναι ενας χώρος που καλως ή κακως καποιοι τον διοικουν. αλλα μεχρι εκει ρε φιλε

αυτό το εξωφθλαμο φιλε μπλιτζερ πως να το κανουμε, δεν στεκει!
    σαν να πηγαίνεις το παιδι σου σε ένα σχολειο, να σου πεταει 5η αποβολή συνεχεια ξερω γω, να ρωτας τον διευθυντη τι εφταιξε και να σου απαντα "αν δεν σου αρεσει αλλαξε σχολειο" (και μην πιαστεις από τους φορεις...σχολειο-φορουμ, την ουσια πιασε)
    Τελευταία τροποποίηση από kalgeorge; 27/05/2016 στις 14:57.

Παλαιό μέλος
    Nostradamus
    Διαφωνω λιγο σε αυτο... Ειναι ενα καθαρα μοτο φορουμ. Το μεγαλυτερο στην Ελλαδα. Εχει τα παντα ολα για την μοτοσυκλετα... Εχει ομως και ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας... και μπορει να προσφερει /ως ενα βαθμο/ σημαντικες πληροφοριες και σε αλλα θεματα λογω των μελων του...

Σωστός, αλλά υπάρχει φανατισμός , δηλαδή έχουμε Δημοκρατία, και μπορείς να πεις ότι θέλεις αρκεί να μην διαφωνείς με την γνώμη μου.
    Πάντως απο πείρας εδώ στα εξωμοτοσυκλετικά θεματα υπάρχουν εντάσεις και ακραιές συμπεριφορές, και καλά αυτά τα θρεντ να αποφεύγεις .

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    ε όλα αυτά δεν συναδουν
    Δεν παρεξηγήθηκα, προφανώς. Παντού έτσι είναι. Είσαι αρκετά χρόνια στον χώρο για να το ξέρεις. Είναι τεχνικώς ΑΔΥΝΑΤΟ να διατηρήσεις μια τέτοια κοινότητα δημοκρατική ΚΑΙ καθαρή.

Αλλά, ακριβώς επειδή κι εγώ έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, έχω να πω ότι τα άτομα εδώ είναι αξιόλογα. Ναι, μπορεί μια φορά στο τόσο να γίνεται κάτι άδικο, κάποιος να κρίνει λάθος, είναι λογικό, άνθρωποι είμαστε όλοι, αλλά ως επί το πλείστον, θεωρώ το συγκεκριμένο φόρουμ υπέρ το δέον δημοκρατικό και φιλικό προς τα μέλη του.

Και τώρα χαρείτε ό,τι γράψαμε τόσες σελίδες, γιατί η σκούπα έρχεται σε 7. 6.
    Life begins at 45°.

Banned
    Είσαι ενεργός η παθητικος
    Είμαι ενεργός
    Μάλιστα....

Σε κατάλαβα απ την φωνη

https://youtu.be/KEx395fc5B0

Τέλος

Δεν παρεξηγήθηκα, προφανώς. Παντού έτσι είναι. Είσαι αρκετά χρόνια στον χώρο για να το ξέρεις. Είναι τεχνικώς ΑΔΥΝΑΤΟ να διατηρήσεις μια τέτοια κοινότητα δημοκρατική ΚΑΙ καθαρή.

Αλλά, ακριβώς επειδή κι εγώ έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, έχω να πω ότι τα άτομα εδώ είναι αξιόλογα. Ναι, μπορεί μια φορά στο τόσο να γίνεται κάτι άδικο, κάποιος να κρίνει λάθος, είναι λογικό, άνθρωποι είμαστε όλοι, αλλά ως επί το πλείστον, θεωρώ το συγκεκριμένο φόρουμ υπέρ το δέον δημοκρατικό και φιλικό προς τα μέλη του.

Και τώρα χαρείτε ό,τι γράψαμε τόσες σελίδες, γιατί η σκούπα έρχεται σε 7. 6.

διαβασε το εντιτ που εκανα λιγο πιο πριν.
    επισης κατι τελευταιο αλλα πιστευω ΑΡΚΕΤΑ σημαντικο
    ΑΝ δεχτεις σαν μπλιτζερ, σαν καλτζωρτζ σαν Α Β Γ δεν ξερω εγω ποιος... ότι φιλε... ΕΦΤΑΙΞΑ (μιλαω για μοντ ετσι?) ... τοτε βγες και πες το ρε φιλε!!!!
    τι άλλο να σου πω για να καταλάβεις τι εννοω? δεν ειανι ντροπη... εκανα λαθος... ξεφυγα λιγο...ανθρωπος είμαι.. δεν θα σου πει κανεις τιποτα!!!

αλλά άλλο αυτό που περιέγραψα και άλλο το σε οποιον αρεσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Ρε συ Πλιτζερ γιατι δεν τα μαζευεις τα παραπνω να τα κανεις ενα θεμα αλλο και να καθαρισει και το χαμπεμους ?
    Quod me nutrit... me destruit.....

και κατι άλλο που με ξενιζει.... και παιρνω αφορμή απλα από την κουβεντα εδώ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ προσωπικα σε κανεναν!!!!

στοματακι (πληκτρολογιο δηλαδή) σας εδωσε ο θεος. ποιο το νοημα του βρουμ? (δεν μιλαω να σου αρεσει ένα ανεκδοτο κλπ και μια αστεια εικονα )

ενιγουει.... (και ξαναλεω, δεν παει σε κανεναν προσωπικα )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    και κατι άλλο που με ξενιζει.... και παιρνω αφορμή απλα από την κουβεντα εδώ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ προσωπικα σε κανεναν!!!!

στοματακι (πληκτρολογιο δηλαδή) σας εδωσε ο θεος. ποιο το νοημα του βρουμ? (δεν μιλαω να σου αρεσει ένα ανεκδοτο κλπ και μια αστεια εικονα )

ενιγουει.... (και ξαναλεω, δεν παει σε κανεναν προσωπικα )
    Για να μην έχουμε ποστ του στυλ "+1000", "Σωστός", "Σωραίος" κλπ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    ποιο το νοημα του βρουμ? (δεν μιλαω να σου αρεσει ένα ανεκδοτο κλπ και μια αστεια εικονα )
    Εγώ τα μαζεύω για ένσημα Γιατί; εμένα με εξυπηρετούν κ μάλιστα με χαλάει που υπάρχει περιορισμός. Από το να γεμίζεις αράδες, λες κάτι μεσα στο βρουμ κ είσαι ωραίος.

edit: με πρόλαβε ο σναϊπερ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Για να μην έχουμε ποστ του στυλ "+1000", "Σωστός", "Σωραίος" κλπ
    ναι ρε αγορινα, μαζι σου και χιλια μπραβο, αλλά άλλο πω πω τι ωραιο ανεκδοτο και 1000 βρουμς και άλλο σοβαρη συζητηση και βρουμαρω.
    νταξ καταλαβαίνεις τι εννοω... φαντασου να ποσταρεις εκδρομη και απλα να σου βρουμαρουν μονο
    θα πας μονος σου και θα ψάχνεις να δεις τι εφταιξε

Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων