Ηρωίδα!! Περαστικά της
και ένα από τα κουκλια μου ( 3 εχω)..Ο Μπρουνο μου..τον βρηκαμε αδεσποτο στην παραλια ξυλοκαστρου και το να τον υιοθετησουμε ηταν ένα από τα πιο ομορφα πραγματα που καναμε στη ζωη μας..μεγαλη ευτυχια..
Το βρηκα μιλαμε και δεν μπορουσα να μην το βαλω..εσκασα στα γελια..χα,χα,χα,χα,..
4 χρόνια με τον σκύλο μου σήμερα, μου θύμισε το fb.
@ Τσομπάνης , Παν-Ντι Βι ες και λοιποί γιαννιώτες,
όπως φεύγεις από Γιάννενα προς ικέα , μετά το γιαννιώτικο , όπως βλέπεις το λιντλ δεξιά , το επόμενο οικόπεδο είναι μια μάντρα με τρακαρισμένα ανταλλακτικά.
ο εκεί παπάρας έχει ενα ovcharka για φύλακα ,
εξαιρετικά επιθετικό και κυρίως ΛΥΜΕΝΟ !!! ο φράχτης που το κρατάει είναι δεν είναι 2 μ (και σε μερικά σημεία ξεχαρβαλωμένος)
είναι 8-9-μηνών και ήδη έχει μέγεθος μικρής αρκούδας.
Είναι ζήτημα χρόνου να βγει και να φάει κανένα φορτηγό μαζί με την καρότσα και τα λάστιχα.
έτσι απλά πληροφοριακά..........................
Δε μπορω να βαλω βιντεο οποτε δειτε το στο youtube.
Εχει και υποτιτλους
https://www.youtube.com/watch?v=8Y3ct0SYwro
Τελευταία τροποποίηση από mario27; 29/05/2016 στις 12:23.
....Είναι ένας παπαγάλος kakariki κατακίτρινος με την χαρακτηριστική κόκκινη κορώνα στο κεφάλι του.
Μου τον χάρισε χθες μια φίλη η οποία τον είχε αγοράσει πριν έναν μήνα για το...κακομαθημένο της και τελικά παραπετάχθηκε και δεν του έδινε κανένας σημασία.
Το πουλί είναι εμφανώς ταλαιπωρημένο μεν αλλά πολύ ζωηρό αν και το είχαν σε κλουβί για....καναρίνια!![]()
Σε πρώτη φάση του αγόρασα σωστή ταίστρα (που να χωρέσει το κεφάλι του στις ταίστρες των καναρινιών....) και σωστή τροφή (τον είχαν με σκέτη... παπαγαλίνη!
Αύριο θα του αγοράσω και ένα σωστό κλουβί (πάει το γέμισμα του τεπόζιτου....) και έπειτα βλέπουμε.
Έχει κανείς σας εμπειρία με δαύτα; παίρνει εκπαίδευση η τζάμπα θα κουραστώ; να σημειώσω εδώ, ότι αν και 1ο βράδυ σε άλλο περιβάλλον και ανθρώπους, δέχτηκε από το χέρι μου ηλιόσπορους.....
Είχα παλιότερα, μικρός, 2 κοκατίλ τα οποία είχα εκπαιδεύσει να τρώνε μαζί μου, να κάθονται και να κοιμούνται στον ώμο μου κ.λ.π (μέχρι που η μάνα μου είχε την φαεινή ιδέα να ανοίξει μπαλκονόπορτες με τα πουλιά έξω από το κλουβί...)
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ωραίος ρε μαν. αν ποτέ βαρεθεί ο παπαγαλίνος υπάρχουν κάτι ωραίες ψιψίνες στο φόρουμ να του κρατήσουν παρέα
Τους κακαρικι δεν τους ξερω αλλα 2 κακαντου που ειχα παρει μεγαλουτσικα απο μαγαζι δεν μπορω να πω τα καλυτερα για τον χαρακτηρα τους, μεγαλο κλουβι, σωστη τροφη καθαρισμα καθε μερα, 2-3 φορες πηγαν να μου αρπαξουν το δαχτυλο χωρις λογοο ορισμος της παραφωνιας ακουει στο ονομα παπαγαλος
εγερτηριο ξημερωματα με κρωξιμο, η γειτονια παραπονεθηκε και τα πηγα στο μαγαζι, προσπαθησα να τα χαρισω αλλα δεν βρηκα ανταποκριση και ετσι ενα ωραιο καλοκαιρινο πρωινο ανοιξα το κλουβι
![]()