Ναι, για προειδοποίηση πήγαινε, λάθος κάρταΘα διορθωθεί.
Όπως και να'χει, δεν αποκάλεσα μαλακίες τα γραφόμενά σας, αλλά ήταν αναφορά στα posts σας, στα οποία το παρακάνατε και είχε φτάσει σε προσωπική διαμάχη.
Ναι, για προειδοποίηση πήγαινε, λάθος κάρταΘα διορθωθεί.
Όπως και να'χει, δεν αποκάλεσα μαλακίες τα γραφόμενά σας, αλλά ήταν αναφορά στα posts σας, στα οποία το παρακάνατε και είχε φτάσει σε προσωπική διαμάχη.
Life begins at 45°.
Έχεις κάθε δικαίωμα να τα αποκαλέσεις όπως θες, τη συγκεκριμένη λέξη δεν την χρησιμοποιώ και γενικά και ειδικά εδώ μέσα, εάν δεις πιο πριν θα δεις ότι παρακαλώ τον Terens να είναι πιο ήπιος με τους χαρακτηρισμούς του. Απλά το ανέφερα παραπάνω γιατί δίνεις την εντύπωση ότι σε κάθε ποστ πετάω και ένας μ@λ@κας, που απλά δεν είναι έτσι. Εκεί πήγαινε το ότι είσαι υπερβολικός. Thx.
Υπερέβαλα για να περάσω το point μου. Το κάνω αυτό. Δεν ήταν "15 σε κάθε ποστ" προφανώς. Δε μέτρησα πόσες φορές "έβρισε" ο καθένας. Απλά ξεφύγατε (δεν κατηγορώ κάποιον προσωπικά, σας βάζω και τους 2 στο ίδιο τσουβάλι, άσχετα ποιος ξεκίνησε/προκάλεσε πρώτος) και ήταν ευκαιρία να κλειδωθεί το thread πριν αρχίσουν να πέφτουν κάρτες και bans. Δεν έγινε κάτι, ούτε σε παρεξήγησα. Μην ανησυχείςΑπλά γλύτωσα το thread και κάποιον χρήστη από τα χειρότερα.
Life begins at 45°.
Σου ζήτησα συγγνώμη και με πμ για την κόκκινη, αφού έκανα λάθος. Νομίζω ότι ξέρω πολύ καλά πώς μιλάω, αλλά κρατάω τη συμβουλή.
Life begins at 45°.
Χαίρομαι που έγινα η αφορμή να έρθετε πιο κοντά![]()
Να τα, σύσφιξη σχέσεων στην κλίκα...
Συνεχίστε πάντως. Έχω κι άλλα κουμπάκια που θέλω να δω τι κάνουν.
Life begins at 45°.
Νικσιορ νομίζω εισαι υπερβολικός. Πιο πολυ νομίζω αστειεύτηκε με τους χαρακτηρισμούς πιο πριν στα ποστς παρα εννοούσε οτι λενε μαλακιες
Εντίτ. Είδα οτι την βρήκατε την άκρη. Σορρυ κινητο γαρ και δεν τα είδα ολα απο την αρχή
Η αλλιώς
<ποιος δικάζει τους δικαστές>
Υ.Γ το θυμηθηκα απο ενα επεισόδιο του judge dredd
Πέρα απ την πλακα
Βλέπω ενα γενικό<πέσιμο>στον blitzer απ όταν έγινε Μόντ.
Οκ έτυχε να είναι αθηναίος να μην έχει γυμνό 1000+ cc
Τι να κάνουμε τώρα.
Συμπάθειες και αντιπάθειες υπήρχαν,υπάρχουν, και θα υπάρχουν.
Άλλοι γνωρίζονται προσωπικά, άλλοι γουσταρουν τον λόγο του ατόμου που βρίσκεται πίσω απο ένα νικ-προφίλ,άλλοι γιατί είναι καλά τιμόνια, άλλοι γιατί έχουν γνώσεις, άλλοι γιατί κάνουν καλό sex(λέμε τώρα).
Ως γνωστόν είμαι ο champion σε κάρτες-μπαν.
Οκ όπως είπε ο sniper αν δεν μου αρέσει - η στον οποιοδήποτε φεύγει η δεν ξαναγράφει-προσωπικα δεν ακολουθησα τίποτα απο τα δύο.
Το φόρουμ το βρήκα ψάχνοντας για το Bandit μου, διάβασα, γράφτηκα,έμεινα.
Γνώρισα άτομα ,με κάνα δύο δημιουργήσαμε ισχυρούς δεσμούς πέρα απο το γράφουμε εδώ,αυτοι με κράτησαν σε περιπτώσεις Μπαν και εκνευρισμού.
Γράφω πολύ και γράφω σε πολλούς και σε πολλά θέματα.
Κάποτε μου την είπαν γι αυτό, δεν θυμάμαι ποιός.
Θυμάμαι πάμπολα θέματα καινούργιων να μην απαντάει κανείς και να απανταω μόνο εγώ.
Θυμάμαι μια περίπτωση που μπήκε ένας και ρωτούσε για υγρασίες στο σπίτι του για το τζάκι που έχει.
Απο τυχαία ανα,ητηση βρήκε ένα θέμα που γραφαμε για θέρμανση κλπ.
Τον από πήραν κάποιοι ,κλείδωσαν το θέμα ,μιλήσαμε με πμ ,βρήκε λύση.
Μετά απο καιρό μου έστειλε email ευχαριστώντας με.
Είπαμε ο μόνος κοινός παρανομαστής είναι οι δύο ρόδες ουτε αθλητικά, ουτε πολιτικά ουτε σε τίποτα άλλο δεν ταιριάζει κανεις μς κανέναν.
Αν ταιριαζαμε όλοι με ολους θα κάναμε παρτ@@ζες και σύμφωνα συμβίωσης.
Κανεις δεν είναι αρεστός σε όλους και κανείς δεν είναι μισητός για όλους.
Αυτά
παντως πολύ μου αρεσουν τα δακρύβρεχτα "μπηκα από τυχη, γνωρισα αξιολογα ατομα, εκανα παρεες, να ναι καλα το φορουμ κλπ κλπ"
ΜΟΝΟ σε εσας συμβαινει αυτό... οι υπολοιποι μπήκαν γιατι πληρωθηκαν κατι εξτρα
(και δεν παει σε κανεναν αυτό, μην εχουμε και τζαμπα αντιπαραθέσεις)