εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Είμαι ενεργός σε διαδικτυακές κοινότητες πολύ πριν το 2002 και ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούν. Δεν έμαθα τα forums χτες, επειδή έγινα mod. Δεν υπάρχει δημοκρατία, αν αυτό θες να σου πω. Κάποιοι κάνουν κουμάντο. Τέλος. Αν είσαι τυχερός και αυτά τα άτομα είναι αξιόλογα, μένεις. Αν όχι, πας αλλού. Τα ίδια σου είπα και παραπάνω, αλλά με περισσότερες λέξεις.
Life begins at 45°.
Κοιταξε να σε πω.Ειπε αυτο που σκεφτομαι και εγω αλλα δεν το λεω.Αλλα και να το ελεγα εγω,θα περνουσε στα ψιλα.
Απο την αλλη,η αληθεια ειναι οτι οταν το λει καποιος Μοντ ακουγεται καπως,αλλα και παλι εγω περα απο Μοντ θα τον δω και σαν συμφορουμιτη,Καποιες φορες καλο ειναι οταν λενε αυτα που θα θελαμε να πουμε οι υπολοιποι να μην καθομαστε να το ψιλοκοσκηνιζουμε.
μα ακριβως τα ιδια λεμε.... δεν ειπα κατι διαφορετικο, ουτε "εθιξα" την εμπειρια σου στο φορουμ αν αυτό καταλαβες.
αυτό που σου ειπα εγω είναι ότι δεν μπορεις να λες ότι προσπαθεις για το καλυτερο, αλλα από την άλλη να μην το κανεις... δυο μετρα και δυο σταθμα. αυτό ειπα μονο.
σαν να λες, δεχομαι ολες τις αποψεις αρκει να συμφωνουν με τις δικες μου... και καπακι, να ψάχνεις να βρεις γιατι αραιωνει το φορουμ... αλλα και παλι σκασιλα μου, σε οποιον αρεσει..
ε όλα αυτά δεν συναδουν
εντιτ. εχω φαει καρτες, μου εχουν διαγραφει ποστακια, κλπ κλπ, ποτε δεν ειπα.. καλα εισαι μλκς? βλακας? κλπ κλπ.... δεν εχω βρισει μοντ εκτος και αν πραγματικα μου ξεφευγει κατι και ευχαρίστως να μου το θυμισετε.
θα επιχειρηματολογήσω προσπαθώντας να σου πω ότι κακως εκανες ότι εκανες, αλλα μεχρι εκει. Δεχομαι ότι είναι ενας χώρος που καλως ή κακως καποιοι τον διοικουν. αλλα μεχρι εκει ρε φιλε
αυτό το εξωφθλαμο φιλε μπλιτζερ πως να το κανουμε, δεν στεκει!
σαν να πηγαίνεις το παιδι σου σε ένα σχολειο, να σου πεταει 5η αποβολή συνεχεια ξερω γω, να ρωτας τον διευθυντη τι εφταιξε και να σου απαντα "αν δεν σου αρεσει αλλαξε σχολειο" (και μην πιαστεις από τους φορεις...σχολειο-φορουμ, την ουσια πιασε)
Τελευταία τροποποίηση από kalgeorge; 27/05/2016 στις 14:57.
Nostradamus
Διαφωνω λιγο σε αυτο... Ειναι ενα καθαρα μοτο φορουμ. Το μεγαλυτερο στην Ελλαδα. Εχει τα παντα ολα για την μοτοσυκλετα... Εχει ομως και ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας... και μπορει να προσφερει /ως ενα βαθμο/ σημαντικες πληροφοριες και σε αλλα θεματα λογω των μελων του...
Σωστός, αλλά υπάρχει φανατισμός , δηλαδή έχουμε Δημοκρατία, και μπορείς να πεις ότι θέλεις αρκεί να μην διαφωνείς με την γνώμη μου.
Πάντως απο πείρας εδώ στα εξωμοτοσυκλετικά θεματα υπάρχουν εντάσεις και ακραιές συμπεριφορές, και καλά αυτά τα θρεντ να αποφεύγεις .
Δεν παρεξηγήθηκα, προφανώς. Παντού έτσι είναι. Είσαι αρκετά χρόνια στον χώρο για να το ξέρεις. Είναι τεχνικώς ΑΔΥΝΑΤΟ να διατηρήσεις μια τέτοια κοινότητα δημοκρατική ΚΑΙ καθαρή.
Αλλά, ακριβώς επειδή κι εγώ έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, έχω να πω ότι τα άτομα εδώ είναι αξιόλογα. Ναι, μπορεί μια φορά στο τόσο να γίνεται κάτι άδικο, κάποιος να κρίνει λάθος, είναι λογικό, άνθρωποι είμαστε όλοι, αλλά ως επί το πλείστον, θεωρώ το συγκεκριμένο φόρουμ υπέρ το δέον δημοκρατικό και φιλικό προς τα μέλη του.
Και τώρα χαρείτε ό,τι γράψαμε τόσες σελίδες, γιατί η σκούπα έρχεται σε 7. 6.
Life begins at 45°.
Είσαι ενεργός η παθητικος
Μάλιστα....
Σε κατάλαβα απ την φωνη
https://youtu.be/KEx395fc5B0
Τέλος
διαβασε το εντιτ που εκανα λιγο πιο πριν.
επισης κατι τελευταιο αλλα πιστευω ΑΡΚΕΤΑ σημαντικο
ΑΝ δεχτεις σαν μπλιτζερ, σαν καλτζωρτζ σαν Α Β Γ δεν ξερω εγω ποιος... ότι φιλε... ΕΦΤΑΙΞΑ (μιλαω για μοντ ετσι?) ... τοτε βγες και πες το ρε φιλε!!!!
τι άλλο να σου πω για να καταλάβεις τι εννοω? δεν ειανι ντροπη... εκανα λαθος... ξεφυγα λιγο...ανθρωπος είμαι.. δεν θα σου πει κανεις τιποτα!!!
αλλά άλλο αυτό που περιέγραψα και άλλο το σε οποιον αρεσει.
Ρε συ Πλιτζερ γιατι δεν τα μαζευεις τα παραπνω να τα κανεις ενα θεμα αλλο και να καθαρισει και το χαμπεμους ?
Quod me nutrit... me destruit.....
και κατι άλλο που με ξενιζει.... και παιρνω αφορμή απλα από την κουβεντα εδώ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ προσωπικα σε κανεναν!!!!
στοματακι (πληκτρολογιο δηλαδή) σας εδωσε ο θεος. ποιο το νοημα του βρουμ? (δεν μιλαω να σου αρεσει ένα ανεκδοτο κλπ και μια αστεια εικονα )
ενιγουει....(και ξαναλεω, δεν παει σε κανεναν προσωπικα )
ναι ρε αγορινα, μαζι σου και χιλια μπραβο, αλλά άλλο πω πω τι ωραιο ανεκδοτο και 1000 βρουμς και άλλο σοβαρη συζητηση και βρουμαρω.
νταξ καταλαβαίνεις τι εννοω... φαντασου να ποσταρεις εκδρομη και απλα να σου βρουμαρουν μονο
θα πας μονος σου και θα ψάχνεις να δεις τι εφταιξε
![]()