Σελίδα 14 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 248

Θέμα: Η λίστα

Εμ... Όχι. Δεν πάει κάποιος κάπου για όποιο λόγο.

Όχι γιατί δεν έχει το δαχτυλίδι και την ευλογία πάντως.

Καχυποψία πάλι των "ξένων"... γιατί; Τους ζητήθηκε χρήμα; Δέσμευση; Δηλωση υποταγής; Οτιδήποτε; Άλλο πάλι και τούτο...

Και επειδή έχω περάσει και από καταστάσεις όπου ή είχες έγκριση ή γινόταν παρασκηνακό μαλε βρασε, αυτά εδώ δεν τα έχω δει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εμ... Όχι. Δεν πάει κάποιος κάπου για όποιο λόγο.

Όχι γιατί δεν έχει το δαχτυλίδι και την ευλογία πάντως.

Καχυποψία πάλι των "ξένων"... γιατί; Τους ζητήθηκε χρήμα; Δέσμευση; Δηλωση υποταγής; Οτιδήποτε; Άλλο πάλι και τούτο...

Και επειδή έχω περάσει και από καταστάσεις όπου ή είχες έγκριση ή γινόταν παρασκηνακό μαλε βρασε, αυτά εδώ δεν τα έχω δει.
    Σορρυ μιλας με γρίφους άρχοντα. Δεν πήρα γραμμή τιποτα

Για αυτό που λέει ο Πάνος αναρωτιέμαι, ότι θα ερχόντουσαν άνθρωποι τόσο στην εκδήλωση όσο και στο φόρουμ αλλά έχουν... "καχυποψία" και δεν ήρθαν. Για ποιό πράγμα δεν καταλαβαίνω.

Ή ότι υπάρχουν μέλη στο τάδε μέρος, δεν γράφουν, δεν συναντιούνται και πάνε "αλλού" όπου τους δίνεται βήμα και βρίσκονται υπό άλλο λάβαρο... wtf? Ειπώθηκε ποτέ από όποιον "οι Ηπειρώτες σκασμός" ας πούμε; Δηλαδή αν δεν μπει ο όποιος Πάνος να πει "γειά είμαι ο Τάδε από 'κείθε" και να κανονίσει ο ίδιος με τους συντοπίτες του ότι νομίζει ότι θέλει να κανονίσει... Πως θα γίνει, θα τον πάρει ο Sniper από το χεράκι έλα να σου δείξω το φόρουμ; Ή περιμένει ότι ήρθε στους SOA και θα ιδρυθούν οι Mayans στην πόλη του για παράδειγμα;

Όταν ξεκίνησα να πάω Καλαμπάκα πήγα περισσότερο από περιέργεια να δω ποιός είναι ο Πάνος που γράφει τόσο καιρό. Και γιατί ήταν ωραία η βόλτα, αλλά αν δεν ήταν αυτό το πράγμα μπορεί να πήγαινα πιο καλοκαίρι. Δεν μου είπε κανείς "τράβα να δεις τι γίνεται"... Ούτε πήγα με όποια προδιάθεση, πέραν του πάμε να γνωρίσουμε κόσμο και να περάσουμε καλά. Και μετά διαβάζω αυτά που λέει και με εκπλήσσει δυσάρεστα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Νομίζω έχετε μπερδέψει το φόρουμ με τις διάφορες λέσχες, club, κλπ

Όποιος νοιώθει την ανάγκη να είναι μέλος σε κατι τέτοιο, μπορεί να το κάνει.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, σελίδες επί σελίδων, αλλα θα το κάνω μόλις γίνω απλό μέλος ξανά σύντομα.
    Πριν φύγεις απο αντμιν
    Κάνε εμένα να σε.μπαναρω
    Το.χω Άχτι

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    Εσυ κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι ενα forum δεν ειναι εξ ορισμου....ομαδα-club.

Αν το αντιλαμβάνεσαι ως συλλογη πληροφοριών διαθέσιμες προς καθε μελος..........μαλλον πρεπει να το δεις διαφορετικά.

Το φόρουμ εξ' ορισμού είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάθροισης ανθρώπων και ιδεών. Είναι μια διαδικτυακή κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα (χωρις αυτό να ειναι απαραίτητο) όπου ο καθένας καταθέτει τις απόψεις του. Είναι ένα εργαλείο συζήτησης, ανταλλαγής ιδεών και πληροφοριών. Το φορουμ είναι τα μέλη του. Μία διαδικτιακή κοινότητα!

Λέσχη ή club είναι μια πιο κλειστή ομάδα με πιο συγκεκριμένους σκοπούς και στόχους. Πχ τα ταξίδια, την ανάγνωση βιβλίων, την αγωνιστική οδήγηση κτλ. Δημιουργούνται και δραστηριοποιούνται επάνω σε πιο συγκεκριμένες βάσεις και έχουν συγκεκριμένους στόχους. Οπότε η διεύθυνση είναι υποχρεωμένη να παρέχει στα μέλη της αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε.

Το moto είναι φόρουμ δεν είναι λέσχη. Δεν είναι ομάδα είναι μια κοινότητα. Στα πλαίσια της γνωριμίας των μελών μεταξύ τους υπάρχει μια ετήσια και μια κοπή πίτας. Από 'κει και πέρα τα μέλη μπορούν να συγκροτούν ομάδες ανάλογα με τις προτιμήσεις τους (μοτοσυκλέτα, νομός, οδηγική ικανότητα, τερέν κ.α) και να δραστηριοποιούνται ανεξάρτητα.

Το moto σα φόρουμ παρέχει όλα όσα είναι υποχρεωμένο να παρέχει και αυτό το είχα ξαναγράψει όταν ήμουν απλός χρήστης. Εμένα τουλάχιστον μου έδωσε τη βάση που χρειαζόμουν, με έβαλε σε μια κοινότητα με ανθρώπους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και διεύρυνε τις παρέες μου σε όλους τους νομούς της Ελλάδας. Μου δίνει τη δυνατότητα καθημερινά, μέσω των μελών του, να μάθω καινούρια πράγματα και να πάρω όση βοήθεια χρειάζομαι. Παρακολουθώντας για ένα διάστημα χωρίς να είμαι μέλος είδα ότι έχω και εγώ να προσφέρω και έκανα την εγγραφή. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι κάποιος έχει ευθύνη να μου παρέχει. Όταν θέλω να κάνω κάτι, ανοίγω ένα θρεντ, μια λέσχη σε μικρογραφία με ημερομηνία λήξεως, όπου προσκαλώ όποιον θέλει να συμμετάσχει σε μια δραστηριότητα. Η συμμετοχή του moto είναι η πλατφόρμα επικοινωνίας που μου δίνει.

Από κει και πέρα σαν απλό μέλος, θέλω οι δραστηριότητες να αυξηθούν και να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη συμμετοχή. Αυτό όμως επιβαρύνει εμένα σαν daz ανεξάρτητα από το αν ανήκω στην ομάδα συντονισμού ή όχι. Και για όλα αυτά υπάρχουν κάποιες σκέψεις τόσο με άτομα της ομάδας οσο και εκτός αυτής. Δεν απαιτώ όμως τη συμμετοχή του moto.gr γι' αυτό ούτε περιμένω να το κάνει άλλος για μένα.
    Sent from me using a computer.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Το φόρουμ εξ' ορισμού είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάθροισης ανθρώπων και ιδεών. Είναι μια διαδικτυακή κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα (χωρις αυτό να ειναι απαραίτητο) όπου ο καθένας καταθέτει τις απόψεις του. Είναι ένα εργαλείο συζήτησης, ανταλλαγής ιδεών και πληροφοριών. Το φορουμ είναι τα μέλη του. Μία διαδικτιακή κοινότητα!

Λέσχη ή club είναι μια πιο κλειστή ομάδα με πιο συγκεκριμένους σκοπούς και στόχους. Πχ τα ταξίδια, την ανάγνωση βιβλίων, την αγωνιστική οδήγηση κτλ. Δημιουργούνται και δραστηριοποιούνται επάνω σε πιο συγκεκριμένες βάσεις και έχουν συγκεκριμένους στόχους. Οπότε η διεύθυνση είναι υποχρεωμένη να παρέχει στα μέλη της αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε.

Το moto είναι φόρουμ δεν είναι λέσχη. Δεν είναι ομάδα είναι μια κοινότητα. Στα πλαίσια της γνωριμίας των μελών μεταξύ τους υπάρχει μια ετήσια και μια κοπή πίτας. Από 'κει και πέρα τα μέλη μπορούν να συγκροτούν ομάδες ανάλογα με τις προτιμήσεις τους (μοτοσυκλέτα, νομός, οδηγική ικανότητα, τερέν κ.α) και να δραστηριοποιούνται ανεξάρτητα.

Το moto σα φόρουμ παρέχει όλα όσα είναι υποχρεωμένο να παρέχει και αυτό το είχα ξαναγράψει όταν ήμουν απλός χρήστης. Εμένα τουλάχιστον μου έδωσε τη βάση που χρειαζόμουν, με έβαλε σε μια κοινότητα με ανθρώπους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και διεύρυνε τις παρέες μου σε όλους τους νομούς της Ελλάδας. Μου δίνει τη δυνατότητα καθημερινά, μέσω των μελών του, να μάθω καινούρια πράγματα και να πάρω όση βοήθεια χρειάζομαι. Παρακολουθώντας για ένα διάστημα χωρίς να είμαι μέλος είδα ότι έχω και εγώ να προσφέρω και έκανα την εγγραφή. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι κάποιος έχει ευθύνη να μου παρέχει. Όταν θέλω να κάνω κάτι, ανοίγω ένα θρεντ, μια λέσχη σε μικρογραφία με ημερομηνία λήξεως, όπου προσκαλώ όποιον θέλει να συμμετάσχει σε μια δραστηριότητα. Η συμμετοχή του moto είναι η πλατφόρμα επικοινωνίας που μου δίνει.

Από κει και πέρα σαν απλό μέλος, θέλω οι δραστηριότητες να αυξηθούν και να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη συμμετοχή. Αυτό όμως επιβαρύνει εμένα σαν daz ανεξάρτητα από το αν ανήκω στην ομάδα συντονισμού ή όχι. Και για όλα αυτά υπάρχουν κάποιες σκέψεις τόσο με άτομα της ομάδας οσο και εκτός αυτής. Δεν απαιτώ όμως τη συμμετοχή του moto.gr γι' αυτό ούτε περιμένω να το κάνει άλλος για μένα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    .........
    Δεν βλεπω να διαφωνούμε πουθενα........

Προσπαθεις βεβαια να γραψεις ενα σεντονι πραγματα ......για να δειξεις οτι διαφωνουμε αλλα στην ουσια λέμε το ιδιο πραγμα.

Η ετσι ή αλλιως ........ξερεις οτι αυτα που εγραψα δεν ειναι λαθος........και ακομα και αν ο γραπτος λογος μπρεδευει .........ειμαι σιγουρος οτι το επιασες το νοημα.

Δεν προκειτε να το συνεχισω ....ουτε λογος υπαρχει...... ουτε προσφερουμε κατι με αυτο τον διαλογο.

Παλαιό μέλος
    Για αυτό που λέει ο Πάνος αναρωτιέμαι, ότι θα ερχόντουσαν άνθρωποι τόσο στην εκδήλωση όσο και στο φόρουμ αλλά έχουν... "καχυποψία" και δεν ήρθαν. Για ποιό πράγμα δεν καταλαβαίνω.

Ή ότι υπάρχουν μέλη στο τάδε μέρος, δεν γράφουν, δεν συναντιούνται και πάνε "αλλού" όπου τους δίνεται βήμα και βρίσκονται υπό άλλο λάβαρο... wtf? Ειπώθηκε ποτέ από όποιον "οι Ηπειρώτες σκασμός" ας πούμε; Δηλαδή αν δεν μπει ο όποιος Πάνος να πει "γειά είμαι ο Τάδε από 'κείθε" και να κανονίσει ο ίδιος με τους συντοπίτες του ότι νομίζει ότι θέλει να κανονίσει... Πως θα γίνει, θα τον πάρει ο Sniper από το χεράκι έλα να σου δείξω το φόρουμ; Ή περιμένει ότι ήρθε στους SOA και θα ιδρυθούν οι Mayans στην πόλη του για παράδειγμα;

Όταν ξεκίνησα να πάω Καλαμπάκα πήγα περισσότερο από περιέργεια να δω ποιός είναι ο Πάνος που γράφει τόσο καιρό. Και γιατί ήταν ωραία η βόλτα, αλλά αν δεν ήταν αυτό το πράγμα μπορεί να πήγαινα πιο καλοκαίρι. Δεν μου είπε κανείς "τράβα να δεις τι γίνεται"... Ούτε πήγα με όποια προδιάθεση, πέραν του πάμε να γνωρίσουμε κόσμο και να περάσουμε καλά. Και μετά διαβάζω αυτά που λέει και με εκπλήσσει δυσάρεστα.
    Εκπλησεσσεσαι δυσαρεστα μαλλον,γιατι πιθανοτατα δεν με καταλαβαινεις.
    Καπου αναφερω οτι δεν φταιει η ομαδα διαχειρησης για ολα.Φυσικα ουτε αφαιρεσε κανενας τον λογο απο κανεναν,ουτε θα μας παρει απο το χερακι να μας παει βολτα.Αλλα πως να το κανουμε ρε φιλε,οταν κοβεται μια πιτα ειναι κατα την αποψη μου ιδιαιτερο γεγονος και καποιοι ανθρωποι καλο θα ητανε να ειναι παροντες.Εδω διαφωνουμε?

Αυτο "Όταν ξεκίνησα να πάω Καλαμπάκα πήγα περισσότερο από περιέργεια να δω ποιός είναι ο Πάνος που γράφει τόσο καιρό. Και γιατί ήταν ωραία η βόλτα, αλλά αν δεν ήταν αυτό το πράγμα μπορεί να πήγαινα πιο καλοκαίρι. Δεν μου είπε κανείς "τράβα να δεις τι γίνεται"..." δεν το καταλαβαινω μαλλον.Αν εννοεις οτι καποιος θεωρει,οτι καποιοι ηρθανε με συγκεκριμενο σκοπο,θα με βρει απεναντι του.Αν οχι γραψε λαθος.

Την "καχυποψια" την αφησα για το τελος.
    Ναι υπαρχει καχυποψια για την κλικα των Αθηνων.Αρεσει δεν αρεσει ετσι ειναι.Δεν πιστευω οτι υπαρχει τετοια κλικα,αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει αυτη η αισθηση.Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι οι διαχειριστες υπευθυνοι,αλλα κατα την αποψη μου μονο αυτοι μπορουνε να το αλλαξουνε (αν θελουνε φυσικα).

Παλαιό μέλος

.............

Κανεις δεν την απαιτει,σας ειπε κανεις οτι χωρις την συμμετοχη σας θα μας φαει ο λυκος?
    Αλλα σιγουρα με τη συμμετοχη του moto θα υπαρξει καλυτερη οργανωση,θα εχει αλλη βαρυτητα και πιθανοτατα θα υπαρξει και καλυτερο αποτελεσμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Για να μην έχουμε ποστ του στυλ "+1000", "Σωστός", "Σωραίος" κλπ
    swraios kai swstos filai...+1299

ρε τζων πολλα εχουν γινει πολλα γινονται και δεν είναι απαραιτητο να τα ξερουμε ολοι όλα.
    το ότι δεν βλέπεις-βλεπω -βλεπει καποια πραγματα δεν σημαινει ότι δεν υπαρχουν.
    αλλοι εφυγαν μετα από προσβλητικες απαντησεις αμεσως
    αλλοι βρηκαν στεγη σε άλλο φορουμ
    αλλοι κανονίζουν βολτες με συγκεκριμένα ατομα

γιατι σε ξενιζει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ναι υπαρχει καχυποψια για την κλικα των Αθηνων.).

συγνωμη προκαταβολικα που θα το πω, αλλα είναι ότι πιο αστειο εχω διαβασει εδώ μεσα.
    κλικα των αθηνων σε φορουμ μοτοσυκλέτας.....
    οκ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    συγνωμη προκαταβολικα που θα το πω, αλλα είναι ότι πιο αστειο εχω διαβασει εδώ μεσα.
    οκ
    https://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    οκ
    +990...

Εντελώς αστείο, ιδίως όταν βόλτες (σιδηροκωλες επί npat) και ετήσιες που έγιναν σε Καλαμπάκα πχ, είχαν ανύπαρκτες συμμετοχές από μη Αθηναίους...
    Και υποτίθεται πως έγιναν για να υπάρχουν συμμετοχές από κεντρική και βόρεια Ελλάδα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    οκ
    Οπως ειπα ουτε εγω πιστευω οτι υπαρχει,αρα δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων