Αυτό απο μόνο του είναι αιτία για banακι.
http://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν έχετε βαρεθεί τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια?
Το φλόρουμ παίδες είναι ΙΧ ότι και λέμε.
ΑΡΑ τον τελευταίο λόγο τον έχει ΠΑΝΤΑ τ αφεντικό.
Κάποιοι κάποτε σε μια μπλε σελίδα έλεγαν ότι δεν υπάρχουν αφεντικά αλλά στο τέλος
του πάτησαν ένα λουκέτο και τέλειωσε το θέμα.
Το φόρουμ δεν θα γίνει ποτέ όπως το θέλουμε εμείς.
Είναι όπως το θέλει τ αφεντικό.
Σ αρέσει μένεις, δεν σ αρέσει το μπούλο. (χωρίς πολλά δράματα)
![]()
ανανήψαντας
Το forum σιγά σιγά μεταλλάσσετε από Moto.GR σε ΟτιΝαΝαιΓκρινια.GR. Μια απλή διαπίστωση. Και όχι δε φταίει η κρίση.
Βρε παιδιά, βρε παιδιά.
Το staff του φόρουμ θα έλεγα είναι αρκετά ελαστικό προτού προβουν σε κάποια ενέργεια όπου, η όποια ενέργεια, είναι κατόπιν άθροισης.
Που είναι εκείνο το θέμα που είχε εμφανιστεί μέχρι τις 5 το απόγευμα πριν κάτι μήνες.
Τα πράγματα είναι απλά, υπάρχουν κανόνες και τον τελικό λόγο τον έχει το staff. Τόσο απλά.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο εύκολο είναι. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί και εγώ μέχρι να κατανοησω κάποια πράγματα, χρειάστηκε λίγος καιρός.
Νομίζω ότι τα οικονομικά έχουν συμβάλει στο να μην γίνονται τόσες πολλές βόλτες,μοντες κλπ.
Ο σπυρος ας πούμε έχει κάτι χρόνια να μας δείξει ανακατασκευή του.δεν ξέρω αν κάνει ακόμα τέτοια πρότζεκτ(καλά να ναι ο άνθρωπος).
Οι πιο πολλοί στην ζουλα καταφερνουμε να πάμε μία βολτιτσα.
Δυστυχώς τα πολιτικό οικονομικά γεγονΑ μας επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Τα φόρα για να υπάρξουν θέλουν:
α)χρήμα
β)διαχειριστές
γ)χρήστες
Τους κανόνες τους θέτει αυτός που βάζει το α. Οι β διαχειρίζονται τα φόρα.
Ένας διαχειριστής σπάνια εφαρμόζει τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους. Ακόμα και να το κάνει, υπάρχουν πολλοί διαχειριστές, οπότε πολλές αδικίες θα γίνονται και πολλά θα ξεφεύγουν.
Ίδια μέτρα και σταθμά δεν τηρούνται και είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβει όποιος θέλει να εκφράζεται σε κάποιο φόρουμ.
Τα φόρα δεν είναι δημοκρατικά, όπως δεν είναι δημοκρατικό το πολίτευμά μας(εννοώ στην ουσία, όχι στους τύπους).
Έφαγα παλιότερα και γω μια κάρτα χωρίς καμμία εξήγηση,ούτε απάντηση σε σχετική ερώτησή μου γιατί την έφαγα.
Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό,οπότε δεν ασχολούμαι.
Εννοείται φυσικά ότι κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει και στην κατηγορία των διαχειριστών, οπότε αποδεχθείτε το.
Αν όμως υπάρχει θέληση να είναι το φόρουμ δίκαιο,αυτό προϋποθέτει οι διαχειριστές να μην ξεκινούν πρώτοι με προκλήσεις,ταμπέλες κλπ ακριβώς επειδή πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα.
Αν προκληθούν φυσικά,μπορούν να βγάζουν κάρτες,να επιβάλλουν ποινές κλπ
Όχι όμως να λένε τον άλλον ευθέως μαυρόψυχο!
"οι μαύρες ψυχές απευθύνονται κατ ευθείαν σε εσένα και σε όποιον άλλο έχει την ίδια άποψη."
Έτσι βάζεις φωτιά αναίτια εκεί που δεν υπάρχει!
Γνώμη μου πάντα....
οι κοκορομαχίες άνευ ουσίας θα εξαλειφθούν άμα αποφασίσουν οι διαχειριστές να αποκλείσουν
στο παρόν και το μέλλον κάθε συζήτηση περί πολιτικών/κοινωνικών θεμάτων.
οι ποδοσφαιρικές κουβέντες ήταν τοξικές και απαγορεύτηκαν.
γιατί επιτρέπονται ακόμα οι άσχετες και εκρηκτικές κουβέντες για τα πολιτικά;;;;
ένα κουμπάκι είναι