Σελίδα 5 από 146 ΠρώτοΠρώτο 123456789101555105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Και εσύ Αουγκενταλερ
    Αν βάλεις μπλουζάκι <KING VALE 46>
    KING SIZE-KING DIAMOND
    κλπ μπορεί να θεωρηθεις φιλοβασιλικός
    Φιλοβασιλικός εγώ; Εγώ έχω φωτογραφία του Φίλη στον τοίχο (χρειάστηκε βέβαια να κάνω επέκταση στον τοίχο να χωρέσει την φωτογραφία, αλλά χαλάλι). Προσαρμόσου κι εσύ στα νέα δεδομένα, τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι κι αρχίζουν τα πανηγύρια να θυμάσαι όταν κάνεις παραγγελιά ότι πλέον ζητάς το "δυόσμος θα γίνω στο παραθύρι σου".

Ωχωχωχ.ακομα εγώ δεν έχω πει στην κόρη ότι τέλος,δεν την ξαναλεω πρινσες.ασε που πάει και για κόψιμο ελεω λογοκρισίας η αγαπημένη της διαφήμιση
    https://m.youtube.com/watch?v=HAyjZHmuuKc

Και μετά σου λένε πως ο μπαφος δεν επηρεάζει τον εγκέφαλο....το εχουνε κάψει οι συριζαιοι

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Φημες λενε οτι ο γνωστος καλλιτεχνης Prince ειχε διαβασει τις προτασεις Φιλη λιγες ωρες πριν τον θανατο του.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια ουσιαστική μεταρρυθμιστική πρόταση σε ότι αφορά στην παιδεία. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θέλουν να καταργήσουν τις πανελλαδικές είναι πολύ σημαντικό! Να τα λέμε και αυτά, μην στεκόμαστε μόνο στις μ@λ@κίες του Φίλη. Διαβάστε όλο το κείμενο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πάντως είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια ουσιαστική μεταρρυθμιστική πρόταση σε ότι αφορά στην παιδεία. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θέλουν να καταργήσουν τις πανελλαδικές είναι πολύ σημαντικό! Να τα λέμε και αυτά, μην στεκόμαστε μόνο στις μ@λ@κίες του Φίλη. Διαβάστε όλο το κείμενο.
    Οταν σοβαρη προταση ασχολειται με πριγκιπισσες και δρακους χανει την σοβαροτητα της.

Banned
    To να περιμενεις σοβαρη μεταρρύθμιση
    απο επαγγελματία αφισοκολλητή, ουσιαστικα αμόρφωτο απαίδευτο και αεργο,
    ειναι το λιγοτερο απελπιστικό

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    ναι σωστα αλλα το ερωτημα ειναι αν η καταργηση των πανελλαδικων θα ειναι η σπουδαιοτερη μεταρρυθμιση που εγινε ποτε για την παιδεια η η καταστροφη της παιδειας.Το μελλον θα δειξει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Οταν σοβαρη προταση ασχολειται με πριγκιπισσες και δρακους χανει την σοβαροτητα της.
    Από ένα ολόκληρο κείμενο σύσσωμα τα σόσιαλ μίντια εστιάζουν σε 2 λέξεις.
    Καλή η πλάκα (γέλασα με τον "Μικρό Σύντροφο και τον Συντροφόπουλο) αλλά χάνεται η ουσία.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    [FONT=Verdana]Νομίζω ότι η προκατάληψη πάει σύννεφο, είμαι από τους πρώτους που θα πω ότι η κυβέρνηση είναι γ.τ.π.κ. αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ισοπεδωτικοί σε όλα. Αν πάει να γίνει κάτι καλό, ας γίνει. Στην τελική, όλοι οι προηγούμενοι, που ήταν επίσης γ.τ.π.κ. δεν έκαναν απολύτως τίποτα για την Παιδεία, ή οποία -γνώμη μου ε;- είναι ο σημαντικότερος τομέας. Απλά φτιασιδώνανε την κρεατομηχανή που λέγεται «Πανελλαδικές Εξετάσεις». [/FONT]

Μια χαρά την βλέπω την διαμόρφωση της παιδείας από πρωκτοαίμα και λοιπά μέσα. Άκριτη αναπαραγωγή κατασκευασμένων ειδήσεων με μπόλικο λαϊκισμό.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Η βελτιωση της παιδειας για να αποδωσει καρπους πρεπει το συνολο της κοινωνιας να μπει σε τροχια. Συμφωνω οτι κακως εστιαζουμε σε 2 φρασεις μεσα απο ολο το κειμενο.. Οτι οι πανελληνιες ειναι μια αναχρονιστικη μεθοδος αξιολογησης που μπορει να καταδικασει δεκαδες νεους ανθρωπους..

Αλλα.. Ειδικα οσοι ειστε γονεις ξερετε οτι το σημαντικο της οποιας δουλειας γινεται στο σχολειο πρεπει να συνεχιζεται και στο σπιτι και αναποδα.. Να χεσω εγω τον ορκο ηθικης στο σχολειο, αν το παιδι γυρναει σε ενα σπιτι που οι γονεις του εχουν χασει το τοπι απο μια στρεβλη καθημερινοτητα και παλευουν να βρουν την οποια λογικη σε μια παραλογη κοινωνια..

Να χεσω τον ορκο, Αν ο μπαμπας γυρναει χωρις κρανος... ΑΝ παρκαρει οπου γουσταρει.. Αν ο γειτονας ειναι ιδος και χειροτερος... Αν ποστ οπως το ΣΕ ΕΙΔΑ γεμιζουν σελιδες και σελιδες καθημερινα με νεες καταστασεις...

Αν τα βοθροκαναλα της διαπλοης (sic) παιζουν απο το πρωι μεχρι το βραδι οτ παπαρια υπαρχει..

Να χεσω εγω τον ορκο τιμης στο σχολειο, Αν ο υπουργος Υγειας καπνιζει στις συναντησεις με φορεις.. Αν η Τασια νομιζει οτι οι μεταναστες λιαζονται.. Αν ο πρωθυπουργος της χωρας κανει το μαυρο ασπρο και το ΟΧΙ ΝΑΙ.. Αν ο Ψεκασμενος ντυνεται νιτζακι και παει στην δουλεια..

Ο Φιλης μου ειναι απεχθης (αδικως ισως) ως προσωπικοτητα. Ειδα ομως και τους προηγουμενους που δεν κανανε τιποτα επισης. Αν παραξει εργο μαγκια του και μπραβο του και θα λαβει την ανταμοιβη του με την ψηφο του κοσμου. Αλλα Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Αν παραξει εργο μαγκια του και μπραβο του και θα λαβει την ανταμοιβη του με την ψηφο του κοσμου. Αλλα Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...
    Το τι θεωρεί ο καθένας έργο όμως....

Παλαιό μέλος
    Γουόρεν Μπάφετ.

"Μπορώ να τελειώσω το έλλειμμα σε 5 λεπτά. Απλώς, να ψηφιστεί ένας νόμος που να προβλέπει ότι, όποτε το έλλειμμα υπερβαίνει το 3% του ΑΕΠ, όλοι οι εν ενεργεία Γερουσιαστές και Βουλευτές θα χάνουν για πάντα το δικαίωμα επανεκλογής τους."

edit. http://www.capital.gr/me-apopsi/3130...-koinis-gnomis

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Το τι θεωρεί ο καθένας έργο όμως....
    Ναι ρε φιλος ειναι λιγο αοριστο σαν εννοια.. Ωστοσο προσωπικα ελπιζω ακομη οτι υπαρχει αυτο που λεμε κοινη λογικη.. Οτι μια κατασταση οταν βελτιωνεται πραγματικα, μπορει και πρεπει να χαιρει της αναγνωρισης και της υποστηριξης απο την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου..
    Quod me nutrit... me destruit.....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε φιλος ειναι λιγο αοριστο σαν εννοια.. Ωστοσο προσωπικα ελπιζω ακομη οτι υπαρχει αυτο που λεμε κοινη λογικη.. Οτι μια κατασταση οταν βελτιωνεται πραγματικα, μπορει και πρεπει να χαιρει της αναγνωρισης και της υποστηριξης απο την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου..
    Αν ο κόσμος είναι αμόρφωτος και αγράμματος, υποστηρίζει ή όχι κάποιον είναι παντελώς αδιάφορο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF