Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 248

Θέμα: Η λίστα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Ναι, ναι, για τις μαύρες ψυχές του ggs μιλάμε τόση ώρα. Και το πώς το προσπερνάμε (κάτω από το χαλάκι κλπ κλπ) γιατί έχει δώσει και δίνει τόσα πολλά εδώ μέσα, σε αντίθεση με άλλους που τρίβονται όλη την ώρα να προκαλέσουν κάτι σαν το σημερινό που θα τους δικαιώσει και θα τους κάνει και μάρτυρες.
    συγνώμη αλλα γιατι κουοταρεις δικο μου ποστακι για να πεις πραγματα που δεν ειπα εγω? ή παραπονα προς χρηστες που δεν αφορουν εμενα?

ειπα ξεκάθαρα στην αρχη, ότι ΔΕΝ το παιζω προστατης κανενος!!! επισης ειπα ξεκάθαρα στον τζι τζι ες ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ότι ξεκινησε η κουβεντα από το "παρακαλαμε να φυγουμε" κλπ... τα άλλα περι χαλιού και τέτοια ήρθαν στην πορεία μεσα από κουβεντα με τον μπλιτζερ!

τωρα πως ακριβως το γυρνάς αυτό ώστε να φανει ότι υπερασπίζομαι καποιους, δεν το καταλαβα, αλλα οκ
    νο χαρτν φιλινγκς δόου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    συγνώμη αλλα γιατι κουοταρεις δικο μου ποστακι για να πεις πραγματα που δεν ειπα εγω? ή παραπονα προς χρηστες που δεν αφορουν εμενα?

ειπα ξεκάθαρα στην αρχη, ότι ΔΕΝ το παιζω προστατης κανενος!!! επισης ειπα ξεκάθαρα στον τζι τζι ες ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ότι ξεκινησε η κουβεντα από το "παρακαλαμε να φυγουμε" κλπ... τα άλλα περι χαλιού και τέτοια ήρθαν στην πορεία μεσα από κουβεντα με τον μπλιτζερ!

τωρα πως ακριβως το γυρνάς αυτό ώστε να φανει ότι υπερασπίζομαι καποιους, δεν το καταλαβα, αλλα οκ
    νο χαρτν φιλινγκς δόου
    Ούτε εγώ κατάλαβα , αλλά οκ
    μιούτουαλ
    safety doesn't happen by accident

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Ούτε εγώ κατάλαβα , αλλά οκ
    μιούτουαλ
    ενταξει μιλαμε η μορφωση ξεχειλιζει σε αυτό το φορουμ πια

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παρακαλώ πολύ, γράφετε Ελληνικά, δεν γνωρίζουμε όλοι αγγλικά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Παρακαλώ πολύ, γράφετε Ελληνικά, δεν γνωρίζουμε όλοι αγγλικά.
    ασε μας ρε φιλε που πετας ένα "αμων ρα, μαμ ρα ξερω γω τι" και μας εχεις βαλει μια ωρα να γκουγκλαρουμε τι εννοεις

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όλα είναι ατμός εκτός από τον έρωτα και διαλύονται. Το χρήμα είναι ατμός και φεύγει. Η δόξα είναι ατμός και πάει. Ζεις για λίγα χρόνια τη ζωή σου και ύστερα από λίγο, "Άμωμοι εν οδώ αλληλούια".
    Τι είναι η ζωή,τ ι είναι ο άνθρωπος ,τι είναι τα μηχανάκια;;
    Το είπα γιατί εχουμε άτομα που είχαν κάποιο "τίτλο",σταμάτησαν να τον έχουν και ακόμα είναι ενεργά μέλη.γ ιαυτο το είπα...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Παιδιά, όχι, μην το αφήνετε. Έκανα 18 λεπτά να μεταφέρω όλα αυτά τα μηνύματα σε νέο θέμα. Δε θέλω να λήξει τόσο άδοξα.
    Εδώ, ένα δίκιο το 'χεις για να λέμε την αλήθεια. Μη σου πω και δύο...

Για το θέμα, έχω την εντύπωση πως ενώ o kalgeorge προσπαθεί να θέσει ένα βάσιμο θέμα, εν τούτοις λαμβάνεται ως προσωπική επίθεση, κάτι που σίγουρα δεν είναι.

Κατ' αρχήν, επειδή πολλές φορές τίθεται θέμα «δημοκρατίας» στο φόρουμ, πρέπει να επισημάνουμε πως είναι το λάθος θέμα.
    Μιας και για τη λειτουργία του φόρουμ κάποιοι πληρώνουν είτε με χρήματα είτε με τον χρόνο τους (είτε και με τα δύο), τότε αυτοί βάζουν τους κανόνες. Τελεία και παύλα, όποιος δεν γουστάρει τους κανόνες φεύγει και τέλος. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας με αυτό.

Το θέμα που προσπαθεί να θέσει ο kalgeorge δεν έχει να κάνει με δημοκρατία, αλλά με ισονομία. Δηλαδή, το ό,τι κάποιες φορές υπάρχει μεγαλύτερη ελαστικότητα στην επιβολή των (κοινών) κανόνων ανάλογα με τον παραβάτη. Και εδώ, υπάρχει βάση στον προβληματισμό του.

Γενικότερα, υπάρχει μια τάση μεγαλύτερης ανεκτικότητας σε κάποια μέλη, είτε γιατί «είναι γενικότερα λίγο πιο νευρικοί», είτε γιατί «τόσα χρόνια έτσι εκφράζονται», είτε γιατί απλά η άποψη είναι πλειοψηφική, είτε απλά λόγω συνήθειας.

Και για να μην το πάω στο πολιτικό, δείτε τα thread του MotoGP. Εκεί επιτρέπεται για παράδειγμα να βρίζουμε εν χορώ τον Marquez και τον Lorenzo (και ενίοτε και τους υποστηρικτές του, θυμάμαι σε μια νίκη του Rossi έγραψε κάποιος «πού χάθηκαν τώρα οι Lorenzικοί», λες και... ξέρω γω γιατί το ρεύμα είναι πλειοψηφικό.
    Στο μουντιάλ, κάποιος με είπε χρυσαυγίτη επειδή δεν ήμουν με τη Βραζιλία στον ημιτελικό. Στο ντούκου κι αυτό, επειδή υποθέτω οι περισσότεροι ήταν με τη Βραζιλία.

Το αυτό ισχύει σε πολλά threads. Και δεν έχει να κάνει απόλυτα με άτομα, αλλά περισσότερο με τη συνήθεια υποθέτω.
    Δέχομαι απόλυτα το ότι είναι δύσκολο να ελέγξει κανείς τα πάντα, από την άλλη όμως δεν μπορεί πάντα να έχει άδικο κάποιος που εκφράζει μια τέτοια άποψη, έτσι δεν είναι; Ακόμα και στατιστικά να το πάρεις, δεν μπορεί, όλο και κάποιος από όσους παραπονέθηκαν για άδικη μεταχείριση θα έχει έστω και έναν βαθμό δίκιου.
    Τελευταία τροποποίηση από fkol k4; 27/05/2016 στις 16:47. Αιτία: Ορθογραφία
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Τι είναι η ζωή,τ ι είναι ο άνθρωπος ,τι είναι τα μηχανάκια;;
    Το είπα γιατί εχουμε άτομα που είχαν κάποιο "τίτλο",σταμάτησαν να τον έχουν και ακόμα είναι ενεργά μέλη.γ ιαυτο το είπα...
    Ναι Ακη ετσι ειναι,αλλα οσο εχουνε αυτο τον τιτλο καλο ειναι να γνωριζουνε οτι,οτι λενε εχει διαφορετικη βαρυτητα απ οτι αν δεν τον ειχαν.

ΥΓ1 Κουβεντα κανω,δεν υποννοω κατι για κανεναν.

ΥΓ2 Αναρωτιεμαι αν χρειαζετε να συνεχισουμε την κουβεντα,την στιγμη που θα επρεπε να κανουμε σχεδια για το ΣουΚου.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Και για να μην το πάω στο πολιτικό, δείτε τα thread του MotoGP. Εκεί επιτρέπεται για παράδειγμα να βρίζουμε εν χωρώ τον Marquez και τον Lorenzo (και ενίοτε και τους υποστηρικτές του, θυμάμαι σε μια νίκη του Rossi έγραψε κάποιος «πού χάθηκαν τώρα οι Lorenzικοί», λες και... ξέρω γω γιατί το ρεύμα είναι πλειοψηφικό.
    Στο μουντιάλ, κάποιος με είπε χρυσαυγίτη επειδή δεν ήμουν με τη Βραζιλία στον ημιτελικό. Στο ντούκου κι αυτό, επειδή υποθέτω οι περισσότεροι ήταν με τη Βραζιλία.
    Επιτρέπεται να βρίζουμε "εν χωρώ" () ΜΜ και Lorenzo γιατί είναι μαλάκες. Οκ ο ΜΜ όχι τόσο.

Τη Βραζιλία μπορείς να τη βρίζεις, επίσης, γιατί... ok wtf... 2016 έχουμε. Ποιος υποστηρίζει Βραζιλία;!

Πέρα από την πλάκα, ναι, υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Είναι απολύτως κατανοητό και έχει προεκτάσεις και σε αυτήν εδώ την κοινότητα. Εμένα π.χ. με εκνευρίζουν αφάνταστα τα greeklish, αλλά υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που γράφουν έτσι 10 χρόνια τώρα και κανείς δεν τους λέει κάτι. Αν ήταν στο χέρι μου, θα το άλλαζα αυτό. Αλλά, καλώς ή κακώς, είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι και συμβιβαζόμαστε με κάποια πράγματα.
    Life begins at 45°.

Επιτρέπεται να βρίζουμε "εν χωρώ" () ΜΜ και Lorenzo γιατί είναι μαλάκες. Οκ ο ΜΜ όχι τόσο.

Τη Βραζιλία μπορείς να τη βρίζεις, επίσης, γιατί... ok wtf... 2016 έχουμε. Ποιος υποστηρίζει Βραζιλία;!

Πέρα από την πλάκα, ναι, υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Είναι απολύτως κατανοητό και έχει προεκτάσεις και σε αυτήν εδώ την κοινότητα. Εμένα π.χ. με εκνευρίζουν αφάνταστα τα greeklish, αλλά υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που γράφουν έτσι 10 χρόνια τώρα και κανείς δεν τους λέει κάτι. Αν ήταν στο χέρι μου, θα το άλλαζα αυτό. Αλλά, καλώς ή κακώς, είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι και συμβιβαζόμαστε με κάποια πράγματα.
    και εμεις συμβιβαζόμαστε κύριος... δεν μπορούμε να διαβαζουμε το εν χορώ με Ω, αλλα τι να κανουμε???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ναι Ακη ετσι ειναι,αλλα οσο εχουνε αυτο τον τιτλο καλο ειναι να γνωριζουνε οτι,οτι λενε εχει διαφορετικη βαρυτητα απ οτι αν δεν τον ειχαν.

.
    εξακτλι μαι ποιντ

να σας πω .... άλλος μοντ θα μου "αντιπαρατεθεί¨ ή να παω για καφε που εχω κανονισει?

να ξερω αν είναι να κατσω λιγο ακομα

(χιουμορ κανω παιδες... την κανω για την ωρα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4

Δεν διαφωνώ για το ότι ΜΜ και Lorenzo είναι μαλάκες (οκ ο ΜΜ όχι τόσο ). Διαφωνώ με τις εξαιρέσεις. Ή μπορούμε να βρίζουμε και τους καλούς (και να γινόμαστε εμείς οι μαλάκες) ή κανέναν. Και πρέπει και να υπάρχει και ένα ταβάνι στο τι μπορούμε να λέμε, ένα ταβάνι που να μένει σταθερό και να το ξέρουμε όλοι.
    Οπότε θα ξέρουμε και πότε ο καθένας υπερβαίνει τα όρια.

ΥΓ.
    Να σε βράσω, τώρα είδα πως το έχω γράψει...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ο ουρανός είναι το ταβάνι!

(Ή η κόκκινη.)
    Life begins at 45°.

Πες τώρα, υποθετική συζήτηση, τρως το κοτοπουλάκι σου με την σαλατούλα σου, αράζεις μια ώρα...

Και έχει γίνει Αστερίξ η διχόνοια το φόρουμ. 6 σελίδες μανούρα;;; ρε καλογιώργη, ξαναπες για τα λάπτοπ τώρα...

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων