Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: περιοδική αλλαγή λαδιών εμπρός πιρουνιού

Βέβαια απαντας 7 χρόνια μετά, ο camen ούτε θυμάται ότι υπήρχε αυτό το νήμα...

Με εργοστασιακες τσιμουχες και ξύστρες όντως το 100ρικο δεν είναι πολύ. Από την άλλη, αν μπορείς να πάρεις skf ας πούμε με 3 ευρώ την μία... γιατί να δώσεις 15-20 σε όποια εταιρία ;;;

Το ζήτημα της αμοιβής είναι πολυσυζητημένο. Προφανώς κάτι πρέπει να βγάλει ο μάστορας. Έχοντας δει καλάμια με άπειρη μπιχλα μέσα, υποτίθεται σερβαρισμένα, με βίδες σφιγμενες με αεροκλειδα εκεί που θέλει ίσα να πατήσει κλπ, 90 φορές στις 100 ο μάστορας βαριέται να κάνει σωστά δουλειά ή γνωρίζοντας ότι η σωστή δουλειά δεν θα πληρωθεί, κάνει φθηνότερη και "λάθος". Αποφευγω να γράψω δεν ξέρει να δουλέψει ... Όλοι χαρούμενοι λοιπόν. κάποτε το είχε γράψει ο Καραχαλιος σε editorial στο μοτό περιοδικό, για το caconomics.

Καλή δουλειά λοιπόν

Εντάξει τώρα το έσκασα το 50αρι αλλά πες μου σε παρακαλώ που θα βρω τσιμουχες και μάλιστα της skf με 3 ευρώ την μία. Μπορείς να μου στείλεις και πμ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.

Σε ξύστρες ποία είναι η καλύτερη τιμή που μπορεί να πετύχει κάποιος σε διάμετρο 40-45mm ?

Τα 3 ευρώ είναι παραμυθένια για τσιμουχα και κοπανιέμαι στον τοίχο που ήδη τις αγόρασα!!

Η απάντηση 7 χρόνια μετά δεν έχει να κάνει, το θέμα είναι πάντα επίκαιρο και οι τιμές πάνω κάτω οι ίδιες και μην σου πω και καλύτερες λόγο κρίσης.

Εγώ τις πήρα από μαγαζί με βιομηχανικά στο Μοσχάτο. Αλλά αν έχεις τις παλιές στο χέρι η αν ξέρεις διαστάσεις, λογικά σε οποιοδήποτε τέτοιο μαγαζί θα βρεις.

Το αυτό με ρουλεμάν τροχού και λαιμού.

Ξύστρες μόνο αντιπροσωπεία, δυστυχώς. Ή ebay, όπου έχω ρωτήσει σε μαγαζί δεν είχαν.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγή λαδιών πιρουνιού : κόστος ?
    από road spirit στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2008, 15:50
  2. Αλλαγή λαδιών...
    από PaloukiLook στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 13:11
  3. Αλλαγη λαδιων
    από tifoefs στο forum Kawasaki