Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 248

Θέμα: Η λίστα

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μάικ έχεις εν μέρει δίκιο.

Το ότι το να φτιάξεις ένα φόρουμ έγινε εξίσου εύκολο με το να πας για τσιγάρα στο περίπτερο, έκανε πολλούς να θέλουν να έχουν το δικό τους μέρος αντί να είναι υποκατηγορία κάπου αλλού. Να μαζευτούν οι πιστάδες εκεί, οι καφεδάκηδες αλλού, οι ταξιδιώτες παραδίπλα, οι χωμάτινοι, το τάδε μοντέλο, η δείνα μάρκα κλπ κλπ κλπ. Το πόσα φόρα έχουν ανοίξει (και κλείσει) το έχουμε δει όλοι. Στα περισσότερα, ο ίδιος "πυρήνας" συντηρεί το φόρουμ. Και έχουμε δει και τραγέλαφους του στιλ "πες μας ποιός είσαι και τι είσαι σε μιά παράγραφο για να δούμε αν θα μπεις". Εξασφαλίζει κάπως το "μαγαζάκι" αλλά...

Στο φόρουμ εδώ χάσαμε το mojo όταν έπεσε για σχεδόν ένα χρόνο. Μετά δεν ήταν τα πράγματα ίδια ή τουλάχιστον έτσι νιώθω. Χάθηκε το Δέλεαρ (αυτό είχε χαθεί πιο νωρίς, αλλά χάθηκε η συνάντηση εννοώ). Αυτό το πράγμα, που μαζεύονταν 150-200 άνθρωποι (μπορεί και παραπάνω) σε βάρδιες σε ένα μαγαζί και κάθε Παρασκευή/Δευτέρα, όχι δυό φορές το χρόνο, δεν το έχω ξαναδεί. Χάθηκαν τα Πετράλωνα, όπου πάλι περνούσε κόσμος πολύς. Μετά στο Pulp μίκρυνε η παρέα περισσότερο. Γενικά "χαθήκαμε" και δεν γνωριζόμαστε πιά. Μεγάλο μείον. Όσο και αν εκτιμώ και σέβομαι πχ τον Aufgebracht για την σκέψη του (και ας έχουμε τις διαφορές μας σε διάφορα θέματα και συγγνώμη που το προσωποποιώ, ξέρω ότι δεν θα κακιώσει) το ότι δεν ξέρω ποιός είναι δεν με βοηθάει όπως πχ κάποιον άλλον με τον οποίο βρίσκομαι κάθε εβδομάδα σχεδόν και που ότι και να πει δεν θα παρεξηγηθεί γιατί... απλά ξέρω τι λέει πως το λέει γιατί το λέει.

Χάθηκαν άνθρωποι διαμάντια. Πχ, αυτόν τον npat πραγματικά τον θαυμάζω. Για εμένα είναι ο ορισμός του ανθρώπου μοτοσικλετιστή. Και με λυπεί που δεν έχω γίνει έστω κάτι κοντινό, γιατί το πρότυπο ήταν/είναι εκεί. Και δεν ήταν μόνον αυτός, αυτός πες εμένα μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. Χάθηκαν πολλοί άλλοι. Θα μου πεις οικογένειες, γκόμενες, η ζωή που δεν ξέρεις τι φέρνει και πως. Το ότι οι νεότεροι δεν φτάσαμε στα επίπεδα των παλιών είναι μιά προσωπική αποτυχία, για όλους μαζί και τον κάθε έναν χωριστά.

Χάσαμε τις βόλτες και σε αυτό φταίνε τα λεφτά. Όταν πριν το 2010 μπορούσες να πας βόλτα Σάββατο, βόλτα Κυριακή, βόλτα μακρινή, βόλτα κοντινή, βόλτα "πολεμική", βόλτα "σε μία ώρα φεύγω", χώμα, άσφαλτο και τώρα υπάρχει πολύς κόσμος που τα μετράει για να πιεί έναν καφέ στα 100 χιλιόμετρα και αν βγαίνει για τόσα, είναι πρόβλημα. Έφτασε να θεωρείται βόλτα το... Σούνιο. Μετά αντί να πειραζόμαστε για το πως περάσαμε, πειραζόμαστε απλά. Idle hands do no good λένε οι ξένοι. Κάποτε τις Παρασκευές κανονίζονταν/τροποποιούνταν οι βόλτες και τις Δευτέρες έπεφτε το ανελέητο πείραγμα για τα πεπραγμένα και τα ανέκδοτα συμβάντα. Τώρα... ΟΚ θα βρεθείς, θα πεις τα δικά σου. Σαν έναν κοινό καφέ οποιασδήποτε άλλης μέρας.

Από την άλλη, όταν είχαμε πάει στον Αθανάσιο Διάκο είχε έρθει ένα άλλο φόρουμ (στο οποίο συμμετέχουν και δικοί μας άνθρωποι). Βρεθήκαμε στην ίδια ταβέρνα. Έβαλε ο διαχειριστής; Ιδιοκτήτης; Κάτι στο στυλ "πάω να πάρω τον αέρα μου 600 χιλιόμετρα" και βρέθηκαν 50 μηχανάκια στο δρόμο, φουλ της στροφής και του επαρχιακού. Μου έκανε φοβερή εντύπωση. Τόσους πολλούς σε ένα γκρουπ είχα να δω ούτε θυμάμαι από πότε. Εν μέσω κρίσης. Δικάβαλοι πολλοί από αυτούς. Δεμένη παρέα... Μου θύμισε τα παλιά δικά μας. Άρα υπάρχει ακόμα κέφι για χιλιόμετρα.

Με το "άρχον" κομμάτι ποτέ δεν είχα πολλές επαφές, μερικοί δεν ξέρω καν ποιοί είναι αν τους δω στο δρόμο. Πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Στο τέλος τέλος είμαι φιλοξενούμενος σε έναν χώρο, οπότε υποχρεούμαι να σεβαστώ κανόνες (που δεν θεωρώ ότι είναι και παράλογοι) και τους εφαρμόζοντες αυτούς και όσο με ανεχτούν στις παρεκτροπές μου. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δίνουν κατεύθυνση σώνει και καλά. Δεν είναι βοσκοί σε πρόβατα ούτε οι σκύλοι του κοπαδιού. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν (αν μπορούν) λίγο παραπάνω συμμετοχή στα δρώμενα (πχ μια βόλτα στο κάθε όποτε) και χαίρομαι που έρχονται έστω όσο έρχονται στον Κρίκο, είναι καλό να γνωρίζεις τον άλλο από κοντά. Οι ίσες αποστάσεις που γράφονται... Πουθενά και ποτέ δεν υπήρξαν. Ο απολύτως αντικειμενικός άνθρωπος δεν υπάρχει, απορώ με ποιά λογική τον απαιτούμε.
    φανταζομαι οτι αντιλαμβανεσαι την διαφορα του αλλου φορουμ με moto.gr σε οτι αφορα παω να παρω τον αερα μου και μαζευω 50 μηχανακια.
    Το καφεδακι οπως αυτο που γινοταν εκει στην Σχολη Ευελπιδων (ειχα ερθει μια φορα οσο εμενα Αθηνα αλλα δεν θυμαμαι ονομα του μαγαζιου) καθως και η μπυρα η το τσιπουρο ευκολα οργανώνονται και μαζευουν κοσμο αλλα επισης φανταζομαι γνωριζεις τον λογο που δεν.... επισης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εχουνε κλειστει στα τειχη της πρωτευουσας και φαινεται να μην τους καιγεται καρφι για την υπολοιπη Ελλαδα.Οι μοντς δεν αναλαμβανουνε πρωτοβουλιες για βολτες συγκεντρωσεις η καποιες εκδηλωσεις.Οι περισσοτεροι αν δεν κανω λαθος ειναι Αθηναιοι και ως γνωστον οι Αθηναιοι εδω και χρονια εχουνε καψει φλαντζες.Η πολυ εσωστρεφεια μονο κακο κανει.
    Ρε συ, πλάκα κάνεις... Ποιά περιφερεια; Ποιά εσωστρέφεια;

Έβαλες έναν καφέ Αμφιλοχία και... Ούτε εσύ δεν πήγες. Ποιό "περιφερειακό κλιμάκιο" είναι εκεί δηλαδή; Και δεν στο λέω επιθετικά (γιατί το γραπτό ξεγελάει). Ποιός θα ενεργοποιηθεί; Πόσοι πλέον μπορούν να "πεταχτούν" Αμφιλοχία από την Αθήνα για καφέ, όταν δεν πάτε ούτε οι ντόπιοι; Ναι ΟΚ στην Καλαμπάκα μαζεύτηκε κόσμος... Αλλά δεν ήταν κοσμος του Moto.gr μόνο, μάλλον ήταν μειοψηφία το φόρουμ.

Εδώ "πεταγόμαστε" Ναύπακτο και με το ζόρι έρχονται τα παιδιά της Πάτρας... Και αν θέλεις και από την δική σου πόλη/βάση 220 χιλιόμετρα είναι (λιγότερα από ότι για τους Αθηναίους) και δεν ήρθε κανείς. Ούτε καν να πεις ότι "παιδιά ωραία βόλτα αλλά δουλεύω" ξέρω 'γω.

Σε κάποιες βόλτες Στερεά έχουμε δει τον Kyo, τον GiorgosLa και άλλα παιδιά που δεν θυμάμαι τα nicks.

Περιφερειακά κλιμάκια ικανής δυναμικότητας... Με ζμπαθάς σύντροχε αλλά δεν έχω δει. Καλώς κακώς, οι εσωστρεφείς ομφαλοσκόποι της πρωτεύουσας φαίνονται να κινούνται όταν κινούνται γιατί και αυτοί έχουν τα ζόρια τους. Το αν έχουν δραστηριότητα και άλλοι και κρύβονται γιατί... φοβούνται το μπούλινγκ και το μπόουλινγκ... ε... Υπήρξε άνθρωπος που έβαλε βόλτα/συνάντηση και έφαγε κράξιμο;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    φανταζομαι οτι αντιλαμβανεσαι την διαφορα του αλλου φορουμ με moto.gr σε οτι αφορα παω να παρω τον αερα μου και μαζευω 50 μηχανακια.
    Το καφεδακι οπως αυτο που γινοταν εκει στην Σχολη Ευελπιδων (ειχα ερθει μια φορα οσο εμενα Αθηνα αλλα δεν θυμαμαι ονομα του μαγαζιου) καθως και η μπυρα η το τσιπουρο ευκολα οργανώνονται και μαζευουν κοσμο αλλα επισης φανταζομαι γνωριζεις τον λογο που δεν.... επισης.
    έχω χαζέψει λιγάκι στο άλλο φόρουμ αλλά δεν έχω διαβάσει τόσο, ώστε να σου πω πως έχω εντοπίσει τόσο κραυγαλέα πράγματα που να μου κάνουν εντύπωση. Σπαμ υπάρχει. Οφτόπικ το ίδιο. Πείραγμα επίσης. Ίσως το ότι είναι πιο λίγα τα άτομα και από ότι κατάλαβα γνωρίζονται δια ζώσης το κάνει διαφορετικό... Αν διαβάσω περισσότερο κάποια στιγμή, το συζητάμε να σου πω εντυπώσεις.

και σοβαρά και ελικρινά, όχι δεν γνωρίζω τον λόγο.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    επειδη στο φορουμ που αναφερθηκε ειμαι μελος και το ψιλο παρακολουθω,το 90% (μην πω παραπανω) των χρηστων του ειναι ταξιδιαρηδες.
    εδω ποσο ειναι το ποσοστο;;;και γ@μησε τα μεγαλα ταξιδια,οκ δεν παιζουν φραγκα.
    ειναι 5-10 ατομα που γραφουν βολτες και στις περισσοτερες βολτες ξερεις πανω κατω ποιοι θα ερθουν.οποιος θελει μπορει να ανατρεξει στις βολτες των τελευταιων 2 μηνων να δει τους συμμετεχοντες ας πουμε.
    μην παρεξηγηθω,δεν κατακρινω κανεναν που δεν θελει/μπορει να παει βολτα.απλα λεω οτι ειναι ψιλο στανταρ τα ατομα που βολταρουν μεσω του φορουμ.

για τα περιφερειακα κλιμακια,τι να πω;;κοιταξτε στο "ακουει η πατρα" να δειτε τι κινητικοτητα εχει.το ειπα και στην βολτα που ποσταρε ο μποκαρος.ειμαστε υπο κατεδαφιση.ουτε για μια μπυρα δεν μαζευομαστε.
    πετυχα το προηγουμενο σ/κ 2 μελη σε τεστ ραιντ της καβασακι και ειπαμε να πιουμε μια μπυρα μεσα στην βδομαδα.μιλησα με αλλο μελος μεσω μηνυματων και ειπαμε το ιδιο.δεν ειδα να γραφει καποιος.

δεν μπορω να καταλαβω αυτοι που εχουν παραπονα τι τους χαλαει αληθεια.
    το μοτο και το καθε φορουμ ειναι οι χρηστες του.αν εμεις παμε καθε κυριακη βολτα θα παιζουν βολτες.
    αν κανει καποιος ανακατασκευη θα ασχοληθουμε και θα χαζεψουμε με αυτην.
    αν καποιος ταξιδεψει και το γραψει ,θα ταξιδεψουμε μαζι του μεσα απτην περιγραφη και τις φωτο.
    αν δεν γινει τιποτα απο αυτα,σορρυ δεν φταινε οι μοντ.εμεις φταιμε.

το αν θα μπορουσαν καποιοι μοντ να βοηθησουν την κατασταση,ειναι αλλο θεμα το οποιο χτες,κανεις δεν ηθελε να θιξει..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    έχω χαζέψει λιγάκι στο άλλο φόρουμ αλλά δεν έχω διαβάσει τόσο, ώστε να σου πω πως έχω εντοπίσει τόσο κραυγαλέα πράγματα που να μου κάνουν εντύπωση. Σπαμ υπάρχει. Οφτόπικ το ίδιο. Πείραγμα επίσης. Ίσως το ότι είναι πιο λίγα τα άτομα και από ότι κατάλαβα γνωρίζονται δια ζώσης το κάνει διαφορετικό... Αν διαβάσω περισσότερο κάποια στιγμή, το συζητάμε να σου πω εντυπώσεις.

και σοβαρά και ελικρινά, όχι δεν γνωρίζω τον λόγο.
    χλευασμος,επαρση ορισμενων χωρις λογο (πολλοι απο αυτους εκτιμω οτι εχουν φαει πολυ σφαλιαρα μικροι),ψευτομαγκια,επιτακτικη επιβολη εκφρασης στην αντιθετη αποψη (σπανια με επιχειρηματα) επιδειξη,γνωσεων και του εγω,μειωση προσωπικοτητας και τελος η αισθηση οτι καποιος δεν ειναι του κλαμπ αλλα ενταξει μπορουμε και τον ελεγχουμε η τον απομονωνουμε.Αυτο αντιλαμβανεται καποιος (εκτος απο δικη μου αποψη αυτο ειναι κατι που πιστευουν αρκετοι),το οτι δεν φευγουν αρκετοι απο εδω ειναι ας υπαρχει ο κωδικος μου ας ριχνω μια ματια σε θεματα που εχουν ενα σχετικο ενδιαφερον χωρις να συμμετεχω απαραιτητα σε θεματα και βλεπουμε.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Νομίζω έχετε μπερδέψει το φόρουμ με τις διάφορες λέσχες, club, κλπ

Όποιος νοιώθει την ανάγκη να είναι μέλος σε κατι τέτοιο, μπορεί να το κάνει.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, σελίδες επί σελίδων, αλλα θα το κάνω μόλις γίνω απλό μέλος ξανά σύντομα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Ρε μπαγασηδες σας ζηλεύω μα την Παναγία!
    Που διαολο βρίσκεται τόσο χρόνο να ασχοληθείτε με την τσουτσου και ποιος την έχει λίγο μεγαλύτερη!

Παλαιό μέλος
    Ρε συ, πλάκα κάνεις... Ποιά περιφερεια; Ποιά εσωστρέφεια;

Έβαλες έναν καφέ Αμφιλοχία και... Ούτε εσύ δεν πήγες. Ποιό "περιφερειακό κλιμάκιο" είναι εκεί δηλαδή; Και δεν στο λέω επιθετικά (γιατί το γραπτό ξεγελάει). Ποιός θα ενεργοποιηθεί; Πόσοι πλέον μπορούν να "πεταχτούν" Αμφιλοχία από την Αθήνα για καφέ, όταν δεν πάτε ούτε οι ντόπιοι; Ναι ΟΚ στην Καλαμπάκα μαζεύτηκε κόσμος... Αλλά δεν ήταν κοσμος του Moto.gr μόνο, μάλλον ήταν μειοψηφία το φόρουμ.

Εδώ "πεταγόμαστε" Ναύπακτο και με το ζόρι έρχονται τα παιδιά της Πάτρας... Και αν θέλεις και από την δική σου πόλη/βάση 220 χιλιόμετρα είναι (λιγότερα από ότι για τους Αθηναίους) και δεν ήρθε κανείς. Ούτε καν να πεις ότι "παιδιά ωραία βόλτα αλλά δουλεύω" ξέρω 'γω.

Σε κάποιες βόλτες Στερεά έχουμε δει τον Kyo, τον GiorgosLa και άλλα παιδιά που δεν θυμάμαι τα nicks.

Περιφερειακά κλιμάκια ικανής δυναμικότητας... Με ζμπαθάς σύντροχε αλλά δεν έχω δει. Καλώς κακώς, οι εσωστρεφείς ομφαλοσκόποι της πρωτεύουσας φαίνονται να κινούνται όταν κινούνται γιατί και αυτοί έχουν τα ζόρια τους. Το αν έχουν δραστηριότητα και άλλοι και κρύβονται γιατί... φοβούνται το μπούλινγκ και το μπόουλινγκ... ε... Υπήρξε άνθρωπος που έβαλε βόλτα/συνάντηση και έφαγε κράξιμο;;;
    Ρε Γιαννη ο καφες που εβαλα και με τον τροπο που τον εβαλα και την μερα που τον εβαλα,θα ητανε παραξενο ΑΝ ειχε συμμετοχες.Της τελευταιας στιγμης κινηση ητανε και με ασφυκτικα χρονικα περιθωρια.
    Για την ιστορια εγω το καφεδακι μου το ηπια.

Για την Καλαμπακα παλι.Στα 50 ατομα τα μισα ητανε δικα μας και θα ητανε και τα αλλα μισα αν δεν υπηρχε καποια καχυποψια.Αλλα και οι αλλοι που δεν ητανε δικοι μας,βλεποντας τετοιες κινησης θα γινοτανε θα μπαινανε στην παρεα,κατι που εγινε τελικα μιας και καποιοι απο αυτους γινανε μελη.Μια τετοια κινηση αν ειναι επαναλαμβανομενη θα αποδοσει καρπους.Τα περιφεριακα κλιμακια νοιωθουν οτι δεν εκπροσωπουνται εδω μεσα.Απο τη στιγμη που νοιωθουνε παραγκωνισμενοι κανουνε δικες τους κινησεις εκει που νοιωθουν οτι εχουν λογο.Και να πω και κατι που δεν ηθελα να το πω αλλα θα το πω τελικα γιατι δεν μου αρεσει να μασαω τα λογια μου.

Κοψαμε πιτα στην Καλαμπακα σαν moto.gr γιατι νοιωθουμε μελη του φορουμ.Στην πιτα μας επιδιωξαμε να υπαρχει το moto.gr και οχι κατι αλλο.Ψαξε στο αναλογο θεμα και πες μου ποιος μοντερατορας μας ειπε εστω και ενα "μπραβο παιδια για την κινηση,καλα να περασετε".Που οχι μονο επρεπε να πουνε δυο κουβεντες,αλλα επρεπε και καποιος απο αυτους να ερθει να κοψει την πιτα.Αυτο δεν το προσεξα μονο εγω,αλλα και οι υπολοιποι.Δεν ειπαμε τιποτε αλλα μας στεναχωρησε και μας εδειξε για μια ακομη φορα οτι μας αντιμετωπιζουνε σαν αναγκαιο κακο,κατι σαν σαβουρα.

Το τελευταιο που λες για το αν εφαγε κανεις κραξιμο για βολτα,θα σου πω,απ οτι γνωριζω οχι,αλλα δεν ειδα και να υποστηριζονται τετοιες κινησεις.Ξερεις πολυ καλα οτι σε αλλα φορουμ οι Μοντερειτορς σερνουν τον χωρο,ενω εδω συνηθως παρακολουθουνε.Φυσικα δεν σημαινει οτι για ολα φταινε αυτοι,καθε αλλο θα ελεγα.Εχουμε και εμεις τις ευθυνες μας αλλα συνηθως κοιταμε να βγαλουμε την ουρα μας απ εξω.

Να κλεισω,μιας και αρχισαν να πιανονται τα δαχτυλα μου.Δεν υπαρχει μπουλινγκ κατα την αποψη μου.Καποιοι στριμωχνονται κατα καιρους,δικαια η αδικα δεν θα το κρινω γιατι αγνοω πραγματα.Αλλα αλλο στριμωγμα αλλο μπουλινγκ.Καποιοι μονιμα το πιπιλιζουνε σαν καραμελα και πολυ κακως κατα την αποψη μου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος

.......
    Ε λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ταιριάζουν στο παραπάνω προφίλ. Και δεν μένουν πάντα μαθητές σχολείου, ούτε είναι απαραίτητο πως μεγαλώνοντας θα συνηθίσουν να μην τους πειράζει η προσωπική αντιπαράθεση.
    Και πιθανώς να έχει δίκιο εν μέρει κάποιος να αποκαλεί «κότα» κάποιον που δεν θα υπερασπιστεί τον εαυτό του, έστω και υπερβαίνοντας λιγάκι τους συνήθεις κανόνες. Και λοιπόν, τι μ' αυτό;
    Προφανώς υπάρχουν και «κότες» και «γενναίοι» και θρασείς και ό,τι άλλο.

Οι κανόνες υπάρχουν ακριβώς για να εξισώνουν τους όρους συμμετοχής, ώστε ας πούμε εγώ ο θρασύς να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τη θρασύτητά μου ως όπλο εναντίον της εκάστοτε «κότας».
    Όπως ακριβώς οι νόμοι υπάρχουν για να εξισώνουν τους όρους συμμετοχής στην κοινωνία.
    Αναφερεις κατι το οποιο θεωρω οτι δεν γινεται εδω μεσα,οποτε δεν θα το παω παρακατω.Οσο για το κοτες,πιστευω οτι οσοι με γνωριζουνε,καταλαβαινουνε οτι δεν το λεω υποτιμητικα.Αναφερομαι σε ολους οσους θελουνε να αλλαξουνε οι αλλοι τα πραγματα και αυτοι να κανουνε κριτικη εκ του ασφαλους.

Θελει λίγη προσπάθεια γενικά, λίγη υπομονή.... Τωρα να καθόμαστε να διαβάζουμε την κάθε π@π@ριά που γράφει ο κάθε μλκς εδω μεσα ε παει πολυ ..... Εχμμ... Μισό... είπαμε το πράσινο χαπάκι..... Χμ.. Οκ ολα καλα

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Νομίζω έχετε μπερδέψει το φόρουμ με τις διάφορες λέσχες, club, κλπ

Όποιος νοιώθει την ανάγκη να είναι μέλος σε κατι τέτοιο, μπορεί να το κάνει.

...............
    Εσυ κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι ενα forum δεν ειναι εξ ορισμου....ομαδα-club.

Αν το αντιλαμβάνεσαι ως συλλογη πληροφοριών διαθέσιμες προς καθε μελος..........μαλλον πρεπει να το δεις διαφορετικά.

Αν ωστοσο η ομαδα που διαχειριζεται το εν λογω forum......επιθυμει να ειναι κατι τέτοιο....... τοτε παιδια να το δηλώσετε ευθαρσώς.

Αν δεν ειμασταν ομάδα τοτε τι διαολο μαζευομαστε στο καφε του moto.gr.........στην πιτα του moto.gr........στην ετησια του moto.gr ........εχοντaς αυτοκολλητα πανω στα μηχανακια μας moto.gr?

Θα συμφωνήσω βεβαια οτι τετοιου ειδους νηματα δεν βοηθανε πουθενα....και δεν εχουν νοημα...ειδικα οταν εχουν χιλιογραφτεί τα ιδια και τα ιδια.

Αλλα καθε φορα να δραττεσαι της ευκαιριας και να ειρωνευεσαι την αντιληψη μελων οτι αποτελουν μερη ενος συνολου ...............και να μας δινεις την αδεια να παμε αλλου γιατι εδω δεν ειναι αυτο που νομιζουμε .........εχει μπαγιατεψει λιγο λεβεντη μου.

Οποτε ασε το πληκτρολογιο λιγο στην ακρη ...........κατσε σκεψου λιγο αν εσυ στραβα αρμενιζεις και δεν ειναι στραβος ο γυαλος

My 2 cents
    Τελευταία τροποποίηση από Corki; 28/05/2016 στις 14:48.

Οκ... δηλαδή περιμένει οποιοσδήποτε από επαρχία να του πει ο Σνάιπερ ή ο Μάικ "συναντηθειτε";

Έναν "κρίκο" στα Γιαννενα περιμένετε να σας τον βρει ο μοντ; Ή να σας "ευλογήσει" τη βόλτα; Κάπου κάτι λάθος κατάλαβα ή κάτι λάθος σκέφτεσαι.

Ρε σεις σοβαρευτείτε. Ειναι θέμα το γιατι δεν παει κάποιος στις βόλτες; Σοβαρά τωρα; Δεν παει γιατι εχει παει 200 φορές εκει η γιατι δεν του αρεσει γ παρεα η γιατι δεν εχει λεφτά. Σιγά μην βάζουμε χέρι στον καθένα γιατι δεν παει καπου.
    Α και κορκι.. Οχι δεν ειναι αναγκαίο να κουβαλάμε αυτοκόλλητα Μότο. Δεν μας κανει αυτο να ανήκουμε καπου η δεν έχουμε την ανάγκη να ανήκουμε καπου.

Συζητάμε καλογιωργο. Απαραίτητο δεν είναι τίποτα

Συζητάμε καλογιωργο. Απαραίτητο δεν είναι τίποτα
    Ναι ρε των τι συζητάμε; Εκτός και αν καταλαβα λάθος. Το γιατι δεν Παει κάποιος καπου;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων