Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 248

Θέμα: Η λίστα

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Μαρεσει που φωτογραφιζουμε κάποιον αλλά δεν λέμε το όνομα του...
    Γιατί δεν μιλάμε ξεκάθαρα;με πείραξε αυτό που είπε ο τάδε.
    α) Θα καταλήξει αλληλοκατηγορητήριο: είπες έτσι τότε, ναι αλλά κι εσύ είχες πει έτσι, όχι εσύ το ξεκίνησες...
    β)Δεν είναι σκοπός η απόδοση ευθυνών σε κάποιον συγκεκριμένα. Μια κατάσταση να διορθωθεί, μικρά κομματάκια από τον καθένα μήπως και γίνουμε όλοι καλύτεροι.
    γ)μπορεί να αφορά μέλη τα οποία δεν μπαίνουν πια ή δεν είναι παρόντα στην συζήτηση. Δεν θα ήταν άκομψο εσύ να έχεις σταματήσει να γράφεις και κάποιος να γράφει για εσένα; Γενικά, δεν είναι άκομψη η προσωπική αναφορά; Βλέπε σημείωση β).

συν οτι θα κουρασει τρομερα.
    και απο προσπαθεια να βγει κατι... θα εξελιχθει σε .. ωχ εγω φταιω που ασχοληθηκα.... απο όλους
    και τζαμπα θα πανε οι σελιδες που λεει και ο τρεβορ

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ;Γενικά, δεν είναι άκομψη η προσωπική αναφορά; Βλέπε σημείωση β).
    Όχι.ξεκαθαριση είναι είτε για να τα βρούμε στο μέλλον είτε για να συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
    Γενικά κατηγορητηρια όπως τα προηγούμενα παράδειγματα σου τι νοημα θα έχουν;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Όχι.ξεκαθαριση είναι είτε για να τα βρούμε στο μέλλον είτε για να συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
    Γενικά κατηγορητηρια όπως τα προηγούμενα παράδειγματα σου τι νοημα έχουν;;;
    Κάποιοι βρήκαν νόημα, εσύ δεν βρίσκεις. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Είπαμε, ο καθένας καταθέτει τις σκέψεις του αν θέλει.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Κάποιες φορές μπορεί να φαίνεται ότι ο μοντ μεροληπτεί όμως δεν είναι έτσι. Καποιοι τρώγονται με τα ρούχα τους και δυναμιτίζουν συνεχώς μια κατάσταση προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες συνέχεια και από λίγο. Και αυτό μπορεί να γίνεται σε καθημερινή βάση και σε διάφορα θέματα. Κάτι τέτοιο δε μπορει να γίνεται πάντα αντιληπτό από όλους. Ένας απλός χρήστης δεν μπορεί - προλαβαίνει να βλέπει όλα τα θέματα όσες ώρες κι αν είναι on-line. Δεν μπορεί να δει τι έχει σβηστεί και δεν μπορεί να ξέρει τι έχει προηγηθεί. Συνεπώς πολλές φορές μπορεί να φαίνεται ότι κάποιος τιμωρήθηκε για ψύλλου πήδημα όμως δεν είναι καθόλου έτσι.

Την ανοχή της ομάδας διαχείρισης την είχα διαπιστώσει πριν γίνω μοντ και αυτό που βλέπω σήμερα είναι ότι είναι για όλους ίδια. Κάποιοι όμως έχουν εξαντλήσει αυτή που τους αναλογούσε και το γνωρίζουν πολύ καλά. Κάτι έγραψε προηγουμένως ο Blade αλλά μάλλον δε του δόθηκε η ανάλογη βαρύτητα.
    Sent from me using a computer.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κι όμως φταίει, Mike, όταν δεν υπάρχουν κοκοψίνια για κανένα μΕχνάκι της προκοπής και ακόμα χειρότερα, για βενζίνες να βγούμε καμιά καλή βόλτα και μαζευόμαστε στο πλΕκτρολόγιο μας να πετάξουμε την όποια μ@λ@κί@ μας έρθει στο μυαλό (εμού περιλαμβανομένου) σε astanapane.gr θα καταλήξουμε......
    Συμφωνώ 100%, αφήστε την κουβέντα να καβαλήσουμε να περάσουν όλα. Κι επειδήΣ είμαστε και μεγαλόψυχοι ας πάρουμε και τους μοντς μαζί μας να διασκεδάσουν κομματάκι.
    Ρε παίδες τέτοιες κουβέντες έχουν γίνει πολλάκις στο παρελθόν και όλοι είχαν δίκιο και όλοι άδικο και τίποτα δεν άλλαξε (ακούστηκε σαν του Παπάζογλου το άσμα). Ας συνεχίσουμε να κρατάμε ζωντανό τούτον τον πυρήνα που μας ενώνει (με τις όποιες διαφορές μας ή διαφωνίες μας, να κουβεντιάζουμε, να μαθαίνουμε να βολτάρουμε. Όλα μίζερα είναι πια αφού μίζερη έχει γίνει η καθημερινότητά μας και ολόκληρη η ζωή μας. Τελικά όλοι αυτοί οι αλήτες που μας κυβερνάνε τώρα και μας κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια το μέγιστο κακό που έκαναν δεν είναι το οικονομικό στραπάτσο αλλά το ότι μας ανάγκασαν να χάσουμε το χαμόγελό μας. Μια βόλτα με 10 φίλους, αρκετό "παπάρισμα" και όμορφα σριφτερά χιλιόμετρα αρκούν για να πάρει κανείς μιαν ανάσα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Γενικά κατηγορητηρια όπως τα προηγούμενα παράδειγματα σου τι νοημα θα έχουν;;;
    Δεν θα ειναι ξεκαθαριση,μπαχαλο θα γινει,100%.
    Ολοι εχουμε συμπαθειες και αντιπαθειες,αλλα το πιο βασικο ειναι οτι πολλες φορες εχουν υπαρξει παρεξηγησεις,και απο κοντα
    λυθηκαν.
    Τουλαχιστον σε μενα εχει συμβει καποιες φορες να παρεξηγηθω με ανθρωπους εδω μεσα,και face to face να λυνονται ολα.
    Υπαρχουν και αυτοι που δεν θα βρεις ποτε διοδο επικοινωνιας γιατι ετσι ειναι ο ανθρωπος,δεν γινεται να ταιριαζεις
    με ολους,και δεν χρειαζεται κιολας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Πάντως εμένα παιδιά αυτό το forum μου θυμίζει στρατό... Δεν τον γούσταρα ΚΑΘΟΛΟΥ... σιχαινόμουν δεκανείς,λοχίες κλπ συμπράγκαλα!!! Αλλά είχα κάτι σειρούλες... ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Δεν θα ειναι ξεκαθαριση,μπαχαλο θα γινει,100%.
    Ολοι εχουμε συμπαθειες και αντιπαθειες,αλλα το πιο βασικο ειναι οτι πολλες φορες εχουν υπαρξει παρεξηγησεις,και απο κοντα
    λυθηκαν.
    Τουλαχιστον σε μενα εχει συμβει καποιες φορες να παρεξηγηθω με ανθρωπους εδω μεσα,και face to face να λυνονται ολα.
    Υπαρχουν και αυτοι που δεν θα βρεις ποτε διοδο επικοινωνιας γιατι ετσι ειναι ο ανθρωπος,δεν γινεται να ταιριαζεις
    με ολους,και δεν χρειαζεται κιολας.
    Μαζί σου,ομως μην πετάμε μπηχτες και μετά το παίζουμε ανηξεροι...
    εγώ το γουσταρω το φόρουμ.ναι έχει πέσει,εχει αλλάξει,εχουν φύγει μέλη για διάφορους λόγους όμως είναι μεγάλο κεφάλαιο.και όπως είπαν παραπάνω,αν δεν αρέσει σε κάποιον,δεν ξανανοίγει το ρημαδι και τελειωσε ή υπόθεση..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ας γράψω και εγώ μια γρήγορη σκέψη μιας και ετοιμάζομαι για βολτίτσα, έχει super καιρό και στις παραλίες εμφανίζονται δειλά δειλά τα πρώτα :a07:

Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη όρεξης σε συνδυασμό με τη μονοπώληση σχεδόν όλων των θεμάτων από τα ίδια άτομα. Βρίσκω φυσιολογικό αν κάποιος ο οποίος έχει να γράψει 5 σοβαρά πράγματα βλέπει ότι διαρκώς οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν επί παντός επιστητού να αποφασίζει να μη συμμετάσχει σε πολλά thread και σιγά σιγά να τη κάνει για αλλού.

Υπάρχουν πολλά "αφανή" μέλη που διαβάζουν πολύ επιλεκτικά και γράφουν σπανιότατα ή και καθόλου. Δεν είναι λογικό θα έλεγα ανεξαρτήτως πολιτικής-οικονομικής-κοινωνικής κατάστασης όλα τα thread να καταλήγουν σε μάχη μεταξύ των ίδιων προσώπων. Ακόμα και τα θέματα με το MotoGP έχουν γίνει οπαδικά και προκλητικά.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι δε σεβόμαστε το χώρο ετούτο και ταυτόχρονα νομίζουμε ότι θα αποδείξουμε κάτι. Εδώ δεν είναι ο δρόμος της γειτονιάς μας, ούτε το parking του super market. Είναι το λιγότερο γελοίο να δημιουργούνται διαρκώς κόντρες μέσα σε ένα χώρο που θεωρητικά έπρεπε να περνάμε καλά και να είναι το έναυσμα για ωραία πράγματα.

Ο καθένας μπορεί να επιλέξει πως και τι θα γράφει ώστε να αλλάξει αυτό το χάλι.

Όσον αφορά τους mods ο Αποστόλης πιο πάνω και νωρίτερα ο Δημήτρης (Blade) έγραψαν 2 πράγματα αρκετά σημαντικά. Εξάλλου το εύκολο είναι για το κάθε μέλος να λέει ότι του φταίνε οι mods. Όμως τα γραφόμενα του δε του τα υπαγορεύουν οι mods, μόνος του τα αφήνει σε τούτο εδώ το φόρα.

Αν οποιοσδήποτε αισθάνεται ότι έχει προσωπικά και ότι πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα τότε σίγουρα έχει πάρει τον εντελώς λάθος δρόμο. Άλλο να συμπαθούμε τη γραφή ή όχι κάποιου και άλλο να δημιουργούμε εντάσεις και προσωπικές έριδες που στη τελική INTERNET είναι. Εδώ μέσα θα έπρεπε να υπάρχει αλληλεγγύη και εν γένει αλληλοσεβασμός, όπως συνήθως γίνεται με τους bikers. Αν βέβαια θέμε και εδώ μέσα να είμαστε οι κλασικοί οι μαλάκες οι Έλληνες τότε who gives a fuck και ας γίνει ring για ψύλου πήδημα.

Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δε γράφονται πλέον Ταξιδιωτικά. Αυτό όμως δε συμβαίνει γιατί σταμάτησαν κάποιοι να ταξιδεύουν. Τα γράφουν αλλού. Ακόμα και εγώ προτιμώ πλέον να μη γράφω το παραμικρό. Ξέρω στα @@ σας. Όμως πιθανόν να μην είναι στα @@ σας για κάποιους άλλους. Εμείς όμως είμαστε αυτοί οι οποίοι το "πετύχαμε" αυτό. Και νομίζω οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι τα "Ταξιδιωτικά" ήταν από τα πιο διαμάντια κατηγορίες. Δε φταίει λοιπόν μόνο η κρίση και η αφραγκία.

Αυτά τα λίγα σκόρπια και στα γρήγορα.

Παλαιό μέλος
    Καταρχην πηγα μια ωραια πρωινη και στανιαρα.Σε λιγο θα παω και μια μεσημεριανη να αποστανιαρω.
    Διαβαστε κατι που θα γραψει καποιος και διαβαστε το παλι αμεσως μετα απο μια ομορφη βολτουλα.Θα διαπιστωσετε οτι δεν θα καταλαβετε τα ιδια πραγματα.

Στο θεμα μας τωρα.Για αλλη μια φορα ψαχνουμαι για φταιχτες χωρις να κοιταμε τον καθρεφτη.Παντα θα φταινε οι αλητες οι μοντερατορες.Ευκολος στοχος και τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας.Αυτο ομως ειναι το ζητουμενο?

Δεν εχω διαβασει ποτε τους κανονες του φορουμ,περα απο καποιους που επεσα επανω τους.Εχω τους δικους μου κανονες και απ οτι φαινεται πανε παρεα με αυτους του φορουμ μιας και σε περιπου 3500 μηνυματα μου σβηστηκαν καμμια δεκαρια και καλα τα κανανε.Επισης ενα θεματακι μου ο συντεκνος μοντερατορας το εστειλε "αδιαβαστο".Κυριοι σταματηστε να πιπιλατε το ιδιο παραμυθι.Κανουνε μια δυσκολη δουλεια και εκει μεσα θα κανουνε και μαλακιες.Μην ψαχνετε μονιμα το πως και το γιατι,υπαρχει τεραστιος φορτος εργασιας με τις μαλακιες του ενος και του αλλου.

Απο εκει και περα καποιοι λενε οτι φοβουνται να γραψουν την γνωμη τους.Εγω θα τους πω απλα κοτες (φιλικα).Τι θα πει αυτο,βρισκονται σε εναν χωρο που τους κλεινει το στομα,τους καταπιεζει και συνεχιζουνε να ειναι μελη?Εγω στη θεση τους θα αποχαιρετουσα τα φιλαρακια εδω μεσα και θα πηγαινα σε αλλες παραλιες.Δεν φευγετε ομως γιατι ξερετε οτι κατα βαθος δεν ισχυει αυτο που λετε.Εγω παντα ελεγα την αποψη μου και ουτε την διεγραψαν,ουτε καμμια καρτα εφαγα.Μονο μια φιλικη παρατηρηση για μινι μοντελιγκ (η κατι τετοιο) απο τον συνονοματο μοντ και τιποτε αλλο.

Ολα τα παραπανω δεν τα γραφω για να υποστηριζω το team αλλα για να καταλαβουνε καποιοι οτι πρεπει να αλλαξουνε τροπο σκεψης.Ας αλλαξουνε τροπο σκεψης και συμπεριφορας για να ανεβει το επιπεδο του φορουμ.

Απο εκει και περα το καταστημα εχει κανει πολλα λαθη και συνεχιζει να κανει.Εχουνε απομακρυνθει ατομα με αποψη και αυτο στοιχιζει στο φορουμ.Εχουνε κλειστει στα τειχη της πρωτευουσας και φαινεται να μην τους καιγεται καρφι για την υπολοιπη Ελλαδα.Οι μοντς δεν αναλαμβανουνε πρωτοβουλιες για βολτες συγκεντρωσεις η καποιες εκδηλωσεις.Οι περισσοτεροι αν δεν κανω λαθος ειναι Αθηναιοι και ως γνωστον οι Αθηναιοι εδω και χρονια εχουνε καψει φλαντζες.Η πολυ εσωστρεφεια μονο κακο κανει.Οι μπαχαλακηδες του φορουμ πρεπει να απομονωθουνε.Βρειτε ανθρωπους που θα ενεργοποιησουνε τα περιφεριακα κλιμακια.Τα περιφερικα κλιμακια εχουνε πολλα ομορφα πραγματα να προσφερουν περα απο ζωντανια.

Υποθετω οτι δεν θα ασχοληθει καποιος με αυτα που γραφω,αλλα απο την στιγμη που εχω αποψη θα την γραψω και σε οποιον αρεσει.

Ακου φοβαμαι να πω την αποψη μου?Και αν δεν την πεις πως περιμενεις να αλλαξει κατι παλικαρι μ?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Εγώ πάντως θα παρομοίαζα το moto με μια ταβέρνα, της οποίας οι ταβερνιάρηδες και οι σερβιτόροι είναι ολίγον τι μυστήριοι (ή έστω κάποιοι από αυτούς ), όποως και να το κάνουμε

Τώρα οι θαμώνες, κάθονται είτε γιατί τα έχουν βρει με τους ως άνω μυστήριους, είτε γιατί τους αρέσει το φαγητό, είτε το κρασί, είτε το μαγαζί είτε βρίσκονται με άλλους και γουστάρουν, για αυτό και τελικά μένουν...

Το να συζητάμε για κλίκες είναι τουλάχιστον γελοίο

Προφανώς και υπάρχουν κλίκες, κλίκες κάναμε σαν παιδιά στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στον στρατό, στη δουλειά κ.ο.κ.

Εδώ σε μια παρέα με 5 φίλους και ανά δύο πιθανών να τα λένε πιο καλά μεταξύ τους, σε μια κοινότητα 100, 200 και παραπάνω νοματαίων, περιμένετε να μη δημιουργηθούν επιμέρους παρεάκια ;

Και προφανώς ένα από αυτά θα είναι οι ταβερνιάρηδες με τους σερβιτόρους, λογικό δεν είναι ;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    ...
    Απο εκει και περα καποιοι λενε οτι φοβουνται να γραψουν την γνωμη τους.Εγω θα τους πω απλα κοτες (φιλικα).Τι θα πει αυτο,βρισκονται σε εναν χωρο που τους κλεινει το στομα,τους καταπιεζει και συνεχιζουνε να ειναι μελη?Εγω στη θεση τους θα αποχαιρετουσα τα φιλαρακια εδω μεσα και θα πηγαινα σε αλλες παραλιες.Δεν φευγετε ομως γιατι ξερετε οτι κατα βαθος δεν ισχυει αυτο που λετε.Εγω παντα ελεγα την αποψη μου και ουτε την διεγραψαν,ουτε καμμια καρτα εφαγα.Μονο μια φιλικη παρατηρηση για μινι μοντελιγκ (η κατι τετοιο) απο τον συνονοματο μοντ και τιποτε αλλο.
    ...
    Ακου φοβαμαι να πω την αποψη μου?Και αν δεν την πεις πως περιμενεις να αλλαξει κατι παλικαρι μ?
    Αφού για τα υπόλοιπα έχω ήδη εκφέρει γνώμη και δεν έχει νόημα να ανακυκλώνω όσα είπα. παραθέτω μόνο αυτό το κομμάτι μιας και ουσιαστικά από μόνο του αποτελεί αυτόνομο θέμα.

Πριν κάποιες μέρες, άνοιξε εδώ ένα θέμα με τίτλο «Το παιδί μου.. Το παιδί σου.. Το παιδί του..», το οποίο ξεκινά με την παράθεση ενός ποστ (μάλλον στο facebook) ενός παιδιού. Δεν ξέρω πόσοι διάβασαν το ποστ αυτό, θα ξεχωρίσω μόνο μια παράγραφό του:
    …Στην μέση της χρονιάς αποφάσισα μόνος μου μετά από πολύ σκέψη να φύγω από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσα και ζήτησα να μετεγγραφώ στο δημόσιο σχολείο της γειτονιάς μου, επειδή μου ασκούσαν bullying , φαίνεται όμως ότι οι νταήδες είναι παντού και είναι πολλοί!
    Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να γίνει αυτό; Εντάξει, προφανώς τραμπούκοι υπάρχουν σε κάθε σχολείο, αλλά προφανώς στο σχολείο (αλλά και στη ζωή) δεν υπάρχουν μόνο οι τραμπούκοι και τα θύματά τους, υπάρχουν και οι «ενδιάμεσοι», αυτοί που ούτε ενοχλούν ούτε κάποιος τους ενοχλεί. Και κατά πάσα πιθανότητα, είναι οι περισσότεροι. Πως λοιπόν βρήκαν τον ίδιο στόχο, δεν αναρωτιέται κανείς; Ταμπέλα στο μέτωπο είχε;

Και όμως, κατά κάποιον τρόπο είχε. Όλοι έχουμε γνωρίσει αυτόν τον τύπο του ανθρώπου. Αυτόν που όταν τον πειράξεις έστω και λίγο «τσιμπάει» περισσότερο από τους υπολοίπους, αυτόν που βλέπεις πως αποφεύγει την αντιπαράθεση με κάθε τρόπο, αυτόν που στο «τι κοιτά' ρε» δεν απαντά αλλά κοιτά αμέσως αλλού...

Ε λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ταιριάζουν στο παραπάνω προφίλ. Και δεν μένουν πάντα μαθητές σχολείου, ούτε είναι απαραίτητο πως μεγαλώνοντας θα συνηθίσουν να μην τους πειράζει η προσωπική αντιπαράθεση.
    Και πιθανώς να έχει δίκιο εν μέρει κάποιος να αποκαλεί «κότα» κάποιον που δεν θα υπερασπιστεί τον εαυτό του, έστω και υπερβαίνοντας λιγάκι τους συνήθεις κανόνες. Και λοιπόν, τι μ' αυτό;
    Προφανώς υπάρχουν και «κότες» και «γενναίοι» και θρασείς και ό,τι άλλο.

Οι κανόνες υπάρχουν ακριβώς για να εξισώνουν τους όρους συμμετοχής, ώστε ας πούμε εγώ ο θρασύς να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τη θρασύτητά μου ως όπλο εναντίον της εκάστοτε «κότας».
    Όπως ακριβώς οι νόμοι υπάρχουν για να εξισώνουν τους όρους συμμετοχής στην κοινωνία.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Μάικ έχεις εν μέρει δίκιο.

Το ότι το να φτιάξεις ένα φόρουμ έγινε εξίσου εύκολο με το να πας για τσιγάρα στο περίπτερο, έκανε πολλούς να θέλουν να έχουν το δικό τους μέρος αντί να είναι υποκατηγορία κάπου αλλού. Να μαζευτούν οι πιστάδες εκεί, οι καφεδάκηδες αλλού, οι ταξιδιώτες παραδίπλα, οι χωμάτινοι, το τάδε μοντέλο, η δείνα μάρκα κλπ κλπ κλπ. Το πόσα φόρα έχουν ανοίξει (και κλείσει) το έχουμε δει όλοι. Στα περισσότερα, ο ίδιος "πυρήνας" συντηρεί το φόρουμ. Και έχουμε δει και τραγέλαφους του στιλ "πες μας ποιός είσαι και τι είσαι σε μιά παράγραφο για να δούμε αν θα μπεις". Εξασφαλίζει κάπως το "μαγαζάκι" αλλά...

Στο φόρουμ εδώ χάσαμε το mojo όταν έπεσε για σχεδόν ένα χρόνο. Μετά δεν ήταν τα πράγματα ίδια ή τουλάχιστον έτσι νιώθω. Χάθηκε το Δέλεαρ (αυτό είχε χαθεί πιο νωρίς, αλλά χάθηκε η συνάντηση εννοώ). Αυτό το πράγμα, που μαζεύονταν 150-200 άνθρωποι (μπορεί και παραπάνω) σε βάρδιες σε ένα μαγαζί και κάθε Παρασκευή/Δευτέρα, όχι δυό φορές το χρόνο, δεν το έχω ξαναδεί. Χάθηκαν τα Πετράλωνα, όπου πάλι περνούσε κόσμος πολύς. Μετά στο Pulp μίκρυνε η παρέα περισσότερο. Γενικά "χαθήκαμε" και δεν γνωριζόμαστε πιά. Μεγάλο μείον. Όσο και αν εκτιμώ και σέβομαι πχ τον Aufgebracht για την σκέψη του (και ας έχουμε τις διαφορές μας σε διάφορα θέματα και συγγνώμη που το προσωποποιώ, ξέρω ότι δεν θα κακιώσει) το ότι δεν ξέρω ποιός είναι δεν με βοηθάει όπως πχ κάποιον άλλον με τον οποίο βρίσκομαι κάθε εβδομάδα σχεδόν και που ότι και να πει δεν θα παρεξηγηθεί γιατί... απλά ξέρω τι λέει πως το λέει γιατί το λέει.

Χάθηκαν άνθρωποι διαμάντια. Πχ, αυτόν τον npat πραγματικά τον θαυμάζω. Για εμένα είναι ο ορισμός του ανθρώπου μοτοσικλετιστή. Και με λυπεί που δεν έχω γίνει έστω κάτι κοντινό, γιατί το πρότυπο ήταν/είναι εκεί. Και δεν ήταν μόνον αυτός, αυτός πες εμένα μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. Χάθηκαν πολλοί άλλοι. Θα μου πεις οικογένειες, γκόμενες, η ζωή που δεν ξέρεις τι φέρνει και πως. Το ότι οι νεότεροι δεν φτάσαμε στα επίπεδα των παλιών είναι μιά προσωπική αποτυχία, για όλους μαζί και τον κάθε έναν χωριστά.

Χάσαμε τις βόλτες και σε αυτό φταίνε τα λεφτά. Όταν πριν το 2010 μπορούσες να πας βόλτα Σάββατο, βόλτα Κυριακή, βόλτα μακρινή, βόλτα κοντινή, βόλτα "πολεμική", βόλτα "σε μία ώρα φεύγω", χώμα, άσφαλτο και τώρα υπάρχει πολύς κόσμος που τα μετράει για να πιεί έναν καφέ στα 100 χιλιόμετρα και αν βγαίνει για τόσα, είναι πρόβλημα. Έφτασε να θεωρείται βόλτα το... Σούνιο. Μετά αντί να πειραζόμαστε για το πως περάσαμε, πειραζόμαστε απλά. Idle hands do no good λένε οι ξένοι. Κάποτε τις Παρασκευές κανονίζονταν/τροποποιούνταν οι βόλτες και τις Δευτέρες έπεφτε το ανελέητο πείραγμα για τα πεπραγμένα και τα ανέκδοτα συμβάντα. Τώρα... ΟΚ θα βρεθείς, θα πεις τα δικά σου. Σαν έναν κοινό καφέ οποιασδήποτε άλλης μέρας.

Από την άλλη, όταν είχαμε πάει στον Αθανάσιο Διάκο είχε έρθει ένα άλλο φόρουμ (στο οποίο συμμετέχουν και δικοί μας άνθρωποι). Βρεθήκαμε στην ίδια ταβέρνα. Έβαλε ο διαχειριστής; Ιδιοκτήτης; Κάτι στο στυλ "πάω να πάρω τον αέρα μου 600 χιλιόμετρα" και βρέθηκαν 50 μηχανάκια στο δρόμο, φουλ της στροφής και του επαρχιακού. Μου έκανε φοβερή εντύπωση. Τόσους πολλούς σε ένα γκρουπ είχα να δω ούτε θυμάμαι από πότε. Εν μέσω κρίσης. Δικάβαλοι πολλοί από αυτούς. Δεμένη παρέα... Μου θύμισε τα παλιά δικά μας. Άρα υπάρχει ακόμα κέφι για χιλιόμετρα.

Με το "άρχον" κομμάτι ποτέ δεν είχα πολλές επαφές, μερικοί δεν ξέρω καν ποιοί είναι αν τους δω στο δρόμο. Πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Στο τέλος τέλος είμαι φιλοξενούμενος σε έναν χώρο, οπότε υποχρεούμαι να σεβαστώ κανόνες (που δεν θεωρώ ότι είναι και παράλογοι) και τους εφαρμόζοντες αυτούς και όσο με ανεχτούν στις παρεκτροπές μου. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δίνουν κατεύθυνση σώνει και καλά. Δεν είναι βοσκοί σε πρόβατα ούτε οι σκύλοι του κοπαδιού. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν (αν μπορούν) λίγο παραπάνω συμμετοχή στα δρώμενα (πχ μια βόλτα στο κάθε όποτε) και χαίρομαι που έρχονται έστω όσο έρχονται στον Κρίκο, είναι καλό να γνωρίζεις τον άλλο από κοντά. Οι ίσες αποστάσεις που γράφονται... Πουθενά και ποτέ δεν υπήρξαν. Ο απολύτως αντικειμενικός άνθρωπος δεν υπάρχει, απορώ με ποιά λογική τον απαιτούμε.

Για το θέμα πολιτική, από το οποίο ξεκίνησε η κουβέντα... Είναι λεπτές οι ισορροπίες, με τον φανατισμό του καθ' ενός δεν είναι να μπλέκεις και όταν αναγκαστείς να μπλέξεις αυτόματα γίνεσαι κακός δυνάστης ή κακός γενικά. Να τα απαγορεύσεις είναι λίγο άτοπο, είναι μέρος του όλου. Να φροντίσεις να είναι κόσμια τα γραφόμενα... αυτό πες κάπως γίνεται. Και νομίζω έχει γίνει σωστά (με όλη την αντικειμενική υποκειμενικότητα).

Μιχαλιό αν εσύ ο ίδιος ως σουπερμοντερέιτορ μας "κερατώνεις" με άλλη γκόμενα, γιατί να μην κάνουν το ίδιο και όλοι οι άλλοι που αναρωτιέσαι; Ναι προφανώς και είσαι χρήστης και μετά σουπερμαν, αλλά ας πούμε ότι ως οικοδεσπότης (ή ότι είναι τέλος πάντων αυτό το σουπερμόντελ που είστε) πρώτα και κύρια το σπίτι σου δεν έπρεπε να κοιτάς και να συνεισφέρεις στην κατηγορία που εσένα ενδιαφέρει; Αν δεν γράφεις εσύ, τι παράδειγμα δίνεις;

Από εκεί και πέρα, το Moto.gr είναι μιά πίστα. Δεν φταίει η πίστα αν ο Ρόσι κλώτσησε (ή όχι) τον Μάρκεθ. Δεν φταίει η πίστα αν ο Ιανόνε εμβόλισε το μισό γκριντ. Δεν φταίει η πίστα αν ο Μάρκεθ και ο Λορένθο έκαναν μιά μπινιά (ή όχι). Στο χέρι μας ως αγωνιζόμενοι να μην χαλάμε την πίστα. Και το λέω αναγνωρίζοντας ότι έχω δυστυχώς ρίξει κάμποσα πετραδάκια σε στροφές, ενώ δεν θα έπρεπε.

Αυτά τα σκόρπια...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων